Ajax Systems Reviews 11.294

TrustScore 5 uit 5

4,8

Smart, praktisch, intelligent. Die Montage durch die Firma Eisen Lobert war professionell. Durch Aku-System wurden keine Stromleitungen benötigt. Eingabeteil, Funk-Handsender und App ermöglichen den U... Toon meer

Dit bedrijf is keurig, komt snel zijn afspraken na. Monteurs waren netjes en beleefd. En wij zijn erg blij met het systeem. Echter wel heb ik 2 x moeten bellen voor een vraag en de meldkamer zet dit d... Toon meer

Wij hadden problemen met de vorige installatie en waren genoodzaakt een nieuwe te laten plaatsen. Na contact met de plaatser, kwam de installateur 2 dagen later ter plaatse en deze zorgde voor een u... Toon meer

op zich is het gebruiksvriendelijk als tool om het alarm te bedienen, maar het kan nog beter. - Als je de app opent is er elke keer weer dezelfde opmerking die je moet wegklikken - ik kan geen 'fav... Toon meer

1. Beveiligingsmaterialenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ajax alarm system — The most awarded wireless security system in Europe

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

11K reviews

Betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen…

Betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen systeem.
Prima service van de leverancier.

8 augustus 2024

Hello!
Thank you so much for leaving us a 5-star review! I'm glad that you like the Ajax system.
Max Brin.

Het systeem is uitstekend dnnde…

Het systeem is uitstekend en de installatie ook. Toch maar drie sterren en geen vijf sterren omdat de camera’s uit moeten als er huisdieren, in ons geval katten, aanwezig zijn. En mede omdat de losse tag met de paniekknop onleesbaar is. Dat was bij ons vorig alarmsysteem niet het geval. Als ons dit vantevoren verteld was hadden wij voor een ander systeem gekozen.

30 juli 2024

Goedemiddag!

Het spijt me te horen dat je zo'n ervaring hebt gehad met ons systeem.
Het is mogelijk om het systeem zo in te stellen dat het minder snel reageert op huisdieren. Neem hiervoor contact op met een van onze gecertificeerde installateurs.

Lees meer over huisdierimmuniteit in het artikel https://ajax.systems/nl/blog/what-is-pet-immunity-in-motion-detectors-and-how-to-use-it-correctly/

Als de kat te dicht bij het apparaat klimt, raden we aan om eventueel meubilair te verwijderen waardoor de kat te dicht bij de detector kan komen, wat vals alarm veroorzaakt.

nice product

6 augustus 2024

Hello,
Thank you for your feedback.
We are glad that you like the system!
Max Brin.

Zeer makkelijke bediening via app of…

Zeer makkelijke bediening via app of handmatig, ook op afstand in of uitschakelen.

2 augustus 2024

Very quick response

Very quick response, even on Saturday. Great support! Go AJAX!

13 juli 2024

Hello!
We are glad you are pleased with our Technical Support and will pass your gratitude to our support engineers.
Max Brin.

Betrouwbaar en prima zelf te installeren

Na aanschaf van een compleet alarmsysteem en alle bedenkbare sensoren en (bewegings-)melders; ook sinds vandaag in bezit van een 8MP Turretcam. Er volgen op korte termijn zeker nog een aantal (Bullet-)cams. Werken top!

23 mei 2024

Max Brin.

De installateur kwam maar niet langs

De installateur kwam maar niet langs na lang aandringen heb ik de hub in handen gekregen.
Reeds 3maand gaat mijn buiten sirene niet meer maar nu ik zelf de controle heb kan ik er niet aan.
Op zoek gaan naar een andere installateur is moeilijk want hij zou het moeten overnemen en ik vind er geen

6 maart 2024

Goededag!
Het spijt ons dat u zo'n ervaring heeft gehad.

U kunt installatie-ingenieurdiensten krijgen van onze officiële en geverifieerde partners op onze website https://ajax.systems/nl/select-region/.

Ook heb ik u om uw contactgegevens gevraagd, zodat wij de installateur kunnen vinden waar u ontevreden over bent. U vindt het verzoek in de mail.

Update: Bedankt voor het verstrekken van uw contacten. Onze technici nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hartelijke groeten,

Goed geholpen met mijn probleem

Goed geholpen met mijn probleem

16 mei 2024

Helpdesk is very good

Helpdesk is very good, always comes up with a quick solution. Top service!!!

14 mei 2024

begin er niet aan

Begin er niet aan. Als eenmaal iets simpels als je WIFI wachtwoord wijzigt kan je alles weer van de muur halen en elk dingetje helemaal van voor af aan in gaan stellen. Ben 1200 euro verder en alleen maar drama en vooral irritatie ! Zojuist reactie via Trustpilot zo te lezen, leuk maar probleem wordt niet opgelost! Helpdesk leest het probleem niet eens (antwoord in Engels). Ondertussen zit ik nog steeds zonder alarm. Hoe moeilijk kan het zijn? Wat een drama, voor zoiets elementairs. Update 06-03-2024. De hub uiteindelijk maar gereset. Nu ALLES weg dus mag weer (is al eerder gebeurd) weer de ladder op en sirenes van buiten halen en opnieuw gaan opvoeren en ook alle pids weer stuk voor stuk van de muur halen... Wat een spijt van deze aankoop. Btw, nog steeds geen technische hulp. 19-03 Update op update: Nice to say that I received a mail at 14-03. But again no solution or a sign that you al least have read what the problem is. Only fantastic info about that you are always there to help me out. I will quit this now and hopefully this info is valuable for others.

5 maart 2024

Goededag!

Het spijt me dat u zo'n indruk heeft gekregen na het gebruik van het Ajax-systeem. We willen het ten goede herstellen. Ik heb je contactgegevens opgevraagd via Trustpilot, zodat onze technici contact met je kunnen opnemen en je kunnen helpen. U vindt het verzoek in uw mail.

Update: Wij hebben u op 14-03-2024 een e-mail gestuurd, maar u heeft niet gereageerd. Wij hopen dat u geïnteresseerd bent in het oplossen van het probleem en helpen u graag verder.

Goed systeem met uitbreidingsmogelijkheden

Snelle plaatsing en ideaal om te bedienen via app en paneel.
Goed gevoel erbij.

15 februari 2024

Max Brin.

Zeer stabiel alarm systeem met een zeer…

Zeer stabiel alarm systeem met een zeer duidelijke app, aangelegd met uitmuntende service van BECU. In 1 keer helemaal goed geïnstalleerd zonder enig probleem. Top!

14 februari 2024

Hello!
Thank you! We are glad that you are pleased with our partner.

Top systeem!

Eerder andere systemen gehad maar nu Ajax. Wat een verademing! Het doet wat het moet doen en is heel simpel in het gebruik. Tevens is de app top. Heel erg blij mee!

5 februari 2024

Eenvoudig zelf installeren

Eenvoudig zelf installeren, werkt allemaal goed. App is zeer handig en alles is zeer makkelijk uit te breiden met extra componenten

27 januari 2024

Hello!
We are glad that you like our system. Thank you for taking the time to share your feedback.

Heb het systeem nog maar 2 maanden

Heb het systeem nog maar 2 maanden, tot nog toe erg tevreden. 😊

27 januari 2024

Max Brin.

Snelle reactie op aanvraag en snelle…

Snelle reactie op aanvraag en snelle afwerking duidelijke uitleg en perfecte werking zonder storing

24 januari 2024

Goed en betaalbaar alarmsysteem

Voor een betaalbare prijs heb ik een alarmsysteem dat op meerdere manieren te bedienen is en gewoon goed werkt. Geen gebakken lucht, geen poeha, gewoon goed.

23 januari 2024

Max Brin.

Zeer snelle installatie met duidelijke…

Zeer snelle installatie met duidelijke uitleg, en heel makkelijk en goed te bedienen, vooral ook via de app die ze voor ons geinstalleerd hebben, en ze komen ook direct kijken als er wat aan de hand is, helemaal top

23 januari 2024

Ajax inbraaksysteem

Het Ajax Inbraaksysteem is eenvoudig te installeren en prettig (ook op afstand) te bedienen. Met name de Ajax-App is gebruikersvrienbdelijk en gemakkelijk, waar dan ook, te bedienen.

22 januari 2024