Bra support med snabb återkoplling, bra information i informationsmailen man får efter beställning. Käns som väldigt proffsig och seriösa arbetare där. Kvalitén på varorna jag beställde vara mycket br... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tycker det är bra kvalité och har större storlekar. Hittade lite jag beställde. Vet ju om allt det där med eeturfrakt och så men det är tråkigt att det är returfrakt. Men jag kan förstå att inte alla... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Beställde skor som kom snabbt som vinden, tyvärr gick de sönder lika fort. Troligen något produktionsfel från fabrik. Jag öppnade ett reklamationsärende idag (en söndag), och fick svar bara en... Toon meer
Dunken har haft underleverantörsproblem hela försommaren, men har fört en föredömlig kommunikation om detta i så trevlig ton att det aldrig var aktuellt att dra orderna tillbaka. Dessutom vägleddes ja... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Hamnplan 8, 29495, Sölvesborg, Verenigde Staten
- kundtjanst@dunken.se
- www.dunken.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fick mail om att min order var…
Fick mail om att min order var utskickad den 17 Juli.skulle ta 1-3 arbetsdagar.
25 juli inget.....inte ens något registrerat på mina post appar.inget svar via mail heller
Nej blir inga fler köp.

Antwoord van Dunken.se
Har inte fått det jag har beställt och…
Har inte fått det jag har beställt och det var för en vecka sen, inget svar får man heller när man mallar dom!

Riktigt bra kundservice
Riktigt bra kundservice! Svarar fort och hjälper en igenom problemet!

Antwoord van Dunken.se
Snabbaste leveransen jag varit med om
Snabbaste leveransen jag varit med om! La beställningen i tisdags o fick den igår, onsdag. Cool baddräkt som ser ut precis som jag förväntade mig, känns som den är av hög kvalitet o jag kommer troligen att använda den flera säsonger. Har storlek L eller XL i vanliga fall, det beror lite på. Beställde en L, men en XL hade nog passat lite bättre. får väl trimma sommarfiguren😆 rekommenderar varmt!

Antwoord van Dunken.se
Väldigt snabb o bra service
Väldigt snabb o bra service , kan varmt rekomenderas ...

Coola kläder till ett bra pris
Coola kläder till ett bra pris
Och bra service!

Köpte en M65 jacka där
Köpte en M65 jacka där. Fick skicka tillbaka och byter en gång pga storlek. Man måste välja stoooor men det kan vara jag. Jag är nöjd.

Antwoord van Dunken.se
lögn om Fri frakt och dåliga jackor
lögn om Fri frakt och dåliga jackor, jag har returnerat min jacka och nu jag jag måste betala 79 kr😐

Lagersaldo stämmer inte.
Lagersaldo stämmer inte.
Får ett mail som säger att plagget levereras inom 3 dagar men oftast redan nästa dag.
Efter en vecka frågar jag vad som har hänt med min order och får då som svar att det var fel i lagersaldot och dom måste beställa in nya så det blir försenat.
När jag åter kollar deras sida efter en dag så står det fortfarande att plagget finns i deras lager så det känns snarare som fiffel än ett misstag när dom inte ens bryr sig om att gå in och ändra saldot på en produkt dom vet och medgett inte finns hemma
3 veckor tog det.

Väldigt besviken
Det har gått tolv dagar och min beställning för 899kr har inte kommit. Detta var en vara som skulle finnas i lager och då utlovades 1-3 dagars leverans. Kundtjänst svarar ej på mejl. Jag väntar någon dag till, men jag är glad att jag handlade genom klarna så att jag kan få pengarna tillbaka om jag har blivit lurad.
27/6
Kundtjänst svarar fortfarande inte, faktura pausad hos klarna.

lång leveranstid
lång leveranstid
Enligt hemsidan så är leveranstiden 1-3 dagar har nu väntat i över en vecka på varan har mailat men fick bara svar att jag ska få ett mail när varan är på g. Har fått det svaret att varan var på g för ca en vecka sedan men än ingen vara.

extremt lång leveranstid
extremt lång leveranstid, får känslan att man säljer saker man inte har , eller med tanke på tiden inte ens är tillverkade .
Total dårlig service
Total dårlig service, modtager aldrig penge retur, da de påstår de ikke modtager varer retur.
Bristfälligt retursystem
Förstår att mindre företag kanske inte har råd att erbjuda fri retur, men de bör iaf skicka med retursedel så att jag som kund inte behöver betala full frakt. Fick betala 140kr i returavgift pga detta.
super bra
Byxorna sitter super bra men storlek 38 är som stor 36a men super passform och jag är sjukt nöjd :)
Toppen!
Allt har funkat perfekt varje gång jag handlat och fått mina varor supersnabbt.
Kanon!
Enkelt att beställa, supersnabb leverans! Fick hem leggingsen i brevlådan dagen efter beställning.
Det gick väldigt fort och bra!
Blev jätte glad när paketet var framme redan dagen efter!
Otroligt snabb och bra service!
Beställt två gånger ifrån hemsidan, och bägge gångerna har jag haft mitt paket dagen därpå, aldrig varit med om så snabb leverans!
Servicen är bra den också, dock så är tipset att maila då det kan vara svårt att nå fram på telefon!
kalasbra kort sagt!
Tacksam!
Var länge sedan jag fick uppleva god och bra service och ni levererade sjukt bra! Stort tack!! :-)
Dit is Trustpilot