Fijne site om te gebruiken en veel keus bij het boeken van een hotel. Het enige wat jammer is, is dat je maar max voor 3 kamers tegelijk kan boeken. Meerdere kamers en personen tegelijk is niet mogeli... Toon meer
Snel iemand aan de telefoon. Geven gelijk hun extention nummer als je dezelfde persoon wilt spreken. Ik had problemen op 'goede vrijdag', ik had mijn betaling gedaan, maar mijn bank deed geen beta... Toon meer
Waarom Destinia goed vind is: Ondanks het ook een comerciele organisatie is. Werken zij beter dan de andere hotelaanbieders. Niet zoveel reclames en omleidingen naar hotels waar je helemaal niet om ge... Toon meer
We gaan al jaren met destinia op reis beste prijs heel correct bij,annulering krijg je altijd je centjes rap terug , Maar ze zouden wel eens een korting bon in je mail mogen stoppen na jaren trouwe k... Toon meer
En la Agencia de Viajes Online Destinia.com le ofrecemos las mejores ofertas en hoteles, vuelos, apartamentos, alquiler de coches y cualquier servicio relacionado con los Viajes. 902 303 555
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb voor de tweede keer geboekt bij Destinia. Ze hebben goede prijs. Ze heb goede en snelle klantenservice. En ze zijn eerlijk, ze lossen problemen op.

Antwoord van Destinia
Snel, helder, makkelijk te vinden info!
Ik eindelijk een voordeel site zonder fratsen! Love it!!!

Fijne boekingssite.
Dankzij Ayman Travel agent ...top

Antwoord van Destinia
Was snel en duidelijk side en goed price het is mijn eerste keer en zeker niet de laste 👍🏻

Antwoord van Destinia
Makkelijk, vlot en geen enkel probleem.

Dat is mijn 2de reis via destinia
De erste reis hebben wij wat problemen in de hotel in Egypte. Wij hebben telefonisch contact gehad met medewerker van destinia die heeft alles geregeld

Antwoord van Destinia
Goede prijs geboekt l. Vriendelijk en goed geholpen zowel telefonisch als via mail.

Antwoord van Destinia
Destinia bood het aparthotel, waar ik naar op zoek was, het voordeligst aan.
Tevens was het definitief boeken van het aparthotel eenvoudig en deel.

Antwoord van Destinia
Bij Destinia vonden wij de laagste hotelkamer prijs, niet èèn maar verscheidene keren

Antwoord van Destinia
Zeer goede aanbieding voor all inclusive hotel in Marokko .
Boeken ging heel makkelijk. Met annulering, zonder aanbetaling

Antwoord van Destinia
Fijne site, scherpe prijs, duidelijk wat inbegrepen en wat niet

Antwoord van Destinia
Reservering was perfect, goed geregeld. Hotel waa ook goed, ben zeer tevreden.