Bij een bestelling waren er een paar verf deeltjes niet goed op een bloemenmeisje.Kreeg direct reactie en krijg zsm n nieuwe ,zelfde dag nog opgestuurd.Daarbij keurig verpakt en leuk met n kaartje... Toon meer
Hoewel het moeilijk kiezen was omdat er zoveel mooie artikelen duidelijk waren uitgestald, toch de juiste gevonden. Snel geleverd en met een leuk extraatje er bij, plus een persoonlijk kaartje. Werd a... Toon meer
Heb per toeval deze website gevonden. Wat een leuke originele artikelen verkopen ze. Ik had de bestelling echt heel snel in huis. Met bovendien een hartelijk handgeschreven kaartje erbij en ook no... Toon meer
Ik had een bestelling geplaatst an 3 artikelen waarvan er bij aankomst van 1 een stukje afgebroken was. Zonder probleem werd er een nieuw exemplaar opgestuurd. Echt hele fijne service!
Originele cadeau's
Overburgkade 12, 2275 XT, Voorburg, Nederland
Vraagt klanten om een review
Snelle en professionele service, zeer vriendelijk en persoonlijk.
Wat een geweldige leuke aparte artikelen hebben ze bij Department-M, vond deze site en was meteen super blij.
Het kwetsbare keramiek was heel zorgvuldig ingepakt.
Dus is er onderweg niets stukgegaan.
Blij met de mooie bloemen.
Top! Mooie cadeautjes besteld en order was netjes ingepakt en geleverd!
AANRADER ! Prachtige geëmailleerde fotolijstjes.
Mooi ingepakt en met een dankwoordje van de eigenaar. Het is aangenaam om zo een pakje te ontvangen.

Antwoord van Department-M
Keramiek bloempjes besteld en zijn zoals op de site afgebeeld. Goed verpakt en een persoonlijk kaartje. Erg leuk

Antwoord van Department-M
Ik ben heel blij met mijn artikelen!!
Netjes verzorgt!

Antwoord van Department-M
Keurig netjes extra verpakt mijn kandelaar opgestuurd
Snel en netjes pakketje. Echt prachtige dubbele kaarten! Ga ik zeker weer bestellen. 😍
Uitstekend verzorgd en de bloemenvrouwtjes zijn erg mooi en van een goede kwaliteit
Snel en accuraat afgehandeld met een goede communicatie.
Bedankt en tot de volgende keer.
Heel erg goed.
Zowel het telefonisch contact, en het internetcontact zijn heeeel prettig.
En… er zit een persoonlijk geschreven kaartje bij je bestelling, mijn complimenten 🙏.
Bestelling keurig en snel. Top👍
Bedankt voor de goede service mijn moeder was er heel blij mee het was echt zo goed en mooi ingepakt dank daarvoor