Dyrekassen Danmark Reviews

6.051
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig behandling og nem adm. Jeg har haft en god oplevelse med Dyrekassen Danmark i min søgning på en forsikring til min kat. Jeg måtte desværre bruge den forleden, meget rart at dyrlæge kan send... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har for nylig mistet vores hund, som var knap 4 år gammel. Da forsikringen ophørte fik vi henvendelse om at livsforsikringen måske kunne komme i spil, hvis dyrlægen kunne udtale sig på en best... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har altid sat pris på Dyrekassen Danmark i mere end 15 år jeg har haft kattesygeforsikring hos dem også fordi de var nogle af de første (så vidt jeg ved) som rent faktisk ville sygeforsikre katte. An... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste forsikring til min hund! Jeg har gennem mange år haft Dyrekassen Danmark som forsikring til mine hunde. Jeg anmeldt dem ved flere lejligheder gennem årene. Og de har aldrig skuffet mig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar
  2. Verzekeringsmaatschappij

Over Dyrekassen Danmark

Geschreven door het bedrijf

I Dyrekassen Danmark forsikrer vi din bedste ven. Så skal du ikke bekymre dig, hvis det uheldige skulle ske, at din hund eller kat bliver syg eller kommer til skade. Vi ved, hvor meget I betyder for hinanden.

Hos Dyrekassen Danmark stræber vi altid efter at tilbyde dyreforsikringer, der er tilpasset dine behov og ønsker. Vi tilbyder ansvars-, syge- og livsforsikring af hunde samt sygeforsikring af katte.

Når du henvender dig til Dyrekassen Danmark, bliver du mødt af et team af specialiserede medarbejdere, der selv er passionerede dyreejere, og som alle brænder for at passe godt på dig og din bedste ven. Også når skaden er sket.

Geschreven door het bedrijf

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(6.051)

532 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig sagsbehandling og super…

Altid hurtig sagsbehandling og super professionel og empatisk tilgang. Vil meget gerne anbefale Dyrekassen Danmark til andre, vi har haft hunde forsikret der de sidste 20 år.

Hej Arent,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores sagsbehandling og vores personlige tilgang.

At du ovenikøbet vil give os din anbefaling, er jo ren vand på vores mølle!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig og korrekt ekspedition af…

Altid hurtig og korrekt ekspedition af indsendt kvittering fra dyrlæge.
Har været kunde i 15 år og har haft flere uheld og sygdom med min tidligere hund. Hjælpsomt og imødekommende personale, hvis man har brug for råd.
Kan kun anbefale Dyrekassen Danmark til alle!

23 juli 2026

Hej Lisbeth,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med sagsbehandlingen og vores personlige tilgang.

En anbefaling fra en kunde gennem 15 år - så bliver det heller ikke ret meget bedre!

Hurtig afregning

Hej E.G.

Tusind tak for de fine stjerner.

Det glæder mig at høre, du er tilfreds med sagsbehandlingstiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anmeldelse og udbetaling - nemt og hurtigt

Hele forløbet omkring anmeldelse af skade (dyrlæge behov) er utrolig nemt og Dyrekassen er altid hurtige til at udbetale.
Kan klart anbefales.

Hej Sara,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!

En anbefaling er den største anerkendelse vi kan få, så det betyder mere end du aner!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med proceduren for skadeanmeldelse og ikke mindst vores sagsbehandlingstid.

Hej Karin,

Tusind tak for de flotte stjerner!

Vi glæder os over at vide, at du er tilfreds med vores service og sagsbehandlingstid. Vi gør os nemlig altid umage for, at levere den bedst mulige service.

Meget fin service

Meget fin service

Hej Pia,

Vi bliver altid så glade for at modtage positiv feedback på vores service, så din anmeldelse betyder meget for os!

Du skal have stor tak for, at du tog dig tiden til at give din mening til kende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kun i de 18 år jeg har haft mine 3…

Har kun i de 18 år jeg har haft mine 3 hunde forsikret hos jer, har jeg kun ros til overs. Især den mundtlige kontakt ved tvivl om akut hjælp og hvordan jeg forholder mig.

Så kun ros herfra 😀

Hej Birgitte,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak skal du have!

Hvor er det fantastisk at høre, at du kun har ros til overs.
Vi gør os altid umage for at levere en god service, så det er så dejligt at det lige netop er dét, du fremhæver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har nu haft jer i 17 år på begge mine…

Har nu haft jer i 17 år på begge mine hunde 🐶 🐶 og er fuldt ud super tilfreds. Dog tager det længere tid at få udbetalt sit tilgodehavende end den gjorde i starten.

Hej Jeannie,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du stadig er fuldt ud tilfreds efter 17 år!

Vi har pt. længere behandlingstid. Jeg ved, at de gør hvad de kan, for at være så effektive som overhovedet muligt - Du skal have tak for tålmodigheden.

En ordentlig og hurtig behandling

En ordentlig og hurtig behandling

Hej Kunde,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Fantastisk at høre, du er tilfreds med den behandling du har fået

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi er altid blevet godt behandlet

Vi er altid blevet godt behandlet. Vores regninger er altid blevet dækket så langt så godt.

Da vi mistede vores hund – skulle jeg så indsende et køberbevis? Hvorfor det, hvorfor nu - samt en udtalelse fra dyrlægen om hun blev aflivet pga. humanitære årsager – ??? kan ikke helt huske datoen men deromkring

20 mei 2026

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om dine tidligere oplevelser med os. Det glæder os, at du generelt har været tilfreds, og at dine regninger er blevet behandlet som forventet.

Vi har stor forståelse for, at det har været en svær tid at miste jeres hund.

Vi beklager, hvis processen og servicen blev oplevet som mangelfuld. Vores dokumentationskrav er en del af sagsbehandlingen, men vi har samtidig forståelse for, at de kan virke frustrerende i en situation som denne.

Har du spørgsmål eller ønsker at uddybe din oplevelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

Lars
Dyrekassen Danmark

Meget tilfreds kunde

Meget tilfreds kunde. Har aldrig oplevet udfordringer med dækning, udbetaling, service mm.

22 juli 2026

Hej Anne Mette,

Fantastisk at høre - det er præcis sådan det skal være!
Du skal have stor tak for anmeldelsen og de 5 stjerne.

Fuld tilfredshed med dyrekassen

Fuld tilfredshed med dyrekassen
Altid venligt og god vejledning når man kontakter dem og hurtig udbetaling.

Hej Pia,

Dejligt, at servicen var i top, og skaden blev behandlet hurtigt - sådan skal det være!

Tusind tak fordi du gav din mening til kende her på Trustpilot.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God vejledning og hurtig service og…

God vejledning og hurtig service og betaling

21 juli 2026

Hej Laila,

Mange tak for din fornemme anmeldelse og de flotte stjerner!

Vi bestræber os altid på, at levere den bedste og mest effektive service for vores kunder. Det er fantastisk at du synes vi formår det.

Gode oplevelser.

Gode oplevelser.
Har kun oplevet at blive mødt med respekt og ingen spm., de gange vi har haft brug for forsikringen. Ok behandlingstid. Alt i alt har jeg kun godt at sige.

21 juli 2026

Hej Trine,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at I har haft gode oplevelser med os, og at I føler jer mødt med respekt - det er lige, som det skal være.

Dejligt, at du havde tid og lyst til at vurdere os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Søde medarbejde og hurtig udbetaling. Vil til en hver tid vælger dyrekassen.

Hej Susanne,

Mange tak for de fine ord! Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og medarbejdere. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dyrekassen er et nemt sted at have sin…

Dyrekassen er et nemt sted at have sin forsikring,deres hjemmeside ved concordia er nem at anmelde skade i

Hej Michael,

Tusind tak for anmeldelsen!

Super dejligt at høre, du oplever vores hjemmeside som brugervenlig - det sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fik en god hjælp med udbetalingen til…

Fik en god hjælp med udbetalingen til vores hunds operation.

Hej Inger,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er enormt glade for, at du har haft en god oplevelse hos os!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg ville ønske det var muligt med 0…

Jeg ville ønske det var muligt med 0 stjerner.
Jeg synes I har opført jer arrogant og bedrevidende.
I underkender en dyrlæges bedømmelse og lader kontor ansatte vurdere om en dyrlæge har valgt rette behandling på en sygeforsikring.
Alt i alt meget uprofessionel behandling, der derudover tager virkelig lang tid.
Når andre forsikringselskaber bruger 1-2 dage så virker mere end 3 uger voldsomt langsomt.

Hej Jakob

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med os – og kan godt forstå, at det er frustrerende, at en sag ikke får det udfald, du havde håbet på.

Når vi behandler en skade, tager vi naturligvis udgangspunkt i den dokumentation, vi modtager. Samtidig er vi nødt til at vurdere sagen ud fra forsikringsbetingelserne. Det betyder desværre, at vi ikke altid kan dække de behandlinger, der er udført.

Jeg er også ærgerlig over at læse, at du har været utilfreds med både sagsbehandlingen og den service, du har oplevet. Det er naturligvis noget, vi tager med os. Uanset om en behandling er dækket eller ej, ønsker vi, at vores kunder får en god oplevelse i kontakten med os.

Hvis du mener, at vi har handlet forkert, har du naturligvis mulighed for at klage. Du kan læse nærmere om proceduren i klagevejledningen, som du finder på vores hjemmeside.

Sisse, Dyrekassen Danmark

Altid god service

Altid god service. Og let at anmelde skader og få udbetalt erstatning.

16 juli 2026

Hej Hanne

Dejligt, at servicen var i top, og skaden blev behandlet hurtigt - sådan skal det være.
Du skal have stor tak for anmeldelsen og de 5 stjerner!