Depremievergelijker.nl Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Kees levert uitstekend werk, niet alleen vooraf zoekt hij een goede premie / dekking verhouding, maar vooral wanneer je hem ECHT nodig hebt bij schade staat Kees als geen ander voor je klaar. Zul je e... Toon meer

Onverlaten hadden spullen en apparatuur uit onze boot gestolen en daarbij schade aan console en bekabeling toegebracht. Kees heeft ons zeer snel geholpen. Toestemming voor reparatie binnen 2 uur na in... Toon meer

Hoe verzeker ik s' avonds een auto die de volgende dag verzekerd moet wezen. Probeer dan depremievergelijker maar is uit. Keurig alles uitgelegd. Op de mails wordt direct gereageerd de hele avond doo... Toon meer

Mijn autoverzekering altijd ondergebracht bij Kees. Nu sta ik op het punt om te gaan private leasen, dus dan vervalt mijn huidige autoverzekering. En dat voelt ergens als een gemis, want ik heb altijd... Toon meer

1. Verzekeraar

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Een autoverzekering vergelijken, je gehele verzekeringspakket beheren of eenvoudig je schade regelen, Depremievergelijker.nl helpt altijd snel, gedegen en onafhankelijk. Al vanaf 1988. Voor consumenten en het MKB.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super service!!

Ongelooflijk goede en snelle service. Ik kreeg zelfs buiten kantooruren direct reactie en al mijn vragen werden eerlijk en direct beantwoord. Een verschil van dag en nacht met andere vergelijkings sites qua service en mogelijkheden. Van harte aan te bevelen!

2 december 2015

Eerlijk en duidelijk advies!

Prettig om samen te werken met iemand die gewoon eerlijk is over de voor- en nadelen van bepaalde onderdelen bij verzekeringen!
Uitermate behulpzaam en nooit te beroerd om nog eens extra alles te checken.
Top!

13 november 2015

Super kerel, Super service, super Advies,super vakman.

Ik heb wat reviews gelezen over de premievergelijker ( Kees v/d Berg )
Ik zag zeer veel positieve, maar ook een negatief berichtje.
Er is een spreekwoord wat zegt "Het is een goede kok, die voor elke mond kan koken" maar als de premie vergelijker kok zou zijn had hij een top restaurant met vele Michelin sterren.
Ik wil daar mee zeggen: EEN TOP VAKMAN met hart voor zijn werk.
Wij hebben al vele jaren 2 auto,s, een camper en 3 huizen bij de premievergelijker verzekerd, tot onze volle tevredenheid.
In de jaren 3 x schade gehad, ( inbraak schade aan auto, stormschade aan de camper en lichte aanrijdings schade.
Met alle drie de gevallen in noodtime en naar alle tervredenheid geregeld.
En inderdaad s Avonds laat een mailtje naar de premie vergelijker en 99 van de 100 keer dezelfde avond nog antwoord, waar vindt je dat nog in deze tijd?
Je wordt niet afgescheept , maar uiterst netjes en correct behandelt, ook dat is nog zelden te vinden.
Voor mij ( ons ) ben je een echte topper Kees.
Ga zo door met je werk, en wie weet wordt je een bekende Nederlander .
Hier kunnen vele verzekering agenten een voorbeeld aan nemen.
Voor jou zou er een fanclub opgericht moeten worden.

28 oktober 2015

super goede service

Ik heb sinds een half jaartje mijn auto verzekerd bij de premievergelijker helaas door mijn -4 schadejaren kon ik me eigenlijk niet meer verzekeren bij een ander maar de premievergelijker heeft het toch voor mij voor elkaar gekregen wil hun ook bedanken voor de hele goede service en kan iedereen de premievergelijker adviseren ps bedankt kees

28 september 2015

Al jaren accurate, persoonlijke en snelle service, top!

Wij hebben inmiddels enkele jaren onze auto's en privé aansprakelijkheid verzekerd via Depremievergelijker. Geen moeite is te veel ook al is er de handige app Polismap. Altijd snel (vaak binnen een kwartier) reactie, helder en persoonlijk. Wij zijn super tevreden en raden Depremievergelijker ten zeerste aan!

21 augustus 2015

TOP, SNEL & KLANTVRIENDELIJK !!

Zeer betrouwbaare en klantvriendelijk persoon , gaat tot zijn uiterste voor zijn
klanten!! Zeer snel reaktie en contact via mail!!

IK RAAD DEPREMIEVERGELIJKER.NL AAN!!!

G. Agosto

15 augustus 2015

Topservice voor een internetaanbieder!

In de helse storm flinke schade opgelopen aan mijn caravan.
Schademelding gedaan en deze is meteen opgepakt.

Meerdere malen gemaild over de voortgang.
Supervriendelijk contact en ook heel snel reactie op mijn mails.
Dit had ik niet verwacht aangezien je bij internetaanbieders vaak lang moet wachten en alles per mail moet doen.

Kortom, zeer maar dan ook zeer tevreden over de service en contact!

Groeten,

Roy van Dam

13 augustus 2015

Beste Roy,

Wat een geweldige opsteker. De zomerstorm leverde een groot aantal claims op diverse verzekeringen op bij Depremievergelijker.nl Ook verzekeraars hadden het hier druk mee. Je hebt zelf ook het nodige geduld betracht en we zijn er samen goed uitgekomen. Bedankt!

Uitstekende, snelle en waardevolle service

sinds een aantal jaar regel ik mijn motor en autoverzekering via de premievergelijker. Via andere vergelijkingsites kwam ik er zelf niet uit. Een korte mail naar de premievergelijker en zij stuurden een scherpe offerte, zonder kleine lettertjes. Toen ik vergat mijn auto af te melden na verkoop, werd alles met terugwerkende kracht geregeld! Super services en zeer snel. In de toekomst zal ik zeker aan de premievergelijker denken.

3 juli 2015

Beste Jurian,

Graag wil ik je hartelijk danken voor je leuke bericht. Dat doet me oprecht deugd.
Depremievergelijker.nl probeert het altijd net even beter te doen.

Super behandeld

Ben erg tevreden. Ben correct behandeld.

Bedankt voor de goede fijne afhandeling

29 juni 2015

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor je leuke reactie.
We hebben steeds goed samengewerkt, dus je hebt hier zelf ook een groot aandeel in gehad. Het resultaat was er dan ook naar.

Met hartelijke groet,

Depremievergelijker.nl
Kees van den Berg

ONBELEEFD en LUI

Hierbij citeer ik de E-mail die wij heb ontvangen van [Naam] van de (depremievergelijker.nl/):

''Beste ....

Destijds was het met die jongere bestuurster een heel gedoe.

Ook nu weer.

Het is toch zo eenvoudig; je hebt schade; laat die maken en dan is het toch klaar?

Ik weet niet of verzekeraars dit zo gaan doen, maar ik bemoei daar ook niet meer mee.

Ik zal deze “vondst” doorgeven.''

Na ontvangst hiervan besloten wij meteen over te stappen, behalve het feit dat hij nooit telefonisch bereikbaar is en soms de e-mails na weken pas beantwoord en het feit dat wij hem de weg moeten wijzen naar de wetten en voorwaarden van een polis, zijn wij er nu klaar mee!!!!! De recensies hieronder zal hij wel met z'n familieleden hebben neergezet. geloof er niets van.

11 juni 2015

Geachte heer Farnam,
Het is jammer en beledigend om u zo af te reageren op zaken waar u goed mee bediend bent.
Zowel door verzekeraars, als door mijn kantoor.

Er worden hier in uw dossier maar liefst 83 berichten geteld over en weer.
Het predicaat “lui” herken ik dan ook niet.
Er is hard voor u gewerkt, ook bij een eerdere schade, waarover u zeer tevreden was.
Toen was ik niet “lui en onbeleefd” maar “beste Kees”

Uw privacy is mij nog steeds heilig, maar nu u zelf zaken uit uw eigen dossier in de openbaarheid brengt, de jongere bestuurster, het volgende.
Uw onvrede begon toen op te lopen omdat ik niet mee wilde gaan in het willens en wetens verkeerd voorlichten van een verzekeraar. U wilde geen volledige informatie verstrekken.
Niet u, maar ik ben toen weken bezig geweest met vele berichten, om van u enige reactie te krijgen. Ik was het dus, die weken moest wachten.
Mijn klanten die wel een eerlijke voorstelling van zaken geven, en daarvoor ook de premie betalen, hebben last van uw houding door premieverhogingen, en dat laat ik niet gebeuren. Sorry.

De recente tweede schade, dient volgens de wetten van dit land te worden behandeld en daar heeft u ook alle medewerking in toegezegd gekregen, echter wel op basis VAN die wetten.
We kunnen bestaande wetgeving nu eenmaal niet naar believen ombuigen naar iedere individuele situatie, en dat weigert u te accepteren. Vandaar mijn woordkeuze “uw vondst”
Dat vindt u “onbeleefd” maar het is daarmee niet onwaar. Inderdaad werd ik het oeverloze gedraai in een bedenkelijke richting door middel van vele, vele mailtjes, een beetje zat.
Mijn andere relaties krijgen zo geen tijd meer van mij, en dat is onacceptabel.

U “wijst mij de daarentegen de weg in de wereld van wetten en polisvoorwaarden”
Dat recht heeft u; verzekeraars en ikzelf interpreteren die echter in de geest van de
wetgever, waarbij anderen niet benadeeld worden en een eerlijk en evenwichtig verzekeringssysteem in Nederland in stand blijft.
Het is u ook al jaren bekend, dat dit kantoor met e-mail werkt. De telefonische bereikbaarheid nu "plotseling" inbrengen, is niet erg zuiver.
Ook uw opmerking "wij zijn er nu klaar mee!!!!!" gaat vergezeld van de onaangename suggestie dat er geruime tijd onvrede was. U weet zelf, dat dit volstrekt onwaar is. Ik verwijs maar (weer) naar mijn oplossing met de jonge bestuurster...

Tenslotte mijnheer Farnam, de meningen van vele andere verzekerden zijn getoetst door Trustpilot.

Dit zijn geen familieleden, en ook hier wordt de gifpen onbesuisd en kwetsend gebruikt.
Vooral omdat ik om jammerlijke redenen weinig familie meer heb, is dit extra pijnlijk.

U kwetst daarmee voorts een flink aantal andere klanten, die op integere wijze hun menig gaven over mijn bedrijf op dit forum.

Super service!!

Zit nu al een paar jaar bij depremievergelijker en word nog geweldig geholpen!
Motor aangeschaft in het weekend en ben gewoon voor heel het weekend verzekerd!

Helamaal top!

26 april 2015

Wat een topper, uiterst professionele service!

Onlangs een uitdaging gehad met een ontkennende tegenpartij, echter wel een noemenswaardige schade aan mijn motor. Na alle feiten op tafel gelegd te hebben, ben ik behouden van alle juridische rompslomp, en werd ik enkele weken later schadeloos gesteld. Uiterst nette service, een aanrader mag ik wel zeggen!

23 april 2015

Echt een aanrader en dat zelf om 00.45u werd ik nog verzekerd op goede vrijdag!

Ik ben heel de dag bezig geweest om me te verzekeren! Na ongeveer 28 keer eerlijk mijn verhaal te hebben verteld en gemaild kwam ik bij de Premie vergelijker! Deze hielp mij midden in de nacht nog om mij te kunnen verzekeren en een kwartiertje later kon ik verzekerd naar huis rijden! Ben in de 37 jaar dat ik leef nog nooit zo goed en snel geholpen! En ik raad het ook echt aan om bij deze man te gaan. Zag Pasen al
somber in gaan maar nu kon ik toch nog Pasen gaan vieren en verzekerd naar mijn werk rijden!
En dat voor een goede prijs ook nog.
Ik ben u ook echt dankbaar!
Nogmaals bedankt voor u inzet! Meneer van den Berg echt tof van u!
Groetjes B. Stolk

6 april 2015

top service

De service van de premievergelijker is zoals een gewoon kantoor maar dan via de digitale weg. Bij een vraag of wijziging krijg je zeer snel een goed en gemotiveerd antwoord. Zo heb heb ik een wijziging door gegeven in mij auto polis, binnen een half uur door gekregen dat het geregeld was. Niet alles gaat goed ,zoals op een gewoon kantoor. En vergeten mailtje over ruitschade , dit is zeer correct afgehandeld door de premievergelijker. Gaf aan dat het hun fout was en dat gebeurd ook niet bij alle verzekeraars. top geregeld bedankt

20 januari 2015

Uitstekende & vriendelijke service

De Premievergelijker is niet alleen qua prijs uitstekend, maar ook zeker qua service. Ik schrok er eerst van dat ze telefonisch niet te bereiken zijn, maar Kees houd zijn emails constant in de gaten en ik denk dat de gemiddelde tijd van een reactie 5 tot max. 10 minuten is. Verder zijn de reacties ook zeer positief, Kees is een erg sympatieke man die 1000% hart heeft voor zijn zaak en cliënten.

Als score geef ik (en dat doe ik bijna nooit) de Premie Vergelijker een dikke 10!

19 december 2014