Onlangs bestelde ik een 'super 800watt electric scooter'. Ik had gevraagd of ik met mijn 1m50 'lengte' wel met mijn voeten op de grond kon als ik op de step zat. Mij werd verteld dat onlangs een... Toon meer
Ze zeggen goede service en dan zijn je spullen stuk
Ik had een Konig Tripod fotostatief besteld en ontvangen. Echter het statief is te zwaar voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Dus het moest omgeruild worden. Hoewel op de website staat dat retourzen... Toon meer
Online Warenhuis voor de leukste producten, o.a.: Gadgets, Waveboards, Space Scooters, Steps en Elektronica. Maar ook voor boeken en Cd's moet je bij Easy2order zijn. Alles voor de beste prijs. A-merken en een breed assortiment. Een van de goedkoopste van Nederland met uitstekende service op het hoogste niveau!
Postbus 4600, 1700AX, Heerhugowaard
Duidelijk en overzichtelijk website, zeer goede prijs verhouding en erg snelle levering.
Kortom zeer tevreden!
Duidelijke site en het fijne aan de bestelling was dat het ook daatwerkelijkde volgende dag in de lag! en de avond er voor om 21 uur besteld.
Ik had recentelijk een NAS besteld die niet aan de praat te krijgen is binnen mijn netwerk. Ik was het na een avond nacht en hele dag niet blij met het product. Ik wil het dus gewoon niet meer hebben. Het leerde mij dat easy2order erg lastig doet met het consumenten recht van binnen 8 dagen retour sturen.
Ze werken niet echt mee en inmiddels is die tijd verstreken, waar sommigen dit verrijkenmet 30 dagen zonder reden rekt easy2order dit zo uit met retournummers verstrekken dat je geen kant meer op kan.
Ik ben nog wel met easy2order bezig de unit terug te sturen maar ik krijg niet het idee dat dit een van de services is.
Verder vezendtijd enzo is netjes en snel, alleen service laat wel veel te wensen over.
EDIT: na dee review lijkt er wat beweging in de zaak te komen, echter niet vloeiend. Krijg reacties dat ik niet gereageerd zou hebben op een mail maar dat heb ik wel ze hebben zelfs een mail daarop terug gestuurd!
Overigens is met Freecom slecht contact mogelijk. Ik heb al contact gezocht een aantal keer.

Antwoord van Easy2order.nl
Het was even puzzelen mbt tot de video's (gewoon de juiste resolutie instellen, maar dat werd niet echt duidelijk aangeven) maar dan werkt het als een trein.
hij is vrij snel met het overzetten van mp3's (dat is ook prettig).
menu is gemakkelijk.
Batterijduur is helaas slechts 5 uur. Bij een langere wandeltocht is 8 uur prettiger.
Goeie prijs, snelle levering...ga zo door!
Snelle levering. MP3 speler aangesloten en gebruiken, zo gepiept. na foutive data geladen te hebben heeft de support afdeling me uitstekend en ook weer snel geholpen. Mijn volgende bestelling gaat zeker weer via easy to order.
echt een hele leuke site, goede feedback
Easy2order heeft de bestelling snel en goed bezorgd. Heel tevreden, een echte aanrader!
Vorige week bij easy2order een verjaardagcadeau voor een nichtje gekocht. Leuk kado voor een scherpe prijs. Levering was snel en betrouwbaar en achteraf betalen via Ideal is ideaal. Alleen jammer dat de toegezegde prijs bij het kansspel niet geleverd is.
Wat mij betreft een aanrader. Duidelijke site, ze zeggen wat ze doen
en doen wat ze beloven. Track en trace is niet bij te houden, de volgende dag was mijn bestelling al binnen. Gewoon via de postbode. En ja, de betaling via iDeal was net zo snel, dat was het enige nadeel.
Kan niet anders zeggen dat de beoordeling goed is. De bestelling werd de dag erna al geleverd en werkt verder prima. Zeer tevreden.
Alles goed, alleen even een tip van mij stuur dit soort kleine onderdelen in een zak kan die gewoon door de brievenbus hoef je er niet voor thuis te blijven en kunnen de verzendkosten naar beneden. Doe bol.com en bv wehkamp ook bevalt mij ook prima!
Levering was snel. De kwaliteit van de produkten prima in orde.
Ik zal Easy2order zeker aanraden bij mijn familie en kenissen!
Op een hemelvaartsdag besteld en zaterdags al binnen!!
Nadat ik mijn bestelling (cobra walkytalky) gedaan had, zou volgens easy2order deze binnen 24 uur worden verzonden. Echter 3 dagen later nog steeds niets in huis. Meerdere mails gestuurd waarop niet werd gereageerd. Telefonisch waren ze heel slecht te bereiken. Uiteindelijk bleek de betaling (ideal) wel goed te zijn gegaan, maar de order is niet uitgegeven. Zou alsnog gestuurd worden. Duurde vervolgens nog twee dagen voor de bestelling in huis was. De stagiair aan de telefoon wist niets en moest alles aan de onverschillige collega vragen, een collega die door zijn onverschilligheid blijkbaar niets van klantenservice wil weten. Een foutje kan gebeuren, maar als dat op zo’n onbehoorlijke manier wordt opgelost voorspelt dat weinig goeds van dit bedrijf.
Voor het eerst sinds tijden dat ik zo’n slechte webshop ben tegen gekomen. Aftersales kent dit bedrijf helemaal niet, terwijl dit toch een van de belangrijkste voorwaarde is voor een goede (web)shop). Nooit meer easy2order meer.

Antwoord van Easy2order.nl