Dybæk Autoservice ApS Reviews

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Ubehagelig oplevelse

Betalte 3300 kr. for reparation af min aircondition, efter blot en døgn - virkede den ikke igen. Jeg kontaktede mekanikkeren, René- for at finde en fælles løsning. Men han blev vred og fratog sig alt ansvar. Og ville indgå et kompromis, hverken i forbindelse med pris eller at servicere den igen..

Min anmeldelse er så dårlig. Mest af alt grundet hans attitude og måden at kommunikere/ snakke til mig på.

Meget ubehagelig oplevelse!

31 juli 2023

over alt forventning

super god service alt kørte efter bogen og på skinner som det skulle. og prisen er billiger ind forventet , især for mit vedkommende da jeg kom med en bil der lidt ud over det sædvanlige
et kæmpe plus er jeg fik lidt information under reparationen og der blev stillet spørgsmål til hvad jeg ønskede undervejs, det er mine øjne god kunde service samtidig med at bilen blevet lavet på korter tid en forventet.
kan kun anbefale det her sted især hvis man har køretøj i klassen "luksus bil"

18 juli 2023

Dette er første gang jeg har haft brug…

Dette er første gang jeg har haft brug for bilservice mens jeg har boet i Hvalsø.
Spontant brug for batteriskift. Inden for 2 timer var jeg kørende igen med nyt batteri. I mellemtiden udstyret med lånebil til lokal transport.
Jeg kan varmt anbefale at bruge Dybæk Autoservice!

10 maart 2023

Endnu engang en helt ærlig og…

Endnu engang en helt ærlig og fantastisk service. Bremserne blev skiftet og jeg er 10500 kr fattigere (dyre reservedele. Ikke dyr mekaniker!!) men betaler dem med glæde for den mest fantastiske mekaniker jeg har mødt. Der er rene linjer og ærlighed hele vejen igennem. Billigt når der ikke er noget at lave. Og når der er noget at lave så betaler man en nærmest for rimelig pris. Begge mine biler bliver serviceret her fra nu af og så længe Rene har lyst til at drive firma

23 september 2022

Super god service

Super god service , meget imødekommende/dygtige folk hos dem.
Lytter til det du siger og giver deres råd/mening og opgaven løses.
Stedet du skal bruge hvis du vil bilen og dig det bedste.
Total 👍👍

28 juli 2022