Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan KLART anbefale Tip Top Trafik! Jeg bestod både teori -og køreprøve i første huk, takket være min fantastiske kørelærer Morten Tindal Madsen. Han er super dygtig og forstår eleven på en særl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er netop blevet færdig med mit kørekort-forløb, og har simpelthen haft en fantastisk oplevelse med det. Jeg startede på forløbet med tanken om at jeg bare skulle have kørekort, men endte med a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Køreskolen Tip Top Trafik har eksisteret siden 1990 og har i dag 10 afdelinger i København og Aarhus. Vores undervisning kendetegnes ved høj faglighed og vores primære fokus er på elevernes individuelle behov i teorilokalet og bag rattet. Vi tilbyder kørekort til bil, MC, trailer og generhvervelse. Velkommen til Tip Top Trafik - vi glæder os til at køre med dig!

Contactgegevens

1 ster

Heeft 72% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kørerlære Kristian Rasmussen kan varmt…

Kørerlære Kristian Rasmussen kan varmt anbefales. Selvom selve skolens administrative afdeling er helt lost (har ikke styr på en skid og videreformidler ik det nødvendige info til kørelærer, så det endte med at koste mig 2200kr ekstra.
Jeg ville nok tá kontakt til ham Kristian direkte og høre om han kender eller har andre muligheder for tilmelding så man kan kører med ham. Ellers må man bare være ekstra opmærksom på selve skolen.

11 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er netop blevet færdig med mit…

Jeg startede på forløbet med tanken om at jeg bare skulle have kørekort, men endte med at have en fantastisk tid undervejs.
Kørelære Mo gjorde det til en mega fed oplevelse. Han har altid fået mig til at føle mig tryg i trafikken, og gjort mig til en god billist.
Tusind tak til Mo og TipTop

4 mei 2026

Kære Matilde

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det er en stor glæde at høre, at dit kørekortforløb har været en positiv rejse og ikke bare noget, der skulle overstås. Mo lægger stor vægt på at skabe en undervisning, hvor der både er plads til fordybelse, tryghed og et godt grin undervejs – og det lyder til, at det virkelig har gjort en forskel for dig.

At du føler dig sikker og godt rustet til trafikken, er præcis det, vi ønsker for alle vores elever.

Stort tillykke med kørekortet – og tak fordi du valgte Tip Top Trafik®.

Kørekort

Kiran khan var en utrolig kompetent og tålmodig kørelærer, der altid sørgede for en tryg og afslappet atmosfære under køretimerne. Hun forklarede tingene på en enkel og forståelig måde og forberedte mig rigtig godt, hvilket gjorde, at jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg.

Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafik – en professionel og tryg køreskole fra start til slut.

8 mei 2026

Kære Mikael

Tusind tak for din venlige og gennemarbejdede anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft et forløb, hvor faglighed, tålmodighed og en god atmosfære gik hånd i hånd.

Kiran er virkelig dygtig til at skabe tryghed og gøre selv de svære ting enkle og overskuelige. Det er tydeligt, at hendes tilgang – sammen med din egen indsats – har givet dig både overblik og selvtillid.

Stort tillykke med kørekortet – flot klaret hele vejen igennem. Vi er glade for at have været en del af din vej til kørekortet og ønsker dig alt det bedste fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan KLART anbefale Tip Top Trafik!

Jeg kan KLART anbefale Tip Top Trafik!
Jeg bestod både teori -og køreprøve i første huk, takket være min fantastiske kørelærer Morten Tindal Madsen. Han er super dygtig og forstår eleven på en særlig måde. Og så er han bare skide sjov

Varmeste anbefalinger

7 mei 2026

Kære Sebastian

Tusind tak for din varme anbefaling og for de flotte ord om Morten. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft et godt forløb, og at Mortens måde at undervise på har gjort en positiv forskel for dig.

Morten er rigtig dygtig til at møde eleverne i øjenhøjde og skabe undervisning, der både er fagligt stærk, nærværende og motiverende. Samtidig er det tydeligt, at du selv har lagt en stor indsats i forløbet og arbejdet fokuseret hele vejen igennem.

Stort tillykke med kørekortet, og tak fordi du valgte Tip Top Trafik®.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan klart anbefale Mo som kørelære

Kan med sikkerhed klart anbefale Mo som kørelærer. Han er en fagligt skarp kørelærer med god humor, men er samtidig god til at få en til at føle sig rolig og tryg, når man er ude at køre. Desuden er han en meget forstående person.

20 april 2026

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din feedback, Philip. Det glæder os at høre, at du har oplevet Mo som både fagligt stærk, rolig og med god humor i undervisningen.

Hos Tip Top Trafik® lægger vi stor vægt på et godt match mellem kørelærer og elev, og at der tages hensyn til ønsker og behov gennem hele forløbet. Samtidig har din egen indsats, dit engagement og den måde, du har grebet læringen an på, haft stor betydning for, at du er nået dertil, hvor du er i dag.

Stort tillykke med kørekortet. Vi er glade for at have kunnet støtte dig undervejs og sætter stor pris på din klare anbefaling og den tillid, du har vist os.

Køreprøve

Havde en super sød kørelærer, Mohamed, som gjorde at jeg bestod min køreprøve første forsøg. Hyggelige kørertimer

6 januari 2026

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din fine anmeldelse, Amina. Det er rigtig dejligt at høre, at du følte dig godt tilpas til både teori- og kørelektionerne – og at du bestod begge prøver i første forsøg.
Mohammed er kendt for både sin faglige styrke og sin evne til at skabe en rar og tryg stemning, men det er din egen indsats og dit fokus, der har bragt dig sikkert igennem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give de allerbedste…

Jeg kan kun give de allerbedste anbefalinger! 🌟🌟🌟🌟🌟
Min kørelærer Mo har været fuldstændig fantastisk fra start til slut. Undervisningen var altid professionel, sjov og lærerig tilpasset mit niveau, så jeg følte mig tryg bag rattet hele vejen igennem. Der blev taget sig god tid til at forklare tingene, og selv når jeg lavede fejl, blev det håndteret med, hvordan jeg kunne forbedre mig på en optimal måde.

Det har gjort hele forskellen for min selvtillid som bilist, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelære. Mo kan varmt anbefales til alle, der vil have en tryg og lærerig vej til kørekortet!

29 april 2026

Antwoord van Tip Top Trafik

Kæmpe tak, Salmaan. Det glæder os, at du har oplevet et forløb, hvor både faglighed, humor og tryghed gik hånd i hånd. Hos Tip Top Trafik® arbejder vi netop for at skabe et læringsmiljø med plads til dialog og undervisning, der tilpasses den enkelte elev. Mo formår at kombinere faglig styrke med en rolig og nærværende tilgang, men det er din egen nysgerrighed og vilje til at lære, der har styrket din selvtillid som bilist.

Stort tillykke med kørekortet – og tusind tak for dine flotte ord.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Mo Kørerlærer i Brønshøj. Han er super sød, rolig og meget forståelig i sin undervisning. Man føler sig tryg bag rattet, og han er god til at forklare tingene på en måde, så man virkelig forstår det. Kan klart anbefales!

10 april 2026

Kære Daniyel

Tusind tak for din flotte anbefaling – det betyder meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt guidet gennem hele dit kørekortforløb.

Hos Tip Top Trafik® lægger vi stor vægt på et fagligt stærkt læringsmiljø, tydelig kommunikation og en tryg atmosfære. Mo formår netop at forene disse elementer i sin undervisning, så der skabes et trygt og lærerigt forløb for eleven.

Samtidig er det vigtigt at fremhæve, at din egen indsats, dit engagement og din måde at gribe læringen an på i høj grad har været med til at gøre dit forløb så vellykket.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige taget mit motorcykel…

Jeg har lige taget mit motorcykel kørekort ved Jacoob, hos Tip Top Trafik Frederiksberg og det har været en super fin oplevelse. Jacoob er utrolig god til at lære fra sig, et meget behageligt menneske og så har han en virkelig fed humor. 🤣 Og så er der bare styr på alt det praktiske. 👌🏻Damerne på kontoret har også været utrolig søde, til at hjælpe både ved skranken, på mail og telefon. Hermed min store anbefaling af Tip top trafik på Frederiksberg. 🤩

29 april 2026

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak, Sanne. Det lyder som et motorcykelforløb fyldt med både grin, struktur og solid faglighed – præcis den balance, vi stræber efter hos Tip Top Trafik®.

Vi arbejder målrettet for at skabe et læringsmiljø med plads til dialog, tryghed og ro til at udvikle sig, og Jacoob er rigtig stærk til at omsætte netop de værdier i sin undervisning. Samtidig er det din egen tilgang, dit mod og dit engagement, der i høj grad har gjort forløbet så vellykket.

Det er også virkelig dejligt at høre, at du har følt dig godt støttet af kontoret undervejs.

Stort tillykke med MC‑kørekortet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft Kiran som kørelære.

Jeg har haft Kiran som kørelære.
Hun er rigtig dygtig til at overføre teorien, så man forstår det i praksis, hun går også gerne ting igennem igen hvis der er noget man ikke helt har fanget. Hun utroligt hyggelig at køre med, der er altid god stemning i bilen.

30 april 2026

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for de flotte ord, Magnus. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har oplevet undervisningen som både grundig, nærværende og hyggelig – præcis den kombination, vi arbejder målrettet for at skabe.

Kiran er rigtig dygtig til at skabe klarhed og bygge bro mellem teori og praksis, og netop det er en vigtig del af et trygt og fagligt solidt forløb. Samtidig er det din egen nysgerrighed, dit fokus og din måde at omsætte læringen på vejene, der i sidste ende har gjort den store forskel.

Stort tillykke med kørekortet – vi er meget glade for, at du har haft et godt og positivt forløb hos os.

Rigtig God Oplevelse

Jeg valgte Tip Top Trafik grundet at de havde en køreskole tæt på mig, og jeg havde hørt godt om dem fra en bekendet. (Dog ikke der hvor jeg gik).

Personligt var jeg på afdelingen i Ørestaden og kørte med Kristian, hvilket var en rigtigt god oplevelse. Bilen var god at køre i, og jeg synes undervisnigen gav god mening og var behalig. Derudover blev der holdt godt styr på det praktiske med forløbets fremgang, hvilket var rart, men der var også fleksibiltet når der var brug for det.

Alt i alt havde jeg en super god oplevelse ved Tip Top Trafik i Ørstaden, med Kristian som min kørelærer.

23 april 2026

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din anmeldelse, Johannes. Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i vores afdeling i Ørestaden, og at både undervisningen og kørslen med Kristian har fungeret rigtig godt og givet et solidt udgangspunkt for din læring og udvikling.

Hos Tip Top Trafik® lægger vi stor vægt på, at undervisningen giver mening i praksis, og at der er en klar struktur gennem hele forløbet – samtidig med fleksibilitet, når der er behov for det. Det er derfor særligt positivt at høre, at du har følt dig tryg bag rattet, og at ro, overskuelighed og god stemning har præget hele dit forløb.

Din egen indsats, dit engagement og din måde at tage læringen til dig på har i høj grad været med til at gøre dit forløb vellykket – og det sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Jeanne ( på…

Jeg kan varmt anbefale Jeanne ( på Frederiksberg) både som teori- og som kørelærer. Meget konstruktivt og resultatorienteret. Og som kirsebær på toppen vil du køre xpeng g6. Mange tak, Jeanne!

1 april 2026

Kære Iryna

Tusind tak for din anbefaling – det betyder meget for os.
Det glæder os at høre, at du har haft et godt og udbytterigt forløb hos Jeanne på Frederiksberg.

Vi arbejder målrettet på at skabe undervisning, der er tydelig, effektiv og tilpasset den enkelte elev, så man føler sig tryg og godt forberedt hele vejen.

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi ønsker dig alt det bedste på vejene fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tip top traffik afdeling aarhus

Tog kørekort hos tip top traffik i Aarhus C, og det var den bedste beslutning! Kørelærene Stig og Michael er så rare, tålmodige og dygtige. Teoriundervisningen var i top, der blev tilbudt kaffe og kage, og det blev gjort spænende. Jeg tog køreundervisningen ved Stig, og det var fantastisk. Jeg lærte rigtig meget rigtig hurtigt. De hjalp mig gennem hele processen og de utallige papire og processer der skal være i orden.
Jeg kan varmt anbefale tip top traffik i aarhus!!

5 januari 2026

Kære Freja

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os, at du har følt dig tryg, støttet og godt guidet gennem hele forløbet – både i teorilokalet og bag rattet.

At høre, hvordan Stig og Michael har gjort undervisningen nærværende, tålmodig og lærerig, rammer lige ind i vores kerneværdier. Vi ønsker, at hver elev oplever netop det, du beskriver: et trygt rum, hvor man bliver mødt som menneske og får ro til at lære – med støtte hele vejen.

Tak fordi du deler din rejse med os – og tak fordi du anbefaler os videre. Det er den største anerkendelse, vi kan få.

Vi ønsker dig mange sikre og gode kilometer fremover.

Tag dit kørekort hos Kristian

Glad og stolt. 3 måneder hurtig og rigtig god læring, og forståelse hos Kristian ved tip top trafik-køkkens køreskole ude på Amager. Ville 100 procent anbefale. Vis du også gerne ville bestå teori prøve og køreprøve førstegang så Kristian den rigtig kører lærer😁

21 april 2026

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din anmeldelse, Marcus.
Det betyder meget for os at høre, at du har haft et godt og lærerigt forløb hos Kristian, som altid har fokus på ro, tydelighed og et læringsmiljø med plads til dialog, så det glæder os, at det også har været din oplevelse. At du bestod begge prøver i første forsøg, vidner også om din egen indsats – et godt resultat skabes altid i samarbejdet mellem elev og kørelærer.

Stort tillykke med kørekortet – og tak fordi du valgte Tip Top Trafik®. Vi ønsker dig mange gode og sikre kilometer på vejene fremover.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde desværre en dårlig oplevelse…

Jeg havde desværre en dårlig oplevelse med kørelærer Bjørn Madsen. Jeg følte ikke, at jeg fik nok ud af mine køretimer, og jeg oplevede, at han virkede uopmærksom under undervisningen. Det gav mig ikke den tryghed eller læring, jeg håbede på, og derfor valgte jeg at skifte kørelærer. Jeg anbefaler andre at overveje deres valg grundigt, før de vælger. Han kigger bare ned i sin telefon det helt sygt der findes sårn nogen kørelære som ham tager bare penge og man får intet ud af det

17 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min kørelærer Mohamed var helt igennem…

Min kørelærer Mohamed var helt igennem Fremragende. Super dygtig til at lære fra sig og meget venlig.

9 april 2026

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din anmeldelse, Oskar. Det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet Mohammed som både fagligt stærk og venlig i undervisningen. Netop den kombination arbejder vi bevidst med, fordi den skaber et trygt og overskueligt udgangspunkt for læring hos eleverne.

Vi sætter stor pris på din feedback. Den giver os værdifuld indsigt i, hvordan vores tilgang til undervisning opleves i praksis, og hjælper os med fortsat at have fokus på det, der skaber tryg og kompetent undervisning.

Vi ønsker dig mange gode og sikre kilometer på vejene fremover.

Vildt godt

Vildt godt, kom super hurtigt igennem :)

9 april 2026

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din anmeldelse, Louise.
Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet et effektivt og smidigt forløb. Vi arbejder bevidst på at skabe undervisning, der både er tryg og struktureret, så eleverne får de bedste forudsætninger for at komme godt og sikkert igennem hele forløbet.

Stort tillykke med kørekortet – vi håber, at du får mange gode og trygge kilometer på vejene.

Tip Top Trafik Brønshøj / bellahøj

Jeg har lige fået mit kørekort i første forsøg her og jeg har haft en rigtig god oplevelse med Mohammed som min kørelærer.

Han er imødekommende, behagelig og er virkelig god til at møde dig der, hvor du er og har forståelse for at folk lærer på forskellige måder, samtidig er han sjov og helt nede på jorden og det gør at undervisningen bare føles meget mere afslappet.

Jeg satte stor pris på han var bund ærlig og at intet var pakket ind, han forklarer tingene på en måde så både teori og praktiske øvelser bliver nemmere at forstå, jeg følte mig tryg og godt guidet hele vejen.

Så hvis du går og er nervøs eller usikker på om du skal starte på det kørekort ligsom jeg var, så kan
jeg varmt anbefale TipTop Trafik og Mohammed.

30 maart 2026

Kære Jimmi

Tusind tak for din flotte og grundige tilbagemelding – og stort tillykke med kørekortet i første forsøg!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en tryg og positiv oplevelse gennem hele forløbet. Hos Tip Top Trafik® lægger vi vægt på at møde alle elever i øjenhøjde og skabe et læringsmiljø med ærlig feedback og undervisning, der tilpasses den enkelte – så det er rigtig godt at høre, at det har fungeret for dig.

Tak for dine ord om Mohammed – vi ved, hvilken forskel han gør for vores elever.

Tak fordi du vil anbefale os videre. Kør forsigtigt, og held og lykke på vejene!

TipTop trafik Bellahøj

Jeg har lige fået mit kørekort efter et forløb hos TipTop Trafik i Bellahøj med Mo som kørelærer, og jeg fortryder det ikke et sekund. Mo er et fantastisk menneske og utrolig sød og sjov. Selve kørslen var meget tryg, selvom jeg følte, at jeg rykkede mig mest til sidst i forløbet. Det krævede et par ekstra lektioner for at blive helt klar, men det gav sig, da jeg bestod køreprøven første forsøg. Kan klart anbefale TipTop trafik Bellahøj, med Mo som både teori- og kørelærer, hvis man ønsker en behagelig oplevelse!

30 maart 2026

Kære Andreas

Tusind tak for din anmeldelse – og stort tillykke med kørekortet. Det er dejligt at høre, at både teori og kørsel har været trygt, overskueligt og fyldt med god energi.

Hos Tip Top Trafik® arbejder vi målrettet for at skabe et undervisningsmiljø med plads til dialog, ro og faglig støtte hele vejen. Mo er stærk til netop den balance, og det betyder meget, at den har været tydelig i dit forløb.

At du bestod i første forsøg, er virkelig flot. Tak fordi du valgte Tip Top Trafik® Bellahøj – vi ønsker dig mange gode og sikre kilometer fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestod i første forsøg - kæmpe anbefalelse!

Jeg tog kørekort hos Tip Top Trafik i Ørestad og fik Morten som min kørelærer, og jeg kan klart anbefale det. Morten var virkelig erfaren, rigtig professionel og var mega behagelig at køre med. Teori og køretimerne var super lærende og jeg har i hele forløbet følt mig tryg og godt guidet hele vejen. Jeg kom op til min køreprøve godt forberedt og bestod på første forsøg, som jeg er utrolig glad for. Alt i alt en rigtig god oplevelse og alt er takket være min kørelærer, Morten.

27 maart 2026

Kære Celina

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og stort tillykke med at bestå i første forsøg. Det er en stærk præstation.

Hos os skal både teori og kørsel være trygt, overskueligt og fagligt solidt – derfor er det rigtig dejligt at høre, at dit forløb har haft den balance. Morten brænder for at skabe netop den ro og faglighed, der gør det muligt at udvikle sig sikkert bag rattet, og han bliver uden tvivl glad for dine ord.

Tak fordi du valgte Tip Top Trafik®. Vi ønsker dig mange gode kilometer fremover.

Tip Top Trafik®

Lees meer over geverifieerde reviews.