Aankoop gedaan, Om file te downloaden verplicht account aanmaken. Aldus gedaan, maar voordat ik ook maar 1 keer kon inloggen was ik al permanent geschorst. Geen opgaaf van reden gehad. Om bezwaar te... Toon meer
Ik had een shop met allemaal handgemaakte items. Deze werd verwijderd wegens niet creatief genoeg. Designs zelf gemaakt, zelf geprint en op de producten geplaatst. Van thuisuit verstuurd. 9 maanden we... Toon meer
Dank voor alle reviews.. Ik wilde mijn bedrijf Bali Parasol in Haarlem op Etsy zetten.. maar alles goed doorlezend schrok ik wel van alle kosten die ze rekenen en je verplichten marketingadvertenties... Toon meer
Wat een slechte verkopers op die site. Ik kocht 5 tijger plaatjes, nou kreeg ik wel 5 afbeeldingen toegestuurd maar helaas waren 2 van 5 precies dezelfde afbeeldingen. Hoezo gaat zoiets fout? E... Toon meer
Buy and sell handmade or vintage items, art and supplies on Etsy, the world's most vibrant handmade marketplace. Share stories through millions of items from around the world.
Verenigd Koninkrijk
- www.etsy.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Te veel extra kosten en geen service
Te veel extra kosten om het leuk te houden. Je koopt iets van 129 en moet uiteindelijk bijna 50 extra betalen. Vervolgens is niemand bereikbaar en ben je gedwongen om de extra kosten te betalen omdat je anders niet weet of je je geld terug krijgt. Waardeloze organisatie. Ik koop hier nooit meer.
Mijn bestelling nooit ontvangen, geld weg..
Mijn bestelling nooit ontvangen en geen gehoor....weg geld!
Ga hier niet verkopen
Ga hier niet verkopen. Als Etsy verkoper heb je geen enkel recht. Etsy bepaalt dat het net jouw producten mag adverteren en claimt hier vervolgens veel geld voor. Beschamend
Dramatisch
Dramatisch! Koop er nooit iets, het is namelijk duurkoop. Daarnaast moet je ook opletten dat je opeens invoerrechten moet betalen. Kortom ik maak er nooit meer gebruik van!
Zeer slecht contact is niet mogelijk…
Zeer slecht contact is niet mogelijk bestellkng geplaatst en krijg niks meer te horen
Twee keer inklaringskosten betaald…
Twee keer inklaringskosten betaald terwijl de fout bij etsy.,com lag ik heb op all
e manieren geprobeerd om contact op te nemen maar je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Dit is absoluut niet voor herhaling vatbaar
Voortaan wel bij een goede webshop bestellen
Slechte service
Etsy overspoeld door oplichters en etsy geeft niet thuis
Ik gebruik etsy vooral om haakpatronen te kopen. Tegenwoordig wordt etsy overspoeld door oplichters die mooie nepp AI- afbeeldingen als lokkertje plaatsen terwijl het patroon er totaal niet op lijkt. Wil je de shop rapporteren? Jammer dat kan niet. Staat zogenaamd in een drop down menu, maar is nergens te vinden. Blijkbaar vindt etsy het wel best dat hun klanten opgelicht worden.
Zakkenvullers
Etsy is een waardeloos platform. Via hun ben ik boor 92 euro opgelicht. Natuurlijk heb ik er melding van gedaan maar ze doen er niets aan. Zakkenvullers zijn het.
Al mijn inkopen zijn tot zover goed verlopen.
Ik heb op Etsy kleding, kaartjes en digitale producten om zelf te printen gekocht. Alle inkopen zijn netjes verlopen en van goede kwaliteit. Ik heb wel producten en etsy shops vergeleken en de reviews van klanten bekeken en zo een keuze gemaakt.
Lange levertijden
Moeilijk mee te communiceren, maar vooral erg slecht omdat bestellingen héél lang duren voordat je ze ontvangt. Zet erbij (per verkoper) hoe lang ze denken dat de zending erover doet en verbeter de track en trace.
Chapeau !
Ik kreeg een volkomen ander product (tapijt) dan besteld, geleverd.
Ik voelde er niets voor om verzendkosten voor het retourneren op me te nemen. Ik begon te twijfelen aan de betrouwbaarheid aan de leverancier. Ik maakte bij Etsy een zaak aan, en beriep me op de aankoopbescherming. Binnen 12uur ontving ik melding van een restitutie voor het hele bedrag. Na 2 dagen stond het bedrag op mijn rekening. Chapeau en bedankt voor jullie vlotte handelen.
ze verkopen nep artikelen van …
ze verkopen nep artikelen van Burberry, Dus niet betrouwbaar
Veel geld betalen aan de vervoerder(Fedex)(
Achteraf heel veel geld moeten betalen voor een bestelling aan de vervoerder. Retourneren (aangetekend kost ook heel veel geld als je naar Turkije moet terugsturen).
No delivery
Mooi om rond te kijken maar helaas (!!) moet je er rekening mee houden dat bestellingen niet aankomen terwijl de bevestiging in de mail zegt dat het geleverd is. Nu 2x gebeurd bij mij. Erg jammer want het is een fantastisch initiatief.
Bestelling plaatsen lukt niet
Bestelling plaatsen lukt niet. Blijft eerst uren op Payment pending staan. Daarna wordt de order geannuleerd en mijn account geschorst, zonder enige uitleg. Zowel met creditcard als daarna een nieuw account met Pay Pal. Waardeloos.
Bestelling niet ontvangen
MAAKT HET ONMOGELIJK OM TE VERKOPEN
MAAKT HET ONMOGELIJK OM TE VERKOPEN. DOM BEDRIJF
Je besteld swarovski ketting krijgt geen swarovski. Stuur je ze retour moet toch aan klarna betalen atsy is geen goed bedrijft.Mensen aub niks bestellen via hun ze ontvangen
Ik wil mij geld terug hebben.Iets wat ik retour heb gestuurd wil ik mij geld terug hebben.Heb aangetekend gestuurd jullie hebben het pakket ontvangen.En waarom reageren jullie niet oplichters.Klarna doet ook niks.Mensen bestellen jullie niks via atsy zij oplichters vooral met nep producten.
Gewoon geblokkeerd na een dubbele betaling
Ik heb na 2 keer te hebben betaald voor een item , 1 keer met de creditcard en een keer direct aan de verkoper waarbij ik wel mijn bestelde item kreeg maar omdat ik dat deed hebben ze mijn account zonder opgave van reden gesloten. Gelukkig heb ik mijn geld via mijn creditcard terug via de card provider. Etsy is niet te vertrouwen en als je je verhaal wilt halen blokkeren ze gewoon je account zodat je er niks meer tegen kan doen.