1. Televisiewinkel
  2. Computer & laptop accessoires
  3. Computers en accessoires winkel
  4. Computerreparatie
  5. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dell België biedt bedrijven en thuisgebruikers oplossingen voor computertechnologie en services op maat.

1,6

Zeer slecht

DELL hoe het echt niet moet...

Contact is telefonisch onmogelijk. Chat bij bestelling moet je maar zelf uitzoeken ( alleen franstalig ). Vraag om gecontacteerd te worden valt in dovemans oren. Leverdatum geven ze 2 dagen op maar opeens zenden ze wel een scherm en toetsenbord maar de pc zelf hopelijk 1 week later. Bestelling per onderdeel te betalen ??? Nog nooit zo'n rampzalige E commerce website tegengekomen. Bestelling controleren even geduld binnen de 48 hr.Dan staat er opeens wel te lezen :wij helpen u graag .....

13 april 2026

Slechtste support ooit

Slechtste support ooit. Ik had een probleem met de betaling. Het is onmogelijk om de support van Dell in contact te geraken. Ik wordt steeds verwezen naar de verkeerde dienst (bv. technische support). Chatten via de website lukt niet want er is nooit een verkoper beschikbaar. Ik heb me op de lijst gezet om gebeld te worden door een verkoper: na twee weken wachten nooit gebeld geweest. Uiteindelijk heb ik via de website van de Verenigde Staten kunnen chatten met iemand: deze persoon heeft mij naar een partner verwezen. Deze partner na (nog eens) twee weken wachten nooit geantwoord. Pure tijdsverspilling.

10 november 2025

Een laptop aangekocht. Geld kwijt. Laptop niet gezien

Een laptop aangekocht. Betaald via creditcard, maar door een onverwachte betaling was betalingslimiet overschreden. Kreeg email van Dell, met mogelijk om andere betalingswijze te selecteren binnen de 8 dagen, anders werd de bestelling geanulleerd. Heb diezelfde dag nog betaald via bankoverschrijving (wat trouwens niet mogelijk was bij de bestelling).
Dell heeft alsnog de bestelling geannuleerd, en ik ben mijn geld kwijt. Geen mogelijkheid om contact op te nemen met Dell. Op emails antwoorden ze niet. Via een algemeen telefoonnummer verwijzen ze je steeds door naar de internetpagina, en vragen om terug te bellen,...tja dat zal ergens in 2030 zijn denk ik. ABSOLUTE NUL VOOR KLANTVRIENDELIJKHEID.
Ik ga een aangetekende brief sturen, met eveneens een schadevergoeding voor al de tijd die ik hier al heb ingestoken.

30 november 2024

Annuatie zonder boe of bah

Ik bestelde een monitor (u2724de) bij Dell. 10 minuten later kreeg ik al een email met de boodschap dat de bestelling geannuleerd werd. Waarom ze dat deden staat er niet bij. Ik merk wel op dat hij nog steeds bestelbaar is op de website (met leverdatum er bij) dus daar zal het niet aan liggen. Ik heb ook een ticket bij support aangemaakt maar ook daar vang ik bot. Ik denk dat ze bij Dell het geld van particulieren niet voldoende vinden. Geen probleem maar haal dan je webshop offline voor particulieren. Ik heb m'n monitor dringend nodig, ik zal dan maar bij een concurent gaan kijken die mijn euros wel graag heeft.

12 december 2023

Als particulier een laptop gekocht.

Als particulier een laptop gekocht.
Op zich geen klachten.
Maar om nadien extra componenten voor uitbreiding te kopen, moet je over een BTW nummer beschikken.
Hulp om de bestelling alsnog correct te plaatsen is onbestaande.
Moet ik nu bidden dat de computer geen problemen krijgt?

6 maart 2022

Dell is onbereikbaar.

Dell is blijkbaar onbereikbaar voor informatie. Noch telefonisch noch via mail. Ik zie mij net als mijn collega genoodzaakt om naar de concurrentie over te schakelen.

26 januari 2022

Zelfs een ster is teveel...

Zelfs een ster is teveel...
November 2019 via een Employee Benefit voordeel een Dell Laptop aangekocht. Hierop geeft Dell dus maar 1 jaar garantie omdat zij dit aanzien als een product voor ondernemingen waarop de 2j Europese garantie niet van toepassing is. Als klap op de vuurpijl word je dan ook nog eens zeer arrogant en onvriendelijk te woord gestaan door iemand van de klantenservice. Service? Dat is een woord dat Dell niet kent... Mijn zien ze er niet meer. Zal hun wellicht niet veel uitmaken... De lokale PC-handel zal er wel bij varen...

22 november 2021

Verschrikkelijke service

Al maanden heb ik een laptop die niet meer aangaat. Moederbord is al 3x vervangen. Tijdens de 4de interventie vertrekt de technieker bewerende dat hij werkt, maar nogmaals zal moeten terugkomen met nieuwe onderdelen. Ik sluit de laptop af, hij gaat weer niet meer aan. Na 4 interventies moet het toch duidelijk zijn dat ik recht heb op een nieuw toestel?! Verder al meerdere keren verlof of thuiswerk ingepland omdat de technieker zou komen, al meerdere keren niemand komen opdagen. Dit is de slechtste klantenservice waar ik ooit mee te maken kreeg. Ik EIS een nieuw toestel of het geld terug, maar verdere interventies zal ik weigeren. Ik zal zeker verdere stappen ondernemen als dit niet snel opgelost geraakt!!!

3 maart 2021

Dell wil blijkbaar geen klanten !

Ik wou voor mijn werknemers een paar XPS laptops kopen. Blijkt dat je op de website enkel kan inloggen / account aanmaken als particulier en niet als bedrijf. Hun chat support stuurde me een paar links door naar onbestaande webpagina's voor zogenaamde zakelijke aankoop. Vervolgens een aantal support telefoonnummers gebeld waar ik telkens werd beantwoord door dezelfde depressieve synthetische stem die me na een aantal keuzemenu's weer naar de uitgang, in casu hun website, begeleidde. Absurd gewoon voor zo'n groot bedrijf. Dan maar andere laptops bij een ander merk besteld.

12 juni 2020

In december 2018 bestelling geplaatst…

In december 2018 bestelling geplaatst bij Dell : een laptop voor 5030 euro. Een scherpe prijs voor deze configuratie. De volledige configuratie samengesteld door Dell. Je kon dus niets aanpassen. Ik ontvang een ontvangstbevestiging. Echter ...één dag later ontvang ik 's avonds een mail dat de bestelling is geannuleerd daar " er een probleem is met het combineren van verscheidene componenten " Terwijl het gewoon om een door Dell samengestelde configuratie gaat ! Ik wou wel weten wat het probleem is. Niemand te bereiken want het is weekend. Ik had betaald via Master Card dus mijn geld staat een maand gereserveerd. Maandag dan terug trachten te contacteren. Via mail is het onmogelijk en via de telefoon heb je ook bestelcode nodig. De code op de "ontvangstbevestiging" bleek ongeldig. Dus niemand te bereiken op geen enkele manier ! Wat is hier de bedoeling van ??? Ik dacht bij een degelijk bedrijf besteld te hebben maar dit is echte een ziekelijke praktijk. Ik kon terug een bestelling plaatsen (! ) maar natuurlijk doet niemand dat dan. Ze hebben mijn geld afgehaald.en zou terug gestort worden na 28 dagen,tot heden intussen 37 dagen later nog steeds niets terug gestort.Heb naar alle emailadressen die ik vond van Dell een mail gestuurd maar helaas.De firma blijkt van de aardbodem verdwenen. Na het lezen van andere reviews vandaag ben ik niet alleen met zo'n probleem. Dit is het echt internetcriminaliteit. Nu kan ik niets doen en moet afwachten wat er gebeurt.Ik ga wel aktie ondernemen zodat ze hiervoor gestraft zullen worden. Had beter die reviews eerst gelezen... Had enkel reviews gezocht over de computer zelf. Ik heb een deel van deze brief van een ander slachtoffer gecopierd en aangepast aan mijn probleem maar dit was exact hetzelfde,enkel bij mij hebben ze het bedrag er wel afgehaald.Jackie Raes-Ruisbroek

10 januari 2019

Dell : ziekelijke praktijken - niemand te bereiken

In juni 2018 bestelling geplaatst bij Dell : een XPS desktop voor 1560 euro. Een scherpe prijs voor deze configuratie. De volledige configuratie samengesteld door Dell. Je kon dus niets aanpassen. Ik ontvang een ontvangstbevestiging. Echter ...één dag later ontvang ik 's avonds vlak voor het weekend een mail dat de bestelling is geannuleerd daar " er een probleem is met het combineren van verscheidene componenten " Terwijl het gewoon om een door Dell samengestelde configuratie gaat ! Ik wou wel weten wat het probleem is. Niemand te bereiken want het is weekend. Ik had betaald via Master Card dus mijn geld staat een maand gereserveerd. Maandag dan terug trachten te contacteren. Via mail is het onmogelijk en via de telefoon heb je ook bestelcode nodig. De code op de "ontvangstbevestiging" bleek ongeldig. Dus niemand te bereiken op geen enkele manier ! Wat is hier de bedoeling van ??? Ik dacht bij een degelijk bedrijf besteld te hebben maar dit is echte een ziekelijke praktijk. Ik kon terug een bestelling plaatsen (! ) maar natuurlijk doet niemand dat dan. Gelukkig hebben ze mijn geld niet afgehaald. Na het lezen van andere reviews zijn er die minder geluk hebben en die achter hun geld kunnen aan gaan. Dan is het echt internetcriminaliteit. Nu kon ik niets doen. Had beter die reviews eerst gelezen... Had enkel reviews gezocht over de computer zelf.

14 augustus 2018

Contact met klantenservice - een Sisyfusarbeid?

Contact opnemen met de Dell klantendienst is als particulier een onmogelijke opdracht. E-mailadres is nergens te vinden, chat is altijd gesloten en tijdens het bellen krijg ik het automatische bericht dat de lijnen niet bereikbaar zijn. Dit al enkele dagen aan een stuk. Ze zijn er in ieder geval in geslaagd om mij te overtuigen daar nooit iets te bestellen.

15 juni 2018

Zeer degelijke en kwalitatieve pc!!!

Ik ben fan geworden van dit merk. Ik werk en koop enkel nog Dell pc's, en raad dit dus ook volop aan bij vrienden en kennissen die een pc zouden kopen. Als ik mijn top 25 moet opstellen staan hp en packard bell ergens op de laatste plaats. Een pc moet KWALITEIT zijn. Geen onnodige programma's van belgacom, ebay of andere brol. Een duidelijk besturingssysteem zonder veel tierlantijntjes op... Dell, doe zo voort!

12 november 2010
Toon reviews in alle talen. (33 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken