EuroRelais Reviews

1.583

3,7

Mignonne Teklenburg nam zaterdag de tijd om enkele mogelijkheden aan te bieden. Hiervan hebben we er 1teh weerhouden en gereserveerd Prijszetting van CASAMUNDO lijkt niet te kloppen, maar zal ik... Toon meer

Zeer slecht bereikbaar voor vragen. Telefonisch kom je er niet door vanwege een storing die al 4 dagen duurt. Invullen van het contactformulier biedt ook geen oplossing, want hier wordt niet op gereag... Toon meer

Boeking ging vlot, mobiele website is niet altijd even klantvriendelijk, b.v. ingevulde gegevens gingen weer snel verloren. Verder voldoende informatie en duidelijkheid over woning en voorwaarden.... Toon meer

1. Geld en verzekeringen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vakantie boek je bij EuroRelais! Kies eenvoudig je vakantiewoning of vakantiepark uit een ruim aanbod vakantiewoningen en vakantieparken in Europa.

Gemiddeld

2K reviews

Alle reviews

(1.583)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima afhandeling

Maak al sinds het begin van internet gebruik van Eurorelais naar tevredenheid.
Het betalen nu ging mis omdat mijn iPad de benodigde code voor i-bankieren deels onzichtbaar maakte. Er werd een foto van het betreffende huis deels overheen geplaatst. Met een telefoontje de volgende ochtend werd alles vriendelijk en direct opgelost.

30 maart 2018

Eurorelais verstuurt de mail n.a.v

Eurorelais verstuurt de mail n.a.v. de boeking snel toe. Krijg ook meteen het huurcontract vanuit Second home rent, maar heb enkele dagen geleden de aanbetaling gedaan en krijg geen terugkoppeling vanuit Second Home Rent of Eurorelais of de betaling is ontvangen. Dit geeft geen fijn gevoel.

29 maart 2018
Logo EuroRelais

Antwoord van EuroRelais

Beste Anoniem !

Bedankt voor u reactie ! Wilt u zo vriendelijk zijn en telefonisch contact zoeken met onze klantenservice dan kunnen wij bij de aanbieder naar vragen of de betaling binnen gekomen is .

Het Eurorelais Team wenst u Fijne Paasdagen !!!

Het contact met de medewerker van…

Het contact met de medewerker van Eurorelais vonden wij niet echt van toegevoegde waarde. Feitelijk wist ze niet meer te vertellen dan we op internet gezien hadden.
We wilden graag een optie omdat we onze creditcard niet (zo snel) konden vinden. Dit was helaas niet mogelijk.

26 maart 2018

Alles netjes geregeld

Alles netjes geregeld. Ik was er alleen niet op voorbereid, dat ik het bedrag op een Duitse rekening moest storten. Ik kreeg hierover een mail in Duitse taal. Er stond ook wel dat het een Duitse reisorganisatie was, maar toch bracht het verwarring. Na bellen en mailen is dit netjes aan mij uitgelegd.

22 maart 2018

In orde

Bij de reservatie alles in orde. Verblijf moet de toekomst nog uitwijzen. Verleden jaar ook via euro relais met vakantie geweest en alles was O.K.

22 maart 2018

Reservering appartement Lucca - Italië

Wij hadden nog niet eerder gebruik gemaakt van de diensten van EuroRelais. We kunnen niet anders zeggen dat de reservering en afwikkeling snel en soepel verlopen is. Uiteraard kunnen we nog geen oordeel geven over de accommodatie maar afgaande op de afbeeldingen hebben we er alle vertrouwen in dat we een heerlijke vakantie tegemoet gaan.

17 maart 2018

boeking

Jammer dat ik naar een andere website werd verwezen na boekingsbevestiging, vroeger was dat niet zo.
Over het huis kunnen wij nog niets zeggen

15 maart 2018
Logo EuroRelais

Antwoord van EuroRelais

Beste !!

Graag willen we u informeren dat Eurorelais een webportaal is dat samenwerkt met verschillende aanbieders en touroperator.

Deze aanbieders plaatsen hun woningen op onze website, zodat er via ons bij de betreffende aanbieder geboekt kan worden.

Fijn dat u bij Eurorelais geboekt heeft !

Team Eurorelais

Vlotte boeking.

Vlotte boeking. Ook met wat tips voor bezienswaardigheden in de omgeving. Ruime keuze en prijzen voor ieders beurs.

12 maart 2018

Wij hebben goede ervaringen met…eurorelais super

Wij hebben goede ervaringen met eurorelais altijd goed hebben al meerdere malen via hen geboekt
Alleen jammer dat er sommige accommodaties zijn die niet te boeken zijn zonder een creditcard want niet iedereen heeft die of wil hem zelfs niet dat zou nog iets zijn om te veranderen dan kan iedereen alle keus maken verder geen aanmerkingen super voor ons

10 maart 2018