AniCura Dyrehospitalet City Syd Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 - Meget imødekommende Pludseligt, ud af det blå, kunne min hund ikke rejse aig. Jeg kontaktede en anden dyrlæge, men det havde de slet ikke tid til. Så ringede jeg til Anicura city syd, og fik bes... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ingen tvivl, Danmarks bedste! Når man valfarter fra Fyn, ja helt fra Bornholm, så må der være noget om snakken.. Meget dygtige og kompetente dyrlæger, meget menneskelige, omsorgsfuld i de dårlige... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

37 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fejl diagnose og behandling

Fejl diagnose og behandling
Og dyrlæge Thomas Larsen vil ikke erkende deres fejl så dyrplageri af min hund i mere end en måned og hel del fattigere 😤

15 mei 2026
Logo AniCura Dyrehospitalet City Syd

Antwoord van AniCura Dyrehospitalet City Syd

Hej
Det er beklageligt hvis du ikke føler at vi har givet den rette behandling. Vi vil gerne at du kontakter os for at vi kan få det afklaret.
Mvh
AniCura Dyrehospitalet City Syd

Fantastisk kundeservice

5 - Meget imødekommende
Pludseligt, ud af det blå, kunne min hund ikke rejse aig. Jeg kontaktede en anden dyrlæge, men det havde de slet ikke tid til. Så ringede jeg til Anicura city syd, og fik besked på at komme så hurtigt som muligt. MEN ...jeg skulle forberede mig på ventetid fordi det var en akut tid. De fik ret. Jeg ventede 5 minutter, så kom de ud med en båre for at hente min hund 🙂
Det kalder jeg service på topniveau.

12 juni 2026

God service, hver gang.

Har brugt Ani Cura City syd igennem en del år til flere kæledyr. Vi har altid mødt god service i vores kontakt med dem. Senest skulle jeg forny en recept på et middel brugt over flere år, men fik vejledning i alternativ middel som var både billigere men også nemmere at benytte i praksis.

12 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

AniCura Dyrehospitalet City Syd og især…

AniCura Dyrehospitalet City Syd og især Morten og hans team, der operede vores hund for noget tid siden, for noget der ikke var set før (en livmor med cyster på 11.5 kg) fortjener kæmpe ros. Morten var der for vores hund før, under og efter. Han fortjener 100 stjerner men kan kun give 5 her, men han redede vores hund liv som vi er meget tak nemlig for.

11 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid imødekommende og smilende…

Altid imødekommende og smilende personale - der er også altid god tid til katten og ikke mindst lyttede til input omkring kattens hverdag og adfærd, som måske/måske ikke kan have betydning for behandling. Får altid et nyt fif eller råd med fra frontpersonalet, når vi er forbi - det sætter vi også stor pris på, så TAK til Jer alle :-)

27 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale Bo ved AniCura City…

Kan kun anbefale Bo ved AniCura City Syd hvis din hund får korsbåndskade/sprunget korsbånd.
Der får din hund den bedste behandling og så god vejledning. Er tryg ved opfølgningsplanen der er lavet. Og er der noget jeg bliver i tvivl om, så ved jeg at jeg kan ringe og spørge.

10 maart 2026

Aalborg Sv

Aalborg Sv
Meget venlig og dygtig personale, der tager os godt imod hver gang vi kommer i klinikken.

3 maart 2026

Kanon betjening

Kanon betjening, super rare mennesker og mega hurtig hjælp! Jeg ringede torsdag den 19/2 ang vores hund som havde et stort hornhinde sår og morgen efter kl 8.20 havde Thomas en tid til og operere ham!👏🏼
Han er virkelig dygtig og han gav sig tid til os, så vi var helt med på hvad der skulle ske.👏🏼
Helt klart et sted vi kommer igen, også selvom vi har 5 kvarter derop..👌🏼

20 februari 2026

De varmeste anbefalinger.

De varmeste anbefalinger.
Min hund elsker at komme der, det skyldes ikke mindst den gode modtagelse og behandling.
Han er tryg og ved at i kun vil ham det bedste.
Så er hundemor også glad ❤️🙋‍♀️🐕

2 februari 2026

Øjenlysning af hund

Vi blev godt modtaget på klinikken. Undersøgelsen (øjenlysning) blev foretaget af en venlig og imødekommende dyrlæge. Han virkede meget kompetent. Og vores hund var på intet tidspunkt utryg ved ham.

8 januari 2026

Rigtig god Dyrelæge

Altid søde og rare dyrelæger som lytter og undersøger grundigt. Altid god service når man ankommer. Alt i alt føler man sig rigtig godt behandlet både dyr og ejer.

9 december 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.