Kees levert uitstekend werk, niet alleen vooraf zoekt hij een goede premie / dekking verhouding, maar vooral wanneer je hem ECHT nodig hebt bij schade staat Kees als geen ander voor je klaar. Zul je e... Toon meer
Onverlaten hadden spullen en apparatuur uit onze boot gestolen en daarbij schade aan console en bekabeling toegebracht. Kees heeft ons zeer snel geholpen. Toestemming voor reparatie binnen 2 uur na in... Toon meer
Hoe verzeker ik s' avonds een auto die de volgende dag verzekerd moet wezen. Probeer dan depremievergelijker maar is uit. Keurig alles uitgelegd. Op de mails wordt direct gereageerd de hele avond doo... Toon meer
Mijn autoverzekering altijd ondergebracht bij Kees. Nu sta ik op het punt om te gaan private leasen, dus dan vervalt mijn huidige autoverzekering. En dat voelt ergens als een gemis, want ik heb altijd... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Een autoverzekering vergelijken, je gehele verzekeringspakket beheren of eenvoudig je schade regelen, Depremievergelijker.nl helpt altijd snel, gedegen en onafhankelijk. Al vanaf 1988. Voor consumenten en het MKB.
Van Dedemstraat 66, 4611BE, Bergen op Zoom, Nederland
- 0164-212300
- info@depremievergelijker.nl
- www.depremievergelijker.nl
Menselijke behandeling en oplossingsgerichtheid met zeer betaalbare premies
Als voormalig ondernemer, werd ik in 2011 geconfronteerd met de gevolgen van de economische crisis. Door de bezuinigingen door de overheid, moest ik stoppen met mijn bedrijf op het gebied van scholing en re-integratie. Geen mogelijkheden meer om belasting en verzekeringen te betalen. Gevolg: registratie als wanbetaler waardoor je nergens meer een verzekering kunt afsluiten. Banken en verzekeraars die voorheen als knipmessen bogen om maar iets aan je te kunnen slijten, behandelden je sindsdien als crimineel waarbij je continue het gevoel kreeg "dat je het er wel naar gemaakt had". Na contact te hebben gehad met enkele verzekeraars die woekerpremies vroegen die niet in verhouding stonden tot hetgeen verzekerd moest worden, had ik het geluk in contact te komen met de Premievergelijker, en dan in het bijzonder met Kees van den Berg.
Deze man is zo positief en denkt zo enorm in oplossingen, dat ik aanvankelijk bijna geneigd was tot achterdocht en ongeloof. Inmiddels weet ik beter. Deze man maakt waar wat hij zegt en ik kan dan ook iedereen in Nederland aanraden om De Premievergelijker te benaderen. Zeker als je, zoals ik, langdurig door instanties als crimineel bent behandeld, is dit de ultieme gelegenheid om weer geloof en vertrouwen in de mensheid te krijgen en in het bijzonder in verzekeraars.
Peter van den Berg, bedankt!!
Hier ben je geen nummer maar hier wordt je geholpen
Ik kan aansluiten bij de vele positieve reacties over Kees van den Berg op deze site.
Op vakantie in Frankrijk werd een geblindeerde zijruit van onze kampeerbus ingeslagen. Hoewel de verzekeringsvoorwaarden voorschrijven dat alleen Carglass, Autotaalglas en Kwikfit de reparatie mogen uitvoeren omdat ik anders €500,= eigen risico draag, heeft Kees bewerkstelligt dat de reparatie toch door de Hyundai-dealer mocht worden uitgevoerd omdat geen van de genoemde bedrijven daartoe in staat was.
De reparateur was echter niet in staat om de nieuwe ruit te blinderen en volgens Kees vielen de kosten daarvan buiten de verzekering.
Het is tekenend voor de service van Kees dat hij een week later mij ongevraagd en op eigen initiatief mailde dat hij zich vergist had en dat blindering wel vergoed zou worden.
Zeer klantvriendelijk en correct !
Via een zoekmachine op internet kwam ik uit bij "De Premievergelijker".
Op de site zag ik dat (op dit moment nog steeds) niemand een betere premie kon aanbieden onder hele goede voorwaarden.
De keuze was snel gemaakt en zelfs gekozen om voor mijn pakket een contract te kiezen van 5 jaar, met nog eens extra korting !
Mijn ervaring is kort maar heel positief.
- Zeer klantvriendelijk
- Communicatie heel snel en adequaat
- Deskundige en betrouwbare verzekeringsadviseur
Ik heb mijn tussenpersoon gevonden, en kan nergens anders meer vinden dan wat ik nu hier gevonden heb. Hier ben ik weer een klant !
Hierna zal ik zeker het contract weer verlengen voor opnieuw 5 jaar !
Blijf zo doorgaan !
Vriendelijke groet,
Jeroen B uit Gouda
Verstand van zaken, betrokken en snel
Omdat wij erg ontevreden waren over onze toenmalige tussenpersoon waren wij op zoek naar iemand die betrokken is en verstand van zaken heeft. Op zoek naar de ouderwetse persoonlijke benadering. Via vrienden zijn wij bij Kees van den Berg van de Premievergelijker terecht te komen. De klik was er meteen. Kees heeft verstand van zaken en heeft een enorme schat aan ervaring. Wij hebben onze wensen voorgelegd en alles is naar volledige tevreden aangepakt en opgelost !!
Wat of wanneer zich een probleem voordoet, Kees is bereikbaar en we hoeven ons geen zorgen meer te maken, alles word geregeld !! Geen groot bedrijf waarbij je continu doorgeschakeld word en iemand anders te spreken krijgt, maar een iemand die precies weet waar het over gaat.
Wij zijn heel tevreden !!
Hoge service voor een lage prijs
Ook wij zijn hier ook al enkele jaren zeer tevreden klant mede door de snelle en correcte afhandelingen van onze vragen naast de zeer gunstige premies. Ze denken zelf ook met je mee, je hoeft het wiel dus niet zelf opnieuw uit te vinden. De premievergelijker.nl heeft het nodige speurwerk al voor je gedaan en komt dus altijd (ook bij verlenging) met betere voorwaarden of prijzen. Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden en alles is duidelijk en overzichtelijk via de digitale polismap. Geen gerommel en gezoek meer tussen mappen en administraties thuis dus. Al met al zeer zeker een aanrader!
Klanten tellen nog echt mee bij de premievergelijker. Bijzonder behulpzaam.
De premievergelijker heeft mij enorm uit de brand geholpen in een tijd waarin ik die hulp ook echt nodig had. Dat hebben zij gedaan met een oprechte belangstelling en medeleven die ik daarvoor en sindsdien nooit of te nimmer bij een bedrijf heb meegemaakt.
Enige jaren geleden werd ik zeer ernstig ziek. Door alle commotie zoals opnames, operatie en controles daaromheen en omdat we het destijds ook niet erg breed hadden misten wij een aantal betalingen van onze autoverzekering. Het gevolg was dat we onze autoverzekering verloren. Normaal moet je dan naar een speciale verzekeraar waarbij je de verzekering voor een jaar in 1 keer vooruit betaalt. Het probleem was dat we dit niet konden betalen. Dus nog meer zorgen in een toch al hele nare situatie. We hebben destijds veel bedrijven aangeschreven maar kregen altijd het zelfde kille onpersoonlijke en vooral empathieloze "jammer dan" te horen. Logisch, terecht, ondanks de medische situatie was het gewoon onze eigen fout. Maar een klein beetje begrip had geen kwaad gekund. We gaven we de moed eigenlijk op. Dat is, totdat we bij de premievergelijker kwamen.
Ik heb ook hen de situatie uitgelegd en tot onze grote vreugde hebben zij wel alle moeite gedaan om ons aan een normale autoverzekering te helpen. Ik ben nog nooit zo blij geweest met een autoverzekering. Ook daarna toonde de eigenaar Kees van den Berg interesse in mijn medische vooruitgang en heb ik het contact als daadwerkelijk oprecht geïnteresseerd en meelevend ervaren. Hoe vaak komt dat nog voor?
Ook als ze niets voor mij hadden kunnen doen is die aanpak en die mentaliteit goud waard. In een markt waarin je maar al te vaak een nummer bent is dit bedrijf een bijzondere uitzondering. Zo hoort het te zijn en ik raad de premievergelijker dan ook van harte aan.
Overigens is mijn ervaring met het oplossen van schadeclaims bij hen hetzelfde als ik hierboven al aangeef: zeer vriendelijk en adequaat. Alles, ook mijn leken vragen, wordt met veel kundigheid, geduld en vriendelijkheid uitgelegd en geregeld. top service!
Zij gaan verder waar anderen stoppen
Ik ben door een onduidelijke situatie en schadeverleden ben ik door meerdere verzekeraars afgewezen. Na telefonisch contact weigeren zij een heroverweging te doen. Na een email te sturen met mijn situatie stelt Kees van den Berg zelf een heroverweging vragen bij verzekeraar. Nog geen 10 minuten later volgde acceptatie. Zij gaan verder waar anderen stoppen
Uitstekende en snelle service !!!
Allereerst viel mij op dat dhr, Van den Berg uiterst snel en adequaat reageert op vragen van mij als klant. Daarnaast denkt hij echt mee om problemen aan mijn kant te helpen oplossen en zelfs te voorkomen voor de toekomst. Voor de geboden oplossingen ben ik hem dan ook zeer dankbaar!
Een betere tussenpersoon kan ik mij niet voorstellen, een echte aanrader dus !!!
Snelle hulp, accuraat meedenkend advies
Ik heb meerdere malen contact gehad via email, de reacties via email zijn altijd netjes en snel te noemen, soms al binnen 1 minuut volgt er een reactie.
Kees denkt altijd mee, en bied altijd snel hulp daar waar nodig. Hiermee heeft hij mij al een aantal keer goed geholpen.
Voor mij een dikke 5!
Prima advies en zeer correcte communicatie
Nadat we een aantal geleden naar goed advies van Dhr. van den Berg van de Premievergelijker de autoverzekering daar ondergebracht te hebben werd het tijd om de verzekering naar huidige leeftijd / gebruik van de auto aan te passen.
Een mail met de uitleg wat en waarom we de verzekering wilde aanpassen resulteerde in een behulpzaam en duidelijke reactie via de mail van dhr. van den Berg.
Door de veranderingen moest er bij de verzekeringsmaatschappij een en ander geregeld worden inzake de reeds gedane betaling en dit heeft. dhr. van den Berg dan ook prima en snel aangestuurd waarvoor mijn dank.
Ondanks dat de communicatie het merendeel via de mail verloopt krijg je daarom juist wel een gedegen advies en een vriendelijke communicatie, de belofte dat er op een issue wordt teruggekomen wordt ook daadwerkelijk binnen korte tijd gedaan.
Wat mij betreft een absolute aanrader - De Premievergelijker.
Betrokken behulpzaam en met perfecte afhandeling!
Mijn ervaring met depremievergelijker is uitstekend!
Zelden maak je mee dat een tussenpersoon van welke instantie dan ook,zo behulpzaam en betrokken is.
Maar bij de premievergelijker was dit zeker het geval als in persoon Kees van den berg
Of het nou s avonds of s Ochtends was
,altijd was er een snelle reactie .
En met een uiteindelijke perfecte afhandeling kan ik dan ook iedereen depremievergelijker
aanbevelen !!
klant vriendelijk en top service van een online vezekeraar!
Had nog nooit van de premievergelijker gehoord.
Maar toch mijn motor verzekering bij hun afgesloten. Ook mede omdat hun website heel makkelijk werkt.
Jammer genoeg moest ik sneller dan gedacht beroep doen op ze, omdat er iemand tegen mijn motor was gereden op de parkeer plaats.
Online mijn schade claim gedaan wat heel makkelijk gaat.
Daarbij een mail gestuurd naar de Heer van den Berg van de premievergelijker.
Had niet verwacht dat ik snel en duidelijk antwoord zou krijgen op mijn mail. Maar dit was het tegenovergestelde.
De mail was duidelijk en ze reageren heel snel op een e-mail van je.
Toen alles in werking gezet door hun voor het verhalen van de schade en kan niks anders zeggen dat ik heel erg tevreden ben over de afwerking ervan en de feedback die je krijgt van ze.
Dat alles via de mail verloopt bevalt me prima. Je kan alles dan rustig op je gemak terug kijken en makkelijk bewaren van wat er allemaal besproken is.
Ik kan iedereen dit aan raden die op zoek is naar een online verzekeraar.
Zal bij de premievergelijker blijven omdat hun service gewoon uitmuntend is en dat ze heel klant gericht werken en vooral heel belangrijk, ze beantwoorden ook echt gewoon je mail snel en goed.
ga door met dit goede werk.
Een hele tevreden klant.
Voel me geen klant, maar een koning!
Depremievergelijker.nl werkt dus inderdaad per e-mail, wat ik zelf meestal niet geweldig vind werken. Ik schrok dan ook van onderstaande beoordelingen toen ik nakeek wat andere mensen er over zeiden, maar al snel werd me duidelijk waarom ze voor e-mail hebben gekozen. Voordat ik m'n verzekering afsloot, had ik nog een aantal vragen, waar ik als "leek" geen antwoord op kon vinden. Zelfs na een poos de website te hebben doorgelezen, zat ik nog met m'n handen in het haar, terwijl er meer dan voldoende aan informatie te behalen valt op depremievergelijker.nl. Ik besloot m'n vragen per mail voor te leggen aan hen. Ver boven verwachting, werden deze dezelfde dag nog duidelijk en volledig beantwoord! Die telefoon is door hun snelheid simpelweg overbodig, ik kon het antwoord op m'n gemakje nalezen en het spaarde me weer een waarschijnlijk duur 0900 nummer uit à 10 cent per minuut. :)
Na deze fijne afhandeling van vragen dus op de goede gok m'n autoverzekering ondergebracht. De grote test kwam helaas vroeger dan gepland, want ik reed een schade... Bij thuiskomst gelijk het gebeurde gemeld bij depremievergelijker.nl en nog geen drie uurtjes later werd ik gebeld, omdat er toch nog aanvullende vragen waren! Vanaf daar ben ik per mail op de hoogte gehouden van de vorderingen totdat alles weer was afgerond!
Omdat depremievergelijker.nl snel, duidelijk en volledig is, durf ik te stellen dat ik me geen klant voel bij Depremievergelijker, maar een koning! Keep up the good work!
Geweldige service
Graag wil ik Depremievergelijker.nl bedanken voor al het goede werk. Zowel voor mijn bedrijf als privé moesten al mijn verzekeringen opnieuw worden bekeken.Een vriendin wees mij op Depremievergelijker.nl maar dat alles via internet en mail verloopt vond ik wat eng. Eerst maar eens offertes opgevraagd op die site en de vele informatie in hun Kennisbank hielp me goed verder. Helaas kreeg ik twee schaden bij mijn oude verzekeraar en Depremievergelijker.nl heeft me hier toch geweldig mee geholpen. Het werkt snel met e-mail en alles ademt echt een hulpvaardige instelling. Ik ben nu klant en bevalt tot dusver heel goed. Ze antwoorden snel en ik heb eigenlijk 24/24 uur inzage in alles. Geweldig., ik geef ze echt een pluim. Van mij krijgen jullie een TIEN hoor.
Absolute aanrader
Ik heb nu ruim anderhalf jaar mijn motorverzekering via de premievergelijker.nl, ondanks diverse aanpassingen van mijn kant bleef het contact met de mensen achter deze site zeer plezierig en persoonlijk, zelf toen ik met plotseling mooi weer mijn motorverzekering met spoed in moest laten gaan, zo kon ik veilig op pad.
Inmiddels loopt de verzekering van mijn nieuwe motor ook weer via deze site.
Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik zeer tevreden ben en ze zeker aan mijn vrienden zou aanbevelen.
Waardeloos
2 jaar lang naar tevredenheid klant geweest, maar toen kreeg ik schade.
Had een aantal vragen die ik graag telefonisch beantwoord wilde hebben. Dhr van de Berg weigerde hierbij mij telefonisch te word te staan (het nummer op de site leidt naar een doolhof aan keuzemenu's die allemaal naar de website verwijzen).
Na enkele pogingen de vragen per mail beantwoord te krijgen werd ook daar niet meer gereageerd.
Goede tent, totdat je ze echt nodig hebt.
Rasechte afrader!

Antwoord van Depremievergelijker.nl
kwalitatief uitermate teleurstellend
als het om nieuwe verzekering gaat, is deze maatschappij er erg snel bij. deze helpt je dan heel snel om een verzekering af te sluiten, maar als je een schade aan je auto krijg dan zijn ze erg traag. het lijkt dan net alsof ze er niks van af weten. ik heb 2 maanden geleden een schade aan mijn auto gehad en de premievergelijker heeft nog steeds niks geregeld met de verzerkeingsmaatschappij van de tegenpartij. telefonisch zijn ze nooit bereikbaar. je kan ook geen boodschap inspreken wat dus erg frustrerend is, want persoonlijk contact is de beste kontact die je kan hebben met dergelijke maatschappijen. maar hier krijg je een antwoordapp die verteld dat je een mail moet sturen. al 2 maanden stuur ik ze mail na mail maar geen antwoord. als je nooit een schade gehad heb zal je nooit achter komen hoe slecht deze maatschappij is. nu ben ik zelf met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij alles zelf aan het afhandelen, iets wat mijn de premievergelijker had moeten doen. ik ga nu ook overstappen naar een andere verzekeringsmaatschappij.
MIJN ADVIES.......... LAAT JE AUTO NOOIT HIER VERZEKEREN ALS JE EEN GOEDE SERVICE KRIJGEN WILT!!!
Zes offertes en toen had ik schade
Ze geven heel veel informatie op de site. Toch kwam ik er niet uit. Telefonisch zeer goed geholpen en zonder gemopper zes verschillende varianten voor mijn bestelwautopolis gemaakt. Een week later had ik al schade. Die werd opde dezelfde manier geregeld. Echt perfect gedaan.