Tip Top Trafik Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde et super forløb med min generhvervelse, kan varmt anbefale kørelærer Poul Møller. Da sagkyndige dumpede mig på en højrevigepligt i Næstved, trådte Poul til og konfronterede sagkyndig, ha... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg synes det var et fedt forløb på Tip Top Trafik Frederiksberg. Jeg kørte med Jeanne og hun var virkelig sød og tålmodig og var god til at forklare sig. hun var og så meget forståen for ens behov.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tog kørekort hos tip top traffik i Aarhus C, og det var den bedste beslutning! Kørelærene Stig og Michael er så rare, tålmodige og dygtige. Teoriundervisningen var i top, der blev tilbudt kaffe og k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan KLART anbefale Tip Top Trafik! Jeg bestod både teori -og køreprøve i første huk, takket være min fantastiske kørelærer Morten Tindal Madsen. Han er super dygtig og forstår eleven på en særl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Køreskolen Tip Top Trafik har eksisteret siden 1990 og har i dag 10 afdelinger i København og Aarhus. Vores undervisning kendetegnes ved høj faglighed og vores primære fokus er på elevernes individuelle behov i teorilokalet og bag rattet. Vi tilbyder kørekort til bil, MC, trailer og generhvervelse. Velkommen til Tip Top Trafik - vi glæder os til at køre med dig!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

130 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg tog kørekort med Kiran Khan og…

Jeg tog kørekort med Kiran Khan og havde en rigtig god oplevelse med hende som kørelærer. Jeg havde problemer med nervøsitet op til prøven, men Kiran var rigtig god til at hjælpe mig med at slappe af og til at spotte svagheder og styrke ved min kørsel. Tak til hende!

5 februari 2026

Kære Cecilie

Tusind tak for din anbefaling.

Det glæder os, at Kiran har kunnet støtte dig i at håndtere nervøsiteten op til prøven og samtidig hjælpe dig med at arbejde målrettet med både styrker og udviklingsområder. Hos Tip Top Trafik® er tryghed, personlig vejledning og faglig opmærksomhed centrale elementer i undervisningen, fordi vi ved, at det giver de bedste forudsætninger for at lykkes.

Stort tillykke med kørekortet – og tak for din varme feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kiran er mega sød og snaksagelig

Kiran er mega sød og snaksagelig, jeg var helt klar til min køreprøve og bestod første gang uden problemer.
Fed oplevelse
Tip top har også været gode med god service og hjælp undervejs og en god bedømmelse herfra

5 februari 2026

Kære Ole

Mange tak for din anbefaling og for at dele din oplevelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har følt dig godt tilpas i undervisningen, og at Kiran har formået at skabe en tryg og behagelig atmosfære, så du følte dig helt klar til køreprøven og bestod første gang. Vi sætter også stor pris på dine ord om den service og støtte, du har oplevet undervejs – det er præcis den kvalitet, vi stræber efter i hvert forløb.

Stort tillykke med kørekortet – og tak for din positive feedback.

Bedste anbefaling herfra

Har taget kørerkort hos tip top trafik flere gange og vil anbefale dem til alle

De er meget flexible og altid i godt humør

Samt meget tålmodige og gode til at forklare og sikre man er tryk og føler sig helt klar til prøverne

2 februari 2026

Kære Lasse

Tusind tak for din flotte anbefaling.

Det betyder meget, at du igen har valgt Tip Top Trafik®, og at du fremhæver vores fleksibilitet, gode humør og tålmodighed. Vi arbejder målrettet på at skabe et forløb, hvor hver elev føler sig tryg, godt vejledt og fagligt klar til prøverne – derfor glæder det os, at du har haft den oplevelse hver gang.

Stort tillykke med kørekortet, og tak for din fortsatte tillid.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kørelæren var ikke særlig tjekket i…

Kørelæren var ikke særlig tjekket i forhold til at holde aftaler, han ændret mange af mine køretimer selvom jeg sagde at det passer godt.
Han lagde flere kørelektioner sammen så jeg skulle køre i lang tid af gangen som gjorde jeg blev mere ukoncentreret i den sidste del af kørelektionerne

29 september 2025

Kære Hjalte

Tak for din ærlige feedback.

Det er beklageligt, at planlægningen af dine kørelektioner ikke har været stabil, og at ændringerne har påvirket dit forløb. Hos Tip Top Trafik® prioriterer vi klare aftaler og en struktur, der understøtter elevens koncentration og progression, og det har vi ikke ramt godt nok i dit tilfælde.

Din tilbagemelding tager vi alvorligt og bruger aktivt i vores arbejde med at styrke planlægning og forventningsafstemning fremadrettet.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse.

Min varmeste anbefaling

Jeg fik mit kørekort i en alder af 32 hos Tip Top Trafik i Aarhus, hvor jeg havde Stig som kørelærer. Jeg må bare sige, at det har været et helt fantastisk forløb. Jeg har aldrig forestillet mig, at jeg skulle kunne køre bil, men det har Stig virkelig lært mig! Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem, og det har været nogle gode, lærerige og sjove køretimer og undervisning. Jeg kan så varmt anbefale Tip Top Trafik.

30 oktober 2025

Kære Maria

Tusind tak for din varme anbefaling.

Det glæder os at høre, at du har oplevet både tryghed og solid læring gennem hele dit forløb, og at samarbejdet med Stig har været både positivt og motiverende. Hos Tip Top Trafik® arbejder vi bevidst med individuel vejledning og et tillidsfuldt læringsmiljø, så hver elev får de rette forudsætninger for at lykkes. Det betyder derfor meget, at du har mærket netop denne tilgang.

Stort tillykke med kørekortet – og tak fordi du deler din oplevelse.

Klar anbefaling

Kan bestemt anbefale TipTop i Brønshøj. Meget dejligt det er muligt selv at bestemme tempoet af forløbet, så det passer til ens hverdag. Havde også en meget flink og behagelig kørelærer, som gjorde det nemt og betrykkende hele vejen igennem. Tak for det Mo !

27 januari 2026

Kære Hugo

Mange tak for din anbefaling.

Det er godt at høre, at du har haft glæde af muligheden for selv at styre tempoet i dit forløb, så det kunne passe ind i din hverdag. Fleksibilitet er en integreret del af vores tilgang hos Tip Top Trafik®, fordi vi ønsker, at undervisningen skal fungere i praksis for den enkelte elev.

Vi er også glade for at høre, at du har oplevet Mo som en tryg og behagelig kørelærer. Et støttende og respektfuldt læringsmiljø er en central del af vores værdier, og det betyder meget, at du har mærket det gennem hele forløbet.

Stort tillykke med kørekortet – og tak for dine venlige ord.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anmeldelse af tip top trafik.

Jeg havde et hurtig og effektivt forløb hos tip top trafik. Jeg blev hurtigere færdig med mit kørekort end jeg havde regnet med, og det kunne jeg ikke have gjort uden min søde kørelærer Carolina. Jeg synes hun formåede at skabe et trygt rum for mig eftersom jeg var lidt nervøs for at køre i starten. Jeg følte der var plads til at lave fejl, og plads til hyggelige samtaler i bilen.
Varm anbefalelse herfra.

26 januari 2026

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os, at du har oplevet et effektivt forløb, hvor der samtidig har været ro og tryghed til at lære i dit eget tempo. Hos Tip Top Trafik® er det en grundlæggende værdi at kombinere faglig kvalitet med et læringsmiljø, hvor der er plads til både spørgsmål, fejl og personlig udvikling. Det betyder meget at høre, at Carolina har været med til at give dig netop den oplevelse.

Stort tillykke med kørekortet – og tak for din varme anbefaling.

Godt kørekortforløb

Kiran er en super rar og behagelig kørelærer, som fik hele forløbet til at være nice og overskueligt!

26 januari 2026

Kære Theo

Tak for din tilbagemelding.

Det er rigtig godt at høre, at Kiran har gjort forløbet både overskueligt og behageligt for dig. Hos Tip Top Trafik® arbejder vi målrettet på at skabe et roligt og trygt læringsmiljø, hvor eleverne kan udvikle sig i deres eget tempo – og det er glædeligt, at du har oplevet netop den tilgang i dit forløb.

Stort tillykke med kørekortet, og tak for din anbefaling!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu er jeg blevet færdig med mit kørekortforløb hos Kiran.

Nu er jeg blevet færdig med mit kørekortforløb. Jeg havde Kiran som kørerlærer, som førte mig trygt og rart igennem hele forløbet. Jeg fik hurtigt svar hver gang jeg skrev, og alt i alt en god oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra🙌

Tak til Tip Top Trafik.

23 januari 2026

Kære Sigurd

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at dit kørekortforløb hos Kiran har været trygt, overskueligt og en god oplevelse hele vejen igennem. Hurtige svar, klar kommunikation og en rolig tilgang er vigtige værdier for os – og det betyder meget, at du har oplevet dem i praksis. Du har samtidig selv bidraget til et stærkt forløb ved at være engageret og godt forberedt undervejs, og det sætter vi stor pris på.

Mange tak for din anbefaling – og stort tillykke med kørekortet!

Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafik

Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafik. Jeg havde kørelæreren Carolina, som var rigtig sød og vejledende. Hun var god til at give råd, og gøre mig så klar som muligt inden køreprøven.

11 december 2025

Kære Danya

Tak for din anbefaling.

Det betyder meget at høre, at du har haft et godt forløb med Carolina. Hendes rolige og vejledende tilgang er en vigtig del af vores værdier – at give eleverne konkrete råd, faglig klarhed og den støtte, der skal til for at føle sig helt klar til køreprøven. Samtidig fortjener du også ros for den indsats, du selv har lagt i processen; godt samarbejde mellem elev og kørelærer er ofte nøglen til et stærkt resultat.

Stort tillykke med kørekortet!

Tip top trafik anmeldelse

Jeg havde generhverelse hos Kristian i Ørestad, og havde et fremragende forløb fra start til slut.

20 januari 2026

Kære Lucas

Tak for din tilbagemelding.
Det er rigtig dejligt at høre, at dit generhvervelsesforløb hos Kristian i Ørestad har været positivt fra start til slut. Generhvervelse kræver både målrettet undervisning og en underviser, der kan skabe ro, tryghed og overblik undervejs — og det glæder os meget, at du har oplevet netop det.

Mange tak for din anbefaling – vi ønsker dig mange sikre og gode kilometer på vejene.

Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafik

Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafik, Jeg startede mit forløb på Frederiksberg. Det har været et fantastisk forløb fra start til slut. Undervisningen var struktureret, grundig og trygt, og det gjorder at jeg følte mig forberedt. Jeg bestod både teori og køreprøven i første hug, hvilket jeg i høj grad takker køreskolen for.
Min Kørelærer var utrolig dygtig, tålmodig og professionel, og forklarede tingene på en måde, der var nem at forstå. Der var altid god stemning, og jeg følte mig tryg bag rattet hele vejen igennem.
Alt i alt en super god oplevelse, jeg vil helt klart anbefale Tip Top Trafik!!

15 januari 2026

Kære Liva

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet et godt og veltilrettelagt forløb. Undervisning med struktur, tryghed og tillid er en central del af vores tilgang, og det betyder meget, at du har haft glæde af netop det. Din kørelærer vil uden tvivl sætte stor pris på dine ord om den tålmodige og professionelle måde at formidle stoffet på.

At du bestod både teori- og den praktiske prøve i første forsøg, er en flot præstation og et tydeligt resultat af et stærkt samarbejde mellem dig og din kørelærer.

Mange tak for din anbefaling – og stort tillykke med kørekortet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde Jeanne som kørelærer og det…

Jeg havde Jeanne som kørelærer og det var en så god oplevelse. Hun var tålmodig, sød og bare rigtig behagelig som lærer, som gjorde jeg følte mig meget tryg gennem hele forløbet. Alt fungerede godt, også med teoriundervisningen😊😊

22 december 2025

Kære Dina

Mange tak for din tilbagemelding.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har følt dig tryg og godt guidet gennem hele forløbet med Jeanne som kørelærer. Hendes tålmodighed, ro og nærvær skaber et stærkt læringsrum — og det er tydeligt, at du har haft glæde af det undervejs. Det glæder os også at høre, at teoriundervisningen har lagt et solidt fundament, som du har kunnet bygge videre på i bilen.

Tak fordi du deler din oplevelse – og stort tillykke med kørekortet. Vi ønsker dig mange sikre og gode kilometer på vejene.

Tiptop Trafik Kenneth 🏁

Jeg har skiftet en kørelærer fra Virum til Tiptop trafik i Holte (Kenneth)
Det var en helt anden oplevelse selvom det tog lang tid for mig at færdiggøre.
Kenneth!!! helt klar anbefales herfra. Han er den bedste kørerlære. For at finde rund mellem kørelæren og kontoret var lidt ‘challenging’ men ellers intet.

1 januari 2026

Kære Özge

Mange tak for din anbefaling og for, at du deler din oplevelse med os.

Det er skønt at høre, at skiftet til Tip Top Trafik® gav dig et bedre forløb, og at Kenneth gjorde en tydelig forskel som kørelærer. Den engagerede og individuelle tilgang er en central del af vores arbejde, og det glæder os, at du har haft glæde af netop dette.

Vi tager også din kommentar om koordineringen mellem kørelærer og kontor med videre. Et smidigt samarbejde er vigtigt for os, og konkret feedback som din hjælper os med løbende at forbedre processerne.

Stort tillykke med kørekortet – og endnu en gang tak for din anbefaling.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virkelig god undervisning og kørerlære

Virkelig god undervisning og kørerlære, specielt Morten. Man kan godt forvente at skulle have ekstra køretimer men de er meget ærgerlige omkring om du er klar eller ej

9 januari 2026

Kære Magne

Tak for din vurdering og for at fremhæve undervisningen.

Det er rigtig godt at høre, at du har haft et solidt forløb, og at Morten har gjort en positiv forskel. En grundig faglig tilgang og ærlig vurdering af, hvornår man er klar til køreprøven, er en central del af vores arbejde. For nogle elever kræver det ekstra kørelektioner, og vores fokus er altid, at man står stærkt og er fagligt velforberedt, før vi sender nogen til prøve.

Stort tillykke med kørekortet – og tak for din anbefaling.

God og nem oplevelse

Jeg havde en god oplevelse med Tip Top Trafik. God kommunikation, både via mail og telefon
Der var styr på tingene og alt gik planlagt

7 januari 2026

Kære Chilli

Mange tak for din tilbagemelding.

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede tydelig kommunikation og et forløb med god struktur og overblik. Vi arbejder målrettet på, at planlægning og koordinering fungerer smidigt, så eleverne kan koncentrere sig om undervisningen og føle sig trygge i processen.

Tak for din anbefaling – og stort tillykke med kørekortet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige fået mit kørekort og er…

Jeg har lige fået mit kørekort og er meget taknemmelig for den store støtte fra køreskolen – især en stor tak til min lærer, Kristen. Det var fantastisk 😊

5 januari 2026

Kære Xeniya

Stort tillykke med kørekortet – og tak for din besked.
Det er godt at høre, at du har haft et positivt forløb, og at Kristian har været en solid støtte gennem hele processen. Den form for nærvær og faglighed er en vigtig del af vores tilgang, og det er glædeligt, at du har haft udbytte af det.

Endnu en gang tillykke – vi ønsker dig mange sikre kilometer på vejene.

Kristian fra køreskolen i Ørestad

Kristian fra køreskolen i Ørestad, har lige fået sin første elevbeståelse i 2026😜 Han er en virkelig god og omsorgsfuld lærer der tilpasser sig dine behov, jeg kan virkelig anbefale!!!

2 januari 2026

Kære Luna
Tak for din anbefaling og for at dele din oplevelse.

Det betyder meget at høre, at du oplevede Kristian som omsorgsfuld og god til at tilpasse undervisningen til dine behov. Individuel tilgang og nærvær er afgørende for os i undervisningen, så det er værdifuldt, at det kom tydeligt til udtryk i dit forløb.

Stort tillykke med kørekortet – en stærk start på 2026!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Godt forløb hos tip top trafik i Ørestaden.

Jeg har været glad og tilfreds ved at tage mit kørekort hos tip top trafik i Ørestaden. Rigtig søde og tålmodige kørelærer, som lærte godt fra sig.
Jeg syntes forløbet tog en smule lang tid, og kunne godt tænkte mig at det var mere strukturet en anden gang. Forløbet tog mig 4 måneder, men de er meget fleksible ift. til tider.

24 oktober 2025

Kære Luna
Tusind tak for din fine og ærlige anmeldelse.
Det betyder meget for os at høre, at du har været glad for dit forløb hos Tip Top Trafik® i Ørestaden, og at du har oplevet vores kørelærere som både søde, tålmodige og dygtige til at lære fra sig. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores elever.
Vi sætter også pris på din kommentar om strukturen i forløbet. Et kørekortforløb kan variere i længde afhængigt af kalender og individuelle behov, men din feedback hjælper os med at blive endnu skarpere på at skabe et mere tydeligt overblik undervejs.

Tak for din anbefaling – og stort tillykke med kørekortet.

Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafik

Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafik, og særligt Jeanne som kørelærer, som har gjort hele forløbet til en fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg har følt mig tryg, støttet og i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Som ny bilist var der naturligvis meget at lære i starten, men allerede fra de første køretimer skabte Jeanne en rolig og behagelig stemning, som gjorde det virkelig trygt at skulle ud i trafikken.

Jeanne har været utrolig dygtig til at forklare tingene grundigt og på en måde, der gav mening, og hun mødte mig altid med et stort smil og tålmodighed. Der har været masser af gode grin, som gjorde, at jeg altid glædede mig til mine køretimer. Jeg har virkelig nydt forløbet og kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer. Tusind tak for et trygt, lærerigt og sjovt forløb, og for at gøre vejen til kørekortet til en rigtig god oplevelse, som jeg har set frem til hver gang! ☺️

23 december 2025

Kære Marija
Tak for din fine og personlige anbefaling.
Det betyder virkelig meget for os at læse, at du har følt dig tryg, støttet og i gode hænder hele vejen igennem. Netop tryghed, ro og grundig undervisning er nogle af de værdier, vi selv lægger allermest vægt på.
Vi ved, at det kan føles stort og overvældende at være helt ny i trafikken, og derfor er det vigtigt for os at skabe en behagelig stemning, hvor der både er plads til at lære, stille spørgsmål og – ikke mindst – have det sjovt undervejs. At du har glædet dig til lektionerne og taget de gode grin med dig, er præcis den oplevelse, vi ønsker for alle vores elever.
Jeanne bliver helt sikkert meget rørt over dine ord – hun brænder for at møde hver elev med tålmodighed, smil og nærvær.
Tak fordi vi måtte være en del af din rejse mod kørekortet – og kæmpe tillykke med det!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.