Eciggbutik Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Finns tydligen spridda omdömen här. Blev lite nervös efter att ha läst här, efter jag redan hade lagt beställningen. Helt i onödan. Fick mina varor utan problem och inom ett par dagar. Kommer def att... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

allt för lång leveranstid och det är den andra gången i rad. Fick förra gången beställa från ett annat företag på nätet då det tog så lång tid för att det skulle komma fram. Tycker juicen är bra myc... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen leverans på 10 dagar!!! Mottagit fakturan som skall betalas inom 14 dagar!!! Sänder flera mail men får inget svar...ringer under deras telefontider men kommer bara till telefonsvarare! Är det... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snabb leverans och prisvärt

Är glad för att ni har snabb leverans. Bor i en liten stad och det finns ett väldilgt litet och därför dyrt sortiment så jag är tacksam över att lkunna beställa via nätet eftersom jag inte är i malmö så ofta.

30 september 2014
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

bra produkter men tyvärr dålig service

Försökte ringa deras kundeinformation ett antal gånger. Men aldrig någon som svarade. Var nr 1 i kö hela tiden tills man blev nedkyld. Då ringer man upp igen och samma visa. Produkter var bra när man väl fick dom.

29 september 2014

Antwoord van Eciggbutik

Hej Vi ber mycket om ursäkt att du hade problem att når oss. Vi har vissa telefonproblem och vi jobba på bättring. Hoppas att problemet snart är över. Som ett litet tipps så kan når kundtjänsten via kundmailen, dessa besvaras varje dag. info@eciggbutik.se Hälsningar Jo eciggbutik

snabb leverans

Fick alla varor jag beställt redan efter två dagar trots att jag bor på landet. E ciggen fungerar mycket bra.

24 september 2014
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hyffsat bra :)

Som sagt hyffsat bra. Skulle vart 5 stjärnor om ni drog pengarna direkt, istället för 3-7 dagar senare

24 september 2014
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En vecka efter leveransbekräftelse, fortfarande inte fått varorna.

Har nu gått en vecka efter att jag beställt, har inte fått några varor, enda jag får höra är att det är skickat det är skickat men posten och trackingnumret jag fått säger helt annorlunda.

Är nu uppe i en och en halv vecka och fortfarande inga varor, ett ersättningspaket skall ha skickats ut i onsdags, och borde varit framme under torsdagen men inget dök upp, har inget kommit på fredagen så går jag in på 2 veckor utan mina varor nu.

23 september 2014

Alltid super nöjd!

Ni har väldigt bra priser, gratis frakt vilket är ett stort plus!
Oerhört snabb leverans på varorna!
Mycket nöjd kund!

21 september 2014

större

har ni bara 10 i storlekar vill ha 30 eller större flaskor av ejuice
Med vänlig hälsning Richard

15 september 2014

Hej Richard!
Vi har i storlekarna 30 och 100 ml också, men de kan vara tillfälligt slut.
Vi får in juice till vårt lager löpande. Med vänliga hälsningar Birgitta

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har inte mottagit någon leverans än

Verktygen från kina kom fram snabbare än en beställning inom landet

9 september 2014

Antwoord van Eciggbutik

Hej Det saknades juicen i din order och normalt får vi in den dagligen till lagret. men just när du beställde hade vår leverantör leveransproblem så ditt paket gick ut lite senare .Se att paketet kom till posten den 9 september så jag hoppas du fått paketet under tiden. Om inte så vänd dig till kundtjänsten Ha en fin sensommar Jo - eciggbutik

Lång leverans tid

Jag harfortfarande inte fått mina varor. En vecka sen jag beställde!

7 september 2014

Antwoord van Eciggbutik

Hej vi beklagar att du tycka att leveransen tog lång tid. Det saknades juicen i din order och normalt får vi in den dagligen till lagret. men just när du beställde hade vår leverantör leveransproblem. Se att du fick dina varor under tiden , vad skönt. Ha en fin sensommar Jo - eciggbutik

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

har inte fått varan eller svar på frågor

Har handlat förr här. Tycker att leverans kostnader är höga jämfört med andra butiker.
Den senaste ordern har jag inte fått ännu. En vecka sedan jag beställde.
Hade frågat om en vara för 2 veckor sedan och har inte fått svar på det heller.

5 september 2014

Antwoord van Eciggbutik

Hej Vi beklagar att du inte ha fått ditt paket ännu. Vi ställer om till nya juicesorter från ny leverantörer och då är det lite leveransproblem. Du få ditt paket so fort varan finns igen. Många hälsningar Jo eciggbutik

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra service och snabb leverans

Jag har flera gånger beställt varor från Eciggbutik och varje gång har jag blivit glatt överraskad över deras snabba leverans. Det har hänt att jag haft funderingar och när jag mejlat dem får jag ett snabbt och tydligt svar som svarar på mina frågor.

4 september 2014

Lite segt

Hade uppskattat att få svar snabbare när en vara är rest noterad. Så man kanske kan ta nåt annat i e-juice väg

3 september 2014

Antwoord van Eciggbutik

Hej Vi ber mycket om ursäkt att ditt paket har inte kommit ännu. Det saknas en juice just nu på lager. Vanligtvis få vi in juicer nästan dagligen så det brukar inte ta lång tid att orderna gå ut. Vi ställer också om till nya juicesorter och då var det lite leveransproblem. Du få ditt paket så fort varan ha kommit. Många hälsningar Jo eciggbutik

Besviken!

Halvsnabb leverans. Jag köpte 2 nya batterier som är dåliga, e-juice hållarna köpte jag 6 st av men bara 2/6 funkar, e-juicerna e toppen men skulle vart bättre om man kunde välja mellan 10ml, 30ml och 100ml. Jag köper helst Black cherry 100ml 12 mg (favorit) men den finns ej kvar tråkigt nog, inte vad jag kunde se.

25 augustus 2014

Antwoord van Eciggbutik

Hej! Vi har mailat till dig idag, så vi löser detta. Givetvis ska vi ersätta dina
felaktiga artiklar. Mvh Birgitta

Strålande

Fantastisk kundtjänst med utmärkt och snabb service. Snabba leveranser.

20 augustus 2014

lång leveranstid

Beställde tisdag morgon fick grejerna nästa tisdag. Det är 6 dagar leverans tid
Sakerna blev packade på torsdagen 2 dagar efter beställning

19 augustus 2014

Antwoord van Eciggbutik

Hej Vi beklagar om du tyckte att leveransen var sen. Din order packades en dag efter din beställning , skickades sedan och kom till posten på fredagen och posten han nog tyvärr inte leverera till dig och så fick du tyvärr vänta hela helgen. Hoppas det bli bättre hos din nästa beställning. Många hälsningar Jo

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.