Ved ankomst var velkomsten mildest talt mangelfuld. Vi fik udleveret en nøgle og anvist retningen til værelset. Vi fik samtidig at vide, at vi selv skulle finde vores bord til aftenmenuen,... Toon meer
Købte i dag to stjerneskud to-go fra Dronninglund Hotel for første gang og sikke da en glædelig gastronomisk oplevelse! Smørstegte brød, de lækreste stegte og kogte fisk, og masser af store flotte rej... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hyggeligt hotel, der er hvad man har brug for. Ikke luksuøst, men godt. Det sødeste og meget servicemindede personale, de var meget opmærksomme, smilende og hjælpsomme. God mad til prisen. Et rigt... Toon meer
I kan ikke være det bekendt!! For 15 år siden skulle jeg bruge hotellet til overnatning til bryllupsgæster. De rapporterede om alenlange fejler og mangler. Sidste weekend var jeg inviteret på... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Har du altid gerne ville opleve Nordjylland? Det historiske hotel Dronninglund Hotel giver dig adgang til hele regionen, uanset om du søger naturomgivelser, byliv, seværdigheder eller spændende oplevelser. Når turen går til Vendsyssel, er Dronninglund Hotel, med sin charme og centrale placering i byen, et godt udgangspunkt for en dejlig ferie i det Nordjyske. Beliggende i hjertet af den hyggelige handelsby Dronninglund, byder et ophold på Dronninglund Hotel både på byliv, natur, seværdigheder og oplevelser i det nordjyske. Hotellet er derfor et rigtig godt valg til et hyggeligt weekendophold for par eller familier, en aktiv ferie med golf og opdagelser i naturen, eller en oplevelsesrig og historisk ferie, tæt på Dronninglund Storskov, Asaa badestrand og områdets historiske og kulturelle seværdigheder. Dronninglund Hotel er med sin centrale beliggenhed også et meget populært valg for håndværkere på farten og for firmaovernatninger. På Dronninglund Hotel brænder man for lokalområdet, som et af byens vigtigste samlingssteder. Flere gange om året lægger de gamle lokaler, sted til arrangementer, som julemarked, selskaber, social dining-events og pigeaftener, samt forsamlinger og møder for foreninger. Hjertebanken for hotellet og byen er netop dét som skiller Dronninglund Hotel ud, fra andre. Som gæst på hotellet vil man opleve at servicen fungerer som et velsmurt urværk, hvor netop gæstfrihed, god service og en nærværenhed og imødekommenhed, skinner igennem under hele sit ophold. Uanset hvad I søger, vil I altid få kvalitet til fornuftige priser på Dronninglund Hotel.
Slotsgade 78, 9330, Dronninglund, Denemarken
- info@dronningundhotel.dk
- www.dronninglundhotel.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
3 dages miniferie
Vi har været på et 3 dages miniferie på hotellet. Det har været et fint ophold til billige penge . Jeg vil især anbefale den dejlige mad og gode betjening i restauranten.
Selve værelset vi fik var god nok men badeværelset trængte hårdt til en overhaling , så næste gang betaler vi gerne for et bedre værelse
Fantastisk dejligt hotel
Fantastisk dejligt hotel. Fin betjening og service, lækker mad og kolde vine.
Super hotel
Super hotel. Meget venligt personale. Fin atmosfære. Dejlig mad😀😀
Alt i alt en fin oplevelse😀😀
Centralt placeret hotel
Centralt placeret hotel, gode seværdigheder i nærheden.
Maden var gennemsnitlig, værelset var lidt fugtigt men ok.
Vi blev godt modtaget af sød personale
Vi blev godt modtaget af sød personale. Vi blev forkælet med super lækker kro mad, lækker morgen buffet der passede os rigtig godt, vores maver er ikke til æg og bacon, der var rigeligt af alt andet. tre retter aftens buffet der smagte fremragende. Det eneste vi måske lige vil nævne var sengene og deres placering. Sengene var meget bløde (det er der mange der elsker) da vi er vant til lidt hårde madrasser. Pga. af en skillevæg, på værelse vi sov på var der en dårlig luft cirkulation. Alt i alt et rigtig godt ophold der kan anbefales
Valuta for pengene
Er pt. På 4 dages ophold (deal). Vi blev modtaget af en sød receptionist. Vi fik anvist værelse #12 som er mega stort. Stor seng, sofagruppe, separat værelse med bord og 4 stole samt en ekstra seng. Maden er fin og i rigelige mængder, og en god betjening. Der er absolut valuta for pengene. Vi kommer gerne tilbage og har været her sidste år også - med samme positive oplevelse. Man fornemmer ind imellem at nogle anmeldere forventer gourmet ophold til discount pris. Til den pris vi har betalt, skal der noget igennem butikken hvis man skal holde skindet på næsen. Jeg har ikke baggrund til at betvivle de dårlige anmeldelser, men de er langt fra mine!
Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse, Dronninglund hotel holder ikke de aftaler man laver med dem, maden var ok dog ikke noget at skrive hjem om, ventede 20 min. inden der kom nogen og tog imod bestilling på drikkevarer, meget dårlig service, kommer aldrig igen.
Den bedste mad
På vores ophold har vi fået de bedste 3 retters menuer man kan tænke sig. Vi har rejst meget rundt, og ingen steder har de kunnet fremtrylle så dejlig og veltilberedt mad som her.Her er også meget flinke og smilede personale. Vi vil gerne komme på besøg igen.
Et hotel der har givet op forlængst
Vi benyttede en deal til en overnatning. Da vi kom fik vi først et ildelugtende værelse som hverken var gjort rent eller redt op. Vi bad naturligvis om et nyt. Herinde lugtede der også dårligt, så vi blev nød til hele tiden at holde døren til badeværelset lukket. Hylden på badeværelset var fyldt med gammelt støv og tandpasta rester. Hele hotellet bærer præg af at der er blevet givet op. Hverken stil, hygge eller moderne, er ord der kan bruges om hotellet.
Buffeten var enormt skuffende. Forretten som var aspargessuppe var ok. Til hovedret var der enormt saltede flødekartofler med en ok steg og en tynd og intetsmagende bearnaisesauce. Til dessert citronfromage med husblasklumper i bunden.
Tjeneren gad ikke engang ulejlige sig med at ryste vores købte cocio, før den blev åbnet. Servicen skulle vi også selv, i bedste efterskole-stil, sortere på rullevogne, efter endt spisning.
Den kolde pool ligger lidt uheldigt placeret i et gennemgangslokale, men der er dejlig varm sauna, hvis man selv lige sørger for at tænde den i god tid inden svømmeturen.
Sengen var dejlig blød.
Det bedste ved hotellet er beliggenheden og den skønne skov få hundrede meter derfra.
Morgenmaden var ligeledes skuffende. Lidt brød og pålæg, yoghurt og musli, samt kaffe, juice og et råt æg.
Kringlen til eftermiddagskaffen var dog MEGA god, men på ingen måder et sted jeg vil betale for at sove igen!
Umanerlig god mad
Umanerlig god mad
Vi har netop være på et 3-dages ophold på Dronninglund Hotel, og det var en fantastisk madoplevelse. Hver dag lækker morgenmad, eftermiddagskaffe. Drink før middagen, efterfulgt af 3-retters lækker menu. Jeg klarede kun desserten sidste dag og fri drikkevarer. Hertil et venligt personale. Altsammen til en ubetydelig pris. Det kan kun anbefales.
4 dage i uge 20.
4 dage i uge 20.
Kom vi til Dronninglund Hotel uden at der var en piccolo til at bære vores kufferter ind, hvor forfærdeligt. Men så tog vi vores kufferter og gik ind og så det dejlige syn, der mødte os med en smilende receptionist, hvor vi fik vores nøgler udleveret og en god anvisning hvor værelserne var. Så kommer vi til maden som er hverdagsmad og det kan ikke smages når hotellets kok har haft en finger med i spillet og tjenerne var usædvanlig flinke og hjælpsomme. Værelserne er som de skal være, pæne og rene. Alt i alt har vi haft en fantastisk ophold og har allerede booket 4 dages ophold igen i uge 23 for det kan man ikke få nok af. (Hov forresten det med picologen er vist en anden prisklasse) Hilsen Hanne og Børge.
Rigtig god behandling
Havde købt et ophold via sweetdeal før corona ramte og Dronninglund var sød igen og igen at forlænge beviset. Endvidere forlængede de det igen da min mor skulle opereres.
Da vi kom til stedet gav de os uden ekstra betaling et ekstra værelse, da vi forhørte os om prisen, på et sådan et, fordi min mor snorker 😂😂 og vi derfor gerne ville sove hver for sig. De havde ikke mange gæster denne dag så havde derfor denne ekstraordinære mulighed❤️
Maden var fin og betjeningen ligeså.
Priserne på drikkevarer var som alle andre steder og helt rimelige.
Vi kommer helt sikkert igen hvis vi kommer på disse kanter.
Tak for et godt ophold og FANTASTISK god behandling.
Toilettet var ikke gjort rent
Toilettet var ikke gjort rent. Morgen buffet var virkelig skuffende blødkogte æg var total rå og ellers et lille bake off udvalg. Min datter fik skåret sig i hånden med brød kniven den blev IKKE udskiftet! Fik kompensation da vi skulle tjekke ud fint derfor en stjerne ellers havde de fået en klokke ren nul stjerne herfra. Kommer aldrig igen!
Ville bestille et 4 dages ophold og…
Ville bestille et 4 dages ophold og havde fået oplyst en pris, men da vi skulle have et værelse i stueetagen skulle vi betale 150 kr pr. Døgn ekstra.
Kan ikke være rigtigt at man skal betale ekstra fordi man er kørestolsbruger, min kone har sklerose på 28 år og er afhængig af sin el-stol.
Det værste er dog ikke man skal betale ekstra men derimod den måde man bliver behandlet når man ringer til dem.
Har været der 3 gange tidligere men kommer ikke igen☹️
Kan kun tilslutte mig jeres anmeldelser…
Kan kun tilslutte mig jeres anmeldelser dårligt sted, værelser gammelt og kedeligt toiletter gammel og ikke lækker også i disse tider. Skal jeg til Dronninglund skal det på alle måder være på slottet, sur dame ved indskrivningen og ved afrejse. Der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, måske skulle de med i “kniven for struben” frygtligt kedeligt mad optøet grønt og slatten mel boller til købet(kartoflerne) det må ikke være en kok de har utroligt med de anmeldelser at de kan blive ved med at få lov til at være med i de deals osv.
God julefrokosten samt rigtig god…
God julefrokosten samt rigtig god betjening. Kommer igen i det nye år. I ønskes en glædelig jul samt godt nytår.
Rigtig dårligt ophold
Rigtig dårligt ophold, maden var dårlig og koldt...og der var ingen høflige mennesker og møde...dårlige værelser...synd for byen med sådan et sted...
Havde købt et tilbud
Havde købt et tilbud, hvor alle vores børn skulle med. Jeg blev ringet op af rejsebureauet jeg havde købt det gennem.
Korona havde gjort der ikke var musik og dans. Derfor ville vi få en 5 retters menu. Det glædede vi os til. Desværre var menuen 1 slags kød, 1 slags kartofler, salat forret og sorbet is til dessert.
Den ringeste 5 retters menu jeg har set.
De ændrede også på skilt til 50 personer. Til 68 personer. Hvor er moralen henne. Kan ikke anbefales.
Mega dårlig oplevelse
Mega dårlig oplevelse, har ellers været der flere gange. Maden var ikke noget at prale med, man skal ikke tage små børn med. Servering personalet svarede grimt, og der måtte være Max 50. Talte til 74 stk, hvorefter skiltet blev ændret til 68. Vi kommer der ikke mere. Billig ophold er ringe standard.
Købte en deal på aften buffet …
Købte en deal på aften buffet en skuffende oplevelse meget simpel kun en foret, hovedret og dessert at vælge imellem og ingen tilbehør den dårligste buffet jeg nogensinde har fået. Der udover stod der på døren at der Max måtte være 50 i lokalet men de lukkede over 100 ind og ingen afstand ved bordene. Det varer længe inden vi kommer tilbage min barndomsby