De slechtste klantenservice ooit
De slechtste klantenservice ooit!
Als ze al opnemen kan je een antwoord wel vergeten. Product tot de dag van vandaag niet geleverd.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De slechtste klantenservice ooit!
Mooie winkel met vele soorten drones en aanverwante dienstverlening. Het personeel is kennisrijk en doelgericht. Goede service. Telkens weer op alle fronten een uitstekende ervaring bij Droneland en dat kan ik zeker niet zeggen van elk bedrijf in deze branche. Aanrader.
Ik had een defecte Dji RC PRO controller die ik bij Droneland heb ingeleverd voor reparatie. Tot mijn grote blijdschap kreeg ik niet mijn gerepareerde controller terug maar een hele nieuwe!!
Wat een fantastische service!!
Ik ben hier ontzettend blij mee!
Wat een top service. Mijn Drone was op reis gecrasht. Met zijn kont in het water beland. Dit hadden ze snel geconstateerd. Reparatie laten uitvoeren en de communicatie is super. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de status. Toen de Drone vervangen werd door een nieuwe was ik even bang dat ik mijn frontlens en geheugenkaart kwijt was. Vergeten er uit te halen. Droneland had dat al gedaan voor mij voor het opsturen naar DJI en netjes in mijn tas gedaan. Wow.
Daar was ik heel blij en zeker met deze service. Keep up the good work.
Niet zelf op te lossen probleem met mijn DJI Mini2. Zonder afspraak langsgegaan bij Droneland in Almere. Vriendelijk ontvangen en er werd direct gekeken wat het probleem zou zijn. Vermoeden van een defect moederbord. Drone werd ingenomen en zou worden verzonden naar DJI. Via mail werd ik op de hoogte gehouden van het verdere proces. De garantie termijn was reeds lang verstreken, er volgde een heel schappelijke offerte van DJI voor de reparatie. Uiteindelijke besloot DJI voor hetzelfde bedrag me een nieuwe drone te bezorgen.
Zeer goede ervaring met zowel Droneland als DJI. Ik kan beide met een gerust hart aanbevelen.
Na een crash bungelde de voorste poot van mini4 pro er af. Heb nieuw onderdeel gekocht bij droneshop.nl. De reparatie door mijzelf verliep niet volgens plan Heb een heel klein boutje in de voorste poot dol gedraaid. Omdat ik het onderdeel bij droneland had gekocht en deze zonder de boujes wordt geleverd, probeerde ik deze schroefje ook daar te bestellen. Helaas, ze hebben ze niet in het assortiment en konden ookniet geleverd worden?? Toen naar de Dronshop. in Armere Erg behulpzame medewerker is gelijk op zoek gegaan naar deze mini schroefjes. Na wat zoeken kwam hij terug met 2 nieuwe schroefjes welke ik mocht meenemen, hulde! Dezelfde middag hing de drone weer in de lucht!
Overigens erg onder de indruk van de prachtige winkel met zowel professionele als ook hobby drones en alles wat daar tussen in zit, keek mijn ogen uit.
een nieuwe drone besteld,1 dag mee gevlogen batterij is na amper 15 min leeg, foto's op mijn telefoon plaatsen lukt niet en er is een storing zodat het signaal tussen drone en ontvanger na 200 meter wegvalt. gebeld en bericht ingesproken, ik zou worden terug gebeld maar aan het einde van de dag zelf maar terug gebeld. problemen uitgelegd en ik moet de drone terug sturen voor onderzoek .en hoe lang ik de drone dan kwijt ben is onduidelijk. slechte communicatie en service voor een nieuwe drone. waarom niet een andere drone opsturen?
Fantastische service. Goed advies en alles uit voorraad leverbaar. In 1 woord super!
Heb mijn drone na een crash naar droneland gebracht om op te sturen naar DJI voor een garantie kwestie. er is mij altijd verteld dat die naar de USA gestuurd zou worden, wat nooit is gebeurd. alles duurde erg lang, en moest altijd zelf contact opnemen voor een status update. er word ook gezegd dat het volgende is gebeurd, terwijl je een week later belt en het blijkt dat het nog niet is gebeurd. hele slechte ervaring aan over gehouden. ik ben intotaal 8 maanden bezig geweest, voordat ik alsnog mijn ongerepareerde drone terug had. de kosten voor de reparatie waren bijna 100 euro meer dan de prijs waar ik hem voor had gekocht. ook is er nog geprobeerd iets te regelen qua compensatie. alle medewerkers in de winkel hadden daarentegen wel begrip, en waren ook uiterst vriendelijk, alleen de leidinggevende heeft besloten geen enkele tegemoetkoming te regelen. ik raad droneland dus NIET AAN!!.
Na een crash was het armpje met de kabel van de gimbal van mijn Xiro Xplorer afgebroken. Na telefonisch contact (we hebben wel onderdelen op voorraad, maar moeten soms wat bijbestellen) en overleg aan de balie de 2 stukken van de gimbal achtergelaten om het armpje/kabel te laten repareren. Twee dagen later op verzoek van Droneland nog een keer langs geweest om de drone zelf te brengen, voor nader onderzoek. Ik had zelf alweer ermee gevlogen, maar goed.
Tot mijn verbazing krijg ik een "reparatie"voorstel: een nieuwe gimbal voor de dubbele prijs van waar die elders wordt aangeboden! En een half uur voor de montage (is een eenvoudige klikverbinding die bij de Xplorer hoort bij de routine opbouw van het product). Niks reparatie, maar wel de mededeling "wij repareren geen onderdelen, we kunnen de gimbal alleen vervangen, of opsturen naar Amerika". En dan ook nog "onderzoekskosten" durven vragen voor het constateren dat de gimbal stuk is als ie in 2 delen gebroken is?
Ze kunnen vast mooie spullen leveren, maar ga er niet heen voor reparatie!
Hele slechte webwinkel. Had er zondag wat besteld en het zou zogenaamd de volgende dag geleverd worden. Na 5 werkdagen nog steeds niks binnen gehad. Na een telefoontje zou de werknemer het voor me uitzoeken en me terug bellen. Dat heeft diegene nooit meer gedaan. Na zelf nog 4 (!!!) keer gebeld te hebben, de telefoon midden in het gesprek opgehangen door de werknemer, kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn die het wilde uitzoeken. Bleek dat het pakketje die dag pas verzonden is en dus pas na het weekend aan zou komen. In het weekend werd er natuurlijk niks geleverd en met kerst ook niet. In de winkel was het product niet op voorraad. Nu heb ik geen kerstcadeau om te geven. Zelfs een verontschuldiging kwam er niet uit. Echt een belachelijk slechte service. Zou deze winkel absoluut niet aanraden.
Veel moeite moeten doen om een bestelling te plaatsen door allerlei problemen op de website. Uiteindelijk door een systeem fout ook nog eens naar een verkeerd adres gestuurd. Gebeld, werd direct aangepast en diezelfde middag nog bezorgd!
Wat een geweldige sevice bieden ze.
Toen ik 3 jaar geleden de phatom 3 advanced aanschafte, hoefde ik alleen nog een update te doen, en zou ik kunnen vliegen.
Maar met de update ging het niet goed en heb hem toen zonder ook maar 1 meter gevlogen te hebben weggezet.
Nu wilde ik de draad toch weer oppakken, maar ik kreeg de update niet voorelkaar.
Dus gebeld met Droneland en een afspraak gemaakt, daar aangekomen hebben ze alles weer helemaal voorelkaar gemaakt. TOP
Yess nu kan ik met een gerust hart vliegen. 😃
Nogmaals dank daarvoor.
Ton.
Ruim 7 weken geleden een strap gekocht voor mijn DJI remote controller. Strap ging na één keer gebruiken kapot (kan droneland niks aan doen) en ik heb op aangeven van Droneland.nl de strap teruggestuurd. Na veertien dagen nog niks te hebben vernomen bleek de strap niet voorradig te zijn en waren ze in afwachting van een levering. Echter even contact opgenomen met DJI en daar blijkt de strap wel op voorraad te zijn. Ik heb nog altijd niks vernomen van droneland.. dit is erg jammer.

Antwoord van Droneland