Havde et super forløb med min generhvervelse, kan varmt anbefale kørelærer Poul Møller. Da sagkyndige dumpede mig på en højrevigepligt i Næstved, trådte Poul til og konfronterede sagkyndig, ha... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
jeg synes det var et fedt forløb på Tip Top Trafik Frederiksberg. Jeg kørte med Jeanne og hun var virkelig sød og tålmodig og var god til at forklare sig. hun var og så meget forståen for ens behov.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tog kørekort hos tip top traffik i Aarhus C, og det var den bedste beslutning! Kørelærene Stig og Michael er så rare, tålmodige og dygtige. Teoriundervisningen var i top, der blev tilbudt kaffe og k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan KLART anbefale Tip Top Trafik! Jeg bestod både teori -og køreprøve i første huk, takket være min fantastiske kørelærer Morten Tindal Madsen. Han er super dygtig og forstår eleven på en særl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Køreskolen Tip Top Trafik har eksisteret siden 1990 og har i dag 10 afdelinger i København og Aarhus. Vores undervisning kendetegnes ved høj faglighed og vores primære fokus er på elevernes individuelle behov i teorilokalet og bag rattet. Vi tilbyder kørekort til bil, MC, trailer og generhvervelse. Velkommen til Tip Top Trafik - vi glæder os til at køre med dig!
Hostrupsvej 6, 1950 , Frederiksberg C, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg tog kørekort med Kiran Khan og havde en rigtig god oplevelse med hende som kørelærer. Jeg havde problemer med nervøsitet op til prøven, men Kiran var rigtig god til at hjælpe mig med at slappe af og til at spotte svagheder og styrke ved min kørsel. Tak til hende!

Antwoord van Tip Top Trafik
Kiran er mega sød og snaksagelig, jeg var helt klar til min køreprøve og bestod første gang uden problemer.
Fed oplevelse
Tip top har også været gode med god service og hjælp undervejs og en god bedømmelse herfra

Antwoord van Tip Top Trafik
Har taget kørerkort hos tip top trafik flere gange og vil anbefale dem til alle
De er meget flexible og altid i godt humør
Samt meget tålmodige og gode til at forklare og sikre man er tryk og føler sig helt klar til prøverne

Antwoord van Tip Top Trafik
Kørelæren var ikke særlig tjekket i forhold til at holde aftaler, han ændret mange af mine køretimer selvom jeg sagde at det passer godt.
Han lagde flere kørelektioner sammen så jeg skulle køre i lang tid af gangen som gjorde jeg blev mere ukoncentreret i den sidste del af kørelektionerne

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg fik mit kørekort i en alder af 32 hos Tip Top Trafik i Aarhus, hvor jeg havde Stig som kørelærer. Jeg må bare sige, at det har været et helt fantastisk forløb. Jeg har aldrig forestillet mig, at jeg skulle kunne køre bil, men det har Stig virkelig lært mig! Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem, og det har været nogle gode, lærerige og sjove køretimer og undervisning. Jeg kan så varmt anbefale Tip Top Trafik.

Antwoord van Tip Top Trafik
Kan bestemt anbefale TipTop i Brønshøj. Meget dejligt det er muligt selv at bestemme tempoet af forløbet, så det passer til ens hverdag. Havde også en meget flink og behagelig kørelærer, som gjorde det nemt og betrykkende hele vejen igennem. Tak for det Mo !

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg havde et hurtig og effektivt forløb hos tip top trafik. Jeg blev hurtigere færdig med mit kørekort end jeg havde regnet med, og det kunne jeg ikke have gjort uden min søde kørelærer Carolina. Jeg synes hun formåede at skabe et trygt rum for mig eftersom jeg var lidt nervøs for at køre i starten. Jeg følte der var plads til at lave fejl, og plads til hyggelige samtaler i bilen.
Varm anbefalelse herfra.

Antwoord van Tip Top Trafik
Kiran er en super rar og behagelig kørelærer, som fik hele forløbet til at være nice og overskueligt!

Antwoord van Tip Top Trafik
Nu er jeg blevet færdig med mit kørekortforløb. Jeg havde Kiran som kørerlærer, som førte mig trygt og rart igennem hele forløbet. Jeg fik hurtigt svar hver gang jeg skrev, og alt i alt en god oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra🙌
Tak til Tip Top Trafik.

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafik. Jeg havde kørelæreren Carolina, som var rigtig sød og vejledende. Hun var god til at give råd, og gøre mig så klar som muligt inden køreprøven.

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg havde generhverelse hos Kristian i Ørestad, og havde et fremragende forløb fra start til slut.

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafik, Jeg startede mit forløb på Frederiksberg. Det har været et fantastisk forløb fra start til slut. Undervisningen var struktureret, grundig og trygt, og det gjorder at jeg følte mig forberedt. Jeg bestod både teori og køreprøven i første hug, hvilket jeg i høj grad takker køreskolen for.
Min Kørelærer var utrolig dygtig, tålmodig og professionel, og forklarede tingene på en måde, der var nem at forstå. Der var altid god stemning, og jeg følte mig tryg bag rattet hele vejen igennem.
Alt i alt en super god oplevelse, jeg vil helt klart anbefale Tip Top Trafik!!

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg havde Jeanne som kørelærer og det var en så god oplevelse. Hun var tålmodig, sød og bare rigtig behagelig som lærer, som gjorde jeg følte mig meget tryg gennem hele forløbet. Alt fungerede godt, også med teoriundervisningen😊😊

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg har skiftet en kørelærer fra Virum til Tiptop trafik i Holte (Kenneth)
Det var en helt anden oplevelse selvom det tog lang tid for mig at færdiggøre.
Kenneth!!! helt klar anbefales herfra. Han er den bedste kørerlære. For at finde rund mellem kørelæren og kontoret var lidt ‘challenging’ men ellers intet.

Antwoord van Tip Top Trafik
Virkelig god undervisning og kørerlære, specielt Morten. Man kan godt forvente at skulle have ekstra køretimer men de er meget ærgerlige omkring om du er klar eller ej

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg havde en god oplevelse med Tip Top Trafik. God kommunikation, både via mail og telefon
Der var styr på tingene og alt gik planlagt

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg har lige fået mit kørekort og er meget taknemmelig for den store støtte fra køreskolen – især en stor tak til min lærer, Kristen. Det var fantastisk 😊

Antwoord van Tip Top Trafik
Kristian fra køreskolen i Ørestad, har lige fået sin første elevbeståelse i 2026😜 Han er en virkelig god og omsorgsfuld lærer der tilpasser sig dine behov, jeg kan virkelig anbefale!!!

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg har været glad og tilfreds ved at tage mit kørekort hos tip top trafik i Ørestaden. Rigtig søde og tålmodige kørelærer, som lærte godt fra sig.
Jeg syntes forløbet tog en smule lang tid, og kunne godt tænkte mig at det var mere strukturet en anden gang. Forløbet tog mig 4 måneder, men de er meget fleksible ift. til tider.

Antwoord van Tip Top Trafik
Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafik, og særligt Jeanne som kørelærer, som har gjort hele forløbet til en fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg har følt mig tryg, støttet og i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Som ny bilist var der naturligvis meget at lære i starten, men allerede fra de første køretimer skabte Jeanne en rolig og behagelig stemning, som gjorde det virkelig trygt at skulle ud i trafikken.
Jeanne har været utrolig dygtig til at forklare tingene grundigt og på en måde, der gav mening, og hun mødte mig altid med et stort smil og tålmodighed. Der har været masser af gode grin, som gjorde, at jeg altid glædede mig til mine køretimer. Jeg har virkelig nydt forløbet og kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer. Tusind tak for et trygt, lærerigt og sjovt forløb, og for at gøre vejen til kørekortet til en rigtig god oplevelse, som jeg har set frem til hver gang! ☺️

Antwoord van Tip Top Trafik
Lees meer over geverifieerde reviews.