Heb een jaar lang donuts gewonnen, Regels zijn veranderd en ben nu 2 keer zonder donuts weggestuurd omdat zogenaamd alle donuts die ik mocht kiezen op waren (alle schappen lagen helemaal vol) vandaag... Toon meer

De tosti die ik wilde (geitenkaas met champignons) hadden ze al tijdje niet meer. Keuze viel op hummus met groenten. Kreeg een platte geroosterde boterham met wat groenten ertussen. Latte was... Toon meer

Filiaal Zoetermeer. Goede koffie en lekkere Panini ham/kaas. Wel slechte service. Kon niet ergens gaan zitten. Bovenverdieping was dicht en medewerker vertikte het om deze toegankelijk te maken. Verde... Toon meer

1. Bakkerij

Dunkin’ Donuts is opgericht in 1950 door William Rosenberg in Quincy, Massachusetts. Sinds de oprichting is het bedrijf sterk gegroeid en is het een van de grootste koffie- en broodjesketens ter wereld met 22.000 restaurants in 45 landen. Dunkin’ Donuts streeft ernaar om overal ter wereld de nummer 1 te worden!

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik heb om 20:22 een doos van 6 besteld

Ik heb om 20:22 een doos van 6 besteld. Niet veel donuts meer over, snap ik einde avond dus had besteld wat er nog wel was. Wachtijd staat op 40-55 minuten. Ik na een uur nog wachten staat er bestelling moet nog worden aangenomen. Dus ik geduldig wachten. Na anderhalf uur hoor ik dat mijn bestelling is geannuleerd. Volgens mij hadden ze dat al na 5 minuten kunnen doen. Beetje belachelijk als je al anderhalf uur wacht. Dus bestel nooit bij Dunkin Donuts Leiden centraal.

16 april 2026

Heb een jaar lang donuts gewonnen maar krijg al 2 weken niks.

Heb een jaar lang donuts gewonnen,
Regels zijn veranderd en ben nu 2 keer zonder donuts weggestuurd omdat zogenaamd alle donuts die ik mocht kiezen op waren (alle schappen lagen helemaal vol) vandaag ben ik weer weggestuurd omdat ik vorige week geen mail heb gehad dus weer geen donuts heb gekregen. Ik vindt dit echt belachelijk. Ze houden zich niet aan hun afspraken en bedenken geen oplossing hiervoor! Dit gaat om DUNKIN DONUTS ZWOLLE!!

9 februari 2026

Ongeval filliaal Rotterdam koopgoot

Op 11 oktober ben ik in het filiaal in de koopgoot Rotrerdam hard ten val gekomen, doordat de vloer bij de zitbank schuin afloopt. Ik kwam met mijn voet achter de rand vast te zitten tijdens het opstaan en viel zeer hard voorover. De pijn was direct heftig en uiteindelijk bleek ik mijn borstbeen zwaar te hebben gekneusd, waardoor ik wekenlang moest herstellen en zware pijnmedicatie moest krijgen.

Wat mij vooral teleurstelde, is dat GEEN van de medewerkers kwam vragen hoe het met mij ging, terwijl mijn val zichtbaar in de zaak gebeurde. Ik voelde me op dat moment totaal niet gezien of geholpen. Ik ben zelf naar buiten gelopen om medische hulp te zoeken. Het personeel deed of er niks aan de hand was. Er ontbreekt menselijkheid in dit filliaal.

Daarnaast ging het eerder bij mijn bestelling ook al mis. Ik vroeg specifiek om amandelmelk vanwege een allergie, maar de medewerker wist niet meer welke beker welke melk bevatte. Ze gokte welke beker het was, ze "wist het vrijwel zeker". Nadat een collega dit corrigeerde maakte zij met blik van tegenzin een nieuwe.

Inmiddels heb ik de zaak gemeld bij Dunkin’ én hun verzekeraar, maar die wijzen alles af en schuiven het af op mijn eigen schuld, terwijl de aflopende vloer en de positie van de bank daar wél een rol in speelden. Dat voelt erg wrang, zeker gezien de ernst van mijn letsel.

Ik deel dit zodat anderen weten wat mijn ervaring is geweest, en hopelijk wordt de situatie in het filiaal aangepakt zodat dit niet nog eens iemand overkomt.

11 oktober 2025

Teleurgesteld

Ik bestelde vegan donuts, aan huis te leveren. Ze kwamen gesmolten aan en aan 1 van de donuts hing onderaan een gewone mini smartie. Dus niet alleen is de delivery slecht geregeld, het is ook ronduit gevaarlijk om vegan donuts te bestellen als je allergisch bent aan melkproducten zoals ik. Heel erg teleurgesteld!

5 september 2025

Niemand aanwezig

Bestelling gedaan deze kon om 9 uur afgehaald worden. Sta ik netjes om 9 uur om deze op te halen is er niemand aanwezig.
Een half uur staan wachten maar nog altijd niemand te bekennen en dunkin telefonisch niet bereikbaar. Dus vervolgens weer met lege handen naar huis. En dit terwijl dunkin bij ons niet om de hoek zit dus een uur in de auto gezeten voor niks.

26 augustus 2025

De tosti die ik wilde (geitenkaas met…

Keuze viel op hummus met groenten.
Kreeg een platte geroosterde boterham met wat groenten ertussen.
Latte was prima, net zoals strawberry rainbow donut.
Dame achter counter aardig en verontschuldigend.
Maar never again naar Dunkin’ voor lunch!

12 augustus 2025

Dunkin donut Antwerpen

Dunkin donut Antwerpen
Je kan hier beter heel veel tijd hebben want de dame achter de toonbank bedient 1 klant per uur, verdwijnt dan weer 10 minuten naar achter met een winkel vol, is onvriendelijk en doet haar werk duidelijk niet graag. Verder staat de muziek zo hard dat je de afgeroepen nummers niet hoort

2 augustus 2025

Onhygiënisch

Ik bezocht de Dunkin Donuts in Slagharen op 24 juli. In de wc kwam ik een medewerker tegen die achter de kassa stond. Ik gaf aan dat de zeep op was. Ze waste haar hand snel met water, haalde haar schouders op en liep weg. Ik vond dit vreemd en onhygiënisch.

24 juli 2025

Droge donuts

Bestelde een donuts doosbnou die waren droog en oud ben terug gegaan naar leideschdam werd me verteld dat ik niet in de avond had moeten kopen

7 juli 2025

Heel tevreden van de service!

Ik heb woensdagavond een doos van 12 donuts besteld om te laten leveren aan huis. Aangezien ik geen bevestigingsmail kreeg van mijn bestelling, dacht ik dat er iets fout was gelopen met de bestelling. Ik heb geprobeerd om de klantenservice te bereiken maar dit kan niet telefonisch en op mijn mail heb ik nog geen antwoord gehad.

Vandaag (vrijdag) zijn de donuts keurig op tijd toegekomen, geleverd door een vriendelijke leverancier. Ze zaten veilig verpakt in een propere doos en zien er echt mooi uit. Ook zijn het exact diegene die ik besteld heb. Geen nood voor paniek dus!

Zelf heb ik nog nooit een slechte ervaring gehad met Dunkin! Ik kan altijd genieten van hun lekkere donuts en zal zeker opnieuw bij hen bestellen!

Bedankt.

6 juni 2025

Meer ijs dan drank

Ik had een iced mango matcha gekocht op leiden centraal. Na een paar hijsen was het al op. Ik doe de deksel op en 3kwart gevuld met ijs. Pure oplichterij.

2 juni 2025

Food

Hoi
Vind het wel jammer dat de personeel, 3 tassen met donuts mee neem tijdens het opruimen. Waarom doe jullie niet voor het dicht gaat. Niet voor 1 betalen en de tweede gratis. Zo zie je bedrijf ook wel inkomen .
Ik hoop dat er wel veranderen zul zijn.

26 april 2025

Oude droge donuts van gisteren

Dit is al de 2e keer dat ik een bestelling plaats bij Dunkin, maar wederom kreeg ik weer oude donuts (Happybox) van gisteren. De donuts waren heel droog en smaakloos. Dit duidt erop dat men producten van de dag ervoor verkoopt. Voor de prijzen die je betaald bij Dunkin mag je op z'n minst verse producten verwachten. Nadat ik telefonisch contact gehad met de winkel in Denhaag Spui 10B bleef de medewerker beweren dat ze vers waren. Dit had ik niet verwacht van Dunkin.

20 februari 2025

Niet bestellen voor levering!!!!!

Ik bestelde een doos donuts op naam van het bedrijf om deze te kunnen uitdelen voor het personeel op valentijn. Levering zou moeten zijn tussen 8-17uur… Deze is al verplaatst naar 19u… wanneer iedereen dus al weg zal zijn. Hiervoor heb ik zelf bijna 10 euro extra moeten betalen! Ik vind dit niet kunnen. Als ik zoveel extra moet betalen, vind ik wel dat jullie leveringstijd ook moet kloppen. Zeker met vers producten! Ik zou graag mijn geld terug willen, want hieraan heb zowel ik als de andere niets aan gehad.

14 februari 2025

Wij zijn echt behoorlijk boos

Wij zijn echt behoorlijk boos. Wij hebben in totaal 24 vegan donuts besteld. Deze waren besteld voor zaterdag. Vandaag is het dinsdag en hebben we deze binnen gekregen. Maar dat is niet alles, nee Wij krijgen 1 doos met 12 donuts terwijl we er 14 besteld hadden die niet vegan zijn (mijn man is lactose intolerant) en absoluut ook niet wat Wij besteld hebben! Wij hebben hier gigantisch veel geld voor betaald en willen graag ons geld dan ook terug!!!! Ook vind ik het echt storen dat jullie telefonisch onbereikbaar zijn!

11 februari 2025