Via internet iPhone besteld,prima levering met bijlage v.w.b garantie.Tot nu toe geen problemen,kan dan ook geen mening geven over service bij eventuele storing van het toestel.

die ene ster minder ,omdat er geen Nederlandse beschrijving bij zat en het toestel uit de doos,( was even zoeken ingesteld stond voor Polen . verder zeer tevreden ,alles snel en netjes verpakt .

En goede en snelle service, in mijn net gekochte telefoon zat en foutje in het scherm, deze is direct weer opgestuurd en na een week had ik een nieuwe telefoon.

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Een Top bedrijf.

Toen ik zoekende was naar een smartfoon was Dijkstra het goedkoopst .En wat ik geweldig vond dat ze zomaar een paar uur voor je uittrekken om alles van je oude tel over te zetten op je nieuwe .Top
Een aanrader.

Antwoord van Dijkstra Telecom

En ik vind het een top review Gerard. Soms is het overzetten niet altijd in een kwartier klaar, maar dan gaan we toch tot het uiterste om het voor elkaar te krijgen. Veel plezier van jouw Samsung. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Prima service

Prima service. Niets aan toe te voegen.

Antwoord van Dijkstra Telecom

Bedankt voor jouw 5 sterren Bouwe. We vinden het altijd leuk als je langs komt voor een kop koffie en dan meestal ook weer met iets nieuws de deur uit gaat. ;-) Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Uitstekend !

Echt niks op aan te merken. Regelt dat je telefoon wordt overgezet, is eerlijk over de prijzen en heeft verstand van zaken. Ook een leuk assortiment om uit te kiezen

Graag gedaan Frank! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Super snel geholpen

Super snel geholpen. Wachten terwijl je telefoon gemaakt wordt. Goed geïnformeerd over nieuw abonnement, gelijk afgesloten, meegeken wat juist was, handige tips meegekregen. Ben weer helemaal up to date! Hier ging weer een zeer tevreden en blije klant de deur uit!

Antwoord van Dijkstra Telecom

Gelukkig hadden we de display's standaard op voorraad Klaske. En voor een abonnement kun je inderdaad ook bij ons terecht. Leuk dat je je aankoop bij ons hebt gedaan. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Goede snelle service en goede prijs

Antwoord van Dijkstra Telecom

Bedankt voor jouw review Nick. Je had inderdaad mooi 90 euro bespaard ten opzichte van de prijs van Apple zelf. Veel plezier ervan. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Hele goede service

Hele goede service, Niek heeft de kennis in huis en is erg behulpzaam met alles.

Antwoord van Dijkstra Telecom

Bedankt voor jouw persoonlijke review Jolanda. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Fijne persoonlijke hulp

Fijne persoonlijke hulp, ook bij het oplossen van problemen.

Betrouwbaar

We helpen graag Sjoerd Pieter! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Geweldige professionele hulp gekregen …

Geweldige professionele hulp gekregen bij het installeren van de telefoon! iPhone doet het prima! Zeer blij mee en de prijs viel erg mee! Heb me oude toestel kunnen inruilen.

Antwoord van Dijkstra Telecom

Arjen! Leuk om te lezen dat onze hulp wordt gewaardeerd als professionele hulp. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

perfect

Snel en zorgvuldige bezorging en daarnaast nog een leuk welkomst geschenk samsung cover twv € 14,95 !

Antwoord van Dijkstra Telecom

Emilia, mooi om te horen dat PostNL zijn werk goed heeft gedaan. Als het kan geven we graag cadeautjes weg. Veel plezier van de telefoon en de case. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Eerlijk leuke kerel

Eerlijk leuke kerel! Weet wat hij verkoopt

Bedankt Harmen van www.kobeboten.nl! ;-) Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

die ene ster minder ,omdat er geen …

Antwoord van Dijkstra Telecom

Oei, zul je net zien dat onze leverancier dit toestel uit het buitenland heeft geïmporteerd. Mooi dat het instellen uiteindelijk toch gelukt is. Je krijgt er gewoon 2 jaar garantie op hoor! We mailen je zo nog even de handleiding.
Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Super service

Super service! Alle foto's e.d. werden overgezet op mijn nieuwe telefoon. Zo hoefde ik thuis niks meer zelf te doen. Erg blij met mijn aankoop en (als het nodig is) kom ik hier zeker nog eens terug.

Antwoord van Dijkstra Telecom

Heerlijk hé Hilleen: letterlijk alles overgezet van je oude naar je nieuwe toestel. We hebben het met plezier gedaan. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Ben goed en fijn geholpen ...ook het …

Ben goed en fijn geholpen ...ook het telefonisch contact was vlot en goed...

Antwoord van Dijkstra Telecom

Goed om te horen Gerrit. Voor vragen kun je altijd weer bellen hoor. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Ik heb een Samsung A5 besteld en binnen …

Ik heb een Samsung A5 besteld en binnen 1 dag geleverd gekregen.
Werd zeer correct op de hoogte gehouden van de staat van de bestelling.
alles is goede staat ontvangen ,tot mijn verrassing zat er een achterkantbescherm-hoes gratis bij en 2 zakjes M&M's.
met een heel vriendelijke bijgaande brief.
Ik ben zeer tevreden over Dijkstra Telecom.nl.
Ellen

Antwoord van Dijkstra Telecom

Ellen, bedankt voor jouw review en heel veel plezier van de Samsung, M&M's en de gratis case! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Ik heb alleen maar goede ervaringen met …

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Dijkstra Telecom.

doe daar al mijn inkopen wat de telefonie aanbelangt.

je wordt er erg vriendelijk behandeld en men weet waar men over praat

Antwoord van Dijkstra Telecom

Bedankt voor jouw waardering Jan. We waarderen jou ook al een aantal jaren als klant. :-) Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Goede service, uitleg en koffie en een faire prijs.

Antwoord van Dijkstra Telecom

De koffie staat altijd klaar Andre. Fijn dat je tevreden bent. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Zeer aan te bevelen.

Zeer vriendelijke ontvangst, dus eerste indruk was prima daarna zeer goed geholpen o. a. alles overzetten van oude naar nwe. telefoon + goede uitleg.
Kortom zeer aan te bevelen.
Piet

Antwoord van Dijkstra Telecom

Piet, bedankt voor jouw review! Veel plezier van de iPhone 7 Plus. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Een IPhone SE met flinke korting …

Een IPhone SE met flinke korting besteld. Snelle levering, goede communicatie, goed verpakt en gratis case meegeleverd.
Zeer prettig om zaken mee te doen, aan te bevelen!

22 april 2017

Antwoord van Dijkstra Telecom

Arie, bedankt voor jouw review. Veel plezier van de iPhone en de case! Groet, Niek

Uitstekend, ook wij zullen dit bedrijf iedereen aanbevelen

Heel fijn de snelle en vriendelijke reacties via de mail bij vragen. Wij hebben twee telefoons besteld en werden heel goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. De volgende dag werd het pakket thuisbezorgd en alles zag er prima verzorgd uit. De zakjes kruidnoten als extra attentie maakten het helemaal af.
Goede service!

25 november 2016