Tandlægeselskabet Din Tandlæge Reviews 11

2,0

Bedrijfsgegevens

1. Tandarts
  2. Tandartspraktijk

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Planlægningen af en behandling hos os foregår altid ved en grundig samtale med patienten, så vi er sikre på at få udført en behandling som både patienten og den enkelte tand vil blive glad og tilfreds ved.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på jeres tænder, men hold jer væk fra Sune Fuglsbjerg

Jeg ringede og bestilte en tid hos dintandlægeHobro, kendte dem ikke på forhånd, fortalte jeg havde tandlæge skræk og havde mistet min dygtige tandlæge. Jeg kom ind til Sune Fuglsbjerg og jeg fortalte jeg havde paradentose, han tjekkede mine tænder og sagde til sin klinikass. hvad der skulle laves. Jeg havde på forhånd fortalt om en løs tand som skulle trækkes ud men ikke på dagen. Han end ikke tog et røntgenbillede af mine tænder, men sagde, når den var trukket ud om han skulle lave en halvprotese, han fortsatte med kig på resten og sagde at hele overmunden skulle ryddes pga pardentosen og han kunne lave en protese til mig. Jeg gik grædende derfra og der gik nogle måneder førend jeg bestilte en tid hos min nye tandlæge Jeanette Bak og er sindssyg glad for hende og hun tog røntgenbilleder af mine tænder, fik kun den løse tand rykket ud og kunne bibeholde resten af min tænder og der er kommet styr på min pardentose, så sæt stort spørgsmålstegn ved Sune Fuglsbjerg, jeg gik ned med stress og angst pga af ham og giver stor tommel up til Jeanette Bak

3 april 2024

Aldrig aldrig !!!!

Vi kom akut til dintanlæge.nu. Der skulle laves en rodbehandling men der var ikke tid til det, så blev der lavet en midlertidligt løsning med en fyldning som skulle gerne holde mellem 3-6 måneder ifølge tandlæge “Thomas”. Men lige nu er det så slemt at jeg skulle have antibiotika så jeg kan holde det ud til i morgen for at komme til min egen tandlæge.

Der bruges moderne teknologi men der skal også være nogen der kan betjene det.

Så elendig!!!

Først og sidste gang, selvom jeg bor i Vallensbæk.

4 november 2021

DinTandlæge Vallensbæk

DinTandlæge Vallensbæk - Tandlæge JAKOB RIIS.

Jeg havde 3 gamle sølv fyldninger, som jeg rent kosmetisk gerne ville lave om til plastik.
2 ud af de 3 fyldninger gav efterfølgende voldsomme problemer med isninger.
Jeg skulle alle gange selv kontakte tandlægen og følge op på mine smerter og hvad der skulle gøres ved det.
Jakob Riis som havde lavet det “vidste ikke hvad han skulle gøre”
Det endte med frem og tilbage hos tandlægen og en såkaldt nødløsning som var en midlertidig fyldning - Som sad i 6 måneder !! Min ny tandlæge fortæller den måtte sidde højst 1 måned og at der var hulrum hvor bakterier kunne samles !
Da Jakob Riis stadigvæk ikke kunne tage ansvar for sit dårlige arbejde, og ovenikøbet begyndte at snakke rodbehandling, skiftede jeg tandlæge.

Allerede lige efter min ny tandlæge havde ordnet det med ny fyldning (ca. 30 min), var problemet løst, flot arbejde og ingen isninger. Hun nævner dermed også hans dårlige arbejde med en fyldning der var for dyb, så min tand havde risiko for at knække.

FARVEL TIL JAKOB RIIS.

17 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Afdeling Esbjerg.

Afdeling Esbjerg.
Jeg er meget tilfreds. Tandlægen er frisk har god humor og takler mig super ift min skræk etc. Mærker ikke bedøvelse. De har de nyeste tandlæge remedier.
Tandlægen er tålmodig og god til fortælle hvad der foregår langs afsted i behandlingen. Jeg behøver ikke at betale med det samme. Jeg får god guidning og vejledning.

14 juni 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har været hos din tandlæge i…

Jeg har været hos din tandlæge i Vallensbæk idag og nu er det slut- må finde mig en anden!
Hver gang jeg er der kommer jeg hjem med skader på mit tandkød eller indersiden af læberne- store blister og dybe rifter. Så slemt at tandkødet bløder 2 timer efter besøget idag og det gør ondt!
Den ene stjerne får de fordi de altid har akutte- dagen efter tider.

16 augustus 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik en tand rykket ud og fik at vide at…

Fik en tand rykket ud og fik at vide at den næste tand også var dårlig men at det kunne klares med en rodbehandling til 4000 kr. Gik til en anden tandlæge og bad ham rykke den ud,men han tog røngtenbilleder og sagde at den tand ikke fejlede noget det gjorde derimod den næste igen, dog ikke til en rodbehandling.Det føles godt nok som noget snyd.

12 juni 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke for dem med tandlægeskræk

Ikke en tandlæge jeg ville anbefale til nogen med tandlægeskræk. Det er ikke patienten der er i fokus her. De har absolut ingen forståelse for at man har brug for lidt tid pga. Sin tandlægeskræk og selvom man flere gange beder dem om at holde en pause i bare et par sekunder - er der ikke tid til dette! Meget ubehagelig oplevelse. Hvis man melder afbud pga. Sygdom bliver man smidt ud af tandlægen, af deres meget ubehagelige sekretær. Er blevet overfust dengang jeg skiftede til dem, under en behandling og da jeg blev smidt ud derfra igen.
Ikke et sted jeg vil anbefale.

4 september 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske mennesker med utrolige kompetencer ( din tandlæge Billund )

Jeg har over længer periode været hos jer. Jeg har desværre en overdrevent tandlæge frygt, som gør jeg skal tage mig utroligt meget sammen for at træde ind af døren hos en tanglæge, men hvergang jeg træder ind hos jer er det som om alt er helt normalt og frygten forsvinder i og med i har så stærkt et team af utrolige dygtige tandlæger!
Jeg takker mange mange gange for det faktiske gode timer hos jer, og syntes i fortjener en skulderklap, for aldrig har jeg mødt så rare, kompetente og omsorgsfulde mennesker !

Din tandlæge i Billund Kan kun anbefales !
Det var dog kun muligt med 5 stjerner men i får allige vel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Herfra!
Endnu engang tak

13 oktober 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke et godt sted for dem med tandlægeskræk

Har været hos dem et par gange. Hver gang er jeg blevet udspurgt om jeg spiser og drikker diverse sukker- og syreholdigt mad og drikke. Det er jo altid dejligt at få lidt ekstra dårlig samvittighed til hverdagen!
De virker ikke så fokuserede på at være rare ved deres kunder.
Den seneste (og heldigvis sidste!) var de 45 min. forsinket, og jeg fik ingen rabat, som jeg nu ved, at de giver andre steder.

Da jeg gik derfra sidste gang havde jeg helt ondt i maven over den oplevelse, jeg havde haft.

6 oktober 2016

Snydt

Jeg fik noget tid tilbage lavet en alm undersøgelse med røngten og tandtjek. Fik konstateret at jeg havde 6 huller i mine tænder og fik derefter et prisoverslag på ca. 10.000 kr for at skulle have det lavet.
Jeg fik kort efter lavet et prisoverslag hos en anden tandlæge tæt ved, 20% billigere for samme behandling. + jeg fik samme tjek med røngten hos dem også.
De kunne hurtigt konstatere at der blot var tale om 1 hul samt 2 begyndende huller...

Jeg fik hurtigt skiftet tandlæge uden yderligere kontakt med dem.

2 juli 2014

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.