Jeg kjøpte elektronikk for 160kr som tilsvarer 92kr i toll. På dette betalte jeg 208kr frakt + PROSESSERINGSGEBYR på 229kr som tollvesenet gjør gratis. Gratulerer DHL, jeg ønsker å aldri bruke dere ig... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Nå har jeg ventet fra i dag tidlig og hverken bil eller ny informasjon om levering er kommet. For å unngå at denne viktige pakken blir sendt til andre hentesteder, har jeg passet på hele dagen. Nå er... Toon meer
Absolutt et dritt selskap. Jeg ringte 4 ganger for å forsikre meg om innlevering av et dokument kl 10 morgen skulle bli sendt samme kveld med siste fly til Soania. Og komme frem dagen etter til meg i... Toon meer
Alt var prikkfritt - fem stjerners - inntil selve leveransen med bil til vårt hjem. Sjåføren var meget uhøflig og aggressiv da min kone ikke greide å lese mini-skriften der det skulle kvitteres. Hun f... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Hvorfor lett når det kan gjøres vanskelig!
Ved tidligere DHL-leveringer har sjåføren alltid ringt litt i forkant, men ikke denne gangen. Fikk melding om at det var forsøkt levert, noe jeg tviler på.
Ringte umiddelbart kundeservice og spurte om de kunne kontakte sjåføren, men det kunne de ikke. De kunne derimot be om ny levering på mandag og da be sjåføren ringe. Men det kunne ha altså ikke i dag. Dette er strykkarakter på kundeservice.
De sier de har prøvd å levere hjemme…
De sier de har prøvd å levere hjemme hos meg, men det har de absolutt ikke gjort noe forsøk på. Jeg var hjemme hele den dagen de angivelig skulle levere og jeg så hverken bil, ansatt eller leveranse. Måtte hente den blytunge pakken selv. Håper de skjerper seg, gidder ikke å bestille fra noen som bruker dem som leverandør mer. Det er nok av seriøse leverandører som posten, Bring e.l.
Terrible customer service
Terrible customer service, home delivery doesn’t exist.
WORST SERVICE EVER
WORST SERVICE EVER. You really need to fire your couriers. They only deliver all the packages to official drop out points and they do not go to houses. They sent a email that they have been to my house mean while i was in house all day and no one came. Their work should end at 18:00 but they are finished at 16 already. Clearly they don’t even bother to go to someones house. They are lazy and just wanna finish their work asap. Paid for fast delivery for nothing.
Helt patetisk service
Helt patetisk service. Som med mange andre personer hevdet kureren å ha forsøkt å levere hjem, en absolutt løgn, jeg var hjemme hele dagen. Ingen melding mottatt om hvor pakken var, jeg måtte jage den på egen hånd. Dette selskapet har ingen følelse av plikt, stolthet eller ansvarsbevissthet.
Vi ventet på et førekort i posten som…
Vi ventet på et førekort i posten som uheldigvis kom dagen etter at vi hadde drat. Vi fikk noen til å plukke opp færekortet og vi bestilte henting med DHL. Opphentingen gikk bra, men når de skulle levere sat vi å ventet. I spania er alle leiligheter låst bakk gjærder, men det hva klart merket vilken ringekloke du skule ringe på og hadde fåt beskjed om å ringe på tlf. Når ikke gider å ringe på eller ringe på TLF, for så å påstå at de har prøvd å levere, så er det tjenesteforsømelse. Et forsøk er ikke et forsøk før de har prøvd å komme i kontakt med kunden på minst 1 av alternativene, helst bege.
Budet ‘forsøker’ levering 2 dager på…
Budet ‘forsøker’ levering 2 dager på rad, ingen tegn til vedkommende, ingen melding, ingen sms/anrop, heller ikke sett noen utenfor ved ‘leveringstidspunkt’.. mistenker lathet og at de bare trykker ‘har forsøkt levert kunde ikke hjemme’.
Siste gang med DHL:)
Helt sjokk, aldri bestill noe med dem
Krever alt for mange personlig detaljer (må laste inn personlig nummer/bilder av passport etter de har levert pakken).
Veldlig dyre toll, gir ingen forklaringer på toll/moms når man spørr.
Man har veldig kort tid å betale (2 dager), mens de aldri svarer tilbake til email.
Forsøker å ringe deg til og med 20 ganger i løpet av 5 minutter.
Helt sjokk! Skal aldri bestille lenge med dem!
Budet la på telefonen med en gang da…
Budet la på telefonen med en gang da jeg skulle svare, og ringte meg ikke tilbake. De kom heller ikke hjem for å se om jeg var der. Derfor ble pakken sendt til en butikk. Jeg ringte kundeservice, og ble møtt av en uhøflig dame som ikke ba om unnskyldning for det som hadde skjedd. Hun sa bare at budet ikke hadde tid. Hvorfor ha budtjenester hvis de ikke gjør jobben sin ordentlig? Og når man ringer for å klage, bør det tas grep, ikke bli snakket til på en uhøflig måte som denne damen gjorde.
Styr unna!
Budet sa han skulle levere pakken i postkassen fra avis, da jeg ikke var hjemme. Jeg fikk ikke varsel på forhånd når pakken skulle leveres. Da jeg kom hjem var det ingen pakke der, og denne postkassen har jeg brukt til pakker i mange år uten problemer.
DHL is deceitful in its tracking reports, presumably to improve their image.
I ordered an item from Denmark and DHL was the carrier. I attach their redacted tracking summary, which shows that the package sat from the 16th to the 30th of May 2024 in one or more of their terminals in Oslo. It then magically appeared as "Delivered" 600 km north near Trondheim, also on the 30th by surface mail. The truth is that the package was finally actually delivered on June 5th, almost 4 weeks after they first picked it up. It cost me a useless day of searching local post offices on the 30th, when the package was actually still in Oslo. They could at least tell the truth as to the whereabouts of a package. I see that I am by no means the first to waste time searching for packages that are nowhere to be found.
Prøver DHL-sjåfører i det hele tatt?
Ekspresslevering av kostbar pakke: Sjåfør ringte aldri på ringeklokke, og tok heller ikke kontakt på mobil - noe han fra kundeservice sa de ikke måtte gjøre.
Fint om man kan få varsel før de kommer slik at man kan stå ute å se om de i det hele tatt er i nærheten. Pleier å hente pakker fra DHL på servicepunk da de aldri ser ut til å komme på døra, men dette er en viktig pakke som jeg ikke ønsker skal slenge rundt på det lokale servicepunktet. Også utrolig dumt at sjåførene ikke kan kontaktes av kundeservice, og at om man fortsatt ønsker pakke på døra så var første mulighet dagen etterpå - noe de sikkert ikke klarer uansett...Dette er ikke første gangen jeg prøver å motta viktig pakke fra DHL med ingen spor av sjåføren.
Bor i blokk med 2 innganger, men inngangene er tydelig markert som f.eks. "A" og "B", og de er rett ovenfor hverandre. I min inngang bor det bare 3 andre, og navn + ringeklokke-nummer står også rett ovenfor selve ringeklokka. Virker ikke som sjåførene i det hele tatt prøver. Rart at DHL ikke prøver å fikse dette.
Da jeg sist skulle motta en kostbar pakke bodde jeg i hus. Mottok også på den tiden at levering hadde vært forsøkt, men kunne ikke utføres. Jeg satt da i stua ved inngangspartiet som har full utsikt til eiendommens dør/gårdsplass/innkjøring.
Helt elendig
Helt elendig
Aldri opplevd så dårlig service som med Dhl. Skjedd kanskje 10 ganger nå at de skal levere hjem, men ikke gidder å gjøre det. Ender alltid opp med å måtte endre til å få pakken til utleveringssted og dermed vente flere dager.. HVER GANG. De ringer ikke engang og spør de bare gidder ikke å gjøre jobben sin
Skremmende dyrt.
Forlanger mva utlegg og 1200kr!! i behandlingsgebyr, dette med betalingsfrist på 2 døgn. Siste gang jeg bestiller fra noen som benytter seg av dhl.
Never ever DHL again!!
Worst company ever!!!!!!!!!! They threated to send back the packige but they will not send me a code to pick up the delivery (called them plenty times, emailed also).
Elendig
Elendig. De gir sjelden beskjed når de kommer, og hvis du ikke er hjemme leverer de pakken på et random sted. Ved flere anledninger har de også dukket opp på feil adresse og ringt og kjeftet på MEG. Men jeg oppgir riktig adresse alltid, det står i epostene jeg får. Rotete opplegg.
Fantastisk.
Fantastisk.
Eneste leveringsfirma jeg enda kan stole på. Aldri hatt problemer med DHL, leverer i 9.9/10 tilfeller alltid til estimert tidspunkt. Av alle de hundre pakkene jeg har fått levert over årene fra dere, har kun 1 av disse ikke blitt levert til estimert tid. Kundeservice er også vært svært vennlig og hyggelig å snakke med. 10/10.
DHl er OK.
Jeg har brukt DHL mange ganger, selv om jeg noen ganger må gå for å hente pakken min i stedet for hjemlevering, generelt sett har de en service over gjennomsnittet i Norge.
Elendige greier setter pakken på vent…
Elendige greier setter pakken på vent uten informasjon om hvorfor, jeg har også på forhånd betalt 1500 kr i toll avgift før man har mottatt varen som føles litt rart
Varen levert på to dager fra England
Varen levert på to dager fra England, og regning på tollavgift dagen etter at varen er levert. Det kan ikke bli mere effektivt enn dette!
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.