vandaag een klus laten uitvoeren door deze fijne vakmensen, tussengoten opnieuw inbranden. Was best pittige klus maar netjes uitgevoerd. Werkplek ook weer keurig achtergelaten. Dit was de tweede kee... Toon meer
Hallo mijn naam is Willie Dewus en ik ben de eigenaar van Dewus Dakwerken. Na 20 jaar ga ik nog steeds iedere dag met plezier aan het werk. Ik werk aan uw dak alsof het mijn eigen dak is.
Nederland
- www.dewusdakwerken.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Tot tweemaal toe vergeefs afgesproken
Tot tweemaal toe een afspraak gemaakt om naar een lekkage te kijken die het timmerwerk van onze dakgoot ernstig aantast. De eerste keer niet komen opdraven zonder bericht, een tweede poging gedaan na excuses en wederom vergeefs zitten wachten. Mijn telefoontje om te vragen of hij nog kwam werd weggedrukt. Eén ster is al teveel voor deze wanprestatie
Vertrouw je dak toe aan professionals
Wil Dewus en zijn mensen hebben binnen 4 dagen mijn dakpannen vervangen (incl. nieuwe stoflatten en panlatten en opendampfolie), de zonnepanelen verwijderd en herplaatst en nieuwe bitumen aangebracht op mijn 2 dakkapellen. Alles ligt zeer strak en de werkwijze was zeer professioneel en ze deden het met plezier. Alles is conform afspraak verlopen en geen verborgen kosten. De prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed. Al met al puik werk verricht en ik ben een zeer tevreden klant.
Deskundig en vriendelijk familiebedrijf.
Deskundig en vriendelijk familiebedrijf.
Bij mij zijn de panlatten, folie en dakpannen vervangen. Houden zich keurig aan de afspraken en ruimen ook weer netjes op. Vakmensen qua werk en instelling. Harde werkers. Het was een plezier ze bij mij aan het werk te hebben.
Willie cs bedankt!
Plaatsen van nieuwe dakpannen c.a. op onze woning
Van de week heeft Willie Dewus en zijn team uit Heerhugowaard op onze woning nieuwe dakpannen geplaatst (met nieuwe dakfolie en panlatten). Het karwei snel en zorgvuldig gedaan. Ook de zonnepanelen zijn keurig teruggeplaatst. Kortom er is wat ons betreft prima vakwerk geleverd! chapeau!!
adequate aanpak daklekkage
Na een flinke lekkage als gevolg van een stortbui dakwerkenbedrijf Dewus in Heerhugowaard hedenochtend gebeld. Ze zijn vandaag vroeg in de middag al komen kijken en hebben na een gedegen inspectie van het dak en de dakgoot een gescheurde dakpan (die het probleem bleek te zijn)meteen vervangen. Waar vind je nog een dergelijke service. Topbedrijf dat ik van harte kan aanbevelen en waar ik beslist waar nodig terug zal komen.
Stapje extra
Willie en het team zetten net een stapje extra. Wij zijn erg vriendelijk en snel geholpen en daarnaast ook erg blij met het resultaat. Er wordt professioneel gewerkt door de mannen.
Effe een spoedje
Willie kwam na me belletje gelijk langs,
Lekkage bij uitloop gerepareerd,
Na een praatje, ook een aanvraag voor een offerte gedaan voor panlatten en pannen vervangen.
Ps prijs reparatie viel echt mee
Dewus prima ervaring
Dewus heeft gisteren ons dak gerepareerd ; snel en vakkundig zijn de pannen weer op het dak gelegd door Willie en zijn vader en tegen een heel redelijke prijs . Vriendelijke mensen die met je meedenken.
Top bedrijf !!!
Bij ons heeft Dewus dakwerken het dak voorzien van nieuwe panlatten en dakpannen.
Vriendelijke mensen, goede communicatie en alles volgens afspraak uitgevoerd.
Mocht er in de toekomst nog werkzaamheden aan het dak nodig zijn dan weet ik al waar ik heen ga.
Top bedrijf !!!
Uitstekende Ervaring !!
Uitstekende Ervaring !!
De communicatie via Willie is ons heel goed bevallen, van offerte tot aan uitvoer. Alle afspraken zijn ze nagekomen en ze hebben alles keurig netjes opgeleverd. Een tevreden klant rijker.
Dak vervangen
Dewus dakwerken heeft bij ons het hele dak opnieuw gelegd. Vanaf het begin was het contact zeer prettig en snel. Ze denken mee prijstechnisch gezien.
Al met al een hele fijne ervaring en zal hun zeker bellen als er wat moet gebeuren.
Bedankt Willie
Dewus Dakwerken heeft bij ons het dak…
Dewus Dakwerken heeft bij ons het dak perfect gerepareerd. We kregen snel een reactie op onze aanvraag en binnen korte tijd was alles geregeld. Ze denken echt mee en geven eerlijk advies, zonder poespas. De mannen werkten netjes en lieten alles schoon achter. Fijn bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Wij zouden ze zo weer inschakelen!
Snelle service van DewusDakwerken
Ik heb de beste mannen gister gebeld van Dewusdakwerken, dit ivm met een lekkage die door de hevige regenbui was veroorzaakt.
En vandaag zijn de beste mannen al langs gekomen, even gekeken en bleek een dopje van vuurwerk oid te zijn.
Nog even een kopje koffie gezellig praatje en mijn dag is weer geslaagd.
Ik heb vorige jaar mijn dak laten…
Ik heb vorige jaar mijn dak laten repareren. Nog steeds heel blij mee. Tot de volgende mannen
Zeer te vrede
Zeer te vrede, vriendelijke mensen en mijn dak zag er na werken weer goed uit.
Stormschade
Door storm was er een dakpan niet goed komen te liggen.
Na één telefoontje werd het dezelfde dag nog verholpen. Vriendelijk personeel met humor!
Top dus 👍🏻

Antwoord van Dewusdakwerken
Bedankt jongens
Bedankt jongens. Voor het oplossen van de lekkage
Snelle service en duidelijke…
Snelle service en duidelijke communicatie
Bij ons de schoorsteen gerepareerd Wij…
Bij ons de schoorsteen gerepareerd Wij zijn zeer tevreden.
Mijn reddende engelen
Mijn reddende engelen! Het water gutste langs de muren naar beneden! Binnen 2 uurtjes waren ze er en hebben ze het weer of geen weer opgelost! ZEER tevreden!