Nach etwas Skepsis habe ich mich Aufgrund der "Ware auf Lager" entschieden zu bestellen. Zusätzlich über PayPal, nach 30 Tagen zahlen ausgewählt. Die Bestellung verlief problemlos und ich wurde l... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hurtig behandling af reklamation. Mit barnebarn fik Lilo og Stich sengetøj til jul. Nu viser der sig desværre, at der er 2 vævefejl i dynebetrækket. Samme dag som Eurotoys modtog reklamationen, blev... Toon meer
Super service, returnering uden problemer selv da de 90 dage var gået. Fik selv afleveret pool i Odense og dagen efter var pengene retur på min konto. Vil helt sikkert anbefale Eurotoys til alle jeg... Toon meer
God kundeservice Havde modtaget et produkt, der havde pletter. Det var kun kosmetisk, men rimelig træls. Jeg fik svar på min reklamation på få timer og tilbudt en fair prisreduktion. Pengene kom ind... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Legetøj online shop - køb alle de kendte mærker legetøj som Lego, Barbie, udklædning, fastelavnstøj/udklædning, Fisher-Price, nintendo, samt børnemøbler, børnecykler, løbecykler og børne DVD film. Endvidere forhandler vi børnetøj og babytøj
Contactgegevens
Emil Neckelmanns vej 11, 5220, Odense SØ, Denemarken
- www.eurotoys.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Nemt og hurtigt
Det er SÅ fint at handle med Jer og…
Det er SÅ fint at handle med Jer og bedst af alt er, at leveringen er super hurtig 👍😀
Kan varmt anbefales.
En god oplevelse at handle hos Eurotoys. Nemt at bestille og lynhurtig levering.
Jag fick en chock när jag fick mitt…
Jag fick en chock när jag fick mitt Kvitto levererat och att ni hade tagit ut en fraktavgift 252 kronor utan att informera mig om detta. Beställde dyra leksaker och då tog jag för givet att det var fraktfritt. Kommer att ta kontakt till er om detta. Ser att det finns fraktkoder om mycket lägre fraktavgift. Skulle blivit tacksam om ni informerade mig om detta. Vänliga hälsningar Carina Selemo
Fantastisk kundeservice
Jeg købte et legetøj der blev leveret hurtigt og havde en rigtig god pris.
Jeg konstaterede dog, at legetøjet ved samling ikke fungerede som det skulle. Jeg kontaktede eurotoys.dk på mail, fik respons efter 30 minutter på at de har sendt en returlabel til mig.
Det viste sig dog, at produktet intet fejlede, men at de batterier jeg brugte fik legetøjet til at reagere meget underligt..
Alt fungerer fint
Alt gik fint og uden problemer og det er vi meget tilfreds med.
Godt udvalg og gode priser
Godt udvalg og gode priser - samtidig med hurtig levering - jeg kommer helt sikker tilbage.
Nem og overskuelig web shop og…
Nem og overskuelig web shop og lynhurtig levering. Perfekt
Altid glad for eurotoys
Altid glad for eurotoys, dog skal de bruge nogle andre fragtmænd end gls, der er altid problemer med leveringen
Fin og hurtig service.
Fin og hurtig service.
Ingen problemer med noget
Uønskede nyhedsmails
Har ikke handlet hos eurotuys i flere år, men får stadig nyhedsmail x flere ugentligt.
Har prøvet at afmelde disse, men øjensynligt uden effekt, hvilket ærligt talt er møgirriterende
Hurtig expedition og pakning
Sengetøj passer ikke til danske mål
Sengetøj passer ikke til danske mål.
Det kunne skiltes bedre, når butikken henvender sig til det danske kundesegment.
Jeg købte sengetøj til datteren og var desværre ikke opmærksom på, at hovedpudebetrækket ikke passer til danske hovedpuder. Det er heller ikke lykkedes mig at finde en hovedpude i str 70x90 - ihf ikke online.
Vær opmærksom på dette ved køb af sengetøj. De andre køb var fine.
Hurtigt og nemt
Det er det hurtigste sted jeg har…
Det er det hurtigste sted jeg har bestilt noget, det er lige før man får varen samme dag, men næste formiddag er hurtigt. Varen er bare i orden 👍
Super god
Super god, fik pakken efter 2-3 dage, kan ikke være mere tilfreds
Rigtig god til jer
Super perfekt kvalitet
Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle. Jeg havde min pakke 24 timer efter jeg havde bestilt varerne.
Flotte varer og uproblematisk levering
Flotte varer og uproblematisk levering! Det er ikke sidste gang jeg handler hos Eurotoys 👌🏼
Dit is Trustpilot