Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kjøpte elektronikk for 160kr som tilsvarer 92kr i toll. På dette betalte jeg 208kr frakt + PROSESSERINGSGEBYR på 229kr som tollvesenet gjør gratis. Gratulerer DHL, jeg ønsker å aldri bruke dere ig... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nå har jeg ventet fra i dag tidlig og hverken bil eller ny informasjon om levering er kommet. For å unngå at denne viktige pakken blir sendt til andre hentesteder, har jeg passet på hele dagen. Nå er... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Absolutt et dritt selskap. Jeg ringte 4 ganger for å forsikre meg om innlevering av et dokument kl 10 morgen skulle bli sendt samme kveld med siste fly til Soania. Og komme frem dagen etter til meg i... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Alt var prikkfritt - fem stjerners - inntil selve leveransen med bil til vårt hjem. Sjåføren var meget uhøflig og aggressiv da min kone ikke greide å lese mini-skriften der det skulle kvitteres. Hun f... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,6

Alle reviews

64 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God opplevelse

Jeg er veldig fornøyd med DHL! Pakken ble levert hjem svært raskt. Fikk oppdateringer på hvor pakken befant seg underveis, og en melding den dagen pakken ble levert. Var litt bekymra etter å ha lest mange negative anmeldelser her, men opplevde ingen problemer! :)

10 februari 2025

Håpløst

Håpløst
Anbefales overhodet ikke. Jeg har i mange dager forsøkt å returnere en pakke, men hver gang jeg kommer til et service-point er det fullt. Jeg får altså aldri returnert pakken min, hvilket innebærer at jeg blir stuck med en vare jeg ikke skal ha. Jeg har besøkt FLERE servicepoint men får altså aldri sent pakken. Håpløst

8 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

DHL fungerer kun om sommeren

DHL fungerer kun om sommeren, de har sjåfører som ikke greier å kjøre på norsk vinterføre. De kunne ikke levere pakken pga dårlig vær?? Her har det ikke vært dårlig vær men godt og tørt vinterføre. Så skal dere ha pakker om vinteren ville jeg ikke brukt DHL de er helt ubrukelige.

3 februari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Når ringeklokken slutter å virke.

Det er tydeligvis for kaldt for den simple ringeklokken min i dag og den har sluttet å virke. Før ville sjåføren ha ringt mottakeren for å passe på at de kan ta imot forsendelsen, heller enn at de de må kjøre til et nytt sted (leveringspunkt).
Heldigvis kan man hente pakken sin der. Men det suger litt når man er handicappet og ikke kan kjøre dit...
- Om sjåføren er i tvil på hvor leiligheter befinner seg burde det kanskje være mulig for dem å ringe mottakeren?
- Jeg turte IKKE å be dem sette pakken utenfor døren, da jeg har opplevd at pakken har vært åpnet og skadet under transport - av tidligere sjåfører. Vil heller ikke risikere at innholdet skal bli stjålet av andre.

DHL's nettside er tung å navigere, treg og linker virker ikke alltid via SMS.
De sender informasjon via WhatsApp uten at man har bedt om det.

24 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

DHL er ei gruppe menneske med låg kvalifikasjon

DHL er ei gruppe menneske med låg kvalifikasjon. Å ta kontakt med kundeservice hjelper ikkje. I dag skulle pakken 2685578792 bli levert, men leveringa er stoppa.
Pa spørsmålet mitt svara DHL-ansatt Julie Modell (Customer Service Frontline Advisor) at det var eg som sjolv flytta leveringsdatoen til ein tidlegare dato.
Samstundes har pakken stått stille i tre dagar. Forferdeleg levering frå DHL.

11 november 2024

Elendig service og null ansvarsfølelse

Elendig service og null ansvarsfølelse
Jeg har aldri opplevd en verre leveringstjeneste enn DHL. Pakken min skulle leveres fredag, men det klarte de selvfølgelig ikke. Ny leveringsdato ble satt til mandag – dagen før julaften – men heller ikke da klarte de å levere. Sjåføren ringte verken på døren eller på mobilen, selv om jeg var hjemme hele dagen og ventet. Det er helt utrolig at noe så enkelt som å kontakte mottakeren skal være for mye å forvente.

Da jeg ringte kundeservice, fikk jeg en svært lite hjelpsom dame i øret som hørtes ut som hun var tvunget til å være der. Ingen vilje til å hjelpe, ingen unnskyldning – bare en følelse av at jeg var til bry. Hun sa at sjåføren skulle ringe meg opp igjen, men overraskelse: Det skjedde aldri.

Hele opplevelsen med DHL har vært et mareritt. Selv Posten, som jeg ikke har mye godt å si om fra før, er bedre. Det sier alt. DHL, skjerp dere. Kundeservice handler om å løse problemer, ikke å skape flere.

Jeg kommer aldri til å bruke DHL igjen, og jeg anbefaler alle å styre unna. Et totalt upålitelig selskap som tilsynelatende ikke bryr seg om kundene sine i det hele tatt.

23 december 2024

Lyver og stjeler

Lyver om vær eller kommer med andre undskyldninger så de slipper å levere, og putter pakken på "hentepunkt".
Dette er tyveri. Tar betalt for tjenester dere ikke utfører.

20 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I stedet for å levere pakken min

I stedet for å levere pakken min, fikk jeg melding om at DHL "prøvde" å levere, men at de kom til et "tomt hus". Dette er en blank løgn. Hele husstanden var hjemme, ringeklokken fungerer utmerket, og det var ingen forsøk på å kontakte oss.

Jeg tok meg fri fra jobb for å motta denne pakken, og hva er løsningen når jeg ringer dere for å rette opp feilen? Jeg kan enten hente pakken selv eller sitte hjemme en hel dag til og vente på at dere kanskje skal klare å gjøre jobben deres riktig. Dette er helt uakseptabelt.

Dette nivået av udugelighet og manglende respekt for kunders tid er rett og slett hårreisende.

17 december 2024

Blank løgn fra DHL.

I stedet for pakke, fikk jeg akkurat nå melding fra DHL om at de har p r ø v d å levere, men de kom til tomt hus. Blank løgn. Vi er her hele husstanden, og ja, ringeklokken virker, men DHL evnet altså ikke å finne liv. Anbefaler på ingen måte noen å handle hos butikker som bruker DHL.

10 december 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

De klarer som regel ikke levere som de…

De klarer som regel ikke levere som de skal. Det er «kronisk». Jeg har levering fra de 10-12 ganger i året. De klarer kanskje å levere hjem 20 % av gangene. De har også svak dekning av leveringspunkter. Eneste som er positivt er at man kommer raskt gjennom til kundeservice (derfor 2 stjerner), men de kan som regel ikke gjøre noe uansett. Absolutt den dårligste leveringstjenesten som er på markedet i Norge. Jeg styrer unna når jeg kan, men dessverre er det ikke alltid mulig mht. leverandør.

2 december 2024

Scammers

Noen tviler på at DHL lever av å tjene ekstra på fortolling?
Bestilte noe på 1700nok. Betalt 1050 i moms.
Frustrert av å tenke på at det er ingen kontroll og de kan gjør hva de vil

2 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

2,5 dager fra Kina til Vestlandet!

2,5 dager fra Hong Kong til en øy vest for Vestlandet! Det er fascinerende og veldig imponerende å følge pakka på sporing! Jeg er EKSTREMT godt fornøyd med DHL!
DHL har i mange år vært min foretrukne speditør og jeg har ALDRI hatt en eneste negativ opplevelse. Vil spesielt fremheve budet i Øygarden, aldri noe tull!

3 december 2024

Skriver usanne meldinger

Fikk beskjed om at bestilt pakke skulle leveres i løpet av dagen. Jeg var hjemme og får på ettermiddagen ny beskjed om at pakken ikke kunne leveres fordi "VI KOM TIL TOMT HUS".
Dette er ren løgn. Her var to personer hjemme, ringeklokken virker og det var sporsnø, uten tegn til at bil hadde vært her. I beskjeden sto det at vi måtte hente pakken på DHL service point som ligger 10 km unna. Det blir en kjøretur på to mil tur/retur. Da jeg spurte på hentepunkt om de ofte opplevde at kunder kom for å hente pakker "fordi DHL kom til "tomt hus", der kunder allikevel hadde vært hjemme, fikk jeg til svar at det var ikke første gang de hørte om dette.

29 november 2024

Leverer alltid som planlagt

Føler jeg må gi full pott til DHL når man sammenligner med Fedex.
DHL leverer alltid, og jeg mener alltid på avtalt tid. De opplyser flere dager i forveien at de leverer denne dagen og er lett å sette av tid å sitte hjemme når de kommer. Hvis ikke, veldig lett å bestille levering til nærmeste utleveringssted på nett uten ytterligere forsinkelser.
Sammenlignet med fedex som aldri holder tiden sin, så har DHL alltid vært god mot meg.

20 november 2024

Heeeeeelt ubrukelig

Jeg aner faktisk ikke hva de her driver med. Jeg bestilte express shipping på Amazon, og pakken min skal komme i morgen. Men på en eller annen måte står det at pakken er returnert til avsender??? Den kom frem i Norge i dag men de bare sendte den tilbake de. Det står heller ikke noe informasjon om hvorfor i helsike de tenkte det var nødvendig. Så får man jo heller ikke kontakt med kundeservice men fra det jeg har lest her er det like ubrukelig som å drite i og sitte hjemme og vente dag inn og dag ut på disse forbaska pakkene. Har fått pakker levert av dem før som heller ikke gikk som smurt men ikke dhl express, hele poenget med å betale 250 fasan korner er jo at pakka skal komme da

22 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kom ikke som avtalt, - dårlig kundeopplevelse

Pakken ble ikke levert på dato som avtalt på telefon uken før. Tok fri fra jobb for å være hjemme. Ingen presisering på tid mellom 8-16 for når pakken leveres, - de fleste jobber jo i dette tidsrommet? Ringer heller ikke tilbake for å bekrefte ny leveringsdato og hva som skjer med pakken. Ikke mulig å endre leveringsadresse uten at avsender betaler for dette (som er en butikk som selvfølgelig ikke bruker ekstra penger for å dekke over ubrukelig fraktleverandør). Dro for å hente pakken selv på terminal etter kl.16 som jeg ble fortalt var en mulighet av DHL, men der kunne de ikke utlevere pakken før de fikk bekreftelse fra kontorpersonalet som hadde gått for dagen. Helt ubrukelig kundeopplevelse av et system som virker utrolig tungvindt og upraktisk for dem selv som ikke får utlevert de pakkene de skal bli kvitt.

11 november 2024

Is dit jouw bedrijf?