Duitse Voordeel Drogist Reviews 83

TrustScore 4 uit 5

4,0

Ik had een vraag over de voorraad van mijn bestelde producten. Het duurde 5 dagen voor ik daar antwoord op had. Aangezien dit product de hoofdreden van de bestelling was wilde ik indien niet... Toon meer

Waarom wordt er helemaal niet gereageerd op e-mails, Ook over een bestelling die terug is gestuurd krijg je helemaal geen antwoord op. Ik zou dit bedrijf dus ook niet aanprijzen omdat er helem... Toon meer

Snell verzending. Geen communicatie rondom ontbrekend artikel; kreeg geld voor dit artikel zonder vermeldig teruggestort. Verder prima. Ja - duurder dan in de DM, maar het scheelt een hele rit naar Du... Toon meer

Al jaren worden mijn bestellingen stipt volgens afspraak afgeleverd. De kwalitatief goede producten kosten via de Duitse Voordeeldrogist maar een fractie van wat gelijkwaardige artikelen in Nederl... Toon meer

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik had een vraag over de voorraad van…

Aangezien dit product de hoofdreden van de bestelling was wilde ik indien niet op voorraad annuleren.

Ze vroegen of ik wilde annuleren waarop ik als antwoord gaf “ja graag” en de dag erop krijg ik een track and trace code.

De producten zijn ook 3/4 x zo duur dan in Duitsland waarbij ze als excuus hebben dat dit komt door btw. Dat is onzin want andere websites kunnen het wel goedkoper aanbieden.

Ik bestel hier nooit meer. Raar bedrijf..

3 april 2026

Al jaren een betrouwbaar adres

Al jaren worden mijn bestellingen stipt volgens afspraak afgeleverd.
De kwalitatief goede producten kosten via de Duitse Voordeeldrogist maar een fractie van wat gelijkwaardige artikelen in Nederland kosten. Verzending gebeurt vanuit Nederland. Dit alles bespaart mij echt heel veel geld.

29 december 2025

Ik zou dit bedrijf aanbevelen hoor

Waarom wordt er helemaal niet gereageerd op e-mails,
Ik zou dit bedrijf dus ook niet aanprijzen omdat er helemaal geen reactie vanuit hun zijde komt.
Ik ben bang dat ik naar mijn geld kan fluiten 😞

Dit bovenstaande komt geheel door PostNL
Mijn excuses voor mijn eerder verstuurde review waar ik niet zo netjes op dit bedrijf schreef,
Ze reageren wat later maar verder een open en eerlijk bedrijf 👌🏻

6 december 2025

Ik heb op 31 juli een bestelling…

Ik heb op 31 juli een bestelling geplaatst, op 1 augustus via bank transfer betaald. 5 augustus stuurde ik een bericht via het contactformulier om een update te krijgen, geen reactie. Op 7 augustus stuurde ik een email, weer om een update te vragen, weer geen reactie. Tot nu toe heb ik mijn geld niet terug betaald gekregen, maar ook mijn bestelling niet ontvangen. Ook is er geen telefoonnummer dat je kan bellen. Echt geen aanrader dus deze winkel!

12 augustus 2025

Snel

Goede communicatie snelle bezorging een tien dus

29 juli 2025

Snelle levering.

Snelle levering.
1 minpuntje. 3 kleine verpakkingen in een best wel grote doos met veel verpakkingsmateriaal er nog eens in. Dat kan volgens mij nog milieu vriendelijker.

17 juli 2025

Prima site

Voldoende keus, Makkelijk te kiezen, redelijke prijzen, prima (tijdige) verzending.

4 juli 2025

Volgens verwachting

Volgens verwachting
Gebruik gemaakt van PostNL is altijd een plus.
Binnen redelijke tijd binnengekregen.
Nog steeds een beetje duur vergeleken met de prijs in Duitsland, maar niet overdreven.

10 juli 2025

Vanwege de klantvriendelijkheid en…

Vanwege de klantvriendelijkheid en service.
Ik had 2 bestellingen vlak na elkaar geplaatst, en zonder maar iets aan ze te hebben gevraagd hebben zij van mijn 2 bestelling 1 bestelling gemaakt en dus de verzendkosten terug betaald. Dat is ontzettend attent.

7 juli 2025