Update! Deze review vervangt mijn eerdere review. Inmiddels maakt ik gebruik van de 64-bits versie. Deze is veel eerder uitgekomen dan beloofd en via meekijken door de helpdeks netjes geïnstalleerd.... Toon meer
Ik werk al jaren met Easylon en ben zeer tevreden over de software. Alle wet en regelgeving zit in het systeem maar doordat je alle looncomponenten zelf kun vullen en per klant de brancheregelingen k... Toon meer
Easylon is op zich prima software waar veel mee kan. Het programma is "niet dichtgetimmerd" met allerlei verplichte handelingen en controle procedures. Een consekwentie (nadeel?) daarvan is dat je ge... Toon meer
Elsa is een prima pakket. Kan veel en vrij makkelijk in gebruik. De helpdesk van Easylon is geweldig! Sommige instellingen van het pakket zijn wat moeilijker te vinden, maar de helpdesk helpt je altij... Toon meer
Sinds 1997 biedt Easylon betaalbare salarisadministratie software voor het MKB. Onze professionele salarissoftware is modulair en daardoor geschikt voor elke branche. Easylon software is gebruiksvriendelijk en compleet. Niet voor niets raadt 97% van onze 1000+ klanten het u aan!
Diepenburchstraat 44, 3155 ZG, Maasland
Een van de betere salarispakketten. Goede interface, werkt makkelijk en snel en is goed betaalbaar.
Al jaren cliënt bij Easylon.
Als NOAB lid zijnde horen wij nogals eens klachten over salarissoftware van andere leveranciers, maar Easylon is in onze ogen een prima salarispakket. Duidelijke schermen, onnodige ballast hebben ze weggelaten. Easylon werkt met heffingsprofielen per bedrijfstak en dat werk zeer prettig.
Heb je eens een vraag, dan wordt je keurig geholpen door vakbekwame mensen. Petje af, waren alle software leveranciers maar zo, dan was mijn werk nog prettiger :-)
Fijn programma en hele vriendelijke mensen die je altijd goed te woord staan
Snel antwoord op vragen en telefonisch goed bereikbaar
prima pakket, gebruiksvriendelijk en ook (indien nodig) prima helpdesk
Al vele jaren een zeer tevreden klant. Een zeer kundige en hulpvaardige helpdesk. Prijs/kwaliteit is in verhouding. Voor ons is er eigenlijk maar één partij en dat is Easlyon.
Ik heb verschillende problemen met het programma gehad doordat ik zelf het programma niet op de server had opgeslagen. We hebben op kantoor ons werkomgeving aangepast en alles van de server is ook in het werkomgeving mee genomen, maar dus niet het programma. Dankzij de helpdesk heb ik de gegevens weer terug kunnen krijgen.
In september hebben we ook problemen met het programma gehad. Onze ICT'er en medewerker van Easylon hebben discussie over waar het fout is gegaan, maar in iedergeval ben ik uitstekend geholpen. Als ik kleine vragen heb over het systeem is het helpdesk er altijd voor me. Voor hen een 10! Alleen het programma werkt niet altijd. Met een medewerker gehad, nieuw indienst is rond 20ste begonnen met werken en toch keert het programma elke keer het gehele salaris uit. pensioen en loonaangifte wordt ook niet gelijk verstuurd.
We zijn aardig gegroeid na een fusie en verlonen nu meer dan 250 werknemers. Het pakket functioneert ook dan nog altijd uitstekend.
De eenvoud en vooral de korte lijnen naar de helpdesk zijn een enorme voordeel.
Mocht je er zelf even niet uitkomen, dan staan ze altijd paraat om te ondersteunen. Al met al voor ons al jaren een zeer betrouwbare partner.
Ik maak al sinds januari 2003 gebruik van Easylon en, zoals in de naam al staat, is het easy en eventuele problemen worden vakkundig en snel opgelost. Ik wordt ook altijd vriendelijk te woord gestaan en dat maakt dat ik geen behoefte heb om me ook maar in een andere leverancier te interesseren.
Het Easylon pakket is erg gebruikersvriendelijk. Wanneer je er toch niet uitkomt staat de helpdesk voor je klaar.
"Heldere no nonsens software" uiteraard bedoelt als compliment.
Indien gewenst bepaal je zelf wat welke gebruiker wel of niet mag doen. Niet op de laatste plaats heeft Easylon over een goede helpdesk die over meedenkend vermogen beschikt. Kortom een welgemeende aanbeveling!
Software werkt prima en bij door jezelf veroorzaakt probleem wordt je perfect geholpen.
Easylon is een heel duidelijk en goed werkbaar salarispakket. Ik werk er al jaren (bij diverse werkgevers) naar volle tevredenheid mee.
Easylon biedt mij alles wat ik nodig heb.
Wij als Vacumetal B.V. zijn tevreden over het salarispakket en de medewerkers van Easylon.
Altijd bereid om mee te denken, erg behulpzaam en een prettig pakket om mee te werken. Vandaar dat wij al vanaf 2005 klant zijn. Ga zo door:-))
Het is een overzichtelijk loonprogramma (gebruiksvriendelijk) en een bijzondere behulpzame helpdesk.
Ik heb een aantal jaren met Easylon gewerkt. Ik vind het een fantastisch pakket. Het is eenvoudig in gebruik en ik krijg er de juiste formulieren uit. Daarnaast zijn de mensen van Easylon vriendelijk en behulpzaam.
Simpel en duidelijk systeem.
Kostenbewuste oplossing en voldoet uitstekend. Wordt gebruikt door onze organisatie met 10 medewerkers.
Prima mee te werken, zou alleen prettig zijn als je de signalen lijst over meerdere jaren kan zien. Dit i.v.m. met het moeten wachten van de installatie van het nieuwe jaar en dan is de kans aanwezig dat je net iemand in januari mist die jarig is of jubileert.