Havde købt en bil hos dem,der opstod en misforståelse under handlen,det gjorde så at da vi kom skulle hente den(der var kommet plader på) ,kunne der ikke monteres træk på den som aftalt i slutsedlen.M... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Min kæreste havde købt en bil hos Det fynske bilhus. Han havde ikke fået læst specifikationerne om bilen ordentligt igennem og endte faktisk med at være rigtig ked af sit køb:( han kontakter sælger S... Toon meer
Klar anbefaling. Du kan forvente en både god, reel og fair behandling uden nogle smalle steder og undskyldninger. Købte en årgang 2010 her i efteråret Senere problemer med motor, mekanik, te... Toon meer
Det her er uden tvivl det eneste bilhus, jeg og min familie nogensinde kommer til at handle hos igen. Fra første kontakt har servicen været helt i top – professionel, ærlig og utrolig imødekomm... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Det Fynske Bilhus
Geschreven door het bedrijf
Det Fynske Bilhus har et bredt udvalg på 80-100 nyere brugte biler.
Alle vores biler er klargjorte både mekanisk og kosmetisk og vi gennemgår efter ønske den nyere brugte bil med dig/Jer, når du/I henter bilen.
Alle biler solgt fra Det Fynske Bilhus A/S leveres med reklamation i henhold til Købeloven.
Populære nyere brugtbiler til altid skarpe priser
Det er en erklæret hensigt, at have et stort varieret udbud af populære nyere brugtbiler til altid skarpe priser. Vi udtager derfor hver uge 25% af vores varelager til overvågning af pris, så vi sikrer os altid at være konkurrencedygtige
Vores rødder er fynske
Hvilket afspejles i firma-navnet og vi ligger fysisk lige midt i Danmark.
Vi handler med kunder fra hele Danmark og tilbyder online handel og levering af bilen lige til døren.
Ved bilhandel med Det Fynske Bilhus A/S er der:
✅ Mulighed for at tilkøbe ekstra garanti forsikring.
✅ Mulighed for tilkøb af vinterhjul.
✅ Mulighed for tilkøb af undervognsbehandling.
✅ Mulighed for tilkøb af træk.
Vores personale er veluddannet
- Og deltager i alle relevante kurser og har mange års erfaring fra bilbranchen både fra ny-vognsforhandlere og fra store brugtvognsforhandlere i Danmark
På gensyn til en god bilhandel.
- Allan
Contactgegevens
Rolundvej 35, 5260, Odense S, Denemarken
- salg@detfynskebilhus.dk
- www.detfynskebilhus.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Rigtig god service
Jeg har ikke så meget at sige andet end, rigtig god service, rigtig god pris og rigtig god bil.
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Rigtig god kundepleje, med følelse af at blive lyttet til og hørt! Vi købte vores bil hos det fynske bilhus og kan klart anbefale andre også at gøre det!
Perfekt handel
Perfekt handel
Vi handlede pr. Tlf.
Bilen havde et par småting som ikke var helt på plads.
Det blev løst, perfekt og uden problemer efterfølgende.
God service og stor imødekommenhed fra firmaet.
Så hvis du skal have ny brugt bil så kig her først.
Kan anbefale Det Fynske Bilhus
Kompetent fremvisning og køb af bil, samt de tog min gamle bil med i handelen. Kan anbefale at købe bil der
Sådan skal det gøres!
Har netop været forbi Det Fynske Bilhus og har kun godt at sige. Jeg ringede i forvejen og spurgte ind til en bil, og da jeg kom, stod bilen 100% som jeg var blevet oplyst. Super service og godt humør - Tak for en rigtig fin betjening.
Tommel op herfra
Rigtig god oplevelse!
Har lige købt min nye bil hos det fynske bilhus og kunne ikke forstille mig en bedre behandling man kunne få hos en brugtvogns forhandler. så helt klart 5 stjerner her fra!
Hilsen Christina :) :)
Fantastisk Bilhus 6 stjerner
Hej Allan!
Tusinde tak for en fantastisk god professionel behandling er rigtig glad for bilhandlen i lever op til det i lover bliv endelig ved med det🤗 synd man ikke kan give jer 6 stjerner det fortjener i .
Henriette👍🙂
Super god handl 👍🏼😊
Min oplevelse var været rigtigt god og har fået en super god handl på min nye bil. Her vil jeg gerne handle igen, når jeg en gang skal have en bil igen. Rigtig god services
Og en stor tak til Torben og Christoffer 😊😊
Rigtig god oplevelse 😊 ligetil til at…
Rigtig god oplevelse 😊 ligetil til at handle med og super god service.
Fremragende..
Har haft en super god handel med Det fynske Bilhus. Stor tak til Allan og Christoffer.
Her føler man sig hjemme og de gør alt for at dine ønsker blir en realitet.
Her handler jeg gerne bil igen..
Tak for handlen, kommer igen:-)