Kan kun anbefale dette mærke - super kvalitet og med et twist i designet eller stofbrugere, jeg ikke har set tidligere. Fin og direkte kontant - svarer hurtigt .
Bedrijf heeft geantwoord
En stor tak til Ditte for en fantastisk service og tålmodighed. Hun har troligt svaret på alle mine mail med ale mine dumme spørgsmål, og tilmed ydet den mest fantastiske service, at få det bestilt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Design by laerke fremstiller de smukkeste kjoler og skjortebluser, som er skønne at have på. Jeg er vild med designet og de lækre tekstiler. Jeg er blevet vejledt med farver og størrelse flere gange o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte og betale en skjorte via hjemmesiden. Jeg har ikke modtaget bekræftelse eller kvittering Jeg har før skrevet til dem, uden at få svar. VIRKELIG DÅRLIG STIL Efter ovenstående anmeldels... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mode, fashion og style til alle kvinder
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mit fortrukne tøjmærke er Design by Lærke, pga. Det er tøj med god pasform og i lækker kvalitet.
Det er nemt at bestille på hjemmesiden og leveringen er hurtig :) top service, lækkert brand og spændende + smukke styles.
Jeg bestilte en Anne ruffle skjorte til min kone, materialet var virkelig lækkert, og min kone blev rigtig glad!
Hurtig, effektiv og meget venlig service. Lækkert tøj i fantastisk kvalitet. Jeg skal handle der igen 👍🏻
Design by Lærke har fede kjoler
Virkelig lækker kvalitet
Og helt unik👌🏼
Og fantastisk service
Det er ikke det sidste, som jeg har købt i fede mærke
havde en super god service og oplevelse på Instagram og valgte at købe igennem der:)
kun Ros tilovers for super service og levering som aftalt :)
Fik hurtig og professionel hjælp til at købe smuk kjole set på Instagram. Hurtig levering.
God service. Jeg var lidt i tvivl om, hvordan min skønne nederdel var, og fik fine billeder og mål. Jeg er meget tilfreds med min nederdel, og blev så glad da jeg modtog den, den er bare så smuk, og falder lige som den skal.
Lækkert tøj i fantastisk kvalitet. Super service, da tøjet kan sys efter egne mål og ønsker..