Electrocorner Reviews 49

TrustScore 2 uit 5

2,2

Zeer slechte ervaring met Electrocorner en medewerker Rob Spierenburg. Een gloednieuwe laptop van €1.599 bleek vanaf dag 1 defect (BSOD). In plaats van kosteloos herstel te bieden zoals de wet voorsc... Toon meer

Laptop besteld, 1e keer scherm niet goed, 2e keer toetsenbord niet goed, 3e keer, foutief snoer meegeleverd... maar...volgens hr Spierenburg van EC allemaal de schuld van HP. Geen toenadering... Toon meer

laptop (renew HP) besteld, uitgeleverd vlg afspraak snelle reacties op emails, leuke prijs betaald. Het artikel beviel echter niet om technische redenen (verwijtbaar aan HP). Na retour ontving ik s... Toon meer

Onze keus was op Electrocorner gevallen vanwege prijzen.Natuurlijk betekend 'renewed' tweedehands en opgepept.Hoe oud,waar ze vandaan komen en wat het renewed voor onze/jou(mogelijke) aankoop is kom... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Electrocorner.nl, A merken tegen B prijzen en alles uit voorraad. Koop uw desktop of notebook bij ons en u heeft het de volgende werkdag in huis.

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zeer slechte ervaring met Electrocorner en medewerker Rob Spierenburg.

Zeer slechte ervaring met Electrocorner en medewerker Rob Spierenburg.
Een gloednieuwe laptop van €1.599 bleek vanaf dag 1 defect (BSOD). In plaats van kosteloos herstel te bieden zoals de wet voorschrijft, werd ik van het kastje naar de muur gestuurd tussen HP en UPS. Electrocorner weigert verantwoordelijkheid te nemen, probeert zelfs verzendkosten op de klant af te schuiven en negeert structureel de wettelijke garantie. Klantenservice onbeschikbaar, geen oplossingen, wel onjuiste juridische informatie. Nooit meer.

6 augustus 2025

3 jaar na afname van de laptop door…

3 jaar na afname van de laptop door mijn zoon was er cola over de laptop gegaan. Mijn zoon had geen factuur meer voor de verzekering. Na een belletje hebben zij deze op gezocht voor hem. Zonder moeilijk te doen. Nu daar een nieuwe besteld.

4 november 2023

Fijne en perfecte service

laptop (renew HP) besteld, uitgeleverd vlg afspraak
snelle reacties op emails, leuke prijs betaald. Het artikel beviel echter niet om technische redenen (verwijtbaar aan HP). Na retour ontving ik storno binnen 2 werkdagen, klasse !

8 maart 2023

Chromebook besteld

Chromebook besteld. Nieuw dachten we. Niet dus, betreft een 2e hands exemplaar. Bijzonder dat het niet wordt vermeld bij het artikel op de website. Ik lees er ook veel klachten over. Helaas achteraf.
Gebeld, kreeg een vriendelijke mevrouw aan de telefoon die ogenschijnlijk net zo verbaasd was als ik. Beloofd dat ik wordt teruggebeld om e.e.a. te bespreken hetgeen natuurlijk niet is gebeurd. Oplichters.

6 mei 2022

In 2018 een 2 in 1 pc gekocht en die…

In 2018 een 2 in 1 pc gekocht en die draait nog als een tierelier. Nog geen dag spijt gehad van deze pc, en ik wist ook dat het pc's waren die op een beurs hebben gestaan. Mijn volgende komt zeker weer bij hun vandaan. Alhoewel ik degene die ik nu heb gezien iets teveel boven mijn budget vind.

28 februari 2022

2e handse producten ! Niet goed !

2e handse producten in plaats van nieuwe. Niet goed! En daarbij te duur! En wil je met Klarna betalen moet je nog bijna 10,- extra kosten betalen terwijl dit bij alle shops gratis is. Belachelijk !

8 december 2021

Top Nieuwste Renew products

Ik kwam terecht bij Electrocorner via een kennis en heb het me nog geen minuut beklaagd om de '27 all-in-one aan te kopen voor de helft van de winkelprijs. Dit was in 2017 en die draait nog steeds even snel en dit min 16uur per dag!
Kwaliteit, super prijs en hun service is zoals die hoort te zijn. Mijn laptop gaat er weer eentje van bij hen worden!

Nane

2 december 2021

Electrocorner misleidt

Electrocorner verkoopt geen nieuwe laptops, maar tweede keus. En daar zijn ze NIET eerlijk over (probeer het maar te vinden op de site). Het lijkt leuk, maar als er wat aan de hand is (en dat was met mijn laptop al na 1,5 jaar) word je van het kastje naar de muur gestuurd en wordt de ene na de andere reden genoemd om maar GEEN service te verlenen. Bij deze dus een waarschuwing: Koop hier niet, voor een paar tientjes meer heb je een nieuwe laptop met fatsoenlijke garantie en service.

5 juli 2021

All in one pc hp

Deze wordt in Nederland geleverd met een azerty toetsenbord terwijl ze weten dat we hier allemaal qwerty gebruiken.....geen service om toetsenbord om te ruilen voor qwerty....ook geen tegemoetkoming van 60 euro die ik heb moeten betalen voor een andere......mailen met ze levert niks op....slechte service ......

8 april 2021

Vriendelijk en betrouwbaar ook toen het niet goed ging

In weerwil van een aantal mindere reviews, ben ik echt heel tevreden met de service van Electrocorner.

Het valt op, sommige klanten zijn niet tevreden omdat de geleverde spullen een Renew product betreft. Voor mij was dat echter heel duidelijk, een top product voor die prijs dat kon niet anders.

Ook wordt er geklaagd over service als de laptop stuk ging, er was echter in mijn geval nog 18 maanden volledige fabrieksgarantie, en het is logisch dat je hier gebruik van maakt, Electrocorner kan het slecht zelf repareren.

Tot slot mijn HP envy hield er helemaal mee op binnen twee weken (heel jammer want ik was er blij mee), na reclamatie werd ik vriendelijk te woord gestaan, en na adequate uitleg over hoe de pc terug te sturen, heb ik de laptop terug gestuurd en mijn geld volledig zonder morren of maren terug gekregen.

Keurig allemaal.

Natuurlijk heb je liever dat je nieuwe PC niet stuk gaat, maar als het dan toch gebeurt dan is het fijn als het allenaal netjes verloopt.

8 januari 2021

SLECHTE SERVICE !!!

SLECHTE SERVICE !!!

Mensen, mensen, zo'n slechte service nog nooit meegemaakt...koop je een laptop bij dit bedrijf, blijkt die bij aankomst een kapotte schijf te hebben, althans dat geven alle serviceprogramaa's aan. Na contact met hp/electrocorner maar besloten om het ding te retourneren.

De keus was namelijk óf retourneren, óf laten repareren door HP...Hallo, het is een 'nieuwe' laptop, die moet het toch goed doen? En als dat niet het geval is dan zeg je sorry en ruil je het apparaat gelijk om voor een nieuwe, toch? Niet dus. Repareren kon wel twee weken duren...dan ben je en passant ook nog over je retourtermijn heen, dat is dus geen optie.
Wat denk je...moet je zelf ook nog opdraaien voor de verzendkosten van de retour....

Waardeloze service, wát géén service is dat. Nee mensen niet kopen hier.

24 augustus 2020

Koop hier aub niets

Koop hier aub niets
2e hands spullen
Laptop gekocht van hp geleverd met een kapotte accu
Meneer aan de telefoon is alles behalve behulpzaam en wil niets doen om ons tegemoet te komen

15 juni 2020

Leveren niet wat ze beloven.

Leveren niet wat ze beloven, na 4 dagen mijn laptop nog steeds niet geleverd. Ze schuiven t af op post Nl, post Nl op hen, door mij opgegeven locatie aflevering gewijzigd zonder mijn medeweten. Kan wel huilen van frustratie. Niet bestellen!

11 februari 2020

Electrocorner zeer dubieus, misleidend en geen service.

Bijna een jaar geleden een goedkoop HP-PCtje gekocht bij Electrocorner.

Het apparaat was bij aankomst defect, dat merkte is pas na een paar maanden toen ik ‘m nodig had en uit de doos haalde. Ook toen pas kwam ik er achter dat het om een refurbished toestel ging. Dat is een mooi woord voor een gebruikte, 2e-hands computer. Het ding was ook wel erg goedkoop, een paar honderd euro als ik me goed herinner, maar als ie het niet doet is dat nog te veel geld. Ik had gewaarschuwd moeten zijn. Als de prijs te mooi is om waar te zijn…

Electrocorner geeft op hun website zeer onduidelijk aan dat ze voornamelijk 2e-hands spullen verkopen. Alleen op de productpagina van mijn HP computer stond helemaal onderaan dat het om een zg HP-Renew product ging. Je moet maar weten dat het dan om een 2e-handsje gaat.

Tuurlijk ook een 2e-hands computer kan stuk zijn, de kans is daarbij natuurlijk groter dan bij een nieuwe, eigen schuld dus. Maar van Electrocorner verwacht je dan wel dat ze een andere PC sturen of eventueel repareren. Dat doet Electrocorner dus niet, de service laten ze helemaal aan HP over terwijl ze wettelijk verplicht zijn dat als leverancier in eerste instantie zelf op te lossen. Maar van Rob Spierenburg en zijn bedrijfje hoef je dus verder geen service te verwachten. Ze balanceren op de rand van wat malafide is. Gedeeltelijk misleidend is het zeker en klantvriendelijk is het allerminst.

Maar goed de PC is 2x op en neer naar het HP-reparatiecentrum in Hongarije gestuurd, we zijn een jaar verder en het kreng doet nog steeds helemaal niets. Ik heb dagen met de helpdesk van HP aan de telefoon gezeten, ik heb veel met Rob Spierenburg van Electrocorner gemaild, maar het probleem is na een jaar nog steeds niet opgelost.

Ik weet eerlijk gezegd niet wat me te doen staat, weer naar Hongarije opsturen? Het lijkt me in ieder geval een mooi moment om eens met Kassa of Radar te bellen en deze tekst te delen op Facebook, Insta en Twitter. Dat wil nog wel eens helpen.

Ik moet een ieder die dit leest in ieder geval waarschuwen om nooit met Rob Spierenburg en zijn Electrocorner zaken te doen.

13 december 2019

Tweedehands apparatuur :-(

Had de bestelling al ingevuld en moest alleen de betaling nog rond maken, besloot nog een Google te doen naar reviews van Electrocorner en stuitte op deze reviews. Toen pas zag ik op de site van Electrocorner staan dat het hier gebruikte PC's betreft. Dat is iets wat er in koeieletters boven had moeten staan!!! De bestelling uiteraard niet geplaatst en elders nieuw gekocht, want ik wil best "Renewed" kopen maar daar wil ik dan voor kiezen en niet mee worden opgescheept. Zeer slechte E-Shop.

1 december 2019