Easirent kan het beste z'n naam…
Easirent kan het beste z'n naam veranderen, want gecompliceerder wordt het haast niet. Wij hadden een auto gehuurd op London Stansted Airport via rentalcars.com en via hen ook een aanvullende verzekering afgesloten. Bij de servicebalie aangekomen kregen we de auto niet mee, tenzij we een all-risk verzekering van 320 pond via hen afsloten omdat onze creditcard korter dan 28 dagen nog geldig was, maar wel nog langer dan de duur van onze huurperiode. Op de voucher stond enkel een geldige creditcard op naam van de bestuurder mee te nemen en niets over de eventuele vereiste geldigheidsduur. Een verandering van bestuurder (en dus andere creditcard) was niet mogelijk. Omdat het 's avonds laat was en we nog 3 uur moesten rijden naar de bestemming en we de servicedesk niet meer konden bereiken uiteindelijk onze pas maar getrokken en betaald. De eerste auto die we kregen zag er op zich prima uit, maar het kinderslot werkte niet. Daarna kregen we een andere auto mee met flinke beschadiging aan de achterkant, maar verder netjes. Het gehuurde kinderstoeltje was viezig en we kregen geen hulp bij de installatie ('forbidden by law'). Daarnaast was het plastic van de sluiting volledig verdwenen en wist onze peuter zich uit de riempjes te wurmen, kortom twijfelachtige veiligheid. Easirent staat garant voor een slecht begin van de vakantie, wij huren nooit meer via hen!