Ik had snel wat flyers nodig voor een uitnodiging voor de opening van ons nieuwe bedrijf. De bestanden ingegeven en het zou een dag of 4 a 5 duren. Binnen twee dagen lag het al in de brievenbus. Super... Toon meer
Ik kan het echt iedereen aanraden! Er is niets dat ze niet kunnen volgens mij. Ik ben van iedereen tevreden.. klantendienst - kwaliteit van de bedrukking - prijs - levering.. Ben heel kritisch maar... Toon meer
Super goede ervaring! Ik kan het iedereen aanraden. Ze werken snel, professioneel en leveren hoge kwaliteit. Op het laatste moment moest mijn adres nog worden aangepast, en dat hebben ze direct en zo... Toon meer
Goede kwaliteit, breed aanbod en veel productopties die anderen niet aanbieden. Ik bestel hier regelmatig spandoeken op maat, stickers en plaatwerk.
Madepolderweg 7A, 9608PX, Westerbroek, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle levering, exact zoals ontwerp was ingeleverd binnen gekregen, goede kwaliteit.

Antwoord van Drukland.nl
Snelle en nette service. Drukwerk is van goede kwaliteit.

Antwoord van Drukland.nl
Medewerkers proberen goed mee te denken. Wel hadden we schade aan een deel van de posters. Hier hebben we compensatie voor ontvangen, maar ideaal is het natuurlijk niet.

Antwoord van Drukland.nl
Prima levering en mooi resultaat.

Antwoord van Drukland.nl
Drukwerk is altijd netjes en meestal snel. Ik heb nu acht keer besteld en pas een keer was er sprake van een langere levertijd dan verwacht. Let op dat er niet op zaterdag wordt bezord!!

Antwoord van Drukland.nl
25 flyers besteld, voor en achterzijde geüpload. Bleek te weinig te zijn dus gebruik gemaakt van de knop "repeat order" nou die knop kunnen ze beter weghalen 🤬
Moest de bestanden weer uploaden..... nou toen de extra 50 stuks eindelijk binnenkwam...pfffff 25 met twee x hetzelfde ontwerp aan beide kanten, en de andere 25 alleen de voorkant en achterzijde blanco, met zelfs complete blanco flyers ertussen......
Klacht ingediend, wat allemaal per mail moet, en hun antwoord , ja vervelend maar u had het niet goed geüpload.... we gaan ze niet herdrukken en u krijgt ook uw geld niet terug.....
wat een verschrikkelijk slechte service!!!!

Antwoord van Drukland.nl
in het ontwerptool op de website staan geen vouwlijnen of vorm van tentkaart, product slecht geleverd, geen compensatie

Antwoord van Drukland.nl
Kaarten en bijpassende stickers besteld met een ontwerp van canva, de kwaliteit is erg goed! Daarnaast is het ontwerp makkelijk aan te passen op de site, zo zie je exact wat je besteld. Verder kwam de bestelling ruim op tijd binnen, en deze was ook super netjes verpakt!
Wel is aan te raden om goed na te denken over welk papier je kiest, begrijp dat de kwaliteit van het drukwerk daardoor soms iets kan verschillen.

Antwoord van Drukland.nl
Mooie programmaboekjes voor een goede prijs.
Bij aanlevering A5 voor A5-boekje bleek dat aangeleverde pagina's iets groter moesten zijn, waardoor levering na 7 dagen was ipv beloofde 4 dagen.
Maar het resultaat was uiteindelijk prima.

Antwoord van Drukland.nl
De vragen die ik had zijn telefonisch,met geduld, goed uitgelegd door een medewerker.
Persoonlijk contact, waar vindt je het nog.
De controle op de producten is super.
Als men denkt dit gaat niet mooi worden, dan laat men dit weten.
Kwaliteit van de, door mij bestelde, GROOT formaat tuinposters zijn uitmuntend.

Antwoord van Drukland.nl
Goede kwaliteit, snel geleverd.
Bestel hier graag!

Antwoord van Drukland.nl
Het product zag er qua kleur erg goed uit.