Skuffende oplevelse med burgeren – tør og smagsløs Jeg besøgte restauranten med høje forventninger, men blev desværre slemt skuffet over min burger. Selve hakkebøffen smagte absolut ikke af noge... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
For andet besøg i træk fik vi serveret råt kød ved bordet. Først var det hotwings, denne gang var det wienerschnitzel. Derudover tog restauranten en langt højere pris end der stod på det menukort, v... Toon meer
Vi kommer og bestiller vores mad og drikke vare og så sker der ingenting… ikke engang da vi får fat i en tjener sker der ingenting selv om vi sagde da vi bestilte sodavand og drinks at de skulle kom... Toon meer
Alt spillede bare i aften, da vi fik lov at nyde en fortrindelig middag på Dirty Ranch Steakhouse😊 Fantastisk mad, sprøde fritter, rigelig sovs og super lækkert kød. Ligeledes en serviceminded tjene... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 5% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super hyggeligt sted
Super hyggeligt sted, fantastisk tjener og SUPER lækkert mad - det var vores første besøg men bestemt ikke det sidste. Vi var 6 personer og fik 6 forskellige retter og alle smagte skønt og levede helt op til vores forventninger
Mega god oplevelse😀
Mega god oplevelse😀
Lars er meget imødekomme og en god vært👍
Lars tak for mad
Gennemført kedeligt
Min kæreste og jeg besøgte restauranten for første gang, og sikkert også sidste. Vi blev budt velkommen af en venlig ung mand, som stort set kun talte engelsk! Vi blev anvist et bord i et hjørne, vi fik ikke selv lov til at vælge hvor vi gerne ville sidde. Maden og drikkevarerne kom hurtigt. Første øv-oplevelse var salaten. Gennemført kedelig og virkede ikke frisk. Næste oplevelse var bøffen. Vi havde bestilt oksemørbrad. Den smagte af absolut ingenting. Og en trediedel af den ene bøf var senet. Pommes fritterne var ok. Serveringspersonalet var også temmelig uengageret. Så det blev første og sidste gang vi spiste der.
Dejlig aften…
Vi har netop besøgt Dirty Ranch og det kan sagtens gentages. Maden var lækker, betjeningen var god og selskabet var godt. Tak for mad.
Virkelig dårlig mad
Virkelig dårlig mad! Hold jer væk fra det spisested.

Antwoord van Dirty Ranch Steakhouse
Dårlig service og virkelig dårligt kød
Vi valgte Dirty Ranch Steakhouse, da vi virkelig var sultne efter en tur ved vandet, og det så super hyggeligt ud.
Vi fik en god betjening ved bestillingen af tre steak og en burger. Men så blev det til en virkelig træls oplevelse. To af Steaks var helt rå og halvdelen af steakens var ren fedt. Vi sendte dem tilbage i køkkenet- Burgeren var kold og da vi to andre var færdige med at spise, var de to sidste steaks endnu ikke kommet. Vi var kommet for, at spise sammen. Da vi klagede og de to sidste steaks endnu ikke var kommet tilbage, bad vi om kompensation, men det kunne der ikke være tale om. Vi kunne få gratis dessert, men vi havde fået nok! Gratis dessert og de kan ikke engang finde ud af at lave hovedretten. Ydermere ville de have at vi skulle betale for de to steaks, som vi endnu ikke havde fået! Der satte vi en stopper og bankede i bordet. Vi betalte tilsidst for det vi havde spist og to af os gik uden at have fået noget at spise. Det er simpelthed det dårligste service jeg nogensinde har fået og kan slet ikke anbefale denne restaurant. Vi gik videre til en anden restaurant og blev mætte.

Dirty og kedeligt
Kvalitet, mad og pris hænger ikke sammen.
Maden måtte gå tilbage til køkkenet, da den var tørstegt - næste portion var kødet frost skade og kønsløst.
Det smagte af ingen ting.
Eneste ting der holder hvad skiltet over døren lover er Dirty - både på toilet, gulv m.m.
Øv en oplevelse - kedeligt når det nu kunne være så godt
Elendig kundehåndtering af øverste chef ..
Elendig kundehåndtering af ejeren ham selv ..
Nytårsmåltidet blev bestilt fra Dirty Ranch, og da den ikke levede op til det lovede valgte vi at tage kontakt.
Vi anmeldte menuen d. 6 januar og kontakten blev oprettet til ejeren d. 17 januar, der beklagede oplevelsen og ville honorere med at tilbagebetale for desserten+evaluering af menuen .. Siden da har vi henvendt os flere gange, for at få dette udestående ud af verden, men da der næsten er gået en måned siden sidste svar, vælger vi at kontakte dem igen for en afklaring d. 15 februar ..
Nu bliver vi fortalt at vi ikke kan få noget tilbagebetalt og gør sig selv højhellig over proceduren .. Dette er totalt uacceptabelt og ydmygende at man på den måde skal diskrimineres over madens mængde og kvalitet ..
Stå ved dit ansvar, og gør noget ved det!
BUUUUH

Antwoord van Dirty Ranch Steakhouse
Vi gjorde det igen og fik nøjagtig
Vi gjorde det igen og fik nøjagtig, hvad vi kom efter - spændende omgivelser, dygtigt og serviceminded personale, god og hyggelig stemning og selvfølgelig super godt mad. En fornøjelse at være på en restaurant, hvor der var fyldt og mega travlt og det til trods var der ingen ventetid og det søde personale havde stort overskud til at give gæsterne god opmærksomhed. I er bare så gode og fortjener det bedste 👍💪👏

Gode bøffer
Gode bøffer, god betjening - Og den fedeste indretning

Dejligt sted
Dejligt sted, har spist der flere gange og hver gang har det været med lækkert mad og personale der er smilende og imødekommende. Gode oplevelser

Antwoord van Dirty Ranch Steakhouse
Super lækker bøf og dejligt tilbehør
Super lækker bøf og dejligt tilbehør. Kan varmt anbefales 👍

Super tilfreds kunde
Jeg er kæmpe fan af KØD og det samme er min mand, så vi har flere gange besøgt Dirty Ranch Steakhouse og vi er aldrig blevet skuffet 🥳
Selv da jeg var højgravid (og bøffen skulle kæmpe om pladsen med babyen i min mave) var det det hele værd!
Vi har altid oplevet helt fantastisk service fra smilende og velinformerede medarbejdere. Der har aldrig været noget at sætte en finger på ⭐⭐⭐⭐⭐
I er stedet vi tager hen når vi en sjælden gang tager ud og spise 👍
Keep up the good work 🤩🤩

Antwoord van Dirty Ranch Steakhouse
Vi venter over 45 minutter på at få…
Vi venter over 45 minutter på at få udleveret maden. I restauranten er der 5 borde med gæster.
Den bagte kartoffel var glemt ved servering. Servitricen kommer tilbage med både bøf og kartoffel, hvorefter hun går fra bordet. Den bagte kartoffel har en to - tre cm tyk og tør skal der falder fra hinanden (smuldre). Den er uspiselig.
Vi forsøger ad flere gange at komme i kontakt med personalet, dog uden held.
På intet tidspunkt følges der op på om vi er tilfredse med maden! I princippet kan vi godt lide at spise en god bøf og helst med tilbehør. Specielt, når bøffen koster over 300,-
Da vi har spist vores kød, er vi så heldige, at vi får lov til at betale, hvor vi kommentere på kartoflen. Heldet er ydermere med os, da servitricen fratrækker en sodavand på vores regning for uspiselig bagt kartoffel (ironi kan forekomme).

6 prs
6 prs - hyggelig hyggelig aften
Burger - T bones og ben konge smag
Mayo med hvidløg / whiskey sauce så enhver alkometer Slår ud.. what not to like😉
1550 mit alles inkl 50 til tøsen
Tak for mad
Hilsen
Jannick - ikast
De bedste bøffer
Den bedste mad, de bedste bøffer og den bedste betjening - så kan en bryllupsdag ikke fejres bedre end hos jer - perfekt
hejsa vi har været inde på jeres…
hejsa vi har været inde på jeres restaurant på silkeborgvej 5 i Herning 4 mand for at spise den 19/6 2021.
Min kone bestilte en New York 300 M/R hvor hun udtrykte til 2 servitricer at der var en stor klump fedt i den ene ende af steaken ca 75 g men blev ikke taget alvorlig.Har tidligere været hos jer og fået en steak magen til hvor der ikke var fedt på overhoved. Kan det virkelig passe at man skal betale 399 kr for et stykke kød hvor man må levne 1/4 af det pga af en stor fedt klump i den ene ende. Vi har ialt spist for 2407kr

Super lækkert kød
Super lækkert kød. Men utrolig skuffende at sidde tæt sammen med et andet par, når restauranten ikke var fyldt.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.