Ik krijg een boete van EPCplc vanwege boeote parkeren in Brussel 6 maanden eerder. Toch netjes betaald en krijg nu een "eerst herinnering" tot betalen. Kan nergens contactgegeven vinden of iets dergel... Toon meer
Na meer dan vijf jaar een boete ontvangen voor het niet zogenaamd niet betalen van tol met onze huurauto in Portugal, zou gaan om een bedrag van EUR 1,40. EPCPLC heeft de brief naar ons oude en verkee... Toon meer
Dit is opvolging van review van 4 dagen geleden waarop door EPCPLC geantwoord wordt dat ik mijn probleem kan aankaarten bij E-mail adres : evidenceplc.com. Dit E-mail-adres bestaat echter niet/ of... Toon meer
Ook wij hebben vandaag boetenota gekregen voor tolkosten i.v.m. ons vakantie in Portugal, 3 jaar geleden.... Tolkosten die zogenaamd niet werden betaald op 06/09/2022. Gelukkig had ik de factuur opges... Toon meer
Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord
MAFIA
Dit moet toch door een regering worden aangepakt!! Een hele officieel ogende naheffing tolwegen (die we via de verhuurder al betaald hadden) maar als dit een scam is dan moet dat toch gestopt worden!? Ik stond op het punt om bij elkaar meer dan €600 te betalen omdat
Ik dacht dat we iets fout gedaan hadden. Gelukkig eerst de verhuurder gebeld en die zegt NIET BETALEN!! IS EEN SCAM! Ze heffen na ook al weten ze dat het via de verhuurder al betaald is.
Maar ze hebben wel onze gegevens en toegang tot de camera’s en scanners op de tolwegen.. ongelofelijke mafia dus..
Wij kregen een aanmaning om 85,38 EUR…
Wij kregen een aanmaning om 85,38 EUR te betalen voor de Dartford tunnel bij London, terwijl we wél betaald hadden; de brief kwam uit Noorwegen. Vreemd. Lijkt op bedrog...
Hier ook een rekening van €129,17
Hier ook een rekening van €129,17
Waarvan er maar liefst €85,68 aan administratie kosten verbonden zijn!
Deze boete is omdat wij een rijstrook gebruikt hebben die voor elektronische tolheffing bedoelt was. Dit was in Portugal van 21 tot 29-4-2022
Datum van aankomst brief is 11-10-2023
Uiterste betaaldatum 12-10-2023
Maar als ik het zo lees is dit een beetje louche zaak🫣
Toll boete Portugal
Voor de tweede keer een tol boete rekening gekregen over gemiste en of niet betaalde tol van een huurauto waarvoor een toll badge was mee gehuurd in juni 2022 nu een tweede boete. Heb op dit moment de verhuurder maar weer aangesproken om dit maar te betalen
rekening 14-09-2023 ontvangen vandaag 10-10-2023 betalen voor 12-10-2023 kosten 10,90 portugal fee 13,26 administratie kosten 36,72 dus totaal 60,88 van de gekke
r UK een boete ontvangen van 300€,
boete ontvangen van 330€, 3 maand na mijn trip naar UK, voor betreden ultra low emissiezone van .
ben nooit van de M5. M25 geweest
kan dit zomaar
rijd met een recente Kia
de informatie die ze van mij genomen hebben is dat nog ok met de privacy?
Oplichting? Of volslagen idioot totlsysteem!
Op 16-09-2022 niets vermoedend een tolkruising in Engeland gepasseerd. Geen enkele aanduiding gezien en volstrekt onwetend van een tolsysteem dat je zelf vooraf moet betalen. Tol: € 3.00. Op 7-11-2022 een boetenota ontvangen van €87.02 van Dart Charge. Boete: €84.02 (te gek voor woorden). Per mail bezwaar aangetekend. Automatisch antwoord dat zaak in behandeling is.verder geen reactie gehad. Op 25-2-2023 aanmaning ontvangen van € 129,03 van Dart Charge. Opnieuw per mail bezwaar aangetekend. Op 9-3-2023 €3.00 overgemaakt. Geen reactie ontvangen. Op 22-4-2023 ‘laatste aanmaning’ ontvangen van €126.03 (aftrek van betaalde €3.00) van EPCplc met de dreiging dat zaak bij niet betalen in handen wordt gegeven aan incassobureau. Te gek voor woorden allemaal. Ik betaal niet. We zien wel waar dit schip strandt.
Boetes voor een vrijwel onzichtbaar…
Boetes voor een vrijwel onzichtbaar tolsysteem in het VK. Daarnaast zitten er 3 weken tussen de datum van de aanslag en de datum dat je deze ontvangt. Dit betekent dat je wel heel snel moet betalen.
Betaal nooit een boete aan dit bedrijf
Betaal nooit een boete aan dit bedrijf, oplichters, juridisch gezien hebben ze geen enkel recht van bestaan. Daarom zijn boetes opgelegd door dit bedrijf juridisch vernietigbaar, niet rechtsgeldig en bovendien in strijd met de Wet op Privacy. Ook al beweren ze van niet.
Eigenlijk wilde ik geen ster geven
Eigenlijk wilde ik geen ster geven, maar dat kan dus niet. 30 december 2022 ontvingen wij een nota van Epcplc van tol uit Noorwegen. Dat klopt, daar zijn wij geweest. Tol eur 11,77 afm.kosten eur 15,35 ! De brief was gedateerd op 12-11-2022 en de uiterste betaaldatum 10-12-2022. Beetje moeilijk om op tijd te betalen als de nota pas op 30-12 afgelevberd wordt. Op 31-1-2023 ontvang ik een herinnering. Gedateerd 1-1-2023 en de uiterste betaaldatum 29-1-2023; of ik eur 7,67 kosten wil betalen voor de herinnering. Overigens kwam de eerste brief via een Oostblokland en de tweede via Airmail?? Allemaal wel heel vreemd. Geen betrouwbaar bedrijf!!
Epc plc geen communicatie mogelijk
Wij kregen een nota van een parkeergarage in noorwegen. Hier hebben we ook geparkeerd op advies van het hotel. Zou ongeveer 25 euro kosten voor 24 uur. Wij stonden er van ongeveer 1700 uur tot 0930 uur. Hoogte vd nota 48;euro. Moeten extra kosten betalen adm kosten en licentie kosten. We gingen in bezwaar maar hebben wel netjes betaald. Kregen reactie dat ons bezwaar in behandeling was daarna een reactie dat er betaald was en de zaak gesloten werd. Weer in bezwaar gegaan maar mog niets gehoort. Een zeer slecht te bereiken bedrijf...
Rekening van auto die niet in mijn bezit is
Rekening gekregen van auto die ik allang verkocht heb. En in een land waar ik nooit ben geweest. Melding gemaakt bij rdw en bij de politie. Die geven aan bezwaar te maken en niets te betalen. Omdat de auto al lang niet meer op mijn naam stond. Zoals ik meerdere reacties lees riekt naar fraude !
Pas op voor deze instantie! Oplichting?
Ik lees veel slechte reviews over deze instantie en kan ze helaas alleen maar bevestigen. Ik ontving een “betalingsherinnering” zonder de originele factuur ooit ontvangen te hebben. Totaal bedrag €33,- : tol Noorwegen €7,- , incassokosten €15,- , boete €11,-. De ten onrechte in rekening gebrachte kosten en boete heb ik middels mail teruggevraagd. Zonder enig resultaat. Lijkt bijna op oplichting.
Openstaande Tol + twee keer zo hoge boete
Wat is dit voor bedrijf/organisatie? Hoe werken zij?
Wij kregen zonder voorafgaande waarschuwing of betalingsverzoek een aanmaning tol + twee keer (tol hoogte) boete. Op een vraag per email kreeg ik geen reaktie. Ik ben gaan zoeken op Portugese overheidssite, daar stond dat er op het kenteken van de huurauto in de periode van de vakantie geen openstaande tol is.