Skuffende oplevelse med burgeren – tør og smagsløs Jeg besøgte restauranten med høje forventninger, men blev desværre slemt skuffet over min burger. Selve hakkebøffen smagte absolut ikke af noge... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
For andet besøg i træk fik vi serveret råt kød ved bordet. Først var det hotwings, denne gang var det wienerschnitzel. Derudover tog restauranten en langt højere pris end der stod på det menukort, v... Toon meer
Vi kommer og bestiller vores mad og drikke vare og så sker der ingenting… ikke engang da vi får fat i en tjener sker der ingenting selv om vi sagde da vi bestilte sodavand og drinks at de skulle kom... Toon meer
Alt spillede bare i aften, da vi fik lov at nyde en fortrindelig middag på Dirty Ranch Steakhouse😊 Fantastisk mad, sprøde fritter, rigelig sovs og super lækkert kød. Ligeledes en serviceminded tjene... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 5% van zijn negatieve reviews beantwoord
En super oplevelse hvor der ikke var…
En super oplevelse hvor der ikke var noget at sætte en finger på
Alt var som jeg forventede
Rejecocktailen
Rejecocktailen, rejer var ikke friske og smagte af fisk, t-boen var sej og kunne ikke tygges, bagte kartofler var ikke gennembagt, men pepper sovsen var god, det var en dårlig oplevelse
Der bliver gået mange kilometer
Der bliver gået mange kilometer; en sjælden oplevelse i Danmark, her har tjenerne kunden i fokus, koordinerer blandt hinanden og kommer rundt til alle borde på det rigtige tispunkt og sikre en god oplevelse.
Maden er rimelig prissat og præcis hvad den foregiver at være.
Jeg gik glip af underholdningen.
Er du i Herning og har brug for en god, simpel madoplevelse - så er Dirty Ranch et besøg værd.
Tak til Rudi og hans team.
10/10 OPLEVELSE HOS DEM
Kanon oplevelse 🎉🎉
Min kone og jeg skulle holde noget fødselsdag og havde besluttet at bestille mad ude fra. Og mad skal jeg love vi fik, der var bestilt til 35 mennesker men jeg er temmelig sikker på at vi sagtens kunne have fodrer den helt landsby. Alt var til UG og intet at sætte en finger på.
Jeg vil derfor takke Rudi og hans personale for den super oplevelse og Tak for mad og den gode service 🙌
Stor respekt for tjeneren
Stor respekt for tjeneren
Trods en skidt start på aftenen, blev den helt god alligevel.
Blev først glemt og helt ærligt kan det ske, han var så mand nok til at give en undskyldning og tilbød gratis dessert, stort af ham og det siger lidt om hans format at han kigger kunden og lægger sig fladt ned. Det betyder mere med en ærlig undskyldning end en dessert og tog derfor ikke imod desserten
Fejl kan vi alle lave og sådan er det, at vise format på den måde kunne mange lære noget af. Tak til ham for at være den han er
Oplevelse på Dirty Ranch Steakhouse
Efter at have hørt om Dirty Ranch Steakhouse inviterede jeg familien ud, i anledningen af min fødselsdag, på nævnte restaurant.
Det gav følgende oplevelser med Dirty Ribeye og deres spareribs:
Steaken var rød selvom vi ønskede den medium stegt.
Steaken manglede krydderier.
Der manglede en salatbar.
Whiskysaucen var uden whiskysmag og manglede krydderi.
Spareribs smagte som om de var kogt og efterfølgende smurt ind i en krydderifattig lage.
Den serverede coleslaw smagte ikke af noget og det var en lille portion.
Der var meget kød på de serverede spareribs og kødet var mørt.
Steaken var også meget mør.
De rustikke pommes var gode. Det er kødets mørhed og de rustikke pommes der er skyld i at jeg giver 2 stjerner.
Den serverede Newcastle Brown Ale smagte ikke som den skulle. De burde nok tjekke og rengøre deres fadølsanlæg.
Servitricen der tog imod vores bestilling var lidt mut og havde måske en dårlig dag. De øvrige var glade og smilende.
Nu har vi været på Dirty Ranch steakhouse og alle var enige om, at vi tager på Charolaiskroen, når vi vil have en veltillavet steak med whiskysauce og salat.

Antwoord van Dirty Ranch Steakhouse
Generelt en skuffende oplevelse maden…
Generelt en skuffende oplevelse maden var absolut ikke noget at råbe hurra for. Havde bestilt oksemørbrad vil kalde den middelmådig men tilbehøret var virkelig ikke noget at råbe hurra for. Fritterne var helt bløde men små og brændte udenpå og havde bestilt løgringe de var helt kolde og hårde og en burger bøffen var tør og kedelig så alt i alt må det siges det var en meget skuffende oplevelse desværre.
Porno fundet på toilettet
Meget, meget specielt sted. Maden er vel det vigtigste og det var et par simple retter vi fik, kød, pomfritter og sovs. Det hele fra spande og vaccum, ikke dårligt, men til den pris forventer man noget mere hjemmelavet.
Der var ingen betjening ud over en fyr som tog mod bestilling og en pige som smed det på bordet. Derefter så vi ikke mere til dem før de kom med regningen.
Ude på toilettet, som i øvrigt var møgbeskidt, finder jeg en stor stak pornomagasiner i et hjørne. Umiddelbart nogle udenlandske blade af den mere hardcore slags.
Jeg oplyser det til anden lille fyr i baren, da jeg synes det er malplaceret og forkert.
Han siger blot at sådan skal det være og det er en joke.
Derefter forlader vi stedet.

Antwoord van Dirty Ranch Steakhouse
Dont go here
Det sjældent jeg skriver dårlig anmeldelse, men dette er en katastrofe.
I forbindelse med Foodexpo marts 2024, besøgte jeg stedet først lørdag d 15. Vi talte nok 8 borde omkring os inkl os der alle sendte kød ud. Den sødeste tjener knoklede så sveden piskede. Pigen i baren(lignede noget supervisor) var møg sur, kiggede ondt og ønskede bestemt ikke gæster.
Trods oplevelsen og den erfaring at jeg tidligere har oplevet det godt, inviterede jeg 10 personer på middag om mandagen kl 19.30. Da vi ankom kun 1/3 fyldt trods alle andre restauranter var booket. Første kommentar fra tjener var at køkken ville lukke snart og derfor ikke muligt at bestille andet end hovedret. De forudbestilte drinks og snack var 30 min forsinket. 2 ud af 10 fik nogen lunde hvad de bestilte resten forkert. Vi forsøgte at bestille ekstra drikkelse over baren da vi sad ved siden af- de ville komme og pludselig var alle væk. en fra bordet rejste sig op og så de sad 3 personer på gulvet bag baren. Tror de havde givet op. kl var 21. Vi bad om regning i stedet. Vi havde brugt 5-10.000 mere hvis de havde været til stede. bordet ved siden af nægtede at betale og blev mødt af en lille truende fyr som man ikke havde set. Vi var alle enige om at det nok var værste oplevelse nogensinde.
Øv øv for en dårlig oplevelse....
Så fik vi prøvet Dirty Ranch.....
Det er nogle virkelig fede lokaler, i god stil 😊
Maden blev hurtigt serveret - kort ventetid 👍🏻
Jeg bestilte selv en steak m. pommes og pebersauce. Steaken var stegt som ønsket, virkelig lækker og saftig. Fritterne var gode sprøde, og ikke for salt. Jeres chili cheese tops - de var lækre! 😋 Pebersaucen var MEGET peberet, og dermed USPISELIG! Har I selv smagt det? Jeg blev tilbudt en anden sauce, som jeg sagde ja tak til, den kom aldrig til bordet.
Min bedre halvdel bestilte bla. 650g spareribs. De var tørre og smagte som om, de var overhældt med marinade. Der var ikke meget kød på. Min mor havde bestilt det samme - plus ristede champignon... De blev aldrig serveret. Der blev spurgt efter det - vi fik af vide, at de ville komme med det samme. Vi så dem aldrig, men de fremgik af regningen.
Derudover havde min bedre halvdel bestilt juice af to omgange - anden gang bestilte han en 0,5 liter juice, som vi heller ikke fik at se på bordet.
Min søster havde bestilt en burger. Den var tør. Bøfferne var tørre, sorte og branket. Det knaste i munden - og bund ærligt, det smagte af h** til.
Efter de oplevelser, havde vi IKKE mod på at bestille dessert, så derfor tog vi videre på Cosy.
Personalet var venlige og imødekommende. Servicen kunne godt mangle... Der var ingen, der kom for at spørge, om alt var som det skulle være, eller om vi manglede noget.
Der var mange unge mennesker - og det er helt fint, har intet imod det. Men de stod i/foran baren og snakkede.
Betalingen af regningen var et cirkus for sig selv.
50% af de fire vi har afsted, ville hellere spise på Mc Donalds, taget i betragtning af, de ikke er tilhængere af det.
Øv øv, for en dårlig oplevelse!
Fantastisk aften !
Alt var som det skulle være !
MEGA lækkert mad.
Fantastisk behageligt personale .
Og priserne er helt fair med kvaliteten man får .
Bliver ikke bedre efter min mening ! 🥩🤤
Sindsyg god mad
Sindsyg god mad. Mega fantastisk betjening af nogle dejlige unge mennesker 💪 kommer gerne igen🥰
Sikke en oplevelse 😍
Sikke en oplevelse 😍
Jeg kan kun give dem ⭐⭐⭐⭐⭐
⭐Fed atmosfære
⭐Smilende personale
⭐Den LÆKRESTE mørbradbøf
⭐Tid til at nyde sin mad, da personalet ikke kommer og forstyrrer hele tiden, for at tage ens tallerken, inden man er færdig.
⭐ Fed musik.
Super lækre bøffer og god service
Super lækre bøffer og god service.
Mega hyggeligt sted.
Kommer helt sikker igen.
Tjenerne er langsome og kødet er ikke…
Tjenerne er langsome og kødet er ikke stegt efter ønske. Leger et halv diskotek efter 20. Nok ikke mit første valg næsten gang jeg skal ud og spise
PS spar lige på salten til en anden gang
Tør og trist kød
Vi har længe snakket om at vi skulle prøve at spise på Dirty Ranch. Rudi lavede maden da vi blev gift og her var maden virkelig i top. Desværre blev vi virkelig skuffet. Bøfferne var mega tørre, stegt sorte og derudover glemte de lige at informere om, ved vores bestilling, at I var udgået for syltede rødløg! Første og desværre sidste gang vi kommer ved jer.
En god oplevelse
For 2 dage siden havde jeg mine børn på 14 og 16 år med på Dirty Ranch Steakhouse til en hyggelig aften.
Vi fik nachos til 2 personer til starter - der var rigeligt til 3 og det smagte rigtig godt. Der var ikke sparet på osten, og min søn der normalt hverken spiser guacamole eller salsa, spiste lystigt af begge dele.
Til hovedret fik vi alle 3 Crispy chicken burgere. De var fine.
Til dessert fik vi Dirty bananasplit og jordbærshakes. Det smagte rigtig godt.
Tjenerne skal have 5 stjerner. Der var 2 unge piger på arbejde, og de var meget søde og opmærksomme.
Jeg bad om et par tæpper, da vi frøs. I stedet for bare at komme med tæpperne, spurgte tjeneren os om, om vi tænkte, at der generelt var koldt i restauranten eller om vi blot er kuldskære, for det var svært for hende at mærke, idet hun jo gik rundt hele tiden.
Hun valgte, for en sikkerheds skyld, at tænde for noget mere varme.
Hatten af for hende!
Da vi fik vores burgere, var der pommes frites til. Min søn kan ikke li' pommes frites, men vi havde ikke lagt mærke til, at det fulgte med.
Tjeneren hørte mig sige til min søn, at vi måtte spise hans pommes frites for ham, og hun spurgte straks, om han ville ha' noget andet i stedet. Fejlen var jo ellers vores egen.
Vi synes alle 3 at restauranten er sjov og godt lavet med gode detaljer (fx cowboy bukser som betræk i båsene og sadler på højstolene).
Vi havde en rigtig god oplevelse og kommer meget gerne igen.
Igen i år, leverer I en super nytårsmenu!
For 2. gang vælger vi at bestille en nytårsmenu hos Dirty Ranch i Herning. Vi var ovenud tilfredse sidste år, og vi blev hurtigt enige om, at hvis det igen var lige så god en menu, så skulle vi skrive en anmeldelse af stedet.
- Og her vil jeg bare sige, på vegne af et helt selskab: TUSIND TAK FOR MAD! Igen i år, var kødet simpelthen så fantastisk, hvis bare man følger instrukserne der er med. Desserten var også virkelig god, og en super god forret (vi valgte alle kylling rilletten)
Vi vil uden tvivl bestille hos jer igen næste år, hvis I igen tilbyder muligheden.
Godt nytår, og tak for den virkelig gode mad begge år.
Har lige vært inde ved jer
Har lige vært inde ved jer , og kommer der desværre ikke mere ..
Vi bestilte 3 amerikansk ribeye og den ene var helt ærlig uspiselig fyldt med sener op tør , vi bestilte også to pepsi-Max uden is terninger , men vi fik en med isterninger og de ville ikke bytte den ..
Vi bestilte to * to bruger ugen syltede rødløg , vi fik serveret 2*2 med syltede rødløg , den unge pige blev lettet irriteret over deres egen fejl ..
Alt i alt virker de ikke til at have styr på noget som helst ..
Beklager men synes 2000 kr er meget når jeg KUN har hørt godt om jer og har haft en rigtig træls oplevelse
Fantastisk mad
Fantastisk mad. Det var en positiv oplevelse fra vi satte os ved bordet og fandt Yatzyen frem til den lækre mad. Det var virkelig godt!
Tak for en hyggelig aften.
Lees meer over geverifieerde reviews.