Dunken.se Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra support med snabb återkoplling, bra information i informationsmailen man får efter beställning. Käns som väldigt proffsig och seriösa arbetare där. Kvalitén på varorna jag beställde vara mycket br... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde skor som kom snabbt som vinden, tyvärr gick de sönder lika fort. Troligen något produktionsfel från fabrik. Jag öppnade ett reklamationsärende idag (en söndag), och fick svar bara en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dunken har haft underleverantörsproblem hela försommaren, men har fört en föredömlig kommunikation om detta i så trevlig ton att det aldrig var aktuellt att dra orderna tillbaka. Dessutom vägleddes ja... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

48 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ni är bästa mvh

8 oktober 2025

Tusen tack Jakov! 🙏

Så himla kul att höra – det betyder mycket för oss! 💥
Vi lovar att fortsätta leverera både bra produkter och bra service.

Tack!

Dunken är bäst ingen protest! :)

7 oktober 2025

Hej! 🌟

Tusen tack för ert omdöme – ni gjorde precis vår dag lite bättre! 😃
Vi lovar att fortsätta leverera kläder, prylar och service som får mungiporna att peka uppåt.

Välkomna in när andan faller på – vi står redo! 🚀

Är nöjd. 👍👍👍

Tycker det är bra kvalité och har större storlekar. Hittade lite jag beställde. Vet ju om allt det där med eeturfrakt och så men det är tråkigt att det är returfrakt. Men jag kan förstå att inte alla klädföretag har fri frakt och fri retur, kanske är en kostnadsfråga?! Men tycker ändå dunken är bra sen beställer jag ju inte så jättemycke härifrån. Men jag känner till allt sen förut. 👍👍👍👍

27 september 2025

Antwoord van Dunken.se

Hej A.N, stort tack för din fina recension och för att du delar med dig av dina tankar 🙏😊 Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten och våra storlekar.

Vi erbjuder fri frakt på beställningar över 800 kr 🚚✨. När det gäller returfrakt har vi valt att inte baka in den kostnaden i priserna. Om vi skulle erbjuda fria returer hade vi behövt höja priset på alla produkter, vilket i praktiken innebär att de kunder som behåller sina varor får betala för dem som returnerar. Även om returfrakt kan kännas som en tråkig kostnad tycker vi att detta är en ärligare lösning.

Vi uppskattar verkligen att du väljer Dunken och hoppas du hittar fler favoriter hos oss framöver! 🙌

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

varför tar det så förbannat länge!!

Köpte 2 par shorts och några kallingar. Jag beställde dom 7/9 fick min grejer 8/7. dom hade tagit bort kallingarna från min beställning och när jag beställde mina grejer så var allt i lager. Efter nästa en månad så tycker man ju att man borde få allt man beställde.
Och varför tar det så förbannat länge!!!
Jag skickade ett mejl och frågade vart mina grejer är och dom sa "Du har beställt varor med längre levernstid. Vi räknar med att din order ska gå från oss i början till mitten av nästa vecka" men det säger dom till alla verkar det som.
och jag fick svar 7/15

7 augustus 2025

Hejsan,

Vi vill börja med att be om ursäkt för den långa väntetiden och att du inte fick alla varor du beställt.

Precis innan sommaren bytte vi e-handelsplattform, och tyvärr upptäckte vi under sommaren att det fanns brister som gjort att vi missat att vissa produkter inte levererats från våra leverantörer. Detta har medfört mycket manuellt arbete och tyvärr längre leveranstider än normalt för de ordrar som blivit drabbade av restade produkter från tillverkarna.

Kalsongerna du beställde fanns inte i lager hos oss och hade en leveranstid på 3–10 vardagar. Vi trodde att de skulle komma in i en leverans från leverantören, men de följde inte med som planerat. Så när vi svarade dig 4 vardagar efter att du lagt din order så hade leveransen från tillverkaren fortfarande inte kommit in hos oss. När vi upptäckte efter semestrarna att produkten inte kommit in som den skulle så var vi tvungna att ta bort dem från din order och återbetala beloppet.

Vi förstår att detta inte är den upplevelse du förväntat dig och vi jobbar nu med en lösning så att liknande situationer inte ska ta lika lång tid framöver. Vi hoppas ändå att du är nöjd med de shorts som levererades.

Oseriösa

Oseriösa. Svara inte på mail. Skickar inte grejerna. Det står att det finns.

24 juni 2025

Hejsan,

Kepsen du beställt hade en angiven leveranstid på 3-10 vardagar. Information om leveranstiden hittar du alltid under knappen lägg i varukorg.

Gällande att vi inte svarar på ditt mejl så kan jag bara se att vi fått ett mejl ifrån dig. Det mejlet fick vi klockan 21:21 den 2/7 och vi svarade dig klockan 07:10 den 3/7. Det vill säga direkt på morgonen nästkommande dag.

Är det så att du skickat något tidigare mejl så har det tyvärr i så fall inte kommit rätt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så sköna T-shirts med många roliga…

Så sköna T-shirts med många roliga tryck. Relativt snabb leverans. Supernöjd!! Kommer absolut göra fler beställningar.

3 juni 2025

Antwoord van Dunken.se

Tack snälla för dina fina ord och toppbetyg! 💛

Det gläder oss enormt att du är nöjd med både T-shirtsen och leveransen. Vi ser verkligen fram emot att få skicka fler roliga tryck hem till dig snart igen! 😊

Superfint smycke & fin service

Jag är jättenöjd med mitt fina keltiska Varghuvud & lädersnodd. Smidig leverans inom lovad tid. Bra och snabb service och kommunikation med teamet. Rekommenderar varmt !

2 juni 2025

Antwoord van Dunken.se

Stort tack för dina fina ord – det betyder mycket för oss!
Vi är verkligen glada att du är nöjd med ditt keltiska varghuvudsmycke och att allt fungerade smidigt med leverans och service.
Tack också för din varma rekommendation – det uppskattas verkligen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte skull mjukisbyxor herr till mig…

Köpte skull mjukisbyxor herr till mig själv i storlek 3XL, byxorna är jätte fina och kroppsnära.

Snabb leverans och kul med flera olika betalsätt. Tack dunken🌹🌹🌹

20 februari 2025

Antwoord van Dunken.se

Stort tack för att du tog dig tid att betygsätta oss och ge positiv feedback här.

Supermissnöjd med kundservicen

Supermissnöjd med kundservicen. Ohjälpsamma.

14 november 2024

Hejsan Jessica,

Det är riktigt tråkigt att du känner dig missnöjd. Men som vi pratat om tidigare så kan man inte reklamera felfria varor.

Vill man skicka tillbaka felfria produkter så är det en retur och då returreglerna som gäller.

Jackan du skickade tillbaka var helt felfri och gick därför in som retur istället för reklamation.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Allt OK förutom långa leveranstider

De har ett ganska ovanligt och kul sortiment med bra priser. Problemet är långa leveranstider. Varje gång jag har beställt så har det tagit 1-2 veckor. Ibland längre. Annars tycker jag att det är ett bra ställe att handla från.

24 oktober 2024

Hejsan,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vad kul att höra att du uppskattar vårt unika sortiment och våra priser! Vi strävar alltid efter att leverera en så bra köpupplevelse som möjligt och är förstås ledsna över att leveranstiden inte levt upp till dina förväntningar.

Förtydligande kring våra leveranstider: För produkter som finns i vårt lager är leveranstiden 1-3 vardagar. Vi erbjuder dock även möjligheten att beställa varor som inte finns i vårt lager men som finns hos våra leverantörer, vilket kan innebära något längre leveranstider. Denna information framgår på produktsidan, och uppskattningen baseras på hur snabbt vi förväntar oss att få in varorna från leverantören.

Att kunna erbjuda dessa produkter som beställningsvaror ger ett bredare sortiment och fler valmöjligheter för våra kunder. Vi skickar självklart ut varorna så snart de når oss från leverantören.

Vi hoppas att du i framtiden kommer att känna att vi lever upp till dina förväntningar på alla plan. Vårt mål är att erbjuda både brett sortiment och snabb service, och vi är tacksamma för din feedback som hjälper oss att bli ännu bättre!

"Lyft och transport"

Jag beställde en "Lyft och transport verktyg" (Lifting and Moving Tool) från dunken.se och jag måste säga att jag är så förälskad i den och så tacksam att det är lättade att lyfta tunga grejer när min man är inte hemma och måste jobba och många gånger orkar han inte när han har jobbat så hårt och jag vill inte göra mer jobbigt för honom. Jag testade precis att lyfta en gammal frys som är lätt över 35 år gammal och det gick hur bra som helst och perfekt nu när vi ska flytta om en månad! Så tack för att nu finns och gjorde livet enklare för mig och min man! 🙏🌺❤
Kommer verkligen rekommendera och handla hos er flera gånger. 🥰👍👏

4 oktober 2024

Antwoord van Dunken.se

Stort tack för att du tog dig tid att betygsätta oss. Härligt att höra att produkten underlättat för er. 🙏

Med vänlig hälsningar,

Fick superservice av kundtjänst

Fick superservice av kundtjänst ! Snabb återkoppling och klanderfri sevice.
Jackan som beställdes var 👍👍👍👍👍
Rekommenderar varmt

25 september 2024

Antwoord van Dunken.se

Ett stort tack för att du tog dig tid att betygsätta oss. Kul att höra att du är nöjd med både kontakt och produkt.

Bra och tydlig

Väldigt nöjd med både varan och köpupplevelsen.
Kommer köpa från dunken se igen

24 september 2024

Antwoord van Dunken.se

Stort tack för att du tog dig tid att betygsätta oss. Kul att du är nöjd med både varan och köpupplevelsen!

Varmt välkommen åter!

Rekommenderar varmt Dunken.se

Älskar Dunken, de har alltid bra kläder & trevlig service. Rekommenderar dem varmt!

11 september 2024

Antwoord van Dunken.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det första var leveransen som skulle ta…

Det första var leveransen som skulle ta 3 - 7 vardagar, dessa blev till nästan 2 veckor. Dessvärre så motsvarade inte produkten mina förväntningar, men så är det när man beställer på nätet.
Returnerar produkten och använder då den info som man får via hemsidan, allt verkar väldigt smidigt. Det som man inte blir informerad om är att returfrakten är dyrare än den frakt man redan betalat. Riktigt dålig stil.
Första och sista gången jag beställt från detta företag.

28 mei 2024

Hejsan,

Tyvärr saknar ditt omdöme nödvändig information för att jag ska kunna koppla ihop det med en order och därav kunna se vad som hänt.

Men jag gissar på att du beställt en från tyska Brandit. Brandit har vi haft en leveranstid på 3-7 vardagar på, men under de 2-3 senaste veckorna så har det tyvärr tagit Brandits lager cirka 5 arbetsdagar för våra leveranser att gå ut från lagret. Till skillnad från 1-2 arbetsdagar som annars varit normalt.

Denna ökade leveranstiden kom helt utan förvarning för vår del och vi har därför fått höja leveranstiden till 5-10 vardagar, för att ge en så rättvis uppskattad leveranstid som möjligt till våra kunder. Dessvärre blir det beställningar i övergången som drabbades av förseningen, då vi inte fick någon förvarning.

Gällande returfrakten så är det givetvis tråkigt att du missat informationen. Men vi tycker ändå att vi är tydliga med kostnaden för returfrakten. Det står både i våra köpevillkor och på sidan med information om vår returhantering. Dock är det ju som med all annan information, man måste ta sig tiden att läsa informationen som delges en. Vi har dock inget krav på att man måste köpa returfrakten från oss, utan det går minst lika bra att själv ombesörja frakten med valfritt fraktbolag.

Jag beställde 14 maj

Jag beställde 14 maj. Jag kontaktade dunken igår att avregistrera min beställning.
Svaret var att det går ej att avbeställa nar det redan är packat?

27 mei 2024

Hejsan,

Du har beställt en vara som har en leveranstid på 5-10 vardagar då den ej finns i vårt lager för omgående leverans.

När vi fick in varan till oss från tillverkaren så skickades ordern omgående ut på vårt lager för packning och leverans.

Avbeställningar måste göras innan varan hinner skickas ut från vårt lager, men ditt mejl gällande att du ville avbeställa kom först efter att varan var skickad.

Det går ju inte dra tillbaka en leverans som redan är skickad, utan man måste då göra en retur.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skriver igen då jag fortfarande ej fått…

Skriver igen då jag fortfarande ej fått min leverans. Fick ett mail om att en av t-shirtsen hade fel i lagersaldot hos tillverkaren, så den kommer jag inte ens få.
Gjorde min beställning 28e april och idag är det den 22e maj. Det svar jag fick i min föregående kommentarer gav inget som helst svar angående min order.
Beställ ALDRIG härifrån.

22 mei 2024

Hejsan!

Som du skriver så blev en vara restad från tillverkaren då den var slut i lager.

När detta stod klart så plockades produkten bort från din order och resterande del av ordern skickades då också omgående ut.

Ordern gick ut den 20/5 och levererades till dig den 22/5.

Vi beklagar förseningen som orsakades av att en vara blev restad hos tillverkaren.

Dit is Trustpilot