www.dress-for-less.nl  Reviews

2.332

1,7

Besteld in december en retour gestuurd, ze hebben mijn retour niet verwerkt. Krijg nu pas in september een bericht van Riverty dat ik nog moet betalen, ik heb geen bewijs van retour gehad en Dre... Toon meer

Beste mensen, Ik kreeg vandaag het volgende bericht toegestuurd; Wil je op zeker gaan? Ga dan niet meer bestellen via deze site!! Ik wacht al 4 weken op een terugbetaling die volgens dress f... Toon meer

Wellicht goed om te weten, Dress for Less is failliet verklaard. Wij hebben inmiddels een brief ontvangen van de curator om te melden via een speciale site om je vordering kenbaar te maken. Ik ben ban... Toon meer

Shirts van Camp David netjes geleverd. Mankeerde niks aan en origineel. Helaas waren ze net iets te klein, dus retour gestuurd. Het retourproces duurt wat langer, maar het bedrag is netjes weer op mij... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Over www.dress-for-less.nl

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

dress-for-less.nl is opgericht in 1999. Wij hebben ruim 17 jaar online ervaring. Wij sturen pakketten in heel Europa. In Nederland versturen we 60.000 pakketten per jaar en dit groeit met de dag.

Zeer slecht

2K reviews

Alle reviews

(2.332)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Eens maar nooit weer.

Prijzen liggen een stuk lager dan gemiddeld, dat is fijn. Helaas sturen ze de verkeerde maat jas op, na contact geven ze aan hem te mogen retouren. De juiste maat hebben ze niet meer. En dan kun je wachten op je centen, ze zeggen binnen 14 dagen, maar na 3 weken nog geen geld terug, en op mails reageren ze ook niet meer. Gelukkig met de card betaald, dus verzekerd. Dus dit was eens, maar nooit meer.

21 december 2023

Bestelde truien

Bestelde truien, betaald ruim 70 euro niet gekregen. Op mail wordt niet gereageerd en telefoon nummers kun je niet bereiken . Slechter dan slecht

20 november 2023

Waardeloze service, geld terug? Ho maar!

Mijn retourzending is na 1 maand nog steeds niet terugbetaald. Ik heb een mail dat ze de zending hebben ontvangen en verwerkt, echter de betaling blijft uit. Mailen heeft geen zin, je krijgt geen antwoord en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Waardeloze service!

20 december 2023

Belachelijke service!

ik heb een maand geleden een dure jas besteld. Gelijk afgeschreven van mijn rekening. Na 14 dagen nog niks binnen gekregen. Dus heb dagen achter elkaar contact gezocht, gemaild en gebeld. Helaas krijg ik hier geen reactie op. Weet iemand wat ik kan doen. Want ik baal enorm!!

20 december 2023

Oplichterij

Zoiets heb ik nooit meegemaakt!
Op 22 november heb ik een bestelling voor € 75,84 op de website van dress for less geplaatst.
Tot nu toe is mijn bestelling niet aangekomen. Als ik de klantenservice bel, wordt er niet opgenomen en ik krijg een voice mail bericht om ze een e-mail te sturen.
Op 5 december heb ik een mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Als antwoord kreeg ik een standaard mail, zonder enige antwoord op mijn vraag. Sinds toen heb ik ze nog twee keer gemaild en gevraagd om mijn vraag te beantwoorden of mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten. Elke keer krijg ik automatisch een standaard mail zonder een antwoord op mijn vraag. Ik zou niemand adviseren om bij dress for less te kopen! Wat een oplichterij!

16 december 2023

Waardeloos

Waardeloos
Heb mijn bestelling betaald en probeer deze te annuleren maar geen reactie of terugbetaling en geen levering.

15 december 2023

Jas besteld …

Jas besteld , keurig volgens de regels retour gedaan . Word mijn retour zonder reden afgewezen , dress for less telefonisch niet te bereiken. Moest de jas wel betalen , gaan we niet doen ! Mail je alles keurig door inclusief bewijs van je retour zending etc . Krijg je een algeme mail terug waar je niks mee kunt! Bestelde hier eerder weleens . Maar als dit niet netjes opgelost word nooit weer !

Waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Op
21 oktober heb ik mijn bestelling teruggestuurd. Vandaag is het
13 december en mijn retour is nog niet verwerkt. Op e-mails naar Dress-for-less komt een standaard reactie waar je niets mee kunt. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Ik had voor achteraf betalen via Riverty gekozen omdat ik Dress-for-less niet kende. Bij Riverty zijn ze heel behulpzaam en doen ze hun best om het op te lossen, maar op de berichten die zij naar de webshop hebben gestuurd is tot nu toe helemaal nog niet gereageerd.

13 december 2023

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf! Ben eigenlijk helemaal niet van de negatieve reviews plaatsen, maar krijg gewoon compleet geen reactie. En nu lees ik zoveel mensen met dezelfde klachten. Retour gestuurd, met daarin een dure donsjas en schoenen. Na 1,5 maand mijn retour nog steeds niet verwerkt! Inmiddels 3x een mail gestuurd, geen reactie. Retour vermeld via riverty, die zouden een extra melding sturen. Geen reactie. Telefonisch onbereikbaar. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt.

Waardeloos bedrijf!

Waardeloos bedrijf!!

Retour is na bijna 3 maanden nog steeds niet verwerkt.

Klantenservice mag het niet heten, bedrijf is onbereikbaar.

Het ergste!

Ik kreeg geen nieuwe schoenen, het heeft maanden geduurd voor terug betaling dit met een klacht via paypal.
Ergste klantendienst ik heb meegemaakt. Ik heb de retourkosten zelf moeten betalen voor gebruikte schoenen!!! Schandalig gewoon. Echt een afrader!

26 oktober 2023

Na 4 maanden nog geen geld terug.

Ik heb op 20 oktober een pakket retour gezonden. Dat is aangekomen bij Dress For Less en tevens door hun bevestigd.
Al 3 maanden ben ik bezig om mijn geld terug te krijgen.
Al zeker 15 berichten gestuurd maar zij reageren nergens op. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en via het contactformulier zijn ze ook niet thuis. Je krijgt een automatisch gegenereerd bericht dat ze zo druk zijn. Ik begin te begrijpen waar ze zo druk mee zijn, dat is vast met de vele ontevreden klanten. Deze webshop heeft de zaken niet voor elkaar.

Voor mij de eerste en de laatste keer want ik ben bang dat ik naar mijn geld kan fluiten.
Het voelt niet goed voor zo'n groot bedrijf dat ze zo met hun klanten omgaan.

Inmiddels is het 1 februari na al mijn mailtjes nog steeds geen enkele reactie van Dress for less schandalig. Ook nog steeds is mijn geld niet teruggestort. Ik ben bang dat ik mijn geld niet terug ga krijgen. Dit kan toch niet waar zijn??? Ik lees nu idd dat dit veel meer mensen is overkomen.

Denk goed na voordat je bij deze webshop gaat bestellen.

Nog een laatste aanvulling van 12 februari 2024. Ik heb mijn geld niet teruggestort gekregen. Het bedrijf geeft op geen enkele manier gehoor. Ronduit schandalig hoe men met klanten omgaat. Ik geef het op.

22 november 2023

Bestel hier niet!!!!

Ik heb mijn artikelen retour gestuurd. Bevestiging ook ontvangen van de retouren. MAAR dit wordt niet doorgegeven aan Riverty waardoor de factuur maar open blijft staan! Bellen heeft geen zin dan krijg je een bandje dat ze teveel aanvragen hebben en je een mail moet sturen. Op de mail krijg je geen reactie. Heb nu al tig mails gestuurd 😡

19 november 2023

Op 20 oktober een jas besteld

Op 20 oktober een jas besteld, deze werd maar niet geleverd! Nadat ik contact had opgenomen via de mail, kreeg ik een berichtje dat deze ook niet geleverd zou worden aangezien deze niet meer op voorraad was! Nooit tussendoor geïnformeerd over de gang van zaken. In de mail stond niets over het terugstorten van mijn geld. Weer mail gestuurd waarin stond dat ik geduld moest hebben in verband met drukte! Tot op heden nog steeds mijn geld niet terug ontvangen!
Weinig vertrouwen in dit bedrijf. Het was de eerste keer dat ik er wat besteld heb en ook de laatste keer!!

20 oktober 2023

Oooh neeeee het zal toch niet!

Oooh neeeee het zal toch niet!! Nike donsjas geretourneerd. Bevestiging aanmelding retour ontvangen. Retour niet geregistreerd door dress for less... Het zal toch niet dat ik 150,- moet betalen voor een jas die ik netjes terug heb gestuurd.... Ik krijg geen reactie op mijn mail.... Telefonisch betaal je 60 cent om vervolgens via een computerstem te horen dat ze telefonisch overbelast zijn... 😭😭😭

16 november 2023

Waardeloos te bereiken

Had een jas van Elesse besteld. De stof bladerde na 1 maand letterlijk af.
Een e-mail gestuurd maar geen reactie. 5 dagen later nog een keer gemaild. Nog steeds geen reactie.
Toen maar eens gebeld maar dan krijg je te horen dat ze nu niet bereikbaar zijn.
Telefonisch zijn ze niet te bereiken.
Dus waardeloos als er iets niet goed is

15 november 2023