Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

VARNING! De tog 5 889 kr för 1,5 timmars "närvaro" och ca 30 minuters effektivt arbete. Arbetet bestod i rengöring av ett frånluftsdon och fläkthjulet i köksfläkten! Allt var ren arbetskostnad!! VIL... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

VARNING! Det här är ett företag som lurar framför allt äldre människor med att de MÅSTE godkänna Eld&Vents tjänster - vilket naturligtvis inte är sant. Sedan kommer notan på flera tusen kronor.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Detta är ett blufföretag. De ringer äldre och säger att de är i området och kan komma förbi att rensa fläkten sedan ringer de och gör samma sak med avloppen. De har ringt vår 80-åriga mor. Skickar sed... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ventilatiekanaal schoonmaakservice

Geschreven door het bedrijf

Vi rensar och rengör ventilationskanaler, imkanaler, spisfläktar, samt servar luftvärmepumpar, Detta resulterar en hälsosammare inomhusmiljö, samtidigt som det sparar energi, minskar slitage och förebygger fuktskador. Frånluftsventilation: Påbyggnad av smuts/damm påverkar flödena i ventilationssystemet, vilket leder till sämre flöden som ger negativa effekter, såsom ökad fukthalt, vilket i förlängningen kan leda till mögelbildning. Mindre luft passerar i systemet och ventilationsfläktarna får arbeta hårdare för att få luften att cirkulera. Konsekvensen är sämre inomhusklimat, högre energiförbrukning och mer slitage på utrustningen. En ventilationsrengöring är viktigt för att få ett funktionsdugligt och driftsäkert ventilationssystem vilket minskar risken för hälsoproblem/skador på fastighet. Vi rekommenderar en 3-5 årig intervall för rengöring av frånluftsventilationen, vi kommer generellt vart fjärde år och kontrollerar om behovet finns. Imkanal/spisfläkt: Imkanalen är den ventilationskanal som transporterar bort matos från spisen, i spisfläkten samlas mycket fett och smuts, vilket kan leda till imkanalsbrand som är direkt livsfarlig om den sprider sig, framför allt i lägenheter/radhuslängor. Rengöring kan behövas oftare om det steks/friteras mycket mat. Ansvaret ligger sedan 2004 på fastighetsägaren för att spisfläkt och imkanal blir rengjord och kontrollerad. Du kan dock överlåta dessa uppgifter till oss, vi håller då koll på intervallerna och ser över skötseln av din spisfläkt och imkanal. Vi rekommenderar en 1-3 årig intervall gällande rengöring av imkanalen, vi kommer generellt ut vart annat år och kontrollerar om behovet finns.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,8

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ringer trots flerårigt nix

Ringer trots flerårigt nix, de finns inte ens i närheten. Det är nästa 40 mil de påstår på hemsidan att de hör av sig i närområdet. Jag har aldrig varit kund hos dem eller företaget de köpt upp. Jag är långt ifrån enda som blir uppringd trots nix.

2 november 2019

VARNING!!

VARNING!!! Telefonbedragare som ringer upp och vill ha hutlöst betalt för rengöring av köksfläkt: Sänder bekräftelse trots att man avböjer deras bokning; går ej att svara/boka av på deras boknings-SMS. Polisanmälan är befogad!

23 september 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dom flesta varnar och ger en stjärna.

Dom flesta varnar och ger en stjärna.. utom några inlägg som är helt fantastiskt nöjda med återkommande fraseringar ("professionellt"). Törs man gissa att dessa är skrivna av företaget själv?
Man kan inte ingå avtal via telefon, det måste ske skriftligt.
Om dom ändå kommer hem till dig ska det inte spela någon roll om du skriver på någon typ av papper ("egenkontroll") efteråt då inget avtal eller beställning föregick arbetet.
Men bäst är att lägga på luren direkt.
Annars inte släppa in dom om dom kommer.
Annars absolut inte skriva på något.

17 september 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De hävdade att det är lag på rensning…

De hävdade att det är lag på rensning av imkanaler vart tredje år. Detta är en osanning! När jag ville prata med mina grannar först blev säljaren otrevlig och ifrågasatte om jag inte själv kunde bestämma om jag var ägare till fastigheten. Detta är oseriöst! Jag la på luren och blockerade numret! Förstår inte varför vi i Ystad ska beställa ett sådant jobb av ett Stockholmsföretag! PASSA ER! Clas i Ystad.

20 augustus 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringer upp och babblar på som bara den…

Ringer upp och babblar på som bara den och tar upp lagkrav och allt möjligt när det gäller imkanalen.....
Den behövs säkert rengöras då och då men man blir nästa överkörd av allt prat från kundsäljaren som ringde upp......
Passa er med deras kostnader och deras skicklighet att snacka omkull en.... jag fixade detta genom vår vanliga sotare som gjorde det till en betydligt billigare peng i samband med sotning av vår skorsten

20 juni 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Eld och vent fixade min imkanal och…

Eld och vent fixade min imkanal och köksfläkt, jag blev nöjd med ett otroligt bra arbete utfört av hampus en ung och trevlig och rolig tekniker som rensade hela röret och fixade min fläkt. Nu drar den som den ska och allt os från matlagningen försvinner som det ska! 5 av 5 stjänor otroligt nöjd ja återkommer om 2-3 år!👍

30 april 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringer runt och lurar personer och…

Ringer runt och lurar personer och säger att det är lag på att rengöra Imk kanalerna vilket det inte varit sedan 2004 i Sverige. Absolut behöver man göra det ibland men hade aldrig anlitat ett företag som ljuger för sina kunder. Nu har jag turen att sambon jobbar med det så behöver inte anlita ngn. :)

29 november 2018

Förstörde vår fläktmotor

Hoppade på att de skulle komma och göra rent våra kanaler och fläktmotor som vi satte in nytt för knappt 5 år sedan. Bokade in en tid, och de kom när de skulle, mycket bra. Mindre bra är att de plockar bort motorn och gör rent den i vatten, ingen bra idé när elektronik är inblandat. Helt plötsligt står vi utan ventilation i hela huset i 12 dagar. Känns sådär. Fakturan för den nya fläktmotorn skickas till oss!!! Vi pratade dock med företaget som skickat motor och faktura så de ställde om fakturan till Eld & Ventilation.
När vi sedan pratar med Eld&Ventilation om någon typ av kompensation då vi varit utan ventilation i huset i nästan 2 veckor, så hävdar de att vi redan "fått en ny motor" då våran var 7 år gammal!!!
1) Vi köpte nytt och installerade för 5 år sedan, inte 7
2) Den motor vi hade fungerade alldeles utmärkt och behövde inte bytas ut om inte personal från Eld & Ventilation tvättat den i vatten.
Otroligt dåligt och otrevligt bemötande. Inget företag vi släpper in igen i vårt hus.

31 oktober 2018

Rengöring i imkanalen

Rengöring i imkanalen
Blev kontaktad av detta företag då dom rengjorde imkanaler i mitt område. Det är ingenting jag överhuvudtaget ens tänk på, jätte bra påminnelse enligt mig. Mannen som kom utförde arbetet mycket professisonelt.

6 maart 2018

Inga alternativ erbjöds

Inga alternativ erbjöds, bara att vi kommer då och då, det kostar såhär, hoppas du är hemma. Inget av de telefonnummer som de ringed från eller angav som kontakt för att "boka om" finns listade på hemsidan. Inte ett nej tack godtogs heller, utan verifiera tiden, det här måste göras...

16 februari 2018

Eld & Vents telefonförsäljning

Eld & Vent ringde till min gamla mor och sa att "det börjar bli dags" att göra rent imkanalen. När hon sa att det precis hade varit en firma där och gjort det gick försäljaren vidare med frånluftsventilation. Det visste hon inte om det var gjort så då fick försäljaren henne att gå med på ett besök. Inte OK försäljningsmetoder!!

6 februari 2018

Rent och fint

Vi hade en kille hemma i vår villa, som rengjorde vår ventilation och spisfläkt.
Han var väldigt trevlig och noggrann i sitt arbete, tog sig tid att förklara vikten av att hålla rent och fint.
Toppbetyg åt Eld och Ventilation i Sverige AB

Familjen Berggren

8 maart 2017

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.