Ik kan het echt iedereen aanraden! Er is niets dat ze niet kunnen volgens mij. Ik ben van iedereen tevreden.. klantendienst - kwaliteit van de bedrukking - prijs - levering.. Ben heel kritisch maar... Toon meer
Goede kwaliteit, breed aanbod en veel productopties die anderen niet aanbieden. Ik bestel hier regelmatig spandoeken op maat, stickers en plaatwerk.
Madepolderweg 7A, 9608PX, Westerbroek, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik had snel wat flyers nodig voor een uitnodiging voor de opening van ons nieuwe bedrijf. De bestanden ingegeven en het zou een dag of 4 a 5 duren. Binnen twee dagen lag het al in de brievenbus. Super snel en zonder problemen. Ook nog voor een prijs waar ik het zelf niet voor kan printen. Ik doe overigens al jaren mijn printwerk met drukland en het gaat eigenlijk altijd goed.

Antwoord van Drukland.nl
Gemakkelijk bestellen via overzichtelijke website en duidelijke berichtgeving via email.

Goedemiddag,
Ik ben zeer tevreden ben netjes aan de telefoon bedient wat ik niet wist over de cover.
Binnenkort ga ik weer een order plaatsen als het bok helemaal klaar is.
Groet, André Poels

Antwoord van Drukland.nl
Ik bestel al jaren al mijn drukwerk bij Drukland, zowel privé als zakelijk. Goede kwaliteit en leveren snel.

Antwoord van Drukland.nl
Snelle bezorgservice en goede kwaliteit dat wordt geleverd.

Antwoord van Drukland.nl
Bestelling na bestelling prima tevreden! Snel geleverd, nette kwaliteit en als er eens iets niet lekker loopt wordt dat altijd netjes opgelost!

Antwoord van Drukland.nl
Ik kan het echt iedereen aanraden!
Er is niets dat ze niet kunnen volgens mij.
Ik ben van iedereen tevreden.. klantendienst - kwaliteit van de bedrukking - prijs - levering.. Ben heel kritisch maar kan werkelijk geen opmerking formuleren ook al zijn we al maanden klant.

Antwoord van Drukland.nl
Super goede ervaring! Ik kan het iedereen aanraden. Ze werken snel, professioneel en leveren hoge kwaliteit. Op het laatste moment moest mijn adres nog worden aangepast, en dat hebben ze direct en zonder problemen voor mij geregeld.

Antwoord van Drukland.nl
Super fijne klantenservice, snelle afhandeling en perfect drukwerk!

Antwoord van Drukland.nl
De site is overzichtelijk, het bestelproces makkelijk en de levering snel. Ik bestel hier altijd al mijn drukwerk.

Antwoord van Drukland.nl
Super snelle levering en hele mooie kwaliteit etiketten

Antwoord van Drukland.nl
Bij Drukland zijn de medewerkers zeer behulpzaam. De kwaliteit van het drukwerk en service zijn prima.

Antwoord van Drukland.nl
Deskundige en snelle hulp en levering.
Goede kwaliteit voor een scherpe prijs!

Antwoord van Drukland.nl
Dit bedrijf heeft in de laatste maanden sprongen gemaakt in communicatie en fulfillment.

Antwoord van Drukland.nl
Goede ervaring dat ik een mailtje kreeg dat mijn ontwerp er niet helemaal goed op zou komen. Jammer was dat het ontwerp een stuk vager was dan ik me had voorgesteld (ook al werd dit aangegeven), maar op het scherm was het niet vaag dus ging er vanuit dat het wel goed was. Maar goed om dat dubbel te checken.

Wat top!
Ik had een whiteboard besteld, maar bij transport was een hoek van het bord beschadigd.
Zonder enig aarzelen of gedoe hebben ze een nieuwe opgestuurd. Top (!) Service!