Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Din Køreskole. Alle lærerne på skolen har været meget imødekommende og gode til at hjælpe igennem forløbet. Jeg havde Valdorff som kørelære og han var super... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har taget kortet over en lang periode (grundet pause i sommerferien) men hele forløbet har været super! Alle teorilærerne vi har haft har været gode og rare, og min kørelærer Valdoorf har været fa... Toon meer
Jeg havde et virkelig godt forløb - der var ingen bump på vejen. Og så havde jeg en virkelig god og venlig kørelærer, Valdorff, som jeg helt sikkert kan anbefale at vælge. Han har igennem processen væ... Toon meer
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Din Køreskole. Jeg har været på turbo holdet hen over sommerferien, hvilket var det helt perfekte for mig, da jeg har en travl hverdag. Jeg blev koblet til... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Din Køreskole vælger du selvfølgelig selv. Det er nemlig muligt selv at bestemme hvilken geartype du skal køre i, du kan ønske kørelærer og man kan endda vælge at få placeret køretimerne udenfor skoletiden. Vi ligger centralt placeret ud til Marselisborg Boulevard og har gennem årene først mere end 5000 tilfredse elever til køreprøve. Vi har over 700 anbefalinger på diverse platforme og alle kørelærerne har over 14 års rutine, så du kan trygt vælge os:-)
Contactgegevens
Sønderport 7, 8000, Aarhus C, Denemarken
- 42 95 79 55
- www.dinkoreskole.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God oplevelse
God, hurtigt og søde kørelærer. Jeg har været meget glad for at tage mit kørekort her, og vil helt klart anbefale det. Jeg havde Henrik som kørelærer og det var bare super(:
PS: Tog lynkursus og det fungerede virkelig godt.
De bedste anbefalinger!
De bedste anbefalinger herfra. Faglighed og medmenneskelighed i top. Vores datter er kommet sikkert og trygt frem til sit kørekort (begge prøver i første forsøg). Ingen hast, pres og hård tone. Masser af grundighed, fleksibilitet og opbyggende ord.
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole, med god teoriundervisning og gode kørelærer. Kan helt klart anbefale Lars, da han er tålmodig og god til at forklare tingene.
Super god køreskole og gode køretimer med Lasse
Jeg kan klart anbefale din køreskole!
Hvis du ønsker et forløb, som er hurtigt og velstruktureret, så skal du vælge din køreskole. Jeg havde Lasse, som min kørelærer - han er god til at lære fra sig og fleksibel, man følte sig også enormt sikker, når man kørte med ham.
Det har været en fornøjelse, at tage kørekortet derinde, da der var styr på alt!
Kan helt klart anbefales.
Stor anbefaling af Din Køreskole og Lars
Jeg har taget mit kørekort hos Din Køreskole, og jeg har været mere end tilfreds med forløbet. Alt fra timerne i teorilokalet til manøvrebane, kørelektioner og oplevelsen på køreteknisk anlæg har været top professionelt.
Jeg havde Lars som min kørelære, og han er i høj grad anbefalelsesværdig. Rolig, tålmodig, sjov og altid ærlig. Han formåede at få mig til at være tryg gennem hele forløbet, og det gjorde, at jeg bestod begge prøver i første forsøg.
Alt i alt har min oplevelse været enormt god! Vil anbefale alle Din Køreskole og Lars som kørelære.
Super god køreskole med rigtig godt…
Super god køreskole med et rigtig godt forløb og gode kørelærer. Tog selv lynholdet og gennemførte det på 16 dage, viser hvor godt stedet er. Kan stærkt anbefale Henrik som kørelærer.
Super god og meget velstruktureret køreskole, med rigtigt gode kørelærer.
Jeg kan personligt helt klart anbefale Henrik - Han er super sød og giver nogle meget velovervejet og trykke køretimer.
Kæmpe anbefaling herfra!
Super søde og forstående
Jeg havde et kortere forløb hos dem, da jeg har skiftet fra en anden køreskole. Jeg fik Lasse, som min kørelærer. Det var simpelthen bare så rar en oplevelse. Han var enormt forstående overfor mig, og lagde også meget vægt på, at det handlede om at forholde sig rolig under kørsel. Op til min køreprøve havde jeg været så nervøs, fordi jeg havde haft en MEGET dårlig oplevelse med en anden køreskole og kørelærer. Men Lasse var bare enormt god til at berolige mig, og selvom jeg var stresset og havde kvalme pga. det, formåede Lasse at gøre mig helt rolig op til køreprøven, og jeg følte mig så meget mere sikker til prøven. Det var super dejligt, tusind tak! Kan helt klart anbefales!
Tak til Din Køreskole
Tak til Din Køreskole for et godt forløb, og især til min kørelærer Lars. Tog forløbet med automatgear, og det kan klart anbefales. Alle køretimer var i elbil, så der var altid overskud :)
Fantastisk forløb!
Jeg vil varmt anbefale Din Køreskole. Forløbet var meget velstruktureret, og rigtig fint organiseret. Jeg havde Lars som min kørelærer, og jeg kan stærkt anbefale ham. Han sørgede for en behagelig samt tryg stemning i bilen, og var bestemt heller ikke sparsommelig med de gode råd.
Alt i alt en god oplevelse, som gik langt hurtigere end forventet:)
Super køreskole
Jeg kan virkelig anbefale Din Køreskole. Hele forløbet gik godt og var effektivt, både teori og køretimer. Jeg var desuden rigtig glad for min kørelærer Lasse og var tryg gennem hele forløbet!
Klar anbefaling til en menneskelig køreskole
Har haft et længere forløb med genanvendelse på kørekort fra gammel sag over 12 år siden. Havde kørelærer Søren som havde en glimrende forståelse for, at der var en familie og en arbejdsdag som også skulle passes.
Generelt var Søren glimrende til at afdække behov, give gode råd, udfordre indgroede formodninger, samt navigere den bureaukratiske labyrint der er generhvervelse.
Derudover har alle de andre medarbejdere også været i UG (fx. i forbindelse med teori undervisning) og har i det hele været gode til at tage min situation i øjenhøjde.
Stor anbefaling her fra
Super fin køreskole
Super fin køreskole med god og overskuelig teoriundervisning. I forhold til kørsel er Søren er en dygtig lærer, det er ikke fordi der er noget galt med de andre, dem har jeg bare ikke haft.
Din Køreskole kan klart anbefales
Lars stod for god stemning og god humor, og kompetent køreundervisning selv for en i min lidt fremskredne alder. Teoriundervisningen var ligeledes rigtig god. Jeg bestod i første forsøg i begge prøver, så det har været rigtigt godt.
Det der trækker lidt ned er et lidt langstrakt forløb - dog af årsager uden for køreskolens/Lars' kontrol.
Alt i alt kan jeg kun give min varmeste anbefaling.
Min oplevelse ved køreskolen, Kaja
Jeg har taget kørekort ved din køreskole. Jeg vil klart anbefale køreskolen da alle kørelærerne virker intereseret i deres job og især deres elever. Jeg har især været glad for min kørelærer Søren. Jeg har hygget mig til hver en time. Der er både plads til at grine men også til at være seriøs når man skal. Hvis du overvejer din køreskole så spørg efter Søren. Så går du ind til et rigtigt godt forløb:)
Professionel og uhøjtidelig køreskole
Jeg har netop fået kørekort gennem Din Køreskole Aarhus og har været aldeles tilfreds med forløbet. Kørelærerne på stedet er venlige og virker oprigtigt interesserede i at deres elever får en god oplevelse.
Min kørelærer, Lars, har fra start til slut udvist stor tålmodighed og fleksibilitet. Dette både ved planlægning af køretimer og i den konkrete vejledning. Det personlige undervisningsforløb blev håndteret professionelt med respekt for aktuelle evner og umiddelbart udviklingspotentiale. Som person fremstår Lars nærværende og autentisk og det har fra start til slut været hyggeligt at køre bil i hans selskab.
Bedste undervisere
Vildt god køreskole, med gode undervisere - som gør at man hurtigt bliver færdig😻
Kan klart anbefale Søren
Super god køreskole :) pengende værd
Super god køreskole :) pengende vær, Søren er en suveræn lærer.
Vælg Dinkøreskole - Fantastisk køreskole
Fantastisk oplevelse, utrolig dygtig køreskole. På din køreskole for du den bedste lærering og du kan få en af de bedste kørelærer.
Søren var for mig en kæmpe hjælp, han passede køretimerne efter mig, han hjalp med alt, han havde 100 procent styr på tingene.
Jeg ville klart anbefale Dinkøreskole, hvis du ville have styr på både din teoriprøve og køreprøve i første hug, for det gjorde jeg ved hjælp af Dinkøreskole.
Dit is Trustpilot