Elcykelsalg Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Strømmen gik på min gode Ebsen el-cykel, og det ordnede Cykel Basen i Valby på 1 dag. Skiftede display og gav den fuld service for helt rimelig pris. Meget venlig betjening oveni! Det hører med, at j... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fietsenwinkel
  2. Fietsaccessoirewinkel
  3. Fietsenmaker
  4. Fietsverhuur

Geschreven door het bedrijf

Elcykelsalg.dk er en del af Cykel-basen.dk som blev etableret i 2008, med værksted og butik i Valby. Vores erfaring indenfor cykelbranchen er din sikkerhed for en god kvalitet og service - De produkter vi forhandler er altid valgt ud fra professionelle kriterier, og vi leverer altid Cyklen klartgjort af faglært cykelmekaniker til din bopæl. På Elcykelsalg.dk og Cykel-basen.dk køber vi store restpartier op af kendte cykelmærker, derfor kan vi altid leverer til stærkt konkurrencedygtige priser på alle cykler, reservedele og udstyr. . Vores overordnede mål på cykel-basen.dk er at fremstå som en troværdig og kvalitetsbevidst cykelforretning, der prioriterer god kvalitet, gode priser samt meget højt service til alle vores kunder.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kom kun her hvis du ønsker din cykel ødelagt ...

Lad vær med at få repareret Jeres cykel eller andet hos Cykel-Basen.

Jeg ringede om morgen og fik aftalt en pris på 300,- for skift af slange på baghjul.
Da jeg kommer for af afhente, så er prisen ligepuldslig steget til 400,-
Da jeg spørger indtil dette, så er det åbenbart fordi at 2 skruer var i stykker og det derfor tog længere tid.

Da jeg kommer hjem og går det hele igennem, er det ret tydeligt at de 2 skruer er blevet ødelagt på dagen/nede hos dem.
Mekanikeren har simpelthen brugt vold, så skruerne er "kappet over"/ødelagt

Så ikke nok med at de ødelægger din cykel - de lader dig også betale ekstra for det !

22 augustus 2019

Hej Kasper
Vi er ked af at du har denne opfattelse af vores butik. Jeg kunne forstille mig at de møtrikker var rustet fast og mekanikeren var nød til at knuse dem for at komme til at skifte dæk på din cykel.

Fantastisk cykelsmed

Er kommet i Valby afdelingen ved Toftegårds Plads i lang tid. De er supersøde og hjælpsomme og gør et godt, gedigent stykke arbejde. Min faste cykelsmed. Fem stjerner fra mig!

3 juli 2019

Min foretrukne cykelsmed

Cykelbasen har været min foretrukne cykelmand i ca 10 år. Jeg købte for et par måneder siden en lækker Principia mtb hos ham. Desværre havde den problemer med gearene, selvom de ikke kunne se en fejl, så skiftede cykelbasen kasketten kvit og frit og nu oplever jeg ingen fejl. Jeg får altid et smil, god og hurtig service samt særdeles gode priser hos cykelbasen.

17 mei 2019

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde købt noget ekstra udstyr til min…

Havde købt noget ekstra udstyr til min elcykel, men måtte indse at det var de forkerte dele! Kontaktede dem og fik ombyttet varerne med et smil - super service

8 februari 2019

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den ene gode oplevelse efter den anden

Den ene gode oplevelse efter den anden! Cykel-Basen skuffer aldrig, når jeg har vanskeligheder med min cykel.

13 december 2017

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det er noget fis

Det er noget fis, at have en hjemmeside med billige priser, og når man står i butikken, så er det dyrer. Jeg handler aldrig med folk som gør mig lang i ansigtet. Jeg går på nettet og handler, men det bliver ikke hos jer. Og der står ikke noget på jeres side om dette misforhold. Jeg kikkede, men kan ikke finde det. Så det er platteri. Jeg kommer i tanke om at jeg engang fik lavet cykel på Toftegårdsplads. Der var der også fis med prisen. Nu ser jeg det er samme kæde. Altså platugleri er et adelsmærke.

1 november 2017

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse. Hvis der er tale om en fejl er du velkommen til at komme og få refunderet differencen. Men under alle omstændigheder skal du være velkommen til at komme og snakke med os så vi kan få et indblik i hvad det drejer sig om og få løst situationen.

Fantastisk service.

Fantastisk service.
De er altid flinke, hurtige og meget reelle. Og der bliver ikke skiftet ting ud hvis de stadig kan bruges. De bliver repareret korrekt. Fantastisk.
Det er min faste cykelhandler.

7 oktober 2017

Hej Kåre

Superservice 👍🏽

Havde købt en elcykel og cyklet den hjem og fandt ud af, at det ikke lige var den jeg søgte alligevel.
Jeg kontaktede straks butikken på nettet og blev indenfor 20 min ringet op af ejeren af butikken i Valby.
Han meddelte mig uden diskutioner , at jeg kunne levere cyklen tilbage og få mine penge retur.
Det er nu gjordt og sikken en god service.
Kan varmt anbefale butikken, da dette var en god oplevelse👍

27 juni 2017

Hej Susan

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Pludselig sidder cykelstyret helt løst …

Pludselig sidder cykelstyret helt løst - som var det solidt monteret i flødeskum. Jeg hiver min nu livsfarlige cykel ned i kælderen til basen-basen.dk på Gothersgade, hvor en venlig herre på stedet strammer styret. Ingen regning, ingen sure miner over at opgaven ikke lige kastede en regning af sig. God stil.

23 juni 2017

Hej Stefan

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kvalitet og efterfølgende service!!! Do not use!

Fik lavet fuldt eftersyn ved Cykelbasen (i ørvrigt dyrt) hvor de blev bedt om at gennemgå bagdæk, hvor slange var nevet samt årsag hertil. Det samme skete igen efter de blot havde skiftet slange og konstateret at intet lå til grund for fejlen. Jeg beder dem foreslå en løsning til hvordan min cykel skal transporteres til deres forretning og de ønsker ikke at finde en løsning herpå ej (jeg kan bære den til butikken - 2 km.). Min anbefaling: Brug dem aldrig, de er både dyre og ikke voldsomt kvalificerede hverken fagligt eller kommunikativt.

3 april 2017

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse. Da du ringede i går, fortalte du, at det var nogle uger siden at du havde fået lavet service samt slange på din cykel. Det er selvfølgelig ærgerligt at du allerede er punkteret igen, hverken du eller jeg kender årsagen herpå. Jeg bad dig om venligst at indfinde dig med cyklen, så en løsning kunne findes, dette var du ikke interesseret i. Vi kommer ikke ud og henter folks defekte cykler. Vi går meget op i service og det ville have været let at afgøre om der var sket en fejl hvis du havde afleveret cyklen.

Mvh Cykel-basen
Karrar

Bedste service!

Da jeg fik min kæde knækket midt på vejen, var denne her cykel handler den nærmeste. Jeg bedte dem om at få min kæde til at blive skiftet og fik god service med rengøring uden at jeg rigtig bedte om det. Nu står min cykel så god som ny da jeg fik den.

Jeg kan varm anbefale at folk henvender sig dertil.

31 maart 2017

Hej Christian

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super betjening og bredt udvalg af racer cykler

Jeg har købt to racer cykler fra cykelbasen i Valby, og har været meget glad for dem begge. Jeg fik begge gange en grundig vejledning i hvad der udgør en god cykel. Jeg fik generelt set en behagelig betjening og jeg kan varmt anbefale virksomheden og dens produkter.

25 maart 2017

Hej Baha

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service - både levering og returnering.

Jeg købte en cykel fra Cykel-Basen som gave til min far. Cyklen levede 100% op til mine forventninger og blev leveret hurtigt og sikkert.
Jeg blev desværre nødt til at returnere cyklen, da han hellere ville have en anden cykel, men selv returneringen håndterede cykel-basen professionelt og serviceminded, selvom cyklen havde været kørt på en enkelt gang.
5/5 vil handle ved dem næste gang jeg skal have en cykel til mig selv.

16 februari 2017

Hej Sebastian

El-cykel ved et tilfælde

Kom ind lørdag formiddag og skulle bare lige kigge på en elcykel. Fik supergod vejledning og kom selvfølgelig hjem med en cykel. 2 mdr. senere var der knas med batteriet, som blev udskiftet uden problemer. Jeg vil uden tvivl henvende mig der en anden gang.

23 januari 2017

Hej Dorte

Super professionelle

Jeg kan kun rose Cykel-basen for den absolut professionelle service de yder fra første time, og her tænker jeg specielt på den afdeling der ligger på Gothersgade, jeg har handlet lidt i afdeling i valby også, de har ydet super service. Helt sikkert et sted jeg vil anbefale til andre.

13 januari 2017

Hej Tobias

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god service og rar betjening.

Dejligt at komme hos Cykel-basen, hvor der altid er god betjening og rart at komme i butikken. Som gammel kunde vil jeg gerne anbefale Cykel-basen til alle de, som cykelpendler eller i det hele taget kører meget på cykel og jeg har personligt aldrig oplevet dårlig eller mangelfuld behandling. Tværtimod. Når der har været "stress" på mht. behov for hurtig service, har jeg altid oplevet "gehør" og god indsats.

13 januari 2017

Hej Bernhard

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Håndværksmæssigt i top og god service!

3. planmæssige eftersyn af cykel købt hos Cykel Basen. Har kørt godt 5.000 km på den og den fungerer stadig lige fremragende og upåklageligt.

12 januari 2017

Hej Jakob

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trick you into paying more.

I brought my bike because of a flat tyre there. I don't know much about bikes. So I asked him what the problem is and how much the fixing costs. He told me that he does not know but it depends if he can just fix the tube or has to replace the tube. I trusted him because of my lack of knowledge.
I payed (89 Kroner), picked up my bike and drove home (500m).
The next day, my tyre was flat again.
Went back to the store and asked why it is flat again. Then they told me that it is probably because my tyre is in bad condition. They had my phone number. Why not calling me before and tell me that a fixing of the tube does not make sense? So they repaired my whole tyre and tube and let me pay the full charge again (329 Kroner), even though they knew before what the problem is. I asked if I can only pay the difference (329-89Kroner), but they did not agree. Both employees didn't seem to understand the problem. They stated that it was my fault to use the bike again with the bad tyre.

I think this is really bad customer service. Not gonna use this shop again.

11 januari 2017

Hej
Vi er kede af hvis der har været en misforståelse. Da du indleverede cyklen første gang fortalte jeg dig at dit dæk var slidt og skulle skiftes og at det ville koste kr 329,-, for vores billigste dæk. Du sagde at det var hvad du havde givet for cyklen og du derfor kun ønskede at enten lappe den eller som maksimum at skifte slangen. Det var selvfølgelig uheldigt at du punkterede så kort tid efter, men dit dæk var meget slidt, og der er mange glasskår på vejene her efter nytår. Da du indleverede cyklen anden gang aftalte vi at hvis det var vores lapning der ikke holdt, ville vi trække kr 89,- fra, men der var tale om et nyt hul et nyt sted.

Nemt og hurtigt

Handlen forløb nemt og hurtigt. Der gik få dage fra jeg havde bestilt cyklen til den kunne hentes i forretningen. Personalet der samt set faktum at man modtager samme service som hvis cyklen havde været købt i forretningen, gør at jeg til hver en tid vil anbefale cykel-basen.dk til andre samt overveje at handle der igen, selvom jeg tidligere har været lidt forbeholden ved at handle cykler over nettet.

28 december 2016

Hej Jesper