Ajax Systems Reviews 11.294

TrustScore 5 uit 5

4,8

Smart, praktisch, intelligent. Die Montage durch die Firma Eisen Lobert war professionell. Durch Aku-System wurden keine Stromleitungen benötigt. Eingabeteil, Funk-Handsender und App ermöglichen den U... Toon meer

Dit bedrijf is keurig, komt snel zijn afspraken na. Monteurs waren netjes en beleefd. En wij zijn erg blij met het systeem. Echter wel heb ik 2 x moeten bellen voor een vraag en de meldkamer zet dit d... Toon meer

Wij hadden problemen met de vorige installatie en waren genoodzaakt een nieuwe te laten plaatsen. Na contact met de plaatser, kwam de installateur 2 dagen later ter plaatse en deze zorgde voor een u... Toon meer

op zich is het gebruiksvriendelijk als tool om het alarm te bedienen, maar het kan nog beter. - Als je de app opent is er elke keer weer dezelfde opmerking die je moet wegklikken - ik kan geen 'fav... Toon meer

1. Beveiligingsmaterialenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ajax alarm system — The most awarded wireless security system in Europe

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

11K reviews

Een van de beste

Een van de beste, zo niet de beste support club die er is op dit moment. De support afdeling geeft niet op tot een probleem verholpen is ook bij bv cameras die niet van ajax zijn icm met hun nvr. Klasse!

10 mei 2026

Ajax hub 2plus gekocht

Ajax hub 2plus gekocht , tweedehands .
De afdeling support van Ajax heeft mij zeer goed geholpen om deze werkend te krijgen .

Zeer tevreden over de support !!!!

3 mei 2026

Hallo Jan!

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn erg blij om te horen dat ons supportteam u goed heeft kunnen helpen om uw tweedehands Ajax Hub 2 Plus correct werkend te krijgen.

Het is fijn om te weten dat u tevreden bent over de ondersteuning die u heeft ontvangen. Uw waardering betekent veel voor ons team.

Minkman prima werk

Minkman heeft prima werk verricht; goed ontwerp en netjes gewerkt. De installatie werkt prima.

17 april 2026

Hallo Marnix,

Hartelijk dank voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over het ontwerp, de installatie en de werking van het systeem.

Met vriendelijke groet, Max Brin

Betrouwbaar systeem

Betrouwbaar systeem. Support is snel en oplossingsgericht. Aanbevolen.

25 maart 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u het systeem betrouwbaar vindt en dat onze support snel en oplossingsgericht is. Fijn dat u ons aanbeveelt!

Max Brin

Fijn en makkelijk te bedienen systeem

Fijn en makkelijk te bedienen systeem. Ook de camerabeelden zijn duidelijk en goed terug te kijken.
Alarmed. Prima bedrijf, reageert snel en komt met goede oplossingen

22 maart 2026

Hallo John,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u het systeem prettig en gemakkelijk vindt in gebruik, en dat de camerabeelden duidelijk zijn en goed terug te kijken. Het is ook fijn dat u onze snelle reacties en goede oplossingen waardeert.

Max Brin

Het systeem is makkelijk te installeren

Het systeem is met de gebruiksaanwijzing goed zelf te installeren en te programmeren. Heel fijn is ook dat het systeem draadloos is en dus weinig tijd kost.

22 maart 2026

Hallo,

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u het systeem eenvoudig zelf kon installeren en programmeren met de gebruiksaanwijzing. Het is fijn dat u ook de draadloze werking waardeert, waardoor het systeem weinig tijd kost om in te stellen.

Good company

20 februari 2026

Hello!

Thank you for your feedback! We’re glad to hear that you consider Ajax a good company. Your words motivate us to continue delivering high-quality products and reliable support.

Best regards,
Max Brin

Eenvoudig in gebruik en ook de app…

Eenvoudig in gebruik en ook de app werkt heel duidelijk en intuïtief. Daarnaast is de service snel en behulpzaam. Een goede keuze!

20 februari 2026

Hallo Annick!

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u het systeem eenvoudig in gebruik vindt en dat de app duidelijk en intuïtief werkt. Het is ook geweldig dat u onze service snel en behulpzaam ervaart. Uw woorden motiveren ons om door te gaan met het bieden van betrouwbare producten en uitstekende ondersteuning.

Max Brin

Ajax, een ongelooflijk goede ervaring

Wij hebben nu 6 jaar het Ajax alarmsysteem. De installateur heeft er echter ineens de brui aan gegeven dus voor vragen konden we bij niemand terecht. Nu was er een probleem met een bewegingsdetector en door een handeling van mij was ik ineens alles kwijt in de app. Gelukkig kreeg ik op mijn vragen binnen het uur alle antwoorden. Dus de juiste hulp van het Supportteam van Ajax. Door hun hulp en meedenken is het weer gelukt alles terug te vinden en werkend te krijgen. Dit is nu wat je verwacht van een support team maar zelden krijgt. Deze mensen verdienen alle credits die er maar zijn. Wij (digibeten) zijn ongelooflijk blij met de hulp en ondersteuning van het Ajax Supportteam en raden het merk dan ook duidelijk aan mede vanwege de ongelooflijke support. The best there is!!

19 januari 2026

Hallo Ronald!

Dank je voor je uitgebreide feedback. Het is geweldig om te horen dat ons supportteam je snel en effectief kon helpen, zelfs nadat je installateur niet meer beschikbaar was. We zijn blij dat alles weer werkt en dat je zo tevreden bent met onze ondersteuning.

We wensen je veel plezier en probleemloos gebruik van je Ajax-systeem!

Max Brin

Very transparant and easy to use

17 januari 2026

Hello!

Thank you for your feedback. We’re glad to hear that the system is transparent and easy to use.

Wishing you continued smooth and reliable use!

With respect,

Top systeem!

Aansluiten ging eenvoudig, alles werkt en doet wat het moet doen. Update gaan automatisch en je wordt overal doorheen geloodst. Als de batterij ook echt 7 jaar meegaat zou dat natuurlijk ook top zijn. Was elk product maar zo degelijk ontworpen.

9 januari 2026

Hallo!

Dank je voor je feedback. Fijn om te horen dat de installatie eenvoudig was en alles goed werkt. We hopen dat de batterijen inderdaad zo lang meegaan en dat je blijft genieten van de degelijke producten.

We wensen je veel plezier en probleemloos gebruik van het systeem!

Max Brin

Complete beveiliging tuin, deuren en binnen.

Volledige systemen, makkelijk installeren, flexibel instelbaar. Bij een vraag directe support van Ajax uit Oekraïne binnen een halve dag op kerstavond.

Hallo Bob!

Hartelijk dank voor je feedback en dat je je ervaring met Ajax hebt gedeeld.

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met het complete systeem, de gemakkelijke installatie en de flexibele instelmogelijkheden. Het is ook fijn om te weten dat je snelle en behulpzame ondersteuning van ons team in Oekraïne hebt ontvangen, zelfs op kerstavond.

Dank je wel voor je vertrouwen in Ajax!

Snel en duidelijk geholpen

Hallo Patrick!

Hartelijk dank voor je feedback en dat je je ervaring met Ajax hebt gedeeld.

We zijn blij te horen dat je snel en duidelijk geholpen bent. Snelle en heldere ondersteuning is voor ons erg belangrijk, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Dank je wel voor je vertrouwen!

Great company with innovative

Great company with innovative, beautiful products. Especially the direct service/support with Ajax is exceptional.

Hello!

Thank you for your wonderful feedback. We truly appreciate your kind words about our innovative and beautifully designed products. It’s especially great to hear that our direct service and support made such a positive impression — our team works hard to provide exactly that level of care.

Thank you for choosing Ajax and for sharing your experience with others!

Kind regards,
Max Brin

This really is a great product!!

This really is a great product!!! I love it in every possible way.

18 december 2025

Hello Geoffrey!

Thank you very much for your feedback.

We’re truly happy to hear that you love the Ajax system and that it meets your expectations in every way. Your enthusiasm means a lot to us and motivates our team to keep delivering high-quality solutions.

Best regards,

Top systeem

Top systeem, werkt altijd correct!
Erg tevreden over de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit systeem.

De installateur is ook fantastisch MH service, fijn bedrijf.

2 december 2025

Hallo Erik,

Bedankt voor uw feedback! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het Ajax-systeem, en dat de installateur en service u goed hebben geholpen. We waarderen uw opmerkingen zeer.

Max Brin

Het alarmsysteem werkt op zich goed

Het alarmsysteem werkt op zich goed, het is aleen jammer dat je niet meerdere codes in kunt voeren voor het bedienpaneel.
Ik gebruik nu de app, mijn vrouw gebruikt de afstandsbediening en mijn dochter gebruikt het bedienpaneel.

13 oktober 2025

Hallo Rob!

Bedankt voor je feedback. Goed om te horen dat het alarmsysteem goed werkt. Wat betreft je opmerking over de codes: het is inderdaad mogelijk om voor elke gebruiker een eigen toegangscode aan te maken. Je kunt dit eenvoudig doen door naar de gebruikersinstellingen in de app te gaan en daar voor elke gebruiker een persoonlijke toegangscode in te stellen.

Op die manier kan ieder gezinslid zijn of haar eigen code gebruiken — handig en veilig!

Goed heholpen

Meneer was vriendelijk en behulpzaam. We hebben alles aangeschaft

4 oktober 2025

Hallo Georgi!

Hartelijk dank voor uw bericht! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en dat alles naar wens is aangeschaft. We waarderen uw vertrouwen in Ajax en hopen dat het systeem u veel gemak en veiligheid biedt.

Max Brin

Zeer tevreden van de installatie.

Zeer tevreden van de installatie.
Was vroeger bij Vericure maar heb dit opgezegd wegens veel te duur .
Alarminstallatie van Verisure ben ik niets meer mee omdat ik mijn contract heb opgezegd.
Bij Ajax systeem ben je zelfs niet verplicht om te abonneren op meldingkamer .
En je aangekochte materiaal kan je altijd verder gebruiken.
Ik werk nu wel met melding kamer en het kost mij 3 maal minder dan Vericure .

2 oktober 2025

Hallo!

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de installatie en het gebruiksgemak van het Ajax-systeem. Fijn dat ons systeem u flexibiliteit biedt zonder verplicht abonnement en dat de kosten voor de meldkamer aanzienlijk lager zijn.