Dunken.se Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra support med snabb återkoplling, bra information i informationsmailen man får efter beställning. Käns som väldigt proffsig och seriösa arbetare där. Kvalitén på varorna jag beställde vara mycket br... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tycker det är bra kvalité och har större storlekar. Hittade lite jag beställde. Vet ju om allt det där med eeturfrakt och så men det är tråkigt att det är returfrakt. Men jag kan förstå att inte alla... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde skor som kom snabbt som vinden, tyvärr gick de sönder lika fort. Troligen något produktionsfel från fabrik. Jag öppnade ett reklamationsärende idag (en söndag), och fick svar bara en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

48 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beställt

Beställt, gått ex antal dagar inte hört ett smack, är det ens skickat? 6 dagar... skulle varit här nu. Riktigt kasst

17 mei 2024

Hejsan,

Jag kan tyvärr inte ge dig någon närmare information då jag bara fått namnet Henrik att gå på och du inte delgett oss någon mer information vid förfrågan genom Trustpilot.

Men hos oss kan du både beställa varor som finns i vårt lager för omgående leverans och varor som inte finns hos oss för omgående leverans, men som finns i lager hos tillverkarna.

Det sistnämnda innebär då att leveranstiden är något längre än de 1-3 vardagar som är leveranstiden för varor som kan skickas omgående. Den uppskattade leveranstiden står då angivet på produktsidan precis under den knapp du klickat på för att lägga produkten i din varukorg.

Med tanke på att du skriver att varan inte är skickad efter 6 dagar så gissar jag på att det är just en sådan produkt du beställt. Anledningen att den ännu då inte är skickad är att produkten helt enkelt inte har kommit in till oss från tillverkaren än.

När vi får in leveranser så inlevererar vi dom omgående och beställningarna går då direkt ut på vårt lager för packning. Du får då också ett mejl information om detta.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Köpte Modern skogshuggar jacka till…

Köpte Modern skogshuggar jacka till sonen julklapp, julen 2023. Den kostade över 1000 kr. Nu är det flera stora hål i jackan och många begynnade hål trots att jackan bara använts några månader. Jag har mailade Dunken och skickat bilder på jackan. De hörde av sig och jag fick returnera jackan och de kollade på hålen. Trots att de kom fram till att skadorna/hålen på jackan uppstått på grund av att jackan utsatts för något sonen gjort (vilket inte sonen håller med om, han har inte utsatt jackan för onormalt slitage) så kommer de att skicka en ny jacka till sonen.
Vi hoppas att den jackan kommer att hålla då sonen älskade jackan.

Stort tack till Dunken.se för trevligt bemötande.

23 april 2024

Hej Anita,
Vi har ju pratats vid i telefon efter att vi förstod att våra svar via mejl av någon anledning inte når fram till din inkorg.

Men då detta omdöme är publikt så vill jag ändå svara dig även här, så det inte ser ut som att vi medvetet valt att totalt ignorera dig.

Som vi bestämde vi telefon så tar vi tillbaka jackan och tittar på skadorna på vår returavdelning. Vi hör av oss så snart vi har ny information om ärendet och hur vi tar det vidare.

Ha en fortsatt bra dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inte nöjd Försenad leverans utan något…

Inte nöjd Försenad leverans utan något besked. Standard svar från kundtjänst som hjälper lite

4 april 2024

Hej Dilla,

Jag är ledsen att höra att du inte är nöjd med hanteringen av din order.
Jag förstår att det är frustrerande att drabbas av förseningar.

Jag vill dock försäkra dig om att det svar du fick inte var ett standardsvar. Jag tog personligen hand om ditt ärende och skrev svaret till dig. Som jag nämnde i det mejlet hade vi problem med leveransen från tillverkaren, vilket orsakade förseningen av din produkt. Två av fyra lådor i den leverans där din produkt befann sig blev felaktigt sorterade av UPS i Tyskland, vilket fördröjde leveransen av lådorna till oss.

Men vi hade fått äntligen fått in de två saknade lådorna när du mejlade och som jag skrev i svaret så hade din order skickats från vårt lager samma dag.

Vi bad dig om ursäkt via mejl och ber än en gång om ursäkt här för det inträffade och uppskattar din förståelse för att sådana händelser ligger utanför vår kontroll.
Vi strävar efter att alltid ge korrekt och tydlig information om uppskattad leveranstid, men ibland uppstår oförutsedda situationer, som t.ex. en felsortering på terminalen i Tyskland.

Om det finns något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse eller om du har fler frågor, tveka inte att kontakta oss igen.

Tack för ditt tålamod och förståelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde ett par byxor och ett bälte…

Beställde ett par byxor och ett bälte och det tog över en vecka för dom att medela att dom inte längre hade byxorna tillgängliga och att ens skicka bältet.

29 januari 2024

Antwoord van Dunken.se

Vi förstår din besvikelse över att ha behövt vänta på din beställning, bara för att sedan få reda på att byxorna du beställt inte var tillgängliga.

Vi vill gärna förklara situationen och hur vi hanterade den.

De byxorna du beställde hade en angiven leveranstid på 3-7 vardagar eftersom de inte fanns i vårt lager för omgående leverans. Information om leveranstiden är alltid tillgänglig under knappen "lägg i varukorg" på produktsidan för att försäkra att våra kunder har tydlig information innan de genomför ett köp.

Tyvärr kunde inte tillverkaren leverera byxorna på grund av att de var slut i tillverkarens lager. Vi har system på plats för att automatiskt synkronisera med tillverkarens lagersaldon för att undvika sådana här situationer. Men trots detta kan olyckan ibland inträffa.

Så fort vi förstod att vi inte skulle kunna leverera byxorna, tog vi omedelbart bort dem från din beställning och justerade betalningen därefter.
Vi skickade sedan direkt resterande del av din beställning, det vill säga bältet, och kontaktade dig via e-post för att be om ursäkt för det inträffade. I detta mejl erbjöd vi dig också fri frakt som en kompensation för det inträffade, om ifall att du skulle vilja ersätta byxorna med något annat.

Vi ber verkligen om ursäkt för besväret och har förståelse för att situationen var långt ifrån idealisk. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer och system för att minimera risken för liknande händelser i framtiden.

Tack för din förståelse och vi hoppas att vi ändå i framtiden kan få en ny chans att visa dig den service och kvalitet som du förväntar dig och förtjänar.

Med vänlig hälsning,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Färgen på varan stämmer inte överens…

Färgen på varan stämmer inte överens med hur den ser ut på webshopbilden. Priset för högt för att returnera.

1 december 2023

Hejsan Joacim,

Tråkigt att höra att du är missnöjd med produkten du köpt utav oss. Dessvärre hittar jag ingen order på de uppgifter du lämnat här på Trustpilot.

Men skulle du ändå känna att du vill ge oss en ny chans någon gång i framtiden så får du gärna höra av dig till vår kundtjänst om du inte skulle vara nöjd. Så kan vi diskutera vad det är du är missnöjd med och hur vi kan lösa det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde skor som kom snabbt..

Beställde skor som kom snabbt som vinden, tyvärr gick de sönder lika fort.

Troligen något produktionsfel från fabrik.

Jag öppnade ett reklamationsärende idag (en söndag), och fick svar bara en halvtimme senare om att det självklart bara var att returnera skorna kostnadsfritt.

Snabbt och enkelt helt enkelt, synd på skorna då dom var snygg, men dunken.se kan jag inte klaga på!

3 september 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Man får inte ha bråttom

Man får inte ha bråttom om man vill ha grejerna man beställt.
Tredje gången nu jag fått vänta för de inte har saker på lager vilket man inte ser direkt när man väljer varan.
De hänvisar till nån bra gömd info som jag aldrig sett när man valt varor.
Butiken har bra utbud med större storlekar vilket uppskattas av en som inte är en liten räka.
Det är enda anledningen jag fortsätter vara kund.

4 juli 2023

Hejsan!

Tråkigt att se att du är så pass missnöjd med vår service att du väljer att ge oss betyg 2 av 5.

Varor som finns i vårt lager för omgående leverans har en leveranstid på 1-3 vardagar. Men sedan erbjuder vi även möjligheten att beställa varor som inte finns i lager hos oss men som finns i lager hos tillverkarna. Då måste vi dessvärre vänta in leveransen från tillverkaren innan vi kan skicka ut leveransen till dig.

Alternativet hade varit att dessa varor inte hade gått att beställa alls när de inte finns i vårt lager. Detta ser vid dock inte som ett bättre alternativ.

Gällande att informationen skulle vara gömd på vår sida så är det inte alls vår avsikt. Informationen om leveranstiden ligger precis under den knapp som du klickar på för att lägga produkten i din varukorg.

Vi har även lagt in så att färgen på ikonen framför texten ändras från grönt till gult då varan har en längre leveranstid.

Jag skickar ett mejl till dig med en bild på vart du ser informationen, för eventuellt framtida beställningar.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bytte en hatt som var för liten

Bytte en hatt som var för liten. Fick betala 79 kr för bytet. Nästa hatt som var större i storleken var ändå för liten. Helt missvisande för i verkligheten var hatten mycket plattare än på bilden. Nu får hatten ligga i en låda istället eller så åker den i soporna. Inte värt att göra retur då man får betala lika mycket som den e värd. Handlar aldrig där mer.

4 juli 2023

Hejsan!

Tråkigt att höra att du är missnöjd.

Returfrakten kostar 79 kronor om du väljer att använda fraktetiketten från oss. I skrivande stund så har vi endast möjlighet att erbjuda nyttjande av fraktetikett till ett fast pris, oavsett volym, vikt eller pris på det som returneras. Det går dock bra att själv ombesörja returfrakten med valfritt fraktbolag, vilket ibland kan bli billigare vid retur av lättare och mindre produkter.

Bra support

Inga problem med leverans. Sömmarna i en tröja som jag köpt började ge sig lite för tidigt. Efter kontakt med supporten fick jag hjälp snabbt och valet om jag ville ha pengarna tillbaka eller en ny tröja.

8 mei 2023

Rekordsnabb leverans

Köpte en snygg och skön mössa som levererades på rekordtid, endast ett dygn. Kommer definitivt handla fler gånger.

30 juli 2022

Otydligt liten storlek

Jag beställde en hoodie i storlek M (herr). Har medium i alla kläder. Denna var dock på tok för liten, framförallt väldigt smal över axlarna. Hade troligtvis funkat med en XL. Returfrakten kostar dock 79kr och frakten för en ny kostar 49kr. Om jag skulle byta och en XL också är fel storlek med hade totala frakten kostat 256kr, för att endast pröva kläder.

Som tur är passade tröjan bra på min fru som har storlek S (dam).

Hade info om att tröjan är liten i storleken / slimmodell funnits där hade det känts rimligt. Helhetsintrycket blev sisådär och lärdomen är att man ska beställa flera storlekar och räkna in returfrakten i priset, om jag skulle få för mig att beställa igen.

22 november 2021

Hejsan,

Tråkigt att produkten du köpt inte passade och att du väljer att ge oss ett dåligt omdöme.

Gällande returfrakten så kostar frakten 79 kronor om du använder fraktetiketten från oss. Detta då vi vill kunna erbjuda ett enkelt och smidigt sätt att skicka tillbaka en produkt.

Det är dock helt frivilligt om man vill använda fraktetiketten för detta pris. Det går precis lika bra att själv ombesörja frakten med valfritt fraktbolag.

Däremot hade vi återbetalat dom 49 kronor som du betalt för frakten till dig, eftersom hela ordern i så fall hade returnerats.

Skulle du någon gång i framtiden sakna information eller storleksguide på en produkt så är det bara att du hör av dig till vår kundtjänst. Jag lovar att vi ska ge dig en snabb upplysning eller uppdatera produktsidan med önskad information.

Ha en fortsatt bra dag!

Marcus Hedsten

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hög kvalité, konkurrenskraftiga priser och god service

Dunken har haft underleverantörsproblem hela försommaren, men har fört en föredömlig kommunikation om detta i så trevlig ton att det aldrig var aktuellt att dra orderna tillbaka. Dessutom vägleddes jag i ett köp av lätta kängor som var ovärderligt då jag endast är van tunga av lite äldre modell. Med beröm godkänt!

15 juni 2021

Dit is Trustpilot