bartelstilburg.nl Reviews 135

TrustScore 2 uit 5

1,9

Een Yamaha r-n 2000a op 12 december 2024 betaald, een heel scherpe prijs van € 2999,-- Op 18-12-24 berichten ze dat ze op de leveringen wachten, op 24-12-24vertraging door lange levertijd vanuit de l... Toon meer

Enkele maanden geleden een tv gekocht en betaald, leverdatum afgesproken, bewuste dag werd er niets geleverd, geen belletje, geen mail. Verschillende malen gebeld telefoon werd niet opgenomen m... Toon meer

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Een Yamaha r-n 2000a betaald, niet geleverd

Op 18-12-24 berichten ze dat ze op de leveringen wachten, op 24-12-24vertraging door lange levertijd vanuit de leveranciers en zo gaat het door. Het is wel duidelijk dat nu na het faillisement ze moedwillig de boel bedonderden. Waarschijnlijk kregen ze toen al niet geleverd.

14 december 2024

Ik heb op 21 en 22 Oktober 2024 twee …

Ik heb op 21 en 22 Oktober 2024 twee Technics SL1210 GR2 besteld en betaald en tot heden heb ik deze nog niet ontvangen . Heb wel steeds mail gehad dat er vertraging is en dat ze eraan komen. !!!!!!! ik was er zelf in de showroom en deze zag er wel hel mooi uit maar het bleek dat de online winkel los van de winkel is en ze hebben er ook helemaal niet me gedaan . 4000 euro kwijt .
Technics SL210 was mijn droom zins 1992 toen ik mijn eerste gemini direct drive Turntabel had gekocht zoude de droom eindelijk naar 30 Jaar uitkomen en dan krijg je zo iets !!!!!!!!!

1 januari 2025

Bestelling geplaatst op 16 juni 2025

Bestelling geplaatst op 16 juni 2025. Regelmatig e-mail met bericht dat levertijd een probleem is. Telefonisch nooit een verkoper aan de lijn. Nu blijkt dat Bartels Hifi Tilburg failliet is. M.i. was op de dag van mijn bestelling al bekend bij de zaak dat ze niet meer zouden leveren vanwege financiële problemen want dan had ik de bestellong meteen kunnen annuleren. Betaald via PayPal dus heel misschien aankoopbescherming.

18 juli 2025

Bartels is failliet

Bartels is begin juli failliet verklaard. Ook ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en op mijn annulering is niet gereageerd. De website was tot gisteren nog gewoon online. Wie weet hoeveel mensen nog iets besteld en betaald hebben terwijl het faillissement al liep. Vorderingen kunnen worden ingediend bij de curator, al heeft die laten weten dat er weinig kans op terugbetaling is.

11 juli 2025

Zeer ontevreden!

Zeer ontevreden, blijf weg van deze winkel! Na weken te wachten op mijn bestelling zonder resultaat dan maar gevraagd om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te krijgen. Nul respons. Ik heb proberen bellen en mailen maar geen antwoord. Ik heb een procedure gestart via mijn bank om mijn geld terug te krijgen. Regelrechte oplichters!

24 mei 2025

Trap er niet in

Trap er niet in, Bartels levert niet. Ze zijn nooit open, kijk maar op hun site bij openingstijden, telefonisch nooit te bereiken, je krijgt alleen standaard emails. Ga op een fatsoenlijke manier je geld verdienen Bartels!

28 juni 2025

Dit "bedrijf" te alle tijden vermijden !

Na drie weken nog steeds geen levering. Bovendien verhogen ze de aankoopprijs !
Op annulering van de bestelling wordt niet gereageerd.
Evenmin wordt tot terugbetaling overgegaan.
Dit "bedrijf" te alle tijden vermijden !

28 juni 2025

Stink er niet in

Stink er niet in. Het lijkt of er af en toe nieuwe, positieve reviews komen, maar die zijn nep. Het lijkt ook of je "keurig" mails krijgt met updates of antwoord op je vragen, maar je wordt aan het lijntje gehouden. En er zit vertraging tussen deze review en de aankoop (eind mei).

28 mei 2025

Oplichter..pas op.

Bestelling voor nieuwe receiver geplaatst tegen inruil van oude receiver. Oude receiver opgestuurd na krijgen verzendlabel...daarna geen contact meer gekregen. Heb de koop via mail ontbonden en teruggave ingeleverde receiver geëist of het afgesproken bedrag á 450 euro. Na 7 dagen nog geen reactie. Inmiddels aangifte gedaan bij politie voor oplichting en zaak aanhangig gemaakt bij ConsuWijzer.

23 mei 2025

TV besteld en betaald maar NIET geleverd

In februari 2025 een TV besteld en betaald. Tot op heden niets ontvangen. Op mails werd niet gereageerd. Tot ik zei dat ik aangifte ging doen. Er werd gereageerd dat de TV niet meer leverbaar was. Of ik een soortgelijke TV wilde. Daar heb ik instemmend op gereageerd. Daarna bleef het weer stil, ook na wederom gezegd aangifte te doen. Dat heb ik nu dan maar gedaan. Zo'n winkel kan en mag hier NIET mee wegkomen.

21 februari 2025

In januari bestelling geplaatst, in juni nog niet geleverd. PAS OP!

In januari bestelling geplaatst. Herhaaldelijk moeten vragen om updates. Telefonisch niet bereikbaar en veelvuldig geen reactie op mail. Daarom diverse keren naar de winkel geweest. Robin geeft netjes antwoord maar geen oplossing. Uiteindelijk gemaild om mijn geld terug te vragen. Wederom geen reactie. Nu juni naar de winkel geweest om mijn geld terug te halen (en teruggehad). Geen betrouwbare partij. Voor het eerst dat ik een review schrijf. Ik wil iedereen behoeden voor dit bedrijf.

7 juni 2025

Bedrijf kan alleen verbeteren door te…STOPPEN!!!

Bedrijf kan alleen verbeteren door te stoppen. Via internet besteld en kreeg géén factuur! Een email zou de factuur moeten zijn terwijl dat totaal niet aan de Nederlandse wetgeving voldoet: een email! Een account op hun site maken ze ook niet aan dus daar is een normale factuur ook niet te vinden. Product zou op voorraad zijn en meteen verzonden worden. Onzin op hun site, ze hebben niks op voorraad. Kreeg na veel update mails dat het product nog niet geleverd kon worden na 1,5 maand dan toch een doos geleverd met jawel een tweedehands beschadigde CD-speler. Stom van mijzelf ik had eerst reviews moeten lezen. Het is dus gewoon een oplichter!

6 juni 2025

Oplichters

In maart mijn bestelling geplaatst 120945 twv €799,-
Het product was zogenaamd op voorraad daarna automatische e-mails gekregen “excuses voor de vertraging” nu zijn we al maanden verder en nog geen sound bar of mijn geld terug gezien. Zo te zien zijn er meer gedupeerden en zijn dit de grootste oplichters ooit. Aangifte is al gedaan. Bestel hier dus niet.

1 maart 2025

Bartels levert niet

Bartels levert niet. Is telefonisch niet bereikbaar. Reageert niet op e-mails en fysieke winkel is dicht (verbouwing?)
Zaak gemeld bij mijn Rechtsbijstandverzekeraar. Deze is bekend met Bartels. Meerdere zaken gebundeld en Bartels is in verstekprocedure veroordeeld. Ik begreep dat Bartels in 2024 een nieuwe eigenaar heeft die zich niet heeft ingeschreven bij KVK. KOOP HIER NIET!!!

28 mei 2025

Tip: bestel hier niets

Tip: bestel hier niets. Ik heb in juli 2024 wat besteld, nog steeds niets geleverd. De medewerkers zijn vriendelijk, ook aan de telefoon. Maar uiteindelijk er wordt niets geleverd. Ook niet terugbetaald.

23 mei 2025

Verkeerd product geleverd en na bijna 2…

Verkeerd product geleverd en na bijna 2 maanden nog niet het juiste product geleverd gekregen. Heb ondertussen al minimaal 5 mail gestuurd en telkens de reactie gekregen dat het onderweg is en eraan komt. Nu dus nog steeds niet het juiste product ontvangen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

29 april 2025

Is dit jouw bedrijf?