Det Fynske Bilhus Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde købt en bil hos dem,der opstod en misforståelse under handlen,det gjorde så at da vi kom skulle hente den(der var kommet plader på) ,kunne der ikke monteres træk på den som aftalt i slutsedlen.M... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min kæreste havde købt en bil hos Det fynske bilhus. Han havde ikke fået læst specifikationerne om bilen ordentligt igennem og endte faktisk med at være rigtig ked af sit køb:( han kontakter sælger S... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klar anbefaling. Du kan forvente en både god, reel og fair behandling uden nogle smalle steder og undskyldninger. Købte en årgang 2010 her i efteråret Senere problemer med motor, mekanik, te... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det her er uden tvivl det eneste bilhus, jeg og min familie nogensinde kommer til at handle hos igen. Fra første kontakt har servicen været helt i top – professionel, ærlig og utrolig imødekomm... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Automarktplaats
  3. Verkoper van tweedehands auto's

Over Det Fynske Bilhus

Geschreven door het bedrijf

Stort udvalg af brugte biler
Det Fynske Bilhus har et bredt udvalg på 80-100 nyere brugte biler.
Alle vores biler er klargjorte både mekanisk og kosmetisk og vi gennemgår efter ønske den nyere brugte bil med dig/Jer, når du/I henter bilen.
Alle biler solgt fra Det Fynske Bilhus A/S leveres med reklamation i henhold til Købeloven.

Populære nyere brugtbiler til altid skarpe priser
Det er en erklæret hensigt, at have et stort varieret udbud af populære nyere brugtbiler til altid skarpe priser. Vi udtager derfor hver uge 25% af vores varelager til overvågning af pris, så vi sikrer os altid at være konkurrencedygtige

Vores rødder er fynske
Hvilket afspejles i firma-navnet og vi ligger fysisk lige midt i Danmark.
Vi handler med kunder fra hele Danmark og tilbyder online handel og levering af bilen lige til døren.

Ved bilhandel med Det Fynske Bilhus A/S er der:
✅ Mulighed for at tilkøbe ekstra garanti forsikring.
✅ Mulighed for tilkøb af vinterhjul.
✅ Mulighed for tilkøb af undervognsbehandling.
✅ Mulighed for tilkøb af træk.

Vores personale er veluddannet
- Og deltager i alle relevante kurser og har mange års erfaring fra bilbranchen både fra ny-vognsforhandlere og fra store brugtvognsforhandlere i Danmark

På gensyn til en god bilhandel.
- Allan

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er meget glad og tilfreds med handlen, og føler mig godt behandlet.
Fik kun en enkelt nøgle med til bilen, og der var gået nogle måneder før jeg fik kontaktet dem angående dette, men fik stadig lavet en eksta nøgle kvit og frit.

19 augustus 2021

Super god service

Super god service👍 Derudover var de meget flinke og hjælpsomme. Kan helt sikkert anbefale dem, også for andre der er førstegangs køber som jeg.

5 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 stjerner er berettiget.

Herfra skal lyde den største anbefaling af Det Fynske Bilhus.
Vi har haft glæden af at handle en brugt Skoda Octavia med Allan og hans medarbejdere. Sjældent har vi oplevet så en god behandling og ærlighed.
Det var selvfølgeligt en brugt bil vi handlede, men de fejl og mangler bilen trods alt havde efter 150.000 km, og som vi spurgte ind til, blev udbedret uden nogen form for skepsis og tøven.
Så da vi kom og hentede bilen, fik vi følelsen af at have købt en helt ny bil.
Vi kan kun varmt anbefale at handle bil i Det Fynske Bilhus.

21 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har for nyligt købt en Citröen C1…

Jeg har for nyligt købt en Citröen C1 ved det fynske bilhus.
Servicen som de ydede, var intet andet end fænomenal.
Fra øjeblikket jeg trådte ind af døren hos forhandleren, blev jeg mødt med åbne arme og et vedkommende smil.
Jeg blev vejledt godt ift. Valget af min nye bil, og følte mig på intet tidspunkt presset til noget jeg ikke selv ville.
Jeg hsr intet andet end roser at sige om forhandleren og de venlige medarbejder ved det fynske bilhus.

16 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg stod for at skifte bil---jeg…

Jeg stod for at skifte bil---jeg besøgte Fynske Bil Hus
det kommer jeg aldrig til at fortryde---et bil Hus-- jeg gerne vil besøge---endda med stor glæde.
En god service---skal man lede længe efter i bil branchen---men her fik jeg service for alle pengene
tak til Søren og de andre jeg var i kontakt med.
En særlig tak til Allan
Venlig hilsen Strunk

12 december 2020

Fantastisk service.

Som relativt uerfaren bilkøber har jeg oplevet en for mig overraskende ordentlighed og engagement ift at give mig den bedste oplevelse og service som kunde. Mens jeg ventede på klargøring af bil, stod min gamle bil (ganske uventet og på vej på sommerferie) af. Uden tøven og udenfor normal åbningstid blev der lavet aftale om lånebil og sommerferien var reddet. Efter købet har der været et par enkelte ting der skulle følges op på - også dette er foregået uden problemer. Det fynske bilhus får mine varmeste anbefalinger.

3 oktober 2020

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales.
Jeg var på udgik efter min første "dyre" bil og var blevet anbefalet detfynskebilhus, både pga. af deres store udvalg, pris og ikke mindst service.
Jeg fik den bedste service og har følt mig meget tryg ved at handle ved dem. Man føler på ingen måde, man bare er endnu en kunde en rækken. Har været en rigtig god oplevelse og Min datter og jeg har nu fået den, helt rigtige bil til os.

20 september 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk service oplevede jeg…

Helt fantastisk service oplevede jeg her ifm køb af ny bil - ikke blot havde de styr på at bilen var gennemgået på alle servicepunkter men de havde også skiftet et glas på venstre tågelygte som havde en flænge. Da jeg skulle hente bilen og var forsinket blev åbningstiden rykket med en ekstra time så jeg kunne nå at få udleveret bilen på den aftale dag.

19 september 2020

Fantastisk service fra dag 1

Vi solgte vores gamle bil og købte ny brugt bil hos Det Fynske Bilhus for 6 måneder siden.
Deres service har været upåklagelig.
De købte min gamle bil og jeg fik en markant højere pris end andre forhandlere havde tilbudt.
Da en reparation skulle ordnes på garantien, blev jeg ringet op af værkstedet der fortalte de var færdige med reparationen, men at bilen skulle til service og der var et par gasfjedre der var gået - begge dele vidste jeg godt jeg skulle have ordnet på et tidspunkt. De havde allerede talt med Allan fra Det Fynske Bilhus, som havde sagt at de kunne de skrive på hans regning. Det var vel og mærke 6 md efter jeg havde købt bilen. Det er sgu god service!

De får mine bedste anbefalinger og når vi skal skifte bilen, er det helt klart dem vi kontakter først!

4 september 2020

Det Fynske Bilhus er trovædigt

Jeg købte en bil i maj måned, og Det Fynske Bilhus tog min bil med i handlen. Jeg oplevede, at jeg blev mødt med ærlighed, tillid og en stor venlighed. Jeg var usikker på bilens stand og fik den derfor tjekket af FDM. Det foregik fuldstændig uproblematisk, og Allan overholdt alle aftaler. Han hjalp endda med at få den tjekket og sørgede for, at bilen var i tip top stand, da jeg overtog den. Tak for handlen Allan.

26 augustus 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tryghed og service også efter købet

Super service og hjælp også efter købet.

Jeg købte for 3 måneder siden min dejlige Peugeot 5008 og var allerede dér imponeret af Allan og det Fynske Bilhus.

Det er dog især her 3 måneder efter handlen at jeg virkelig må udtrykke min kæmpe tilfredshed. Tandremmen som den forrige ejer havde skiftet begyndte pludselig at volde problemer.

Jeg ringede til Bilhuset , der uden tøven eller bøvl , og som det mest naturlige i verden forklarede at det vigtigste for dem var at jeg var glad og tryg for mit bilkøb og at de tog sig af alle udgifter. De sendte mig på deres yderst kompetente værksted som udskiftede tandremmen og jeg har ikke haft en krone op af lommen.

Det er altså service og tryghed udover hvad jeg normalt ville turde forvente af et "brugtbils hus"

18 augustus 2020

Fantastisk Bilhus

Super service, super flinke! Let og smertefri handel. Stort udvalg af biler til enhver smag. Kan klart anbefale at handle bil her !

28 mei 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FANTASTISK STED. høj service :-)

Vi vil helt klart anbefale “det fynske bilhus”. Utrolig søde medarbejdere som IKKE bare presser en bil ned over hovedet på en, de giver tid og ro til at tænke over ens valg. Det er min kæreste og jegs første fælles bil, så derfor skulle der ikke tages nogle haste beslutninger af valg af bil. De har 80-100 biler ca og vælge imellem til hver en smag.
Altid smilende og i mødekommende, nede på jorden og utrolig hjælpsomme og man kan altid ringe hvis man har spørgsmål.
Vi var ude og prøve kører vores bil 3 gange for at være sikker. Allan stod allerede klar med nøglerne sidste dag vi prøvede den og sagde “kør nu en ordenlig lang tur, så i kan mærke det”
FANTASTISK!
Klart store anbefalinger til Allan og CO.

24 mei 2020