Da jeg nå har kjøpt min andre dibea støvsuger på 1 år, er det en bekreftelse på at jeg er veldig fornøyd med valget av merke. Riktig nok var min første en dibea swift, og den siste het dibea deep cle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kjøpte en dibea støvsuger uten ledning fordi det er mye enklere å støvsuge trapper, små steder da det ikke er en ledning basert Støvsuger. Den har god batteri tid for støvsugd minst en etasje før... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God trådløs støvsuger. Et par ting som ikke gir helt mening. Det er tre styrker man kan velge mellom. De to første er for det meste ubrukelige, vi bruker kun på maksimal styrke hele tiden. Videre så h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte 30 des. Finn den 6 januar. Meget fornøyd. Deilig at det er lys på den. Hadde en fra Bosch fra før av, uten lys. 6-7år gammel. På teppe så såg man merker hvor man støvsugde med den gamle. Men... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dibea er et innovativt støvsugerselskap dedikert til kraftig og effektiv rengjøring, med fokus på brukervennlige og stilrene løsninger for et rent hjem.
Rathkes gate 14 A, 0558, Oslo, Noorwegen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fantastisk investering.
Digg å slippe kabler som følger etter meg og som er konstant i veien.
Jeg kjøpte med teleskop rør for å forlenge lengen på skaftet.
Suger bra men sliter litt i hjørner. Men egentlig er det er bare å bytte munnstykke underveis.
Lett er den å tømme også og jeg er imponert over at den klarer over 1 liter med støv.
Anbefales på det sterkeste og skulle gitt den en ekstra stjerne fordi den er lett å slå av og på i tillegg til at du kan sette den fra deg i stående posisjon.

Antwoord van Dibea Norge
Fantastisk støvsuger – over all forventning!
Jeg bestilte denne støvsugeren og ble positivt overrasket allerede før jeg hadde pakket den ut – leveringen var utrolig rask, noe som alltid er et stort pluss i en travel hverdag. Det tok knapt et par dager før den stod på dørmatta!
Når det gjelder selve støvsugeren, er jeg rett og slett meget fornøyd. Sugekraften er imponerende – den tar enkelt med seg både støv, hår og smuler fra alle overflater, enten det er tepper, tregulv eller fliser. Den har også flere smarte innstillinger og munnstykker som gjør rengjøringen både effektiv og skånsom, avhengig av underlaget.
Håndteringen er en drøm. Den er lett å manøvrere rundt møbler og i trange hjørner, og designet er både moderne og brukervennlig.
Alt i alt er dette en støvsuger jeg varmt kan anbefale. Den kombinerer kraft, brukervennlighet og stil på en måte som gjør rengjøringen både enklere og mer effektiv. Jeg angrer ikke et sekund på kjøpet!

Antwoord van Dibea Norge
Rask og effektiv bestilling. Enkel og ta i bruk, og fungerer helt topp til vårt bruk, i hvert fall så langt😁

Antwoord van Dibea Norge
Kjøpte den til husbonden, som har operert en hånd - så han likevel kunne støvsuge😉 Hans tilbakemelding er ‘fabelaktig’. Veldig lett, enkel å flytte mellom etasjene - og suger opp hauger av støv han slett ikke visste var der. Opphenget gjør den enkel å stue bort.

Antwoord van Dibea Norge
Meget fornøyd med kunde support. Jeg er mindre fornøyd med sugeeffekten. Er ellers fornøyd med de praktiske detaljene, men denne kan ikke erstatte en vanlig støvsuger med ledning. Den kan brukes til litt lettere støvsuging, men er klumpete i trappen, og jeg er usikker på hvordan den egentlig fungerer på tepper.
Enkel å tømme, enkel å skifte forskjellige munnstykker og enkel å lade. Kjøpte et ekstra batteri da batteritiden på maks er limitert.
Hand sugeren er tung å håndtere men veldig praktisk.
Har naboer som kun har en Dyson hånd støvsuger og de mener de klarer seg med den på 280 kvadratmeter. Det stod mellom denne og en Dyson men begge hadde den samme effekten.
Beklagligt men det får nok bli en ny støvsuger med ledning for meg.

Antwoord van Dibea Norge
Det gikk fort og enkelt, super støvsuger 😁

Antwoord van Dibea Norge
Fin støvsuger med gode egenskaper og flott design.
Støyer litt mye på fullt.
Kunne gjerne hatt et ordentlig veggfeste til sugeren.

Antwoord van Dibea Norge
Kjempegod service! Pakken kom fortere enn forventet, selv om den skulle helt til Nord Norge.
Kokfornøyd med støvsugeren også! 🤩

Antwoord van Dibea Norge
Rask levering, støvsugeren kom få dager etter bestilling. Veldig fornøyd, den er lett og enkel å håndtere og gjør en god jobb. Anbefales!

Antwoord van Dibea Norge
Helt super støvsuger. Effektiv og lader raskt. Bra tilleggsutstyr.

Antwoord van Dibea Norge
Leveransen av støvsugeren kom veldig raskt, og jeg gleder meg til å ta den i bruk!

Antwoord van Dibea Norge
Rask levering. Enkel og effektiv på små jobber

Enkel og smart !
Effektiv på «småjobber», blir rent etter en liten runde m den!

Antwoord van Dibea Norge
Støvsuger kom som avtalt og virket ut til å være av god kvalitet

Antwoord van Dibea Norge
Kjempe god støvsugeren,opplading går kjempe fort, å støvsuge går mye fortere en med kabler,👍🏻

Antwoord van Dibea Norge
Veldig god kundebehandling og meget raske og gode svar da jeg gjorde dem klar over at jeg hadde fått en støvsuger som hadde vært i bruk. Svaret kom samme dagen og var ganske enkelt at de beklaget at de hadde gjordt en feil og at dersom jeg ønsker ville de sende en ny støvsuger og returporto til den jeg hadde fått. Alternativt beholde og få 1000 kr i avslag. I tillegg svarte de på et spørsmål jeg hadde om lyden på støvsugeren etter å ha tatt kontakt med fabrikken.

Antwoord van Dibea Norge
God støvsuger av bra kvalitet. Rask levering. Anbefales!

Antwoord van Dibea Norge
Kjempebra støvsuger, helt klart beste jeg har hatt!!

Antwoord van Dibea Norge
Super fornøyd med kvalitet og pris på støvsugeren