Tip Top Trafik Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde et super forløb med min generhvervelse, kan varmt anbefale kørelærer Poul Møller. Da sagkyndige dumpede mig på en højrevigepligt i Næstved, trådte Poul til og konfronterede sagkyndig, ha... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg synes det var et fedt forløb på Tip Top Trafik Frederiksberg. Jeg kørte med Jeanne og hun var virkelig sød og tålmodig og var god til at forklare sig. hun var og så meget forståen for ens behov.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tog kørekort hos tip top traffik i Aarhus C, og det var den bedste beslutning! Kørelærene Stig og Michael er så rare, tålmodige og dygtige. Teoriundervisningen var i top, der blev tilbudt kaffe og k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan KLART anbefale Tip Top Trafik! Jeg bestod både teori -og køreprøve i første huk, takket være min fantastiske kørelærer Morten Tindal Madsen. Han er super dygtig og forstår eleven på en særl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Køreskolen Tip Top Trafik har eksisteret siden 1990 og har i dag 10 afdelinger i København og Aarhus. Vores undervisning kendetegnes ved høj faglighed og vores primære fokus er på elevernes individuelle behov i teorilokalet og bag rattet. Vi tilbyder kørekort til bil, MC, trailer og generhvervelse. Velkommen til Tip Top Trafik - vi glæder os til at køre med dig!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

130 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jeg kan varmt anbefale Kørelære Mo

Jeg kan varmt anbefale Kørelære Mo. Han er utrolig tålmodig, altid smilende og formår både at udfordre og lære fra sig på en tryg måde. Jeg var meget tilfreds med hele mit kørekortforløb – fra teoritimerne til køretimerne på vejen.

17 november 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Tak for de flotte ord, Peter!
Det er fantastisk at høre, at du har følt dig både tryg og udfordret gennem hele dit forløb. Hos Mo handler undervisningen om dig og dine behov – at kombinere tålmodighed med faglighed, så du får både selvtillid og konkrete færdigheder. Det betyder rigtig meget for os, at du har oplevet teori og praksis som tryg, lærerig og meningsfuld, så du kan møde trafikken som en sikker og selvsikker bilist.
Tusind tak for din anbefaling – vi ønsker dig mange gode og sikre kilometer på vejene fremover!

Tiptop Ørestad

Havde et rigtig fint forløb hos Kristian. En super tålmodig og nærværende kørelære 👍

26 november 2025

Tusind tak, Tine!
Det glæder os meget at høre, at du har haft et godt forløb hos Kristian. Vi arbejder hver dag for at skabe trygge og nærværende rammer, og det betyder rigtig meget at høre, at Kristians tålmodighed har gjort en positiv forskel for dig.
Tak fordi du valgte Tip Top Trafik® – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan virkelig anbefale den evigt…

Jeg kan virkelig anbefale den evigt tålmodige og søde kørelærer Kiran. Hvis man er nervøs for at køre eller tidligere har haft dårlige oplevelser med kørelærere, så skal man vælge Kiran. Hun er pædagogisk, støttende og roser når man har behov for det ☺️

15 december 2025

Hej Caecilia
Hvor er det dejligt at læse om din oplevelse med Kiran. Hendes ro og tålmodighed er netop det, der skaber tryghed bag rattet og giver mod til at lære. Hos Tip Top Trafik® ønsker vi, at alle elever skal føle sig støttet og opmuntret, og din historie afspejler den kultur, vi arbejder for hver dag. Tak fordi du deler – det giver et varmt indblik i, hvor vigtig en pædagogisk og positiv tilgang er i undervisningen.

Fantastisk forløb med Kiran

Havde et fantastisk forløb med Kiran, jeg kan virkelig anbefale hende som kørelærer. Det har både været lærerigt, hyggeligt og sjovt!

16 december 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din anbefaling, Fransiska.

Vi er glade for at høre, at dit forløb med Kiran har været både lærerigt og berigende. Vi tror på, at en positiv stemning i undervisningen gør det lettere at lære – og din oplevelse viser, at det kan være både sjovt og seriøst på samme tid.

Kirans evne til at skabe et trygt og inspirerende læringsrum, samtidig med at hun sikrer faglig udvikling, er præcis den tilgang vi ønsker at tilbyde alle vores elever. At du har haft det sjovt undervejs, bekræfter for os, at kørekortrejsen kan være en oplevelse, man ser tilbage på med glæde og stolthed.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde et hurtigt og gnidningsfrit…

Jeg havde et hurtigt og gnidningsfrit forløb hos TipTopTrafik Frederiksberg, hvor jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg.

En særlig stor tak skal lyde til Jeanne, som var den bedst tænkelige kørelærer – og som jeg i den grad kommer til at savne at køre med.

Jeg havde længe udskudt at tage kørekort og var derfor en smule nervøs for, om jeg ville føle mig tryg bag rattet. Med Jeanne følte jeg mig dog altid tryg, og hun er uden tvivl årsagen til, at jeg i dag føler mig selvsikker og rolig i trafikken.

Jeanne var altid konstruktiv, lyttende og skønt selskab. Efter hver køretime gav hun brugbar og konkret feedback, som jeg kunne tage med mig videre til næste køretime. Hun var desuden fleksibel og gjorde sit ypperste for, at jeg kom hurtigt og smidigt igennem forløbet – uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg havde stor tillid til hendes vurdering af, hvornår jeg var klar til køreprøven, hvilket endte med at bære frugt.

Jeg kan på det varmeste anbefale Jeanne, som er et hjertevarmt menneske og ikke mindst yderst professionel 🫶

11 december 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din varme og detaljerede anbefaling, Sandra.

Det betyder meget for os at høre, hvordan du gik fra nervøsitet til at føle dig tryg og selvsikker i trafikken. At følge elevernes udvikling er en af de mest meningsfulde dele af vores arbejde, og derfor prioriterer vi et læringsmiljø, hvor kvalitet og personlig progression går hånd i hånd.

Jeannes evne til at kombinere faglig, konstruktiv feedback med nærvær og fleksibilitet afspejler netop den tilgang, vi ønsker at tilbyde: undervisning med respekt for elevens individuelle tempo og behov. Din tillid til hendes vurdering af, hvornår du var klar til køreprøven, understreger betydningen af et tillidsfuldt samarbejde, hvor eleverne føler sig set, støttet og mødt med professionalisme og omsorg.

Vi er taknemmelige for, at du har delt din rejse med os, og det glæder os at vide, at du nu føler dig godt rustet til trafikken. Din anbefaling inspirerer os og bekræfter, at vi er på rette vej.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En RIGTIG god oplevelse med…

En RIGTIG god oplevelse med Tiptoptrafik Frederiksberg. Vil anbefale til alle, super fleksibelt forløb med så mange muligheder, fantastisk reception som er så søde til at hjælpe både fysisk og over telefon. Jeg havde Jan som kørelærer og han var super god, opmærksom, seriøs, pragmatisk og dygtig.

11 december 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Jonas, vi sætter stor pris på din anbefaling.

Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos Tip Top Trafik® Frederiksberg. Vi lægger stor vægt på at skabe fleksible forløb med mange muligheder, så hver elev kan finde en rytme, der passer til deres hverdag. Det betyder meget for os, at du også har oplevet vores reception som imødekommende og hjælpsom – både fysisk og telefonisk.

Jan er en vigtig del af vores team, og vi værdsætter hans evne til at kombinere faglig seriøsitet med en opmærksom og pragmatisk tilgang. Din oplevelse afspejler netop det, vi ønsker at skabe: et professionelt læringsrum, hvor hver elev føler sig mødt og støttet ud fra sine individuelle behov.

Tak fordi du deler din oplevelse med os – den styrker vores arbejde med at skabe trygge og positive kørekortforløb.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafik…

Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafik Aarhus. Stig er en yderst erfaren samt kompetent kørelærer, som altid sørgede for, at mine kørelektioner blev lærerige og tilpasset mine udfordringer i trafikken.

Han er tålmodig samt dygtig til at lære fra sig, hvilket gjorde kørelektionerne behagelige samt trygge.

9 december 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din anbefaling, Iman Ali.
Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse fra dit kørekortforløb hos Tip Top Trafik® Aarhus. Det betyder meget for os at høre, hvordan undervisningen har givet dig både læring og tryghed på vejen.

Vi arbejder altid målrettet på at tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov, så hver lektion bliver både udbytterig og motiverende. Vi tror på, at tålmodighed og faglig styrke skaber et miljø, hvor man kan udvikle sig med selvtillid og ro – og det glæder os at høre, at du har oplevet netop det.

Stig og hele vores team brænder for at gøre kørekortrejsen til en positiv og personlig proces, hvor man føler sig godt klædt på til trafikken. Din feedback giver os værdifuld bekræftelse på vores tilgang, og vi er taknemmelige for din tillid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en god oplevelse hos…

Jeg har haft en god oplevelse hos TipTopTrafik på Frederiksberg med Kiran som kørelærer. Min oplevelse har været at min kørelærer var grundig og seriøs og god til at tilpasse undervisningen til mig og mine specifikke udfordringer. Jeg følte mig både støttet og udfordret hele vejen igennem, og det er sådan jeg lærer bedst.

6 november 2025

Kære Marcus Pedersen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Det glæder os at høre, at du har følt dig både støttet og udfordret – netop den balance er helt central i vores undervisning.

Vi lægger stor vægt på at tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov og tempo, og din feedback viser, at vores fokus på grundighed, seriøsitet og nærvær gør en forskel.

Tak fordi du valgte Tip Top Trafik® – vi er stolte over at have været en del af din rejse mod kørekortet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Armin er en fremragende kørelærer

Det var været en fantastisk oplevelse at tage kørekort gennem TipTopTrafik. Armin er en fremragende kørelærer, som jeg på det varmeste anbefaler! Han er exceptionelt dygtig til at skabe ro og tryghed og jeg kan kun sige, at jeg har haft kæmpe glæde ved at lære at køre bil med ham – og at tro på, at jeg faktisk kan! Så tusind tak for den gode, sjove og meget lærerige oplevelse :–)

Forøvrigt gør TipTops indretning af teorilektioner det dejligt nemt at tilpasse alt til ens eget skema.

20 november 2025

Kære Sofie

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive så fin og gennemarbejdet en anmeldelse. Det er en fornøjelse at læse, hvordan dit forløb ikke blot blev til et kørekort, men til en proces, hvor tryghed og læring gik hånd i hånd, og hvor du fandt styrken til at tro på dig selv.

Armin har en særlig evne til at skabe et undervisningsmiljø, hvor man kan udvikle sig i ro og med selvtillid. At dit forløb har sat så tydelige spor hos dig, er noget vi værdsætter dybt og tager med os som en meningsfuld del af vores arbejde.

At du samtidig oplevede undervisningen som fleksibel og let at tilpasse til din hverdag, er netop den form for tilgængelighed og struktur, vi ønsker at tilbyde hver elev.

Tak fordi du deler din rejse – og for at lade os være en del af den. Vi ønsker dig mange gode oplevelser bag rattet fremover.

Dygtige og trygge undervisere

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Tip Top Trafik. Teorien med Anders ved Amagerbro var klar og let at forstå, og mine køretimer med Kristian i Ørestaden var trygge og meget lærerige. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, så jeg kan varmt anbefale dem begge.

13 november 2025

Kære Asta
Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at både teorien med Anders og kørelektionerne med Kristian har været tydelige, trygge og lærerige for dig. Vi lægger stor vægt på tydelig undervisning og tryghed i bilen, så det er dejligt at høre, at det har gjort en forskel for dig.

At du bestod begge prøver i første forsøg, er super flot! Det er i høj grad din egen indsats og dit engagement, der har ført dig dertil, og vi er glade for at have kunnet støtte dig hele vejen.

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaler os – det sætter vi stor pris på.

Anbefaler

Anbefaler. Jeg havde Kristian som kørerlærer, han var dygtig og tålmodig. Bestod det hele i første omgang😊

13 november 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Vi sætter stor pris på din feedback, Meta

At du anbefaler os og fremhæver Kristian som både dygtig og tålmodig, betyder meget. At du bestod i første forsøg understreger værdien af et professionelt og tillidsfuldt samarbejde mellem elev og kørelærer.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding, som afspejler vores daglige fokus på kvalitet og professionalisme.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Styr på tingene og hurtig eksekvering

Styr på tingene og hurtig eksekvering. Bedste kørerlærer Mo 🚗💨

12 november 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Det er en fornøjelse at høre om dit forløb, Therese Jensen – og vi sætter stor pris på dine ord!

At du fremhæver både styr på tingene og hurtig eksekvering viser netop den kvalitet, vi ønsker at levere. Mo er en engageret kørelærer, der kombinerer struktur og overblik med tryghed – og det afspejles tydeligt i din oplevelse.

Tak fordi du deler din erfaring – den giver energi til hele teamet og inspirerer os til at fortsætte med samme fokus og engagement.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk forløb hos tiptop trafik

Fantastisk forløb hos tiptop trafik. Mohamad er en super dygtig, tålmodig, venlig og rar kørerlærer og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb. Derudover har han også en fantastisk evne til at møde sine elever hvor de er og støtte dem hele forløbet igennem, hvilket gjorde at jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut! 🙏🏽

4 november 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Samuel Oliver Martinez

Det glæder os at høre, at du har haft et trygt og positivt forløb hos Tip Top Trafik®. Mohammed har en fantastisk evne til at møde eleverne dér, hvor de er, og guide med både tålmodighed og engagement – så man føler sig i gode hænder hele vejen.

Det flotte resultat skyldes både Mohammeds undervisning og din egen målrettede tilgang til læringen. Sammen har I skabt et stærkt fundament for din succes.

Vi ønsker dig mange gode ture på vejene – og tak for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

min erfaring har været både og med tip…

min erfaring har været både og med tip top trafik så ville klart anbefale at finde en anden kørerskole med lidt mere styr på det og lidt mindre stress og mere fleksibilitet og ikke overproppet hold

12 november 2025

Hej Mikkel Oliver

Tak for, at du deler din oplevelse. Vi er kede af, at dit forløb ikke helt levede op til dine forventninger, og vi sætter stor pris på din ærlige feedback – den er vigtig og hjælper os med at udvikle vores undervisning.

Vi forstår godt, at det kan være udfordrende, hvis et hold føles overfyldt, eller tempoet ikke matcher den enkeltes læringsstil. Alle lærer forskelligt, og derfor tilbyder vi fleksible forløb, hvor man kan skifte hold og få undervisning, der passer bedre til den enkelte elevs behov. Vi hjælper også gerne aktivt med at finde det rette match, så man føler sig tryg og får mest muligt ud af undervisningen.

Det er samtidig vigtigt for os, at elever kontakter os undervejs, hvis noget ikke fungerer optimalt – så har vi mulighed for at justere og finde en løsning med det samme. Din feedback minder os om, hvor vigtigt det er at informere tydeligt om de muligheder, der findes for at tilpasse forløbet.

Tak igen, Mikkel Oliver – vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Jeg havde Kiran som kørelære

Jeg havde Kiran som kørelære, hun var skide god til at formidle og motivere. helt igennem fantastisk dygtig til sit arbejde, og fik mig igennem forløbet til en bestået køreprøve. Jeg foreslår hende Helt klart!

15 oktober 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din anmeldelse, Asmus!

Din beskrivelse af Kiran som “skide god til at formidle og motivere” fortæller os, at hun har ramt noget helt centralt: undervisning, der både er tydelig, inspirerende og til at tage med sig. Når du samtidig kalder hende “helt igennem fantastisk dygtig til sit arbejde”, understreger det, at hendes faglighed ikke bare er solid – den gør en mærkbar forskel.

At du kom hele vejen gennem forløbet og bestod køreprøven, er stærkt i sig selv – men din afsluttende bemærkning: “Jeg foreslår hende helt klart!” siger det hele. Den slags anbefalinger betyder meget for os, fordi de bygger på ægte oplevelser og personlig erfaring.

Tak for din tillid, Asmus – og stort tillykke med kørekortet! Vi er glade for at have været med på rejsen.

Virkelig en fed oplevelse

Virkelig en fed oplevelse her i tip top trafik. Min kørelærer Morten var super flink og super god til at lære fra sig. Jeg bestod begge prøver i første forsøg og det er udelukkende pga hans hjælp. Stort og varmt anbefaling her fra

7 november 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Tak for at dele din oplevelse, Philippa

Det glæder os oprigtigt, når vi læser ord som dine: “virkelig en fed oplevelse” – det er netop den følelse, vi ønsker at give alle, der træder ind hos Tip Top Trafik®. Din ros til Morten som “super flink og super god til at lære fra sig” afspejler det, vi dagligt arbejder for: et forløb præget af både faglighed og menneskelig forståelse.

At du bestod begge prøver i første forsøg og tilskriver det Mortens hjælp, er ikke bare en cadeau til ham – det viser, hvordan målrettet undervisning og tillidsfuldt samarbejde kan gøre en reel forskel. Så skaber vi resultater sammen.

Din “store og varme anbefaling” betyder meget for os og inspirerer os til at fortsætte med at levere undervisning, der både er effektiv og nærværende.

Tusind tak, Philippa – vi er stolte af at have været en del af din rejse mod kørekortet!

Virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse hos Tiptop med Mo som kørelærer. Han var rolig og behagelig, således at jeg blev afslappet under kørslen og gjort klar til køreprøven. Mo og Tiptop kan helt klart anbefales.

5 november 2025

Kære Jeppe Sjølin

Det glæder os virkelig at høre, hvordan Mo har skabt et undervisningsforløb, hvor du kunne slappe af og føle dig godt forberedt frem mod køreprøven. Den ro, du beskriver, afspejler den undervisningskultur, vi står for hos Tip Top Trafik® – og som Mo er særligt dygtig til at omsætte i praksis.

Når en elev føler sig tryg og har overskud bag rattet, ved vi, at balancen mellem faglighed, nærvær og respekt er opnået.

Tusind tak, fordi du deler dine oplevelser og anbefaler både Mo og Tip Top Trafik®. Det betyder meget for os.

Kør forsigtigt – og nyd vejene!

Fantastisk kørelærer

Fantastisk kørelærer – kan varmt anbefales!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med min kørelærer, Ummar. Han har været utrolig dygtig til at lære mig at køre bil og navigere sikkert i trafikken. Med stor tålmodighed, ro og humor har han skabt et trygt læringsmiljø, hvor jeg har følt mig støttet hele vejen. Han forklarer tingene klart og enkelt, og han har en fantastisk evne til at tilpasse undervisningen til ens niveau og behov.
Jeg føler mig nu godt rustet til at køre selvstændigt, og det er i høj grad Ummars fortjeneste. Hvis du leder efter en kørelærer, der både er professionel og menneskelig, så er han et oplagt valg!

3 november 2025

Kære Majken Dandeline Dogan Rasmussen

Tusind tak for din varme og detaljerede anbefaling – den rammer lige ind i det, vi arbejder for hver eneste dag hos Tip Top Trafik®: at skabe et undervisningsmiljø, hvor tryghed, tålmodighed og menneskelighed går hånd i hånd med høj faglighed.

At du fremhæver Ummars evne til at forklare tingene enkelt og tilpasse undervisningen til netop dig, viser, hvor vigtig den menneskelige side af undervisningen er. Vi tror på, at faglighed for alvor kommer til sin ret, når den bliver leveret med nærvær og respekt – og det er præcis det, Ummar står for.

Tak fordi du deler din oplevelse og sætter ord på det, der gør en kørelærer til mere end bare en underviser.

Kør med selvtillid – og nyd friheden på vejene!

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole og gode oplevelser hele vejen igennem forløbet. Bestod både teori-og køreprøve på grund af min kørelærer Morten. Kan varmt anbefale Ørestad afdelingen og endnu varmere anbefale Morten Tindal Madsen sød, venlig og sjov kørelærer.

30 oktober 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Jonas – det er en fornøjelse at læse din anbefaling!

Det glæder os at høre, at både Ørestad-afdelingen og Morten har gjort et stærkt indtryk, og at dit forløb har været fyldt med gode oplevelser. At du følte dig tryg, godt guidet og samtidig havde det sjovt undervejs, viser, at vores tilgang til undervisning fungerer, som vi ønsker.

Du fremhæver Morten som sød, venlig og sjov, og det er netop den type undervisning, vi værdsætter højt: en personlig og nærværende stil, hvor faglighed går hånd i hånd med menneskelighed. Det er grundlaget for den måde, vi møder vores elever – med respekt, engagement og positiv energi.

Tusind tak, fordi du deler din oplevelse og sætter ord på det, der gør undervisningen meningsfuld – både for dig og for os.

Kør med glæde – og nyd friheden på vejene!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

FORFÆRDELIG OPLEVELSE

SVAR TIL TIP TOP TRAFIK: Jeg kan se fra andre anmeldelser, herunder Michelle P.'s, at I alligevel ikke vender tilbage, hvis man kontakter jer. Så det gider jeg ikke bruge min tid på.

-------------------------------------------------------

Blev helt chokeret over at læse Michelle P.’s anmeldelse af 18. oktober 2025 om hendes forløb. For jeg har oplevet noget lignende – og har hørt om andre, der har haft virkelig dårlige oplevelser med dem, hvor de har været fuldstændig ligeglade med eleverne, så snart de har betalt for grundpakken.

Gør jer selv den tjeneste at holde jer langt væk fra Tip Top Trafik!

28 oktober 2025

Kære Jesper M.

Vi er oprigtigt kede af at læse din anmeldelse – og vi tager det alvorligt, når nogen giver udtryk for utilfredshed. Vi har forsøgt at finde dig i vores system, men kan desværre ikke se, at du har været tilknyttet Tip Top Trafik®. Derfor har vi ikke mulighed for at kommentere direkte på det forløb, du beskriver. Du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få klarhed og – hvis du har været elev hos os – undersøge sagen nærmere.

Hos Tip Top Trafik® har vi undervist elever siden 1990 med fokus på tydelig kommunikation, tilgængelighed og pålidelige aftaler. Vores engagement gælder ikke kun før betaling – det er netop dér, det begynder. Vi følger vores elever tæt gennem hele forløbet – fra første møde til endt køreprøve – med respekt, professionalisme og et oprigtigt ønske om at se eleven lykkes.

Hvis der opstår tvivl eller utilfredshed undervejs i forløbet, opfordrer vi til at tage fat i os med det samme – vi vil altid hellere handle nu end læse om det senere.

Tip Top Trafik®

Lees meer over geverifieerde reviews.