Dronninglund Hotel Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ved ankomst var velkomsten mildest talt mangelfuld. Vi fik udleveret en nøgle og anvist retningen til værelset. Vi fik samtidig at vide, at vi selv skulle finde vores bord til aftenmenuen,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte i dag to stjerneskud to-go fra Dronninglund Hotel for første gang og sikke da en glædelig gastronomisk oplevelse! Smørstegte brød, de lækreste stegte og kogte fisk, og masser af store flotte rej... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggeligt hotel, der er hvad man har brug for. Ikke luksuøst, men godt. Det sødeste og meget servicemindede personale, de var meget opmærksomme, smilende og hjælpsomme. God mad til prisen. Et rigt... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I kan ikke være det bekendt!! For 15 år siden skulle jeg bruge hotellet til overnatning til bryllupsgæster. De rapporterede om alenlange fejler og mangler. Sidste weekend var jeg inviteret på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hotel
  2. ook in
  3. Deens restaurant
  4. Montagehal

Geschreven door het bedrijf

Har du altid gerne ville opleve Nordjylland? Det historiske hotel Dronninglund Hotel giver dig adgang til hele regionen, uanset om du søger naturomgivelser, byliv, seværdigheder eller spændende oplevelser. Når turen går til Vendsyssel, er Dronninglund Hotel, med sin charme og centrale placering i byen, et godt udgangspunkt for en dejlig ferie i det Nordjyske. Beliggende i hjertet af den hyggelige handelsby Dronninglund, byder et ophold på Dronninglund Hotel både på byliv, natur, seværdigheder og oplevelser i det nordjyske. Hotellet er derfor et rigtig godt valg til et hyggeligt weekendophold for par eller familier, en aktiv ferie med golf og opdagelser i naturen, eller en oplevelsesrig og historisk ferie, tæt på Dronninglund Storskov, Asaa badestrand og områdets historiske og kulturelle seværdigheder. Dronninglund Hotel er med sin centrale beliggenhed også et meget populært valg for håndværkere på farten og for firmaovernatninger. På Dronninglund Hotel brænder man for lokalområdet, som et af byens vigtigste samlingssteder. Flere gange om året lægger de gamle lokaler, sted til arrangementer, som julemarked, selskaber, social dining-events og pigeaftener, samt forsamlinger og møder for foreninger. Hjertebanken for hotellet og byen er netop dét som skiller Dronninglund Hotel ud, fra andre. Som gæst på hotellet vil man opleve at servicen fungerer som et velsmurt urværk, hvor netop gæstfrihed, god service og en nærværenhed og imødekommenhed, skinner igennem under hele sit ophold. Uanset hvad I søger, vil I altid få kvalitet til fornuftige priser på Dronninglund Hotel.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Udmærket ophold til prisen

Med alle de negative anmeldelser var konen og mine forventninger ikke særlige høje. Havde købt et tilbud med overnatning og mad til 700,00 kr. for 2 personer.
Vi blev mødt at en venlig smilende receptionist der forklarede os om spisetider og når vi havde pakket ud var der kaffe og små kager. værelset og resten af hotellet var rent og pænt alt virkede. Hotellet er et ældre og landligt hotel der ikke har set fornyelse i lang tid. Maden er alm. landmands kost uden alt for meget dikkedarer. Morgenmaden standart som andre lignende små hoteller. Alt i alt et rigtig god ophold som svarede til prisen. Kommer gerne tilbage

9 oktober 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg besøgte Dronninglund Hotel 1-3…

Jeg besøgte Dronninglund Hotel 1-3 september i år sammen med min far og papmor. Vi havde i god tid booket 2 værelser, flere måneder i forvejen faktisk. Da vi ankom til hotellet var vi de eneste gæster i receptionen, der var ingen bag skranken, men i et tilstødende lille kontor med åbenstående dør sad en medarbejder. Personen ænsede os ikke, så vi måtte ringe med klokken før der skete noget. Det er ikke en god velkomst, for hun virkede faktisk lidt irriteret over at blive afbrudt. Nå, men vi fik vores to respektive værelser - beliggende i hver sin ende af hotellet. Det var lidt irriterende når vi nu havde booket dem samtidig i een bestilling. Vi spurgte også til aftensmaden, hun pegede på en planche/skilt og virkede nærmest irriteret da hun tilføjede at vi skulle beslutte os hurtigt hvis vi skulle have aftensmad. Det valgte vi at undlade, og spiste ude i byen begge dage. Værelserne var sådan set ok, men i det ene virkede sæbedispenseren ved håndvasken ikke, så sæbe først kom ud efter ca 10 sekunder hvor man havde flyttet hånden. Resultatet var at gammelt, indtørret sæbe sad ned af siden, ulækkert! Morgenmaden var egentlig ok, men vi undrede os meget over den måde det foregik på i disse Covid-19-tider. Der var ganske vist håndsprit, ligesom halvdelen af stolene var fjernet, men ellers var det stor åben buffet. Vi var ikke trygge ved det, og valgte at kun een af os gik til buffeten og tog mad med til os alle tre. Vi vil foreslå at man en anden gang feks ved indtjekning kunne fordele gæsterne ved at spørge om de ville spise morgenmad mellem hhv kl 8-9 eller 9-10 - bare en idé. For der var tæt, alt for tær med mange mennesker ved buffeten.

28 september 2020

En god oplevelse

En god oplevelse
Har været på weekend og kan ikke genkende de dårlige anmeldelser, flink betjening og god mad, rene værelser, drikkevarer koster vel det samme som på andre steder, måske vand skulle være gratis når man bestilte vinen, Coronasituationen tog de særdeles ansvar for

28 september 2020
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Billig overnatning - dyre drikkevarer. Alt i alt godt.

Vi kunne næsten kun blive positivt overrasket, efter at have læst alle de negative anmeldelser. Og jeg må sige, at alt det negative er totalt overdrevet. Bort set fra et pænt lag støv oven på klædeskabet - og et aftræk på badeværelset det var fyldt med støvklatter, så var der pænt rent over det hele. Rumtemperaturen var behagelig, og vi havde endda et vindue åbent. Dejligt stort TV på værelset. Måske manglede der en lænestol, men til gengæld havde vi en sofa. Sengene var behagelige at ligge i med gode madrasser.
Maden var rigtig god - bort set fra at den var meget salt og den ene dag havde kokken vist tabt saltbøssen i risene. Klagerne over maden forstår jeg simpelthen ikke.
Drikkevarerne er, som flere skriver, meget dyre. Jeg har aldrig været ude for at skulle betale 30kr for et glas vand. Og vi har altid fået gratis vand, når vi har købt vin. Her skulle der betales 30kr, hvis vi ville have en kande vand - selv om vi købte en flaske vin.
Til gengæld havde vi billig overnatning.
Poolen er meget lille og med iskoldt vand. Den måtte vi fravælge.
Der mangler parkeringspladser - men jeg kan ikke se hvordan man skal løse det problem. Der er ca 75 værelser - men kun ca 15 parkeringspladser i gården. Så må man ned i bunden af Menys parkeringspladser på den anden side af gaden - for på de forreste må man kun holde 1 time indtil kl. 20.
Der er meget larm fra diverse udsugninger, og en del vejstøj, men Matas på den anden side af gaden har nogle udmærkede ørepropper.
Alt i alt var vi tilfredse med vores ophold, og kan vi finde et godt overnatningstilbud igen, kommer vi gerne igen.

27 september 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Høflig, og så alligevel øv

Super venlig modtagelse med fokus på COVID-19 til trods for meget sen ankomst. Kom op på mit værelse som var vildt koldt og der lugtede meget jordslået. Fin indretning og sengen var komfortabel men der var pletter på lagenet.... Badeværelset var meget slidt og ikke rent.
Ved morgenmadsbuffeten var der stillet sprit op mange steder og der lå handsker til at tage på. Desværre var der ikke opsyn med buffeten og ingen (alle ældre mennesker) brugte handsker så jeg valgte at springe morgenmaden over.

22 september 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skuffende

Ankom uden de største forventninger til hotellet efter at have læst lidt anmeldelser. Vi brugte vores kro- og hotelophold fra GoDream til dette ophold.

Receptionisten virker ikke glad for hendes job, vi fik nøglen og fik afvide hvor vores værelse befandt sig.
Der står på hjemmesiden, at hvis man kommer før 16.30 er der en forfriskende velkomstdrink til ankomst, som viste sig at være en kop kaffe.

Værelset havde en dejlig størrelse, men var ikke ordenligt rengjort. Der var et tykt støvlag på flere overflader og badeværelset lugtede af kloak.

Vores GoDream bestod af 1-2 retters middag, vi kigger på menuen og ser sådan set frem til aftensmad. Vi kommer så ind på restauranten, hvor vi bliver tilbudt en buffet med tarteletter til forret, sløve melede kartofler og ellers fint nok kød. Desserten bestod af simpel nærmest smagløs is. Drikkevarerne er alt for dyre, 65 kr. for en halv liter sodavand er absurd. Burde ikke være mere end 49 kr., som mange andre steder. Ovenikøbet skulle vi sidde side om side med naboværelserne, hvilket var noget akavet. Man sidder meget tæt og kan ikke have en privat samtale kørende.

Om aftenen havde vi tænkt os at benytte poolen, som ligger lidt spøjst i midtergangen. Vi havde set en smule frem til at hoppe i og slappe af, men da vi sætter fødderne i, er vandet ikke varmere end 15°, hvilket vi synes var noget ærgerligt. Vi besluttede os så, for at bruge tiden i saunaen i stedet.

Morgenmaden var sådan set fint nok, ikke det helt store udvalg, meget basisk. Heldigvis havde vi et bord for os selv denne gang.

Konklusion:
Vi er glade for at vi ikke brugte vores egne penge på opholdet udover til drikkevarer og ekstra gebyret for weekendophold. Dog lidt kede af, at gavekortet med en værdi på 1200 kr., blev brugt på dette ophold. Det levede ikke op til forventningerne eller de 1200 kr. Ikke et sted jeg vil anbefale nogen.

6 september 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Som sagt fra mange på denne side

Som sagt fra mange på denne side , dårlig mad, billige vare dybfrosne morgenboller der bliver varmet alt for meget ,lige til at lave rasp af , blødkogte æg der er lige til at slå ud på panden og lave spejlæg af
Billede af soveværelse på deres hjemmeside, viser dejligt stort værelse med dobbeltseng og to persons sofa , så får man et lille rum med vinkel på , skrå vægge så man ikke kan bruge halvdelen af rummet , to enkelte senge der ikke kan rykkes sammen pga. Af størrelsen på rummet , sove med åbent vindu i denne varme er umuligt for lige uden for vindu er udsugning fra køkkenet som køre i døgndrift
Aftensmad er ganske kedeligt, brun sovs og kartofler med kød der er stegt i stykker
Suppe og fromage lavet på pulver er deres 3 retters menu , drikkelse hertil 85 kr for et glas af huses vin,1/2 l sodavand 65 kr
Om som jeg vandt et gratis ophold på dette hotel ville de med garanti ikke blive brugt

3 september 2020

Virkelig skuffende oplevelse.

Virkelig skuffende oplevelse.

Vi havde 4 overnatninger for to som indeholdt velkomstkaffe med sødt - som så bare var småkager, velkomstdrik, 3 rettersmenu og morgenmad.

Maden var acceptabelt. Drikkevare var overklassepriser. 1/2 ltr. sodavand for 65 kr., 1/2 ltr fadøl for 69 kr. og 85 kr. for et glas rødvin..

Værelset var helt forfærdeligt. De dårligste seng vi nogensinde har sovet i. Stole og bord var faldefærdige og der var absolut ikke gjort rent i længere tid.

Poolen ligger midt på gangen i lobbyen så den ville vi altså ikke bruge.

Serveringspersonalet var det bedste på dette ophold.

3 september 2020

Trist oplevelse

Trist oplevelse.

Jeg havde set en deal med overnatning for to, inkl. adgang til pool. 3 rettersmenu og velkomstdrink, morgenmad. 699 for to personer. Det snuppede jeg, så min datter og jeg kunne tage afsted i ferien.

Det er den ringeste seng jeg nogensinde har sovet i. Fjedrene er slappe, så man falder helt ned i et hul. Der er to lænestole på værelset og de er begge så slidte at man falder næsten helt ned til jorden når man sætter sig i dem.

Det kræver mere end almindelig vold at få døren låst eller låst op.

Maden er ubeskrivelig dårlig. Det er kønsløst, smagsløst og ubestemmelig. Priserne på drikkevarer er direkte uforskammede. 65 kr for en halv liter cola. 75 kr for en halv liter øl og 69 kr for en halv liter fadøl, 85 kr for et lille glas af husets vin. Det er ikke D`angleterre!

Vi ankom til hotellet lidt tideligt og tænkte vi kunne spise frokost og måske hoppe i poolen, da vi kom. Men receptionisten var direkte ubehøvlet da vi kom ind, så det endte med at vi gik ned til et pizzaria og fik frokost i stedet for.

Vi glædede os til kaffen med sødt. Men skuffelsen var stor, da vi så at det sødt var Karen Wolf småkager. Jeg havde forventet noget hjemmebagt.

Poolen ligger midt på gangen i lobbyen. Det er ikke varmtvandsbassin. Jeg brugte den som koldtvandsbassin efter en tur i saunaen.

Jeg kommer aldrig igen - det er sikkert og vist.

28 augustus 2020

Maden

Ok værelse. Aftensmaden var ikke noget at glæde sig til. Tænker ikke at der må være en uddannet kok, der har været i køkkenet. Gammeldags mad uden smag og grønt.Var overrasket over, at der serveres buffe i disse Corana tider. Det var ikke mit indtryk, at bestik blev skiftet ud undervejs. Hvis hotellet skal have en fremtid må de ændre måden og indholdet af deres menu. Vi afbrød opholdet med en dag.

18 augustus 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi tog med bange anelser afsted pga de…

Vi tog med bange anelser afsted pga de mange dårlige anmeldelser. Men vi er godt tilfredse med opholdet.
God mad, både aften og morgen, dejligt værelse, sengene er ikke værre eller bedre end andre steder.
Så alt i alt en god oplevelse og isør til prisen

7 augustus 2020

To stjerner for meget

To stjerner for meget. Hotellet ligner egentlige et gammelt og hyggeligt land hotel. Men vores værrelse var meget gammelt, slidt og bestemt ikke rengjort. Bruseren kunne ikke side i beslaget og Reseptionisten var ikke at finde, da jeg ville spørge om andet værrelse. Vi ankom lidt sent, hvilket gjorde at vi havde kigget på deres menu kort på hjemmesiden, men man kan kun få det hvis man bestiller dagen i forvejen. Morgenmaden er rimelig, men ikke noget specielt. Det er faktisk lidt ærgeligt, for hotellet ligger ret hyggelig i en by med de mest nødvendige ting.

2 augustus 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Værelse og morgenbuffet stemte fint…

Værelse og morgenbuffet stemte fint overens med forventning til dansk kro ophold. Ganske tilfredsstillende. Men man bør overveje at hæve prisen for ophold, så niveauet for aftensmad kan hæves. Bedre råvarer, og mere grønt og krydderi vil ganske simpelt kunne hæve standard betydeligt. Maden og prisniveau på drikkelse stemmer under ingen omstændigheder overens. Man bør ikke forvente et velsmagende måltid, men man kan sagtens blive mæt.

24 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi er netop lige kommet hjem fra det…

Vi er netop lige kommet hjem fra det hidtil dårligste hotelophold til dags dato.
Da vi tjekket ind var vi ikke til at finde i deres system, de kunne simpelhen ikke finde os, trods vi har booket hjemmefra i god tid.
Vi fik et værelse som var ok, trods alt, men lå lige ud til hvor de kunne sidde og ryge...
Da vi om aftenen skulle spise, var vores bordnummer ikke til at se, så der var ikke noget bord til os.Vi fik efter vi havde ventet et stykke tid.
Endvidere var maden ikke noget jeg kan anbefale, har selv arbejdet med mad i mange år, så jeg ved hvad jeg udtaler mig om når jeg skriver der manglede smag og udvalg.
Til sidst vil jeg anbefale hvis man skal overnatte der så skal man være mindst 80 år, og godt kan lige at bo på pensionat.

20 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vores dårligste hotelophold til dato

Vi har haft et 4 dags ophold på dette hotel. Det er bestemt ikke et sted vi kommer tilbage til. Værelser var ikke ordentligt rengjort. Seng, dyne og pude burde have været skiftet for mange år siden.
Maden er et helt kapitel for sig selv. Aldrig har vi fået så dårlig mad på et hotel. Mormor mad af værste skuffe. Selv deres tjenere var flove over maden. Vi spurgte dem om vi kunne se frem til noget mere sommermad de andre dage. De savnede selv at servere noget lækkert mad og salat. Speciel taget i betragtning at vi var der i juli måned. Suppe hver dag til forret. Tørt kød og posekartofler hver dag til hovedret. Ingen friske grøntsager. Utrolig lang ventetid på at ta’ selv bordet blev fyldt op igen. Den ene dag stod vi i kø i 12 min for at få kød. Desserten var nogenlunde. Alt i alt det dårligste hotelophold vi nogensinde har oplevet. Vi talte med flere af de andre gæster, de var af samme opfattelse som os. Drikkevare er dyrere end på fine fine restauranter.
Jeg sendte en mail til hoteller med vores oplevelser. Det gider de ikke engang at kommentere på. Så derfor dette sure opstød

20 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig ikke noget jeg kan anbefale…

Virkelig ikke noget jeg kan anbefale til folk under 75 år med et nogenlunde syn og velfungerende smagsløg.
De glemte ikke bare én, to eller tre gange, at vi havde et barn med, til trods for at der var booket ekstra seng og mad. Så der måtte vi rykke rundt på samtlige møbler, så der var plads til en drømmeseng fra slut 80'erne.

Med mindre du er til tør flæskesteg med svær så bløde som gummi, og noget du ved første øjekast tror er suppe, men måske er det sovs?, ja, så skuffer maden dog nok... Morgenbuffen var trist og de bløde småkager til kaffen, henledte tankerne på at de havde taget hensyn til folk uden tænder, ved at lade dem stå ude over et par dage, så de var ekstra bløde. Kaffen var i øvrigt tynd som vand, men med en bismag af sæbe som sidegevinst.

Poolen er strategisk placeret, så du kan betragte dine børn genere flest mulige gæster når de forsøger, at krybe sig forbi ind til kaffebordet.

Badeværelset var aldrig blevet malet færdigt. Fodlisterne på værelset var faldet af og tæpperne havde flot undgået støvsugeren i hjørnerne...
Jeg kom med det samme til, at tænke på et forladt hotel i det gamle Østeuropa.

Sengene var en anelse ukomfortabel, men så var det heldigt, at vi blev holdt vågen af Live orgelkoncert med HØJ fællessang til Himmelhunden, råbende fulde mennesker og lyden af naboen der kaster op til efter kl. 03.00.

Vi valgte at tjekke ud før tid og tror jeg hellere vil stirre direkte ind i solen i 3 dage, end at komme tilbage.

Hold da kæft

Hold da kæft
Oplevelsen er lige røget direkte ind på en klar første plads over vanvittige steder jeg og min familie har besøgt.
Værelset: Der havde så boet en ryger før os, manglende rengøring, fandt gammelt slik i hjørnerne. Pærerne er gamle 15 watts, så man kan ikke se så meget. Skulle have kursus i at låse døren op og i, efter vi på en meget bestemt måde var blevet gjort opmærksom på at det ikke er raketvidenskab at fortage denne handling. Første møde med den kvindelige udgave af Basil fra Halløj På Badehotellet, efter denne havde udleveret nøgler til os.
Poolen var klar til benyttelse, den ligger så bare midt i en restaurant, der var fyldt med gæster, og omklædningen var brugt til opmagasinering af stole og borde.
Aftensmaden var ganske utrolig:
Kolde kartofler
Kold selvdød kylling
Det såkaldte oksekød skåret korrekt og koldt
Sovs aka Fugemasse til fliser
Pasta fra dagen før
Dessert. Is med mel og lakrids
Sov ad h til pga en kompressor der starter og stopper hele natten
Morgenmaden; rundstykker Ok
Pålæg, ost, marmelade og kaffe totalt drænet for smag
Det stakkels personale lider åbentlyst under den kvindelige udgave af Basil.
De tør ikke hilse, kikker ærbødigt i gulvet og forsvinder hurtigt ind i panelerne. Een yngre mandlig tjener turde tale til os. Ros til ham
Om jeg begriber stedet kan eksistere, men som min datter gjorde opmærksom på så var, vi hendes forældre De yngste. Vi er 57 begge to, så mon ikke kunde grundlaget siver ud af naturlig årsager.
Tror ikke nytænkning er på dagsordnen.
Meeen måske en ide
Vi har noget at snakke om og grine af i laaaang tid

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har lige været gæst på det såkaldte…

Har lige været gæst på det såkaldte hotel. Min datter omdøbte stedet til et Forsamlingshus med mulig for overnatning
Spurgte til Poolen, og fik af vide at den var til fri afbenyttelse. Den ligger så lige midt i en restaurant, så de øvrige gæster kunne blive velsignet med min blege krop
Mødte een venlig tjener. Ellers ligner det øvrige personale nogen der får tæsk hvis de hilser på gæsterne.
Maden var direkte ulækker, både aftenbuffet og morgen mad
Til jer der overvejer, så gør det kun hvis I vil møde den kvindelige udgave af Basil fra Halløj På Badehotellet