Lees wat reviewers zeggen
Jeg kan KLART anbefale Tip Top Trafik! Jeg bestod både teori -og køreprøve i første huk, takket være min fantastiske kørelærer Morten Tindal Madsen. Han er super dygtig og forstår eleven på en særl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er netop blevet færdig med mit kørekort-forløb, og har simpelthen haft en fantastisk oplevelse med det. Jeg startede på forløbet med tanken om at jeg bare skulle have kørekort, men endte med a... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Køreskolen Tip Top Trafik har eksisteret siden 1990 og har i dag 10 afdelinger i København og Aarhus. Vores undervisning kendetegnes ved høj faglighed og vores primære fokus er på elevernes individuelle behov i teorilokalet og bag rattet. Vi tilbyder kørekort til bil, MC, trailer og generhvervelse. Velkommen til Tip Top Trafik - vi glæder os til at køre med dig!
Contactgegevens
Hostrupsvej 6, 1950 , Frederiksberg C, Denemarken
- info@tiptoptrafik.dk
- www.tiptoptrafik.dk
Heeft 72% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kørerlære Kristian Rasmussen kan varmt…
Kørerlære Kristian Rasmussen kan varmt anbefales. Selvom selve skolens administrative afdeling er helt lost (har ikke styr på en skid og videreformidler ik det nødvendige info til kørelærer, så det endte med at koste mig 2200kr ekstra.
Jeg ville nok tá kontakt til ham Kristian direkte og høre om han kender eller har andre muligheder for tilmelding så man kan kører med ham. Ellers må man bare være ekstra opmærksom på selve skolen.
Jeg er netop blevet færdig med mit…
Jeg startede på forløbet med tanken om at jeg bare skulle have kørekort, men endte med at have en fantastisk tid undervejs.
Kørelære Mo gjorde det til en mega fed oplevelse. Han har altid fået mig til at føle mig tryg i trafikken, og gjort mig til en god billist.
Tusind tak til Mo og TipTop

Kørekort
Kiran khan var en utrolig kompetent og tålmodig kørelærer, der altid sørgede for en tryg og afslappet atmosfære under køretimerne. Hun forklarede tingene på en enkel og forståelig måde og forberedte mig rigtig godt, hvilket gjorde, at jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg.
Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafik – en professionel og tryg køreskole fra start til slut.

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg kan KLART anbefale Tip Top Trafik!
Jeg kan KLART anbefale Tip Top Trafik!
Jeg bestod både teori -og køreprøve i første huk, takket være min fantastiske kørelærer Morten Tindal Madsen. Han er super dygtig og forstår eleven på en særlig måde. Og så er han bare skide sjov
Varmeste anbefalinger

Antwoord van Tip Top Trafik
Kan klart anbefale Mo som kørelære
Kan med sikkerhed klart anbefale Mo som kørelærer. Han er en fagligt skarp kørelærer med god humor, men er samtidig god til at få en til at føle sig rolig og tryg, når man er ude at køre. Desuden er han en meget forstående person.

Køreprøve
Havde en super sød kørelærer, Mohamed, som gjorde at jeg bestod min køreprøve første forsøg. Hyggelige kørertimer

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg kan kun give de allerbedste…
Jeg kan kun give de allerbedste anbefalinger! 🌟🌟🌟🌟🌟
Min kørelærer Mo har været fuldstændig fantastisk fra start til slut. Undervisningen var altid professionel, sjov og lærerig tilpasset mit niveau, så jeg følte mig tryg bag rattet hele vejen igennem. Der blev taget sig god tid til at forklare tingene, og selv når jeg lavede fejl, blev det håndteret med, hvordan jeg kunne forbedre mig på en optimal måde.
Det har gjort hele forskellen for min selvtillid som bilist, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelære. Mo kan varmt anbefales til alle, der vil have en tryg og lærerig vej til kørekortet!

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Mo Kørerlærer i Brønshøj. Han er super sød, rolig og meget forståelig i sin undervisning. Man føler sig tryg bag rattet, og han er god til at forklare tingene på en måde, så man virkelig forstår det. Kan klart anbefales!

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg har lige taget mit motorcykel…
Jeg har lige taget mit motorcykel kørekort ved Jacoob, hos Tip Top Trafik Frederiksberg og det har været en super fin oplevelse. Jacoob er utrolig god til at lære fra sig, et meget behageligt menneske og så har han en virkelig fed humor. 🤣 Og så er der bare styr på alt det praktiske. 👌🏻Damerne på kontoret har også været utrolig søde, til at hjælpe både ved skranken, på mail og telefon. Hermed min store anbefaling af Tip top trafik på Frederiksberg. 🤩

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg har haft Kiran som kørelære.
Jeg har haft Kiran som kørelære.
Hun er rigtig dygtig til at overføre teorien, så man forstår det i praksis, hun går også gerne ting igennem igen hvis der er noget man ikke helt har fanget. Hun utroligt hyggelig at køre med, der er altid god stemning i bilen.

Rigtig God Oplevelse
Jeg valgte Tip Top Trafik grundet at de havde en køreskole tæt på mig, og jeg havde hørt godt om dem fra en bekendet. (Dog ikke der hvor jeg gik).
Personligt var jeg på afdelingen i Ørestaden og kørte med Kristian, hvilket var en rigtigt god oplevelse. Bilen var god at køre i, og jeg synes undervisnigen gav god mening og var behalig. Derudover blev der holdt godt styr på det praktiske med forløbets fremgang, hvilket var rart, men der var også fleksibiltet når der var brug for det.
Alt i alt havde jeg en super god oplevelse ved Tip Top Trafik i Ørstaden, med Kristian som min kørelærer.

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg kan varmt anbefale Jeanne ( på…
Jeg kan varmt anbefale Jeanne ( på Frederiksberg) både som teori- og som kørelærer. Meget konstruktivt og resultatorienteret. Og som kirsebær på toppen vil du køre xpeng g6. Mange tak, Jeanne!

Antwoord van Tip Top Trafik
Tip top traffik afdeling aarhus
Tog kørekort hos tip top traffik i Aarhus C, og det var den bedste beslutning! Kørelærene Stig og Michael er så rare, tålmodige og dygtige. Teoriundervisningen var i top, der blev tilbudt kaffe og kage, og det blev gjort spænende. Jeg tog køreundervisningen ved Stig, og det var fantastisk. Jeg lærte rigtig meget rigtig hurtigt. De hjalp mig gennem hele processen og de utallige papire og processer der skal være i orden.
Jeg kan varmt anbefale tip top traffik i aarhus!!

Tag dit kørekort hos Kristian
Glad og stolt. 3 måneder hurtig og rigtig god læring, og forståelse hos Kristian ved tip top trafik-køkkens køreskole ude på Amager. Ville 100 procent anbefale. Vis du også gerne ville bestå teori prøve og køreprøve førstegang så Kristian den rigtig kører lærer😁

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg havde desværre en dårlig oplevelse…
Jeg havde desværre en dårlig oplevelse med kørelærer Bjørn Madsen. Jeg følte ikke, at jeg fik nok ud af mine køretimer, og jeg oplevede, at han virkede uopmærksom under undervisningen. Det gav mig ikke den tryghed eller læring, jeg håbede på, og derfor valgte jeg at skifte kørelærer. Jeg anbefaler andre at overveje deres valg grundigt, før de vælger. Han kigger bare ned i sin telefon det helt sygt der findes sårn nogen kørelære som ham tager bare penge og man får intet ud af det
Min kørelærer Mohamed var helt igennem…
Min kørelærer Mohamed var helt igennem Fremragende. Super dygtig til at lære fra sig og meget venlig.

Tip Top Trafik Brønshøj / bellahøj
Jeg har lige fået mit kørekort i første forsøg her og jeg har haft en rigtig god oplevelse med Mohammed som min kørelærer.
Han er imødekommende, behagelig og er virkelig god til at møde dig der, hvor du er og har forståelse for at folk lærer på forskellige måder, samtidig er han sjov og helt nede på jorden og det gør at undervisningen bare føles meget mere afslappet.
Jeg satte stor pris på han var bund ærlig og at intet var pakket ind, han forklarer tingene på en måde så både teori og praktiske øvelser bliver nemmere at forstå, jeg følte mig tryg og godt guidet hele vejen.
Så hvis du går og er nervøs eller usikker på om du skal starte på det kørekort ligsom jeg var, så kan
jeg varmt anbefale TipTop Trafik og Mohammed.

TipTop trafik Bellahøj
Jeg har lige fået mit kørekort efter et forløb hos TipTop Trafik i Bellahøj med Mo som kørelærer, og jeg fortryder det ikke et sekund. Mo er et fantastisk menneske og utrolig sød og sjov. Selve kørslen var meget tryg, selvom jeg følte, at jeg rykkede mig mest til sidst i forløbet. Det krævede et par ekstra lektioner for at blive helt klar, men det gav sig, da jeg bestod køreprøven første forsøg. Kan klart anbefale TipTop trafik Bellahøj, med Mo som både teori- og kørelærer, hvis man ønsker en behagelig oplevelse!

Antwoord van Tip Top Trafik
Bestod i første forsøg - kæmpe anbefalelse!
Jeg tog kørekort hos Tip Top Trafik i Ørestad og fik Morten som min kørelærer, og jeg kan klart anbefale det. Morten var virkelig erfaren, rigtig professionel og var mega behagelig at køre med. Teori og køretimerne var super lærende og jeg har i hele forløbet følt mig tryg og godt guidet hele vejen. Jeg kom op til min køreprøve godt forberedt og bestod på første forsøg, som jeg er utrolig glad for. Alt i alt en rigtig god oplevelse og alt er takket være min kørelærer, Morten.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.