Dirty Ranch Steakhouse Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skuffende oplevelse med burgeren – tør og smagsløs Jeg besøgte restauranten med høje forventninger, men blev desværre slemt skuffet over min burger. Selve hakkebøffen smagte absolut ikke af noge... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt spillede bare i aften, da vi fik lov at nyde en fortrindelig middag på Dirty Ranch Steakhouse😊 Fantastisk mad, sprøde fritter, rigelig sovs og super lækkert kød. Ligeledes en serviceminded tjene... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 5% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse med burgeren – tør og smagsløs
Selve hakkebøffen smagte absolut ikke af noget, og den manglede helt tydeligt salt og krydderier.
Konsistensen var også helt gal; kødet faldt fuldstændig fra hinanden og føltes tørt og pap-agtigt i munden.
Det virkede desværre som en bøf, der enten var alt for mager eller fuldstændig overtilberedt i sous vide, så alt saft og kraft var væk.
Forventer mere af et dirty ranch steakhouse.

10 juli 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det er slet ikke så godt mere som for et par år siden

Vi kommer og bestiller vores mad og drikke vare og så sker der ingenting… ikke engang da vi får fat i en tjener sker der ingenting selv om vi sagde da vi bestilte sodavand og drinks at de skulle komme det samme da vi skulle fejre ferien.. det hele kommer samme tid som maden. Det er sku ikke godt nok det her ved sku ikke om vi kommer igen….

Grunden til 2 stjerner er det lækre kød og kvaliteten af kødet var super godt

10 juli 2026

Råt kød og snydt i pris

For andet besøg i træk fik vi serveret råt kød ved bordet. Først var det hotwings, denne gang var det wienerschnitzel. Derudover tog restauranten en langt højere pris end der stod på det menukort, vi fik udleveret. Fordi vi åbenbart havde fået nogle gamle menukort, der ikke galdte længere.

Men alligevel 2 stjerner, fordi tjeneren hun var selskabelig og at konceptet er fedt og stemningen i restauranten var god.

30 juni 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God oplevelse

Har i dag spist på restauranten efter at have fulgt jer på Facebook et stykke tid.
Alt i alt en superfin oplevelse.
Meget opmærksom betjening, der ofte spurgte ind til om vi manglede noget. Vi fik ribs, fritter, løgringe, og dip. Alt smagte godt og der var rigeligt af det hele.
Vi kan godt finde på at komme igen.

13 juni 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Utrolig dårlig take away service

Utrolig dårlig take away service!
Havde bestilt og betalt på hjemmesiden. Kom og afhentede. Fik min pose, uden et eneste ord. Jeg valgte at tjekke min ordre og de havde så valgt at slette noget af min bestilling, på min kvittering og istedet give mig mere af en anden vare (chili cheese tops), da jeg kommenterer på det, for jeg blot af vide at de ikke har dem længere. Og jeg siger så at de burde have informeret mig og at jeg så gerne ville have pengene tilbage for dem. Det kunne jeg ikke. Jeg kunne kun på en tilgodeseddel på et beløb for 3 stk sideorders, da de ikke mente at de havde noget med take away at gøre??? Meget meget meget skuffende service.

17 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt spillede bare i aften

Fantastisk mad, sprøde fritter, rigelig sovs og super lækkert kød. Ligeledes en serviceminded tjener, som var kanon til sit arbejde (Thea). Vi kører hjem på fulde maver og siger 1000 tak for en god oplevelse😊

4 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We had the best, first experience…

We had the best, first experience at Dirty ranch today!

We are regularly at Bones for birthdays and nights out, but we have found our new favorite spot!

We came for dinner, and I had a delicious bacon cheesburger with super crispy fries, crispy onion rings, and juicy meat. Service was great and the food came out fast.

My partner had a Cesar salad, which she also enjoyed very much. We came around 5 pm., and there was a cornhole event outside.

We wanted to stay for one game, which turned into many games, and we ended up staying all evening outside.

10/10 evening with great food, lovely people and a great atmosphere.

We will definitely come back!

30 april 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Simpelhen ikke pengene værd.

Vi var et hold på 5 inde og spise inden vi skulle til the Wall i boxen. Da vi kommer kl 17.45 kan vi ikke bestille da systemet er nede.. okay.. vi får så efter noget tid bestilt og i dagens anledning havde de en speciel menu som kunne serveres hurtigt.. 400g Oksemørbrad og en sundae til 499kr.. det lyder da meget godt.. Oksemørbraden var lavet i sous vide og var da ganske pænt lyserød indeni men HELT tør.. den var ganske enkelt kogt helt i stykker.. mør.. jojo men uden nogen som helst struktur eller saft eller noget som helst.. en gang lyserød kødmos uden smag, saft eller noget som helst.. Det var yderst kedeligt og på ingen måder pengene værd.. og betjeningen.. ja.. da vi var færdige med at spise og der var gået 10 minutter uden at en tjener kom forbi henvendte vi os i baren og fortalte dem at vi gerne ville have vores dessert nu da vi skal være til koncert i boxen kl 20. Da der så er gået 25 minuter fra vi var oppe og bede om vores desserter måtte vi igen sende en over i baren og spørge om hvad der skete med de desserter for nu er der kun 20 minutter til at vi skal være til koncert.. og så fik vi vores desserter med en undskyldning om at de var løbet tør for flødeskum..

24 april 2026

En skuffende oplevelse

En skuffende oplevelse
Fik slet ikke de nachos vi havde bestilt til at starte med og de var på regningen da der skulle betales og måtte sige at de ikke var serveret så de blev trukket fra.
Alle fire Rib Eye var ikke særlig møre og en måtte sendes retur da den var fyldt med sener . Meget lidt smag ved whiskysovsen og tynd
Så meget skuffende til den pris

18 april 2026

Vi kommer stærk igen.

Jamen har fuldt jeg flere år på Facebook men efter som vi Bor på Sjælland kommer man ikke bare lige forbi. Men hold nu kæft jeg glad for jeg sagde til konen nu det nu vi skal prøve det. Vi havde bestilt bor og da vi kom blev vi mødt af smilende personale. Og de var der hurtigt at spørge om vi havde besluttet os men det tog lidt tid indrømmer jeg garne. Men da vi havde bestilt kom maden i passende tid efter og personalet var der med det samme da sovs og pomfritter var væk og fyldt op. Og desserten var lige så lækkert som bøffen. Vi kommer igen næste gang vi i nærheden. Vær stolt af dit personale og husk ros dem.

17 januari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Starter retten var meget gode

Starter retten var meget gode, men det er også der hvor det gode stopper. Saucerne er alle tynde, pomfritter og spareribs er tørre, og deres American Rib Eye var rå ude i enderne og ikke muligt at få et stykke uden fedt.

Deres T-bone og oksemørbrad var okay, men til den kølere side

3 april 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet

Vi kommer langvejs fra og kender ikke Herning så godt, så stedet er primært valgt fordi det ligger tæt på messecenter Herning hvor vi skulle til koncert.
Hovedretterne med steaks er ret dyre - jeg bestiller 250 g ribeye til 369 kr og får for denne pris kartoffel, sauce og bøf, så mine forventninger er ret høje. Vi venter ret længe på nogen kommer og tager vores bestilling. Da maden kommer er jeg faktisk lidt i tvivl om der er 250 g kød og bøffen er en del oversteget ifht bestilling, pommesfrites mangler til gengæld 2-3 min i frituren og den hvidløgssmør jeg har bestilt (til små 20 kr) er der ikke. Da vi har ventet lidt tid, siger jeg ikke noget om fejl og mangler - vi skal jo til koncert og har ikke tid til de retter fejlene. Til gengæld får vi betalt for den smør vi ikke fik🤷‍♀️😂
Havde hovedretterne været 100-130 kr billigere havde jeg måske været mere “nå okay🤷‍♀️”, men med de priser skal kvaliteten være højere.

19 februari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Maden var fin, langsom/glemsom betjening.

Maden var fin, ikke sodavanden der manglede kulsyre, fik en ny men var det samme. Fik en isdessert som var god men ingen ske med og svært at spise med gaffel, hvidløgssmør kom da vi næsten var færdig med bøffen. Dårlig og langsom betjening trods det der ikke var travlt.

11 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan ikke anbefales - dårlig kvalitet

9 personer på en tirsdag aften - det tog meget lang tid før der blev taget imod bestilling både på drikkevarer og mad. Der manglede drikkevarer, der manglede at blive serveret kartofler til wienerschnitzel, de lavede fejl i dessert. Mørbrad bøffen var rigtig dårlig. Den havde en dårlig smag. Vi spiste den ikke. Alt i alt en skuffende oplevelse. Vil ikke anbefale det til nogen. Kvaliteten er for dårlig - og der er for lidt personale på til at kunne håndtere kunderne.

16 december 2025

Julefrokost 23 mand

Julefrokost 23 mand, Maden var kold, det var fortet det var noget rod nachos rodet sammen med blæksprutter og kylling lår serveret på et fad vi alle skulle ta fra med fingrene ikke særlig hygiejnisk hovedret kolde ben det kunne have været dejligt med en tallerken til hver mand, det var godt nok ringe. 2 sodavand 110 kr. så er de da betalt. kommer der aldrig igen. Bent Dejgaard Pedersen.

5 december 2025

Super dårlig oplevelse….

Super dårlig opleves, vi har inde og spise all you can eat på 2 timer, på de to timer vi spise kyllingswinger hver gang vi bestilte gik der 20 min inden de kom derud over gik der 40 min inden de bestilte pomfritter kom, maden var god så jeg vil anbefale ikke at tage all you can eat for det er absolut ikke pengene værd.

8 november 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har besøgt restauranten 3 gange

Jeg har besøgt restauranten 3 gange.

Første gang blev der serveret Schnitzel (500g) helt fantastisk og kartoflerne samt sovsen var så fin. Prisen er helt i orden.

Anden gang var husets burger. Meget velsmagende, men meget ordinær. Deres Onion rings er super gode (dem bestilte jeg ved siden af) prisen er meget normal for den mængde man får.

Tredje gang var T-Bone. MEGET SKUFFENDE. Jeg brugte over halvdelen af aftenen på at tykke i et stykke fedt…. Og prisen var godt og vel 500kr.

Med det sagt så vil jeg fortsætte med at komme på besøg. De har masser af spændende muligheder og som altid er deres servitrice super flinke og meget professionelle.

8 november 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.