Fijne webwinkel! Erg veel deskundigheid. Fijn dat er zoveel verschillende varianten zijn. Ik stelde een vraag en kreeg goed antwoord ik heb de beste oplossing voor mijn specifieke situatie. Goe... Toon meer

DS6660 deurbel aangeschaft. Robuust en compact uiterlijk, niet zo’n goedkoop ogend plastic ding. Ingesteld via wifi en bestaande gong aangekoppeld. App werkt vlot en soepel, goed beeld en de juiste... Toon meer

Na uitvoerige zoektocht naar een goede en voordelige video deurbel de Doorsafe 6600 gekocht. Na een aantal vragen die snel wn volledig werden beantwoord de deurbel geïnstalleerd. Wel met, zoals aanbev... Toon meer

Na deze al enige tijd te hebben gebruikt hield het Touchscreen ermee op en werkte helemaal niets meer. Een mail met instructies bood geen uitkomst en kreeg daarom kort daarop zonder gezeur een nieuwe... Toon meer

1. Elektronica fabrikant

Beste mensen, dit is niet de plek waar Doorsafe reviews verzamelt. Die doen we bij WebwinkelKeur. Dat is een veel betere organisatie hiervoor, want zijn controleren ook onze identiteit en handelen eventuele klachten ook proactief af, dat doet Trustpilot allemaal niet. Dus wilt u op Trustpilot geen reviews plaatsen? Doe dit svp. bij Webwinkelkeur! Dank u.

4,6

Uitstekend

4,6

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb de Doorsafe 6660 en die werkt…

Ik heb de Doorsafe 6660 en die werkt echt super en ziet er prachtig uit, ben er heel erg tevreden over.

2 juli 2022

Antwoord van Doorsafe

Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring! Ook al willen wij eigenlijk liever geen reviews op Trustpilot, maar op WebwinkelKeur, want dat is een veel eerlijkere plek voor het verzamelen van reviews.

Ik heb vorig jaar een doorsafe 7591 aangeschaft,
Mooie stevig en solide deurbel.

De installatie is vrij simpel, maar je moet geen 2 linker handen hebben.

Na enige tijd gaf hij onderin wazig beeld aan, en ik heb dat een paar maand aan gekeken, maar het ging niet over.

Na contact met doorsafe, kreeg ik zonder moeite een nieuwe toe gestuurd.
Het email contact is overigens altijd snel en goed geweest.

14 juni 2022

Antwoord van Doorsafe

Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring! We willen inderdaad echt een hele goede service leveren aan iedereen die een Doorsafe koopt. Dus we zitten klaar om onze klanten verder te helpen, zowel bij de installatie als bij problemen.

In 2017 een 6700 gekocht

In 2017 een 6700 gekocht. Door vele verhuizingen kan ik hem nu pas installeren. Maar hey, pech joh. App is niet meer te downliaden, ik kon een 2ekans bij hun kopen voor 89 euro. Zeer ontevreden over dit bedrijf. Ik vind dit echt een no go bah!

8 juni 2022

Antwoord van Doorsafe

Dat is zeker pech. Ook voor ons. Als uw aankoop nog binnen de garantie had gevallen, dan hadden we beter kunnen helpen. Ook maken onze producten nu allemaal gebruik van de Smart Life app, dat is een beursgenoteerde maker van deze software en is hard op weg om de Microsoft van Smarthome producten te worden. Veel bedrijven zoals Hema, Lidl, Kruidvat en Nedis, maken ook gebruik van deze app. Dus de kans dat deze app ooit uit de lucht gehaald wordt, is nihil. Maar in 2017 waren er ook nog apps in de omloop die helaas uit de app stores verdwenen zijn nadat de maker ophield te bestaan.

Lijkt leuk maar niet aan de praat te krijgen. Gebruiksonvriendelijke beschrijving

Type 6600.

Ziet er aardig uit maar ik krijg het met geen mogelijkheid aan de praat via de bedraade kabel.
Via wifi overigens ook niet omdat hij alleen wifi 2.4 aankan en wij 5 gebruiken.
Dit terwijl hij volgens de beschrijving gewoon op 5 zou moeten kunnen draaien.
Alleen pairen kennelijk niet. Heel raar want 2.4 begint nu echt wel achterhaalt te worden.
Weggegooid geld tot zover. Ik haat dit echt.

Update : uiteindelijk een installateur laten komen om er eens naar te kijken. De kwaliteit van de internet connector blijkt zo slecht dat er geen verbinding mogelijk was.
Hier een nieuwe aan laten zetten en toen werkte de verbinding wel.
Helaas bleef aanmeden op de app een probleem . Na eindeloos proberen gelukt.
Kortom uren en uren alsmede een hoop extra geld verder.
Klein lichtpuntje : beeldkwaliteit s erg mooi.
Werking van de app dan weer matig.

Uiteindelijke conclusie : beter even verder kijken ipv deze

30 mei 2022

Antwoord van Doorsafe

Hallo! De DS6600 verkopen we al jaren niet meer. De opvolger is de DS6660. Die heeft een externe WiFi antenne en kan via zowel een 2,4Ghz als een 5Ghz WiFi netwerk verbinden. Of via een netwerkkabel.

Wat uw installateur zegt, kan onmogelijk het geval zijn: de RJ45 connector, waarmee de kabels die uit de deurbel komen verbonden kunnen worden met een netwerkkabel, werkt alleen niet, als je hem niet juist gebruikt. Maar de kwaliteit hiervan is niet slecht. Hoe je deze RJ45 connector juist moet gebruiken, daar zijn diverse instructie video's voor te vinden op onze site. Goed deze video's bekijken is echt een aanrader, dan gaat de installatie heel snel. Of direct contact opnemen met onze support afdeling, want we zitten klaar om klanten te helpen met installeren. We reageren daarop snel, een veel sneller dan op reviews op Trustpilot, want willen geen reviews verzamelen op Trustpliot, maar op WebwinkelKeur, want dat is een veel eerlijkere en betere plek voor het verzamelen van reviews.

1 jaar en 11 maanden geleden een…

1 jaar en 11 maanden geleden een bestelling geplaatst bij doorsafe.
In het begin prima maar sinds een paar weken problemen ermee ik heb ze gemaild met de problemen en ze reageerde een week lang niet op me tot ik ze heb gebeld werd me verteld dat ik maar moest wachten en een mail gekregen maar tot op heden geen reactie meer gehad jammer want wij zitten nu met dit probleem en worden gewoon als klanten niet meer geholpen wij hier ook voor willen betalen terwijl het nog binnen de 2 jaar garantie valt!
Jammer van deze service aan jullie klant ik raad jullie dan ook absoluut niet aan

7 februari 2022

Antwoord van Doorsafe

Hallo! Als u product problemen geeft en dit valt nog binnen de 2 jaar garantie, dan zorgen we sowieso voor een oplossing. Dus wat er bij u mis is gegaan, begrijp ik niet. Want dit is absoluut niet in lijn met de service die wij verlenen. Want anders zou het hier wel helemaal vol staan met dit soort negatieve reacties. Kijkt u anders ook op WebwinkelKeur, daar staan echt alleen maar positieve reviews. WebwinkelKeur is eigenlijk ook de enige plek waar wij reviews verzamelen, want dat is een veel eerlijkere plek voor het verzamelen van reviews dan Trustpilot. Als u ons alsnog mailt op ons support e-mailadres, dan zullen we zeker kijken wat we nog voor u kunnen betekenen.

Doorsafe 6701 internet module + 7599

Heb de deurbel inmiddels een half jaar hangen. Moet alleen de externe ouderwetse bel er nog steeds op aan sluiten.

Ben ik tevreden? Mja opzich wel.
Zoals beschreven op de website? Mwah, de specs kloppen, maar is toch iets te enthousiast omschreven.

Hardwarematig tot zover geen problemen ondervonden. Software matig helaas wel.
Ongeveer om de 2 maanden gebeurd er iets, waardoor de deurbel op alle toestellen niet meer goed verbonden is. Je moet dan het apparaten resetten, wat inhoud dat je hem op elk toestel opnieuw moet verbinden en instellen. (Je komt hier pas achter nadat je bezoek bent misgelopen)
Los daarvan nog een aantal keer vreemde storing gehad: server paar keer offline, en zwart beeld op scherm, terugkijken niet altijd mogelijk (SD), regelmatig hapert het geluid (verbonden Cat6 CU op 1Gbit poort).
De app zou veel logischer kunnen, en wat beter vertaald worden (Smart home/Tuya).
Heb je een firewall draaien? Neem dan contact op via de app en niet met Doorsafe, die kunnen je niet helpen (wel beetje vreemd, bij een “eigen” product).
Helaas geen onvif of rtsp, ook geen toegang met een webpagina, jammer.
Smart home functies alleen binnen de app.
Duurt vrij lang voordat je mobiel/tablet/... over gaat, vaak staat het bezoek net op het punt om weg te gaan bij het openen van de deur. Oo en de bewegingsmelder werkt gewoon *** :3 standen heeft ie, of hij neemt continue alles op, of hij neemt vrijwel niets op - maakt het terugkijken een vermoeiende bezigheid.

Los van bovenstaande punten is het verder wel een fijn apparaat. Buiten unit voelt stevig aan, SD kaart erin is ook wel fijn - beter dan een cloud. Ziet er fantsoenlijk uit. Beeldkwaliteit is overdag zeker goed. Redelijk lange kabel aan de deurbel. Brede beeldhoek. Hoekbeugeltje erbij.

Omdat het toch een Chinees product is, blijf ik hopen dat ie het blijft doen komende jaren...
Prijs is eigenlijk net wat aan de hoge kant... als de software fouten er niet in hadden gezeten/worden opgelost is hij het waard.

16 oktober 2021

Antwoord van Doorsafe

Chinees product? Is dat ook hoe u verwijst naar een iPhone? Of een Apple laptop? Komt allemaal 100% uit China! Kortom: er komen ook uitstekende producten uit China.

Aks u problemen heeft met uw product, zoals dat steeds moeten resetten, neem dan svp contact op met onze support afdeling. Want dit is natuurlijk niet hoe het product zou moeten werken. Een Firewall kan inderdaad een probleem zijn, maar hoe u uw firewall moet instellen, dat weten wij vaak niet, want dit is per firewall anders. En ook met de andere punten die u noemt, helpen wij u graag verder als u contact met ons opneemt. Trustpilot vinden wij hier niet de plek voor. WebwinkelKeur is eigenlijk ook de enige plek waar wij reviews verzamelen, want dat is een veel eerlijkere plek voor het verzamelen van reviews dan Trustpilot.

DS 7599 Pro & 6701 Pro

Onlangs een doorsafe 7599 pro gekocht in combinatie met een 6701 pro internet module. Hangt nu iets meer dan een paar maanden aan de voordeur.

Ben er redelijk over te spreken. Vrij goede beeldkwaliteit. Openen van de app en verbinding maken duurt wel eventjes (Ik heb niet de nieuwste mobiel), maar dit zal bij een ander merk net zo zijn verwacht ik. Melding op toestel duurt ook eventjes.. net iets te lang eigenlijk.
Bij het afspelen van opgenomen video’s hoor je soms wat rare geluiden, alsof iemand een deur dichtgooit, ik denk dat dit ligt aan de verbinding, soms is het vaak soms ook weer niet.
De smart home app zou iets logischer ingedeeld kunnen worden, en beter vertaald (nu is het nogal gebrekkig nederlands, waardoor sommige instellingen in het begin niet helemaal duidelijk zijn).
Maar los van bovenstaande ben ik erg tevreden; redelijk vlotte levering (helaas niet binnen 24 uur), klantenservice reageert binnen een paar dagen (had een aantal vragen) en beantwoord ook de vragen, de buiten deurbel voelt stevig en zwaar aan, hoekbeugeltje meegeleverd, kabels zijn lang genoeg om binnen te kunnen aansluiten (nog langer mag altijd), internet module is compact en mooi op te hangen.

Hij voldeed als enige deurbel aan mijn eisen namelijk: bedraad internet (wifi ook mogelijk), bedrading tussen binnen en buiten unit, lokale opslag zonder abonnement kosten (SD kaart tot 128gb), en de mogelijkheid om een bestaande bekabelde “ouderwetse” gong/bel/zoemer erop aan te sluiten, moet alleen wel DC zijn, terwijl een bel AC is: trafo met relais bijkopen dus(dit is het enige wat ik nog moet doen). Bedienbaar via meerdere telefoons/tablets, je moet wel voor elk toestel een e-mail adres hebben.
Over kwetsbaarheid kan ik natuurlijk niks zeggen, we zullen zien hoelang die meegaat (maar verwacht niets vreemds).

Update paar maanden later: als je een strenge firewall hebt, moet je wat poorten openen, doorsafe zelf wist niet welke, maar de smarthome klantenservice gelukkig wel. En heb een paar maal gehad dat ie niet werkt: op een willekeurige dag ‘valt hij weg’ (hij neemt geen beelden meer op + geen melding als iemand aanbelt), door het openen van de app is dit weer geholpen, maar hoop het niet veel vaker te hebben, je komt hier namelijk altijd te laat achter! Software-matig zou het dus net wat beter kunnen.

11 juni 2021

Antwoord van Doorsafe

Bedankt voor het delen van deze ervaring!

(Ook al willen wij eigenlijk liever geen reviews op Trustpilot, maar op WebwinkelKeur, want dat is een veel eerlijkere plek voor het verzamelen van reviews.)

Zeer goede service

Na een wat moeizame start wat betreft mailwisseling is dit door de Servicedesk ruimschoots goedgemaakt.
Bedankt nogmaals voor meedenken en voor de oplossing.

17 mei 2021

Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring!

(Ook al willen wij eigenlijk liever geen reviews op Trustpilot, maar op WebwinkelKeur, want dat is een veel eerlijkere en betere plek voor het verzamelen van reviews.)

DoorBird defect

DoorBird gekocht, gaat na ca 14 maanden defect. Vraag om advies voor een nieuwe en hoop daarbij op een garantieafhandeling (2 jaar garantie immers) en krijg totaal geen reactie op meerdere verzonden e-mails.
Onacceptabele service voor dergelijke “dure” producten.

2 april 2021

Antwoord van Doorsafe

Hallo! U heeft een Doorbird gekocht. Dus u kunt het beste contact opnemen met de fabrikant: Doorbird. Want alleen die kunnen ook de garantie verlenen. Want wij verkopen al lang geen Doorbirds meer.

rectificatie

7 dagen terug heb ik een doorsafe (bedraad ) deurbel met monitor gekocht DS7100. bij aanvangst heb ik het pakket opengemaakt, alles zat er in. Ik kwam in de waar met het aansluiten omdat er verschillende kleuren draden waren. Ik was zo teleurgesteld dat ik een zeer negatieve review had geplaatst. ik heb Doorsafe gemaild over de bedrading, het lag eigenlijk aan mijzelf, ik had de installatie beschrijving niet goed gelezen. Ik heb goed hulp gekregen van Doorsafe en het product werkt nu uitstekend, dus als iemand zou tegen mij zeggen dat Doorsafe niet deugd, dan kan ik die persoon anders vertellen, ik vind Doorsafe een eerlijk en hulpvolle company, meer dan dat ze zijn ook heel geduldig, chappeu Doorsafe !!

2 februari 2021

Slechtste klantenservice ooit

Had een probleempje en mailde de klantenservice. Slechtste en meest onvriendelijke klantenservice ooit. Ze praten echt met een arrogante en bijdehante toon. Mij ga je nooit meer zien hier.

25 december 2020

Antwoord van Doorsafe

Bedankt voor het delen van deze ervaring. Deze reviews is inmiddels al meer dan 1,5 jaar oud, dus ik denk dat contact hierover niet meer voor een oplossing kan zorgen.

Gelukkig komt een 1 ster review echt zelden voor, want als je alle reviews over Doorsafe bekijkt, is een 1 ster review echt een totale uitzondering.

Kijk vooral ook eens op WebwinkelKeur. Daar staan eigenlijk al onze reviews. En ook daar zijn 1 ster reviews echt een uitzondering. WebwinkelKeur is een veel eerlijkere en betere plek voor het verzamelen van reviews.

Hele duidelijke informatie op de site…

Hele duidelijke informatie op de site ook met veel video’s.

10 december 2020

Een drama bedrijf

Een drama bedrijf, drie keer een poging gedaan om in contact te komen, een defect product om te ruilen of een andere oplossing te vinden. Tot drie keer toe wordt er belooft door een telefoniste dat ik met spoed terug gebeld zou worden, maar na 6 dagen nog steeds niks vernomen. Ik ben zelf installateur, en bestel bij diverse bedrijven mijn materialen, maar deze shop is een aanfluiting.

7 december 2020

Antwoord van Doorsafe

Technisch support geven via de telefoon is door ons heel moeilijk te organiseren, want niet iedere medewerker die aan de telefoon zit weet van alle producten alle technische ins en outs. Daarom kunt u ons het beste e-mailen, dan kunnen we berichten verdelen op basis van expertise. Maar ik snap dat u als installateur telefonisch geholpen wilt worden, dat is wel zo makkelijk, maar dat kunnen we tegen onze relatief lage prijzen helaas niet aanbieden.

Zeer tevreden klant

Zeer tevreden klant. Hadden eerst problemen met ons toestel maar door een perfecte en snelle service hebben we het probleem voor mekaar gekregen. Een serieuze aanrader...

12 september 2020

mooie producten

mooie producten, eerlijke winkel

13 augustus 2020

Goeie bel werkt TOP

Goeie bel werkt TOP

kan alles in de gaten houden ook als ze niet aanbellen!

5 augustus 2020

goede winkel

goede winkel, echt een specialist

26 juli 2020

Prima service en bedrijf

Goede service. Ben ontzettend blij met het product dat ze zeer snel verzonden hebben.

24 juli 2020

Gewoon goed

Gewoon goed, alles kwam meteen de volgende dag en product werkt goed

23 juli 2020

Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring!

Mooie bel gaat zeker lang mee

22 juli 2020